- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Među PC igrama, jedna je stvar jasna - Crysis ima uvjerljivo najljepšu grafiku od svih ostalih igara. Mislim da u to ne treba detaljno zalaziti a to čak nije ni područje ove teme, no da Call of Duty 4 ima s*anje od grafike to nikako nije istina.
Dakako da je Crysis puno ljepši od CoD4 po pitanju grafike, međutim, Crysis ima onoliko bolju grafiku od CoD4, koliko CoD4 ima bolji gameplay od Crysisa. CoD4 nikada nije ciljao na nadprosječnu grafiku. Njima je gameplay u prvom planu, a grafika je sasvim, sasvim solidna. Zato CoD4 (po meni) jeste puno bolja igra od Crysisa.
I općenito gledano, ja od MW2 ne tražim nadprosječnu grafiku. Slobodno neka bude ovakva kao što je u CoD4 (dobro, možda malkice bolja), ali neka gameplay bude nenadmašan kao što je to bio slučaj sa CoD4. I što je dakako najbitnije, neka MP ponovno bude nezaboravno iskustvo.
Jako se veselim MW2 i jedva čekam da vidim ove nove MP mape, ove iz CoD4 su mi polako dosadile, a grafika, pa pored tako dobrog MP koga briga? Već po ovim najavama vidim da će grafika biti sasvim, sasvim solidna. Treba voditi računa da gameplay bude dobar.
I da vas nešto pitam:
Hoćete li neku igru igrati duže ako ima dobar gameplay a prosječnu grafiku?
Ili ćete više sati provesti uz igru koja ima slabi gameplay a vrhunsku grafiku?
Svi smo različiti i naći se se oni kojima je bolja prva opcija, i oni kojima je bolja druga opcija.
Međutim, meni je gameplay daleko važniji od grafike.
I to je ona stvar gdje CoD4 daleko prednjači ispred Crysisa.
I nadam se da će tako biti i u MW2.
Gameplay ispred grafike.
Nije problem grafika. Problem je u tome što je cod4 tehnički zastarjela igra. Glupi, totalno skriptirani AI, skriptirani respawn neprijatelja, male mape preko kojih mozes bacit bombu, nemogucnost kontakta s okolinom, nepostojanje fizike predmeta, = zastarjeli engine.
To je samo nadogradenje efekti (shaderi, particles efekti, teksture, texture maping, shadows maping), al kad malo bolje sagledamo, cod4 je tehnički zaostala igra.
Isto ce vjerovatno i biti u Modern Warfare 2.
Pa može Crysis imati do kraja realnu grafiku al opet kad izađe
Call of Duty MW2 zasjest če na 1 mjesto,i bit če igra godine.
1. Glupi, totalno skriptirani AI, skriptirani respawn neprijatelja
2.male mape preko kojih mozes bacit bombu
3. nemogucnost kontakta s okolinom, nepostojanje fizike predmeta
1. Ionako ćeš uz MP provesti puno, puno više vremena nego uz SP, to i jeste poseban čar igre, tako da AI nije previše bitan.
2. Mape male? Pa ovisi kako koja. Ako ćeš brojati Shipment, Killhouse i tako te onda da :) Ali tu su Pipeline, Overgrown, Downpour, Citystreets, itd. - mape preko kojih ne možeš baciti bombu. Zapravo, CoD4 ima neke zaista fantastične mape.
3. Nemogućnost kontakta s okolinom? Već sam to pisao negdje. U MP možeš uništiti automobile i bačve (dakako, i lubenice :) ), i pored toga, što će nam više? Pa ne bi ni valjalo da ima više toga, ubilo bi gameplay MP-a.
Nije problem grafika. Problem je u tome što je cod4 tehnički zastarjela igra. Glupi, totalno skriptirani AI, skriptirani respawn neprijatelja, male mape preko kojih mozes bacit bombu, nemogucnost kontakta s okolinom, nepostojanje fizike predmeta, = zastarjeli engine.
To je samo nadogradenje efekti (shaderi, particles efekti, teksture, texture maping, shadows maping), al kad malo bolje sagledamo, cod4 je tehnički zaostala igra.
Znaš kako se kaže,
If It's not broken, don't fix it. 
1. Glupi, totalno skriptirani AI, skriptirani respawn neprijatelja
2.male mape preko kojih mozes bacit bombu
3. nemogucnost kontakta s okolinom, nepostojanje fizike predmeta
1. Ionako ćeš uz MP provesti puno, puno više vremena nego uz SP, to i jeste poseban čar igre, tako da AI nije previše bitan.
