IW je odlucio da bi priblizio nas konzolasima (lakse portanje smeca od igre) izbaciti dedicated server ali i nagraditi nas sa PRESTIGE.
A sta to znaci za PC igrace? Nema modinga, nema novih user made mapa, nema PRO/PAM moda, nema lige, nema rentanja servera, ogranicen broj igraca na serveru, lagg i vjerojatno cete platiti svaki DLC kao konzolasi ALI za uzvrat imate PRESTGE (usranu ikonicu kraj vaseg cjenjenog imena kad opicite TAB da provjerite score) fair trade nema sta!!!
Zadnja igra koj je koristila isti sistem na kojeg IW trenutno cilja je Medal of Honour Airborne, igra koja je neslavno propala i niko je se vise i nesjeca (govorim o MP ne SP)
Ukoliko vas zanima malo detaljnije o cemo je rijec bacite sami oko na iw forum, ljudi masovno otkazuju svoje preordere ii skreno ne zamjeram im, bjez sa broda koji tone.
Ovo govno od igre necu ni kupit nego skinut usranog pirata cisto zato sto mi idiotske odluke IW-a idu na K***C!
http://www.infinityward.com/forum/viewforum.php?f=13
Ako se ovo obistini svi smo lagano j****i razlog zasto sam planirao kupiti CoD kao sto sam kupio i prethodne nastavke je MP; sigurno necu baciti svoj novac na par sati SP-a i lagavi MP radije cu uzeti neku drugu igru koja ce imati bolji balans ulozenog/dobijenog, a kao sto rekoh ako amlo bacite oko na IW forum i vidite kako ljudi lagano otkazuju preordere sve ce vam biti jasno.