Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.541.337
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
moderator
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
luckyluke kaže...

Ima li ista novih informacija o igri?

Ima puno vidi,razmisljaju dal ce biti javne bete il ne.

17 godina
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Upravo to sam nasao na hrvatskom.Ko nezna engleski neka detalje o beti procita ovdje

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo kupujem onog dana kada ga tete i striceki stave na police Algoritma.

Excuse the phun.
17 godina
moderator
Sharps kaže...

Ovo kupujem onog dana kada ga tete i striceki stave na police Algoritma.

I ja osim ako mi nebu trebala nova grafa za high onda nista.

17 godina
neaktivan

CoD 4 je imao dosta niske zahtjeve... ne ocekujem nista drukcije od MW2 =P

Excuse the phun.
18 godina
neaktivan
Sharps kaže...

CoD 4 je imao dosta niske zahtjeve... ne ocekujem nista drukcije od MW2 =P

Oh,we sure hope so!Cool

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
17 godina
neaktivan

Do pred par mjeseci sam imao kantu koja je sa minimalnim detaljima na 1024x768 rezoluciji izvlacila 20 fps iz CoD cetvorke. Sad imam makinu spremnu da pozdere Crysis u jednom zalogaju. Tako da me u biti nije briga ^^

Excuse the phun.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 0:05 (Sharps).
17 godina
moderator
Sharps kaže...

Do pred par mjeseci sam imao kantu koja je sa minimalnim detaljima na 1024x768 rezoluciji izvlacila 20 fps iz CoD cetvorke. Sad imam makinu spremnu da pozdere Crysis u jednom zalogaju. Tako da me u biti nije briga ^^

Pa nije ni moja makina loša,jedino grafa nije bas u najboljim danima.

Al mw1 igram sve na high na 1680x1050,ne vjerujem da ce biti mnogo zahtijevniji mw2.

17 godina
neaktivan

Na sluzbenoj stranici sam pod SP oruzja vidio samo 2 snajpera. To ne znaci da ce tako biti i u MP, jelda?

Excuse the phun.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 2:58 (Sharps).
17 godina
neaktivan
Sharps kaže...

Na sluzbenoj stranici sam pod SP oruzja vidio samo 2 snajpera. To ne znaci da ce tako biti i u MP, jelda?

Da bit će samo dva, mislim da su trebala biti 3 no jednog su očigledno makli, evo dokaz.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
18 godina
neaktivan

Dvije nove promo slike:

www.prisonbreaker.bloger.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel naišel ko možda na minimal system requirements???

Da znamo kaj možemo očekivati...

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

S obzirom da je jedina stvar koja me ikada razočarala u BUG-u njihovo proglašenje COD-a 4 najboljim FPS-om svih vremena predviđam sljedeći scenarij:

Recenzent će na kraju reći: "Novi najbolji FPS svih vremena, uveli su čak i vozila u igru!!!" (Pri tome ignorirajući činjenicu da je bilo hrpa zabavnih, skriptiranih i linearnih igara kao npr. Half Life 2, i ignorirajući činjenicu da su vozila u FPS-ovima još od prvog Battlezone-a)

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 17:08 (scorpion667).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
scorpion667 kaže...

S obzirom da je jedina stvar koja me ikada razočarala u BUG-u njihovo proglašenje COD-a 4 najboljim FPS-om svih vremena predviđam sljedeći scenarij:

Recenzent će na kraju reći: "Novi najbolji FPS svih vremena, uveli su čak i vozila u igru!!!" (Pri tome ignorirajući činjenicu da je bilo hrpa zabavnih, skriptiranih i linearnih igara kao npr. Half Life 2, i ignorirajući činjenicu da su vozila u FPS-ovima još od prvog Battlezone-a)

Što je najžalosnije rekli su da COD4 ima najbolju grafiku ikada, a crysis je bio već izašao.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
17 godina

mozda su pod grafikom mislili najbolja optimizacija+najbolji izgled.tko zna kako profesionalci koji to odreduje gledaju na te kriterijeNeodlučan

no slazem se da crysis ima zapanjujucu grafiku a ni CoD-ova nije losa

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemojte sad po igri pljuvat igra ce biti zvjer vjerujte miSmijeh

3 0 hvala 0
17 godina

tko pljuje po igri?

ja ni mrtav nebi rekao ni rijec protiv CoD-a jer je za mene on najbolja igra na svijetu a tu nitko nemoze reci da je losa jer objektivno(od strane recenzenta,strucnjaka...)igra briljira.

ovu igru s nestrpljenjem ocekujem

EDIT:za one najnestrpljivije evo jedne zanimljive stranice.naime ovdje se nalazi brojac tj.kolko dana preostaje do izlaska igre,slobodno pogledajte Cool

OVDJE

EDIT2:preostalo je jos 81 dan,7 sati,19 minuta do izlaska Osmijeh

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 17:40 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
luckyluke kaže...

mozda su pod grafikom mislili najbolja optimizacija+najbolji izgled.tko zna kako profesionalci koji to odreduje gledaju na te kriterijeNeodlučan

Nije loša, ali je tehnički zastarjela, to je stari kruh koji se osušio premazan novom paštetom.