2. Mape male? Pa ovisi kako koja. Ako ćeš brojati Shipment, Killhouse i tako te onda da :) Ali tu su Pipeline, Overgrown, Downpour, Citystreets, itd. - mape preko kojih ne možeš baciti bombu. Zapravo, CoD4 ima neke zaista fantastične mape.
3. Nemogućnost kontakta s okolinom? Već sam to pisao negdje. U MP možeš uništiti automobile i bačve (dakako, i lubenice :) ), i pored toga, što će nam više? Pa ne bi ni valjalo da ima više toga, ubilo bi gameplay MP-a.
1. Kod respawnanja, to se sve vrti u krug, tj. unaprjed je definirano, kako ja kazem skritpirano. Na jednom te djelu mape ubije, ondmah znas gdje si. No, to nije previše bitno.
2. Možeš preko svake bacit bombu preko mape, samo treba znat. Zar nisi primjetio da se u Promodu uvjek na početku runde svi bacaju bombe preko cjele mape, i na taj način eliminiraju 3-5 protivnika?
3. Pod nemogucnost kontakta s okolinom smatram da imam vecu slobodu kretanja. U svakoj mapiu cod4 ides samo pravo, ljevo i desno. Nikad se nemozes sakriti u neko rasljinje ili slično.
ja ne razumijem zašto pluješ po codu 4 i mw2 i njegovoj grafici ako ti se ne sviđa ne cmizdri tu i zadrži to za sebe jer dok budu drugi kao i ja uživali u igri ti neces znati sto propustas
Nepljujem po grafici, već po drugim stvarima koje jednostavno frustriraju u COD serijalu.
Nepljujem po grafici, već po drugim stvarima koje jednostavno frustriraju u COD serijalu.
Onda jednostavno nemoj igrat! Meni ako se nesto ne svidja zaobidjem to i gotovo. Nema idealne igre. Svaka ima prednosti i mane.
Pa ne pljuj po codu ak ti ne pase odi van s ove teme,npr. na temu s usrani* krejzisom.
Onda jednostavno nemoj igrat! Meni ako se nesto ne svidja zaobidjem to i gotovo. Nema idealne igre. Svaka ima prednosti i mane.
Ovisnost :)
Nije se lako lječit od ovisnosti.
Ne laprdaj bezveze po temi. Ako ti se ne sviđa CoD, briši sa teme, nemoj progovarat i nemoj igrat CoD! Jasno? Kakve veze ima ako grafika nije state-of-art, kakve veze ima ako ne možeš srušit svaku kolibu ko u Crysisu, kakve veze ima što se nemožeš sakrit u grmlju (hmm... Overgrown i Pipeline npr.??). Ako ti se igra be sviđa, nemoj tu pričat, i sami znamo što je minus kod CoD-a, ne treba nam netko pametovati. Izvoli igraj neš kaj ti je po volji, pa otvori temu i uzdiži tu igru u nebesa. Crysis npr. 
BTW - nijedna igra ne može dostići ono najvažnije u CoDu - atmosfera (bit ćemo iskreni - filmska atmosfera u SPu) i zabava u MPu koje nema ni u jednoj igri (ako ti smetaju cheateri, izvoli kupi orginal pa igraj na orginal serverima, mudrac!)
2. Možeš preko svake bacit bombu preko mape, samo treba znat. Zar nisi primjetio da se u Promodu uvjek na početku runde svi bacaju bombe preko cjele mape, i na taj način eliminiraju 3-5 protivnika?
3. Pod nemogucnost kontakta s okolinom smatram da imam vecu slobodu kretanja. U svakoj mapiu cod4 ides samo pravo, ljevo i desno. Nikad se nemozes sakriti u neko rasljinje ili slično.
2. Ne, ne i ne. Ne možeš preko npr. Pipelinea bacit bombu. Dakako, čim krene runda prvo idu svi u juriš i prvo se bacaju bombe i tu netko pobere kill. Zašto? Ne zato jer je on prebacio bombu na drugi kraj mape gdje se neprijatelji spawnaju nego zato jer su neprijatelji sa spawna dotrčali na sred mape i tu taman padne bomba i eto killa. Da svi ostanu na spawnu i ti bacis bombu, ne bi nikad nikoga ubio jer bombu ne mozes baciti s jednog kraja mape na drugi, nego s jednog kraja mape na pola mape a taman dotle dotrčaju ovi s druge strane, dakako govorim o ovim vecim mapama.
3. Ovo podebljano nije istina. I kad sam to pročitao ozbiljno se zapitam jesi li ti uopće igrao CoD4 u MP? Možeš se na stotinu mjesta sakriti, odnosno, ukempati, kako mi je to draže zvati. A u raslinje se itekako možeš sakriti, još ako si snajper i imaš ono odijelo, teško će te netko uočiti.
BTW - nijedna igra ne može dostići ono najvažnije u CoDu - atmosfera (bit ćemo iskreni - filmska atmosfera u SPu) i zabava u MPu koje nema ni u jednoj igri (ako ti smetaju cheateri, izvoli kupi orginal pa igraj na orginal serverima, mudrac!)
Ima puno igara koje imaju bolju atmosferu od cod4. Half Life, Deus Ex, Far Cry, pa čak i Bioshock.
2. Ne, ne i ne. Ne možeš preko npr. Pipelinea bacit bombu. Dakako, čim krene runda prvo idu svi u juriš i prvo se bacaju bombe i tu netko pobere kill. Zašto? Ne zato jer je on prebacio bombu na drugi kraj mape gdje se neprijatelji spawnaju nego zato jer su neprijatelji sa spawna dotrčali na sred mape i tu taman padne bomba i eto killa. Da svi ostanu na spawnu i ti bacis bombu, ne bi nikad nikoga ubio jer bombu ne mozes baciti s jednog kraja mape na drugi, nego s jednog kraja mape na pola mape a taman dotle dotrčaju ovi s druge strane, dakako govorim o ovim vecim mapama.
3. Ovo podebljano nije istina. I kad sam to pročitao ozbiljno se zapitam jesi li ti uopće igrao CoD4 u MP? Možeš se na stotinu mjesta sakriti, odnosno, ukempati, kako mi je to draže zvati. A u raslinje se itekako možeš sakriti, još ako si snajper i imaš ono odijelo, teško će te netko uočiti.
Igrao sam ja cod4 dosta dugo i danas ga igram (iskljucivo s&d). U cod4 nema kontakta s okolinom. Mozes li srusiti neku bocu, ili neki predmeti i iskoristiti ga kao cover?
Ima puno igara koje imaju bolju atmosferu od cod4. Half Life, Deus Ex, Far Cry, pa čak i Bioshock.
Koji si ti lik jebot* nemam vise rijeci za tebe.To gore što si naveo to je sve kura* za cod.
I to je tema za fanove coda,a ne tema da se sere po codu!!!!!!!!
Pa čuj kaj tebe mući? Nema savršene igre. A ako te tako muči to rušenje idi si igrat crysis il kaj ti paše ili na pravi ti igru u kojoj možeš sve.
Još malo pa češ reči da u codu fali što nemožeš igrati nogomet ili golf. Daj ajde lagano zaobiđi tu temu.
A grafika nije sve, to ti dokazuje da još dosta ljudi igra cs samo radi zabave, a ti mi djeluješ kao onaj neki klinac kojega samo pali grafika i jako dobra fizika!
1. Ima puno igara koje imaju bolju atmosferu od cod4. Half Life, Deus Ex, Far Cry, pa čak i Bioshock.
2. Igrao sam ja cod4 dosta dugo i danas ga igram (iskljucivo s&d). U cod4 nema kontakta s okolinom. Mozes li srusiti neku bocu, ili neki predmeti i iskoristiti ga kao cover?
1. MOLIM??? Half-life - ubitačno dosadan. Jedina zanimljiva stvar u cijeloj igri je G-man. Deus Ex - to je praktički RPG i nije ni do koljena CoD-u. Dal ti na kraju Deus Exa sruše most na kojem si ti i dio tvoje jedinice, na tebe juriša 100tinjak Rusa na čelu sa Imranom Zakhaevom, nakon žestoke pucnjave cijeli vod je praktički gotov - cpt. Price ti dobaci Berettu da bi ubio lika kojg se lovi cijelu igru, istog onog koji je Khaledu Al-Asadu dao pištolj da ubije predsjednika Al-Fulanija (čime je započeta najbolja priča u povjesti FPSova) i koji je prodao Al-Asadu nuklearnu bombu kojom je ovaj raznio grad i pobio x marinaca, uključujući Paula Jacksona? Ili naprimjer, kada nuklearna bomba detonira i kada vidiš gljivu iz Chinooka? Spašavanje pilota iz srušene Cobre? Hvatanje Victora Zakhaeva i njegovo samoubojstvo na kraju uz riječi "You are all soon going to die anyway." Ili Pripyat - skrivanje od ruskih ultranacionalista i kasnije, gledanje u zastavicu i čekanje potvrde od cpt. MacMilliana za pucanj...
far cry - dosadnjikava priča, nekakvi genetski mutanti... Igru spašava grafika, kao i Crysis. Vidi se da su djelo nijemaca, nikakve kreativnosti u priči. Bioshock - nije bolji od CoDa... i točka.
2. Meni se čini da ga nikad nisi igrao, jer da jesi, nebi ovako sr.... khm, prigovarao. U Codu skoro sve može poslužiti kao cover. Neznam što je po tvojim mjerilima cover, možda da lik izvadi lopatu pa da nabrzinu iskopa rov ili digne zidić od okolo razbacanih blokova?? "Zidam kuću trokatnicu, a i držim M šesnajsticu, da nam živi rad...." 
1. Ima puno igara koje imaju bolju atmosferu od cod4. Half Life, Deus Ex, Far Cry, pa čak i Bioshock.
2. Igrao sam ja cod4 dosta dugo i danas ga igram (iskljucivo s&d). U cod4 nema kontakta s okolinom. Mozes li srusiti neku bocu, ili neki predmeti i iskoristiti ga kao cover?
1. MOLIM??? Half-life - ubitačno dosadan. Jedina zanimljiva stvar u cijeloj igri je G-man. Deus Ex - to je praktički RPG i nije ni do koljena CoD-u. Dal ti na kraju Deus Exa sruše most na kojem si ti i dio tvoje jedinice, na tebe juriša 100tinjak Rusa na čelu sa Imranom Zakhaevom, nakon žestoke pucnjave cijeli vod je praktički gotov - cpt. Price ti dobaci Berettu da bi ubio lika kojg se lovi cijelu igru, istog onog koji je Khaledu Al-Asadu dao pištolj da ubije predsjednika Al-Fulanija (čime je započeta najbolja priča u povjesti FPSova) i koji je prodao Al-Asadu nuklearnu bombu kojom je ovaj raznio grad i pobio x marinaca, uključujući Paula Jacksona? Ili naprimjer, kada nuklearna bomba detonira i kada vidiš gljivu iz Chinooka? Spašavanje pilota iz srušene Cobre? Hvatanje Victora Zakhaeva i njegovo samoubojstvo na kraju uz riječi "You are all soon going to die anyway." Ili Pripyat - skrivanje od ruskih ultranacionalista i kasnije, gledanje u zastavicu i čekanje potvrde od cpt. MacMilliana za pucanj...
far cry - dosadnjikava priča, nekakvi genetski mutanti... Igru spašava grafika, kao i Crysis. Vidi se da su djelo nijemaca, nikakve kreativnosti u priči. Bioshock - nije bolji od CoDa... i točka.
2. Meni se čini da ga nikad nisi igrao, jer da jesi, nebi ovako sr.... khm, prigovarao. U Codu skoro sve može poslužiti kao cover. Neznam što je po tvojim mjerilima cover, možda da lik izvadi lopatu pa da nabrzinu iskopa rov ili digne zidić od okolo razbacanih blokova?? "Zidam kuću trokatnicu, a i držim M šesnajsticu, da nam živi rad...." 
Ako ti cod4 ima najbolju priču u povjesti onda si ti malo djete. COD4 ima sasvim prosječnu priču za svoju vrstu igre, izgleda da nisi igra ni hl ni deus ex. Al nema veze. cod4 sp sam presao 5-6puta za tvoju informaciju.
Priča u cod4 je tako kratka da se zavrsi za 3h.
Ako ti cod4 ima najbolju priču u povjesti onda si ti malo djete. COD4 ima sasvim prosječnu priču za svoju vrstu igre, izgleda da nisi igra ni hl ni deus ex. Al nema veze. cod4 sp sam presao 5-6puta za tvoju informaciju.
Priča u cod4 je tako kratka da se zavrsi za 3h.
Opet kad ostaneš bez argumenata, počinješ vrijeđat. Hmm, neću se spuštat na tvoju razinu. Znaš kako kažu - nemoj se svađat sa budalom, spustit će te na svoju razinu pa će te dobiti na iskustvo. Prosječna priča, veliš? Ok.... Ako ti tako kažeš (hmm.... preko 10 milijuna prodanih kopija i 13 milijuna igrača na Xbox liveu... nezz kaj je njih puklo?). Igrao sam HL za tvoju informaciju (Blue shift i Episode 1 i nemam ga namjeru ponovno pogledat, kao ni Deus Ex kojeg sam izbrisao nakon 2 h igre).
Priča od 3h... Nezz, koji fil ima priču od 4h (da, Lotr, al to neću komentirat jer ga nisam gledao, nit neću). Priča od Crysisa, Far Crya ili neznam čega je bolja? Priča je kratka u CoDu ali je ZANIMLJIVA i savršeno paše uz gameplay. Ponavljam - ako ti se ne sviđa cod, što ga igraš i što s**** po ovoj temi?
EDIT: isprike za OT
E sad ste stvarno pretjerali s offtopicom. Nastavite ovako i padat će kartoni.
ljudi koji half life,koji quake ili doom
COD FTW
dobro hajde nisam ona generacija koja je igrala hl,quake ili doom ali cod 4 je trenutacno još uvijek najbolji i najpopularniji fps a mw2 ce biti još bolji
Poceli ste pricati o mw1, tema je o mw2. Za svoje dane mw1 je bio senzacija i dobar ai, sad naravno nije.
A što se tiče mw2 to se strpite i počnite komentirati ka izađe, te kad ga probate igrati.
Meni nije jasno zašto ste toliko svi nabrijani, Pirat kaže da je ovo tema za fanove CoD-a, nije, ovo je tema u kojoj se komentira CoD:MW2, i možemo pričati o mnogo stvari. Priče da Crysis nema bolju grafiku od ne znam čega jednostavno ne drže vodu, mislim netko je napisao da je Uncharted grafički bolji od Crysisa u jednoj rečenici, a u drugoj je napisao da će novi Crytekov engine biti slabiji od prošlog jer je za konzole, lol (Uncharted je isključivo konzolaška igra). Po meni (dakle radi se o mom mišljenju) MW je fantastična igra, jedna o boljih iz 2007. i svakako najpopularniji shooter. Smatram da ima boljih igara, i kvalitativno i grafički. Ne vidim smisao u prepucavanju u kojem Sum of all tears ispriča cijelu priču, koju svi znamo, i pritom dokaže da nije kompetentan raspravljati o temi jer je očigledno previše pristran, kao uostalom i većina ostalih. Mape jesu premale, nije bitno dokle granata seže, i da se može prebaciti samo trećina mape opet se radi o maloj mapi, ne slažem se doduše da se nema gdje sakriti, to mislim da nije točno. Ok je biti fan nečega, ali nije ok gorljivo braniti omiljenu igru bez kritičkog razmišljanja. Ja sam isto kupio originalni MW, igrao sam i SP i MP i mogu reći da mi je brzo dosadio, SP je za jedan prolaz, AI (budimo realni) nije baš vrhunski, a MP je dobar, ali ne toliko (po meni) koliko ga se uzdiže. Dajte ljudi malo objektivnosti unesite u raspravu, umjesto da se neargumentirano svađate...
Kako nije za fanove CoD-a,pa nije valjda za fanove Crysisa.I možemo pričati o mnogo stvari,ali ne srati po CoD-u.
I svi znate da če biti igra godine i da če dobiti odlične ocjene bez obzira na grafiku koliko od samog BUG-a toliko od drugih.
Meni nije jasno zašto ste toliko svi nabrijani, Pirat kaže da je ovo tema za fanove CoD-a, nije, ovo je tema u kojoj se komentira CoD:MW2, i možemo pričati o mnogo stvari. Priče da Crysis nema bolju grafiku od ne znam čega jednostavno ne drže vodu, mislim netko je napisao da je Uncharted grafički bolji od Crysisa u jednoj rečenici, a u drugoj je napisao da će novi Crytekov engine biti slabiji od prošlog jer je za konzole, lol (Uncharted je isključivo konzolaška igra). Po meni (dakle radi se o mom mišljenju) MW je fantastična igra, jedna o boljih iz 2007. i svakako najpopularniji shooter. Smatram da ima boljih igara, i kvalitativno i grafički. Ne vidim smisao u prepucavanju u kojem Sum of all tears ispriča cijelu priču, koju svi znamo, i pritom dokaže da nije kompetentan raspravljati o temi jer je očigledno previše pristran, kao uostalom i većina ostalih. Mape jesu premale, nije bitno dokle granata seže, i da se može prebaciti samo trećina mape opet se radi o maloj mapi, ne slažem se doduše da se nema gdje sakriti, to mislim da nije točno. Ok je biti fan nečega, ali nije ok gorljivo braniti omiljenu igru bez kritičkog razmišljanja. Ja sam isto kupio originalni MW, igrao sam i SP i MP i mogu reći da mi je brzo dosadio, SP je za jedan prolaz, AI (budimo realni) nije baš vrhunski, a MP je dobar, ali ne toliko (po meni) koliko ga se uzdiže. Dajte ljudi malo objektivnosti unesite u raspravu, umjesto da se neargumentirano svađate...
Kako nije za fanove CoD-a,pa nije valjda za fanove Crysisa.I možemo pričati o mnogo stvari,ali ne srati po CoD-u.
I svi znate da če biti igra godine i da če dobiti odlične ocjene bez obzira na grafiku koliko od samog BUG-a toliko od drugih.
Znaju da ce biti igra godine, ali neko uvjek želi biti poseban! Zato i govore da im cod nije dobar!
Da cod4 ima bolju priču od far cry, snimali bi film call of duty 4, a ne far cry film.
Da cod4 ima bolju priču od far cry, snimali bi film call of duty 4, a ne far cry film.
Modovi, sorry za OT al nisam mogao odolit - tko je režiser tog bajnog Far cry filma? Ja sad umirem od smijeha (mada bi trebao plakati) kad se sjetim uradaka tog "majstora" režije... 
On topic - jel ima kakvih informacija o beti? Barem jedna mapa MP beta? To bi bilo lijepo za vidit. I dal ima kakvih informacija o demou? Demo CoD4 je izašao u osmom mjesecu 2007, a full u 11om (ako se dobro sjećam). Bio bi red da se pojavi i demo... U 9om mjesecu npr... Da malo vidimo atmosferu, i što je bitnije, zahtjeve i performanse....
Si ti gledal taj film(Far cry)?Pa 3 dana sam rigal poslije tog filma(ak to možemo nazvati film).
Ima jedan video koji prikazuje malo dulje nego demo koji je prikazan na e3.ovdje
Ne nego je prica iz Far Cry dovoljno ocajna da ju ni Uwe Shit Boll nemoze napraviti gorom
Mislim stvarno prica iz Far Cry je tako duboka i genijalna. ., CoD ma to je shit. ., mislim stvarno covjek u havajskoj kosulji zavrsi na otoku krcatom vojnika koji se slucajno bave bioloskim eksperimentima a onda on upozna svoju ljubav neku novinarku i njih dvoje fino i uspjesno tamane floru i faunu. ., tako kvalitetnu pricu nisam nikada vidio. . 
Opusti se malo covjece popij koji kur...idon,
Cry ima bolju graf, ima bolju fiziku on izgleda kao bombona, bombona na koju se pale i zare te srcano hvale mala djecica jer kako ljudi kazu Sareno je i b***li drago pa tako ocigledno i tebi. Call of Duty ima sasvim solidnu graf, omogucava i obicnim ljudima da se okusaju u borbi a ne samo tatinim i maminim sinovima koji bez pitanja dobijaju brdo love da si kupe masinu iz snova!
Ono sto Call of Duty cini posebnim nije GRAFIKA kao u Cry nego odlicna prica, Single Player kampanja nabijena akcijom koja ti neda ni momenat predaha, istina AI je los za danasnji standard ali za still koji CoD sam po sebi namece ni netreba ti bolji.
A onda dolazi ono najvaznije odlican i zarazan multy mozes provesti sate i sate igrajuci s prijateljima orjentirajuci se na cisto napucavanje, ili rjesavanje challenga. Netko je napisao zalosno je kako neka igra dobija titulu "igra godine" prije nego izadje, pa jbg nije Infinity kriv sto je postao Trade Mark kvalitete, ljudi iz projekta u projekt rade odlican posao te sticu povjerenje igraca i fanova koji iscekuju svaki sljedeci projekt znajuci da nece biti razocarani. . .
Sad ste stvarno pretjerali. Kartoni su podjeljeni, a nastavite li uporno ignorirati upozorenja slijede crveni kartoni.