17 godina
fabijan654321 kaže...
luckyluke kaže...

Nije loša, ali je tehnički zastarjela, to je stari kruh koji se osušio premazan novom paštetom.

neka je zastarjela ali dobro izgleda.igra sadrzi toliko vjerne sjene,shadere,refleksije da se to uopce ni ne primjeti.dodaj tome odlicnu atmosferu,zvuk,glazbu,igrivost+odlican multiplayer,dobio si najbolju igru.Osmijeh

Batman je zakon!
17 godina
protjeran
luckyluke kaže...
fabijan654321 kaže...
l

neka je zastarjela ali dobro izgleda.igra sadrzi toliko vjerne sjene,shadere,refleksije da se to uopce ni ne primjeti.dodaj tome odlicnu atmosferu,zvuk,glazbu,igrivost+odlican multiplayer,dobio si najbolju igru.Osmijeh

Sjene su loše, shaderi prosječni, refleksije isto prosječne, običan normal mapping + ušminkana oružja, neznam kaj je tu impresivno, al da je loše nije,da je staro je.

17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

da, a za sniper ce govorit

OH SHIT SON, SNIPER!

hahahhahahahaha,bit ce 50 cent,a ne shorty iz mrak filma XD

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.
17 godina
pirat kaže...

Ima puno vidi,razmisljaju dal ce biti javne bete il ne.

Hahahahahhaha, Winchseter 1887. :D :D :D :D

Boli me briga kak će igra ispasti, ovo me osvojilo! Kupujem! :D

Every hole is a goal!
18 godina
fabijan654321 kaže...

Sjene su loše, shaderi prosječni, refleksije isto prosječne, običan normal mapping + ušminkana oružja, neznam kaj je tu impresivno, al da je loše nije,da je staro je.

Sve sto si ti nabrojao je cinjenica i istina! ALI ljude boli K za sve to sto si ti nabrojao jer se CoD igra zbog napete i akcijski nabrijane atmosfere (Single Player) a multy ako neznas kakav je mislim da nemas sta da trazis u ovoj temi uopce. . . Belji se

Call of Duty 4 RULEZ :D
17 godina
moderator
D3ViL kaže...
fabijan654321 kaže...

Sve sto si ti nabrojao je cinjenica i istina! ALI ljude boli K za sve to sto si ti nabrojao jer se CoD igra zbog napete i akcijski nabrijane atmosfere (Single Player) a multy ako neznas kakav je mislim da nemas sta da trazis u ovoj temi uopce. . . Belji se

Potpuno se slažem s tobom D3VIL,a ti ak te ne zanima cod serial nemoj srat po njemu.Viče

17 godina
moderator
M_dipl. kaže...

Ma ne CoD je u svakom slučaju dobar serijal, ali ne može se poreći da još od dvojke prodaju istu stvar, to je činjenica, gameplay se stvarno nije drastično mijenjao iako je dosta godina prošlo. SP je poslovično dobar, a MP je priča za sebe, sve to stoji, ali radi li se baš o igrama koje su inovacijama osvajale tržište? Mislim da ne, osvajale su ga dorađivanjem iste sheme još od dvojke. A što se recenzenata tiče, tu ne očekujte iznenađenja, Infinity Ward će napraviti dobru igru, a svugdje će je se (pa tako i u BUG-u) uzdizati do nebesa. Ovo me sjetilo na temu o Dead Spaceu, Goran Račić dao je igri 58 ili tako nešto, dajući pritom argument da je igra pokupila mnogo toga od ostalih igara i da nije dovoljno inovativna - pa kako onda CoD-ovi (poslije dvojke) dobivaju tako dobre ocjene? Ne znam. Da se razumijemo, slažem se da se radi o fantastičnoj igri (CoD4), no je li baš najbolja igra ikad, ili čak najbolja igra 2007. godine? Mislim da ne...

Svatko ima svoje mišljenje,al po meni je igra godine.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
M_dipl. kaže...

Po meni je treća, iza Mass Effecta i Bioshocka, a ispred Crysisa.

Evo vidis kako smo drukcija mišljenja ja Mass Effect nebi ni pogledao a kamoli igrao,a

Bioshock je osrednje,a ovo s Crysisom se slažem.Al to je samo moje mišljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Srećom, došao i Wolfie pa se ima što za igrati dok se čeka Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
M_dipl. kaže...

Po meni je treća, iza Mass Effecta i Bioshocka, a ispred Crysisa.

Crysis je svojedobno bio fenomen, ali ja isto mislim ko pirat da ce cod:mw 2 biti igra godine, ove godine.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 23:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
D3ViL kaže...
fabijan654321 kaže...

Upravo to. U COD je najbitnije atmosfera i MP. Grafika nek bude prosječna kao i u COD4, bit ce dobro. Al opet, blesavo je reć da COD4 ima najbolju grafiku do danas, kao što su BUG-ovci učinili u recenzij.

Ovi što su stavili palčeve dolje, oćete da vam nacrtam i pokažem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 8:24 (fabijan654321).
17 godina
neaktivan

EDIT:

STA me gledas kad mi NEDAS
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 13:31 (mRvac).
Moj PC  
0 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice