Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.199.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

lijepo vama, al meni nije. 100% ne mogu pokrenut igru mada bi je htjeo kupiti i original. kako stoji minimalna, jel bi bilo poslije dobro(60-70fps) nadogradit na 2gb rama?

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
djdomi kaže...

lijepo vama, al meni nije. 100% ne mogu pokrenut igru mada bi je htjeo kupiti i original. kako stoji minimalna, jel bi bilo poslije dobro(60-70fps) nadogradit na 2gb rama?

hm, da imas 2gb ram i nekako al ovako jaako tesko.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
Hyperion kaže...

Samo da onaj Treyarch više neradi COD, isključivo Infinity Ward i drago mi je što se ipak zove Call of Duty.

Ajd zamislite

Crytek + Infinity Ward = Best Game Ever?

Treyarch po meni nema veze radit moderne igre.Infinity Ward se dokazao da zna napraviti nešto genijalno i neka on ostane sve dok nešto ne zabrlja(a to je nemogućeSmijeh)

Treyarchov CoD5 mi se nije nimalo svidio.Vidi se da u igri ne postoji prisutstvo IW-a niti u jednom segmentu igre.

A kaj su tek ucinili sa umjetnom inteligencijom...

Tom Treyarchu ne treba dati niti jednu igru da rade jer nemaju ideja i svaka igra ispadne ispodprosječna.

Ta tvoja ideja sa Crytekom+IW mi se baš ne sviđa jer osobno ne volim Crytek i ne sviđaju mi se njihove igre.Kad bi se oni spojili igru koju bi napravili ne bi bila po svačijem ukusu.Bilo bi tu svađa oko podjele novaca,problema pri razvoju igre(grafika,gameplay,optimiziranost...)i slicnih gluposti.

Zakljucno,molim Boga da se ta tvoja ideja nikad ne ostvariSmijeh

EDIT:sorry zbog ovakvih slova

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 20:38 (luckyluke).
17 godina
neaktivan

nisam čitao cijelu temu, a jeste vidjeli na e3 demou: captain mactavish :D

nastavljam gledati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

crytek engine + IW da radi a izdavač EA preko stema :P šalim se! Ovo je sve prva liga i jedva čekam da izadje!!

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 20:44 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I mislio sam crytek samo sa cryengine 3 i nanosuit + infinityward gameplay i ostalo

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 20:51 (Hyperion).
17 godina
neaktivan

evo i ja odgledo e3 demo. igra je zakooooooooooooooooon!!!!!!!!

razlog:

-predvodi nas lik s kojim smo igrali u cod4 cpt. soap mactavish

-snijeg(odlična grafika)

-odlični napadi(đe je naučio soap one fore)

-klizanje po padinama

-vožnje po snijegu

-plan b(kad se trebamo predat soap kaže plan b i mi raznesemo sve u zrak)

-odlična oružja

ma ne mogu je prestati hvaliti! al najjače mi je zbog prvog razloga, kako je soap napredovao do captaina i naučio nove napade.

10/10 samo da mogu pokrenut. kupio bi original da mogu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

evo i ja odgledo e3 demo. igra je zakooooooooooooooooon!!!!!!!!

razlog:

-predvodi nas lik s kojim smo igrali u cod4 cpt. soap mactavish

-snijeg(odlična grafika)

-odlični napadi(đe je naučio soap one fore)

-klizanje po padinama

-vožnje po snijegu

-plan b(kad se trebamo predat soap kaže plan b i mi raznesemo sve u zrak)

-odlična oružja

ma ne mogu je prestati hvaliti! al najjače mi je zbog prvog razloga, kako je soap napredovao do captaina i naučio nove napade.

10/10 samo da mogu pokrenut. kupio bi original da mogu...

A zašto nebi mogao pokrenut???

16 godina
moderator
Hyperion kaže...
djdomi kaže...

...

Pa pogledaj mu pc pokrenuo bi sigurno al bi to jako lose izgledalo.

17 godina
pirat kaže...
Hyperion kaže...
djdomi kaže...

...

Vidio sam, zato sam to i napisao.

Na 1280x1024 i sve takorekoć na low/med je išlo bez štekanja kod mof frenda na sempron 3000+ 1,8GHz, asus x1650pro agp, 512MB DDR1 ram-a, a on ima athona koji je jači na istom taktu i ima brži ram.

COD 6 će biti zahtjevniji, ali nevjerujem puno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 21:37 (Hyperion).
17 godina
neaktivan

Mislite da Infinity ne bi mogao napraviti takav ultra dobar engine (ili bilo koji drugi malo bolji tim). Ja mislim da bi mogli bez problema, ali su svjesni da bi time potjerali debeli dio publike koja nema dovoljno jake konfiguracije pa bi morali ko Crytek okriviti pirate za jako slabu prodaju. A milslim da je Infinity već dokazao da za dobru prodaju i odličnu igru ultra realna grafika nije od presudne važnosti.

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Infinity wardu i activisionu je cilj da prodaju što više primjeraka a ako idu na što bjesniju igru ( prezahtjevnu ) izgubit će velik dio ljudi ( djeca od 10-15,16 godna koja si ne mogu priuštit kupovinu konfiguracija ) pa je onda bolje da bude malo slabije grafike ( kao cod4 ) ali igrivija. i na to oni i računaju pretpostavljam. i nemojte me krivo shvatit. ne želim reći da cod4 ima slabu grafiku nego da nemoraju još pojačavat i nabrijavat tj. i cod4 grafika je dobra za takvu igru.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 22:33 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Mislite da Infinity ne bi mogao napraviti takav ultra dobar engine (ili bilo koji drugi malo bolji tim). Ja mislim da bi mogli bez problema, ali su svjesni da bi time potjerali debeli dio publike koja nema dovoljno jake konfiguracije pa bi morali ko Crytek okriviti pirate za jako slabu prodaju. A milslim da je Infinity već dokazao da za dobru prodaju i odličnu igru ultra realna grafika nije od presudne važnosti.

u potpunosti se slažem meni je ipak važnija optimizacija nego ta famozna grafika

prototype ima slabiju grafiku pa je svejedno odličan a cod 4 i modern warfare 2 imat će sasvim lijepu i dovoljnu grafiku te ono važno za mene optimiziranu Smijeh

ne znam stvarno zašto ljudi toliko vole ultra lijepu grafiku a da mi trza te da da im se vrti u 20-25 slika u sekundi

a šta se tiče tu nekakvog udruživanja activision.infinity ward i crytek to mi je smiješno,uostalom activision već ima partnera kolko ja znam a to je BLIZZARD koji je 1000 puta bolji od Cryteka,je li možda crytek kreirao World of Warcraft koji je tako popularan i kvalitetan

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
pirat kaže...
Hyperion kaže...
djdomi kaže...

...

Na 1280x1024 i sve takorekoć na low/med je išlo bez štekanja kod mof frenda na sempron 3000+ 1,8GHz, asus x1650pro agp, 512MB DDR1 ram-a, a on ima athona koji je jači na istom taktu i ima brži ram.

vrtim cod4 na low i specular map, 60-70fps. teško će ovo, ako bude dobro kupujem.

možda bi si mogao 2gb rama još i neka to na low ide glatko.

17 godina
djdomi kaže...
Hyperion kaže...
pirat kaže...
Hyperion kaže...
djdomi kaže...

...

vrtim cod4 na low i specular map, 60-70fps. teško će ovo, ako bude dobro kupujem.

možda bi si mogao 2gb rama još i neka to na low ide glatko.

Šta će ti 2GB? Kupiš još 1GB i više ti netreba poslje toga samo ti je isplativo mijenjat cijelu konfu.

17 godina
neaktivan

ma neka se ima, zatrebat će.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
boxer kaže...

Ja bih volio kad bi u novi MW stavili jos 2 opcije sto se tice borbe prsa u prsa.

Noz je super, ali bih volio kad bi stavili i mogucnost udarca kundakom, pa nek se bira ko ce s kim koga zatuci.

Mogucnost izmicanja u stranu prilikom borbe prsa u prsa, kako bi se izbjegao noz ili kundak i eventualno zadao protudarac.

A i ova opcija bi mi bila odlicna kad bi se implementirala:

Mogucnost proklizavanja prilikom trcanja (Far Cry 2 stil), te mogucnost pucanja prilikom proklizavanja i koristenja noza.

Mene bi ove opcije odusevile kad bi se dobro odradile, te mislim da bi se stil igre i bitke podigao na veci nivo, a bilo bi i finih atraktivnih poteza.

Sta ti mislis od CoD-a napravit tučnjavu?Smijeh

Eto nam Fight Nighta 5

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
luckyluke kaže...
boxer kaže...

Ja bih volio kad bi u novi MW stavili jos 2 opcije sto se tice borbe prsa u prsa.

Noz je super, ali bih volio kad bi stavili i mogucnost udarca kundakom, pa nek se bira ko ce s kim koga zatuci.

Mogucnost izmicanja u stranu prilikom borbe prsa u prsa, kako bi se izbjegao noz ili kundak i eventualno zadao protudarac.

A i ova opcija bi mi bila odlicna kad bi se implementirala:

Mogucnost proklizavanja prilikom trcanja (Far Cry 2 stil), te mogucnost pucanja prilikom proklizavanja i koristenja noza.

Mene bi ove opcije odusevile kad bi se dobro odradile, te mislim da bi se stil igre i bitke podigao na veci nivo, a bilo bi i finih atraktivnih poteza.

Eto nam Fight Nighta 5

[sarkazam] I još da možemo usporit vrijeme pa da slovima I,K,L i J mičemo tjelo gore dolje i  izbjegavamo kišu metaka koje na nas ispaljuju 3 mitraljeza,mitraljez sa tenka i još 20-ak razjularenih afganistanaca/rusa...Ili još da se doda npr. da kad se vozi auto da se može i ručna povuć....Džabe ti bježat od sigurne smrti kad nemoš driftat[sarkazam/]

Nema smisla komplicirat igru...na kraju ćemo dobit Crysis

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
16 godina
neaktivan

što se tiče grafike i zahtjevnosti, nebrinite se. to je cod4 engine samo s vecim i boljim teksturama, i sve je to jos malo optimizirano tako da je prema ss ljepša a zahtjevnija nebi trebala biti puno od cod4 (nekih 10-15% nizi fps od cod4).

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja

0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Eto nam Fight Nighta 5

[sarkazam] I još da možemo usporit vrijeme pa da slovima I,K,L i J mičemo tjelo gore dolje i  izbjegavamo kišu metaka koje na nas ispaljuju 3 mitraljeza,mitraljez sa tenka i još 20-ak razjularenih afganistanaca/rusa...Ili još da se doda npr. da kad se vozi auto da se može i ručna povuć....Džabe ti bježat od sigurne smrti kad nemoš driftat[sarkazam/]

Nema smisla komplicirat igru...na kraju ćemo dobit Crysis

Uopce nisam na to mislio, ideja koja mi je pala na pamet i njena realizacija u igri sasvim drugacije izgleda i nema veze sa push button A ili izmicanjem metaka. 

Vidim sarkasticno spominjete matrix ;) sala na mjestu.

Sve bi se to moglo staviti kroz perkove, a i realnije bi bilo od nekih vec postojecih perkova u CoD4.

Ideju sam dobio iz igre Turok prilikom opcije izmicanja od napada dinosaura i izletanja iz sklonista prilikom napada.

Pogledajte kako je u Turoku uradjeno - nema posebne kombinacije tipki koja se treba pritisnuti da se jednostavno blago izmakne u stranu i izgleda dobro i u realnosti izvodljivo.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." ~ Muhammad Ali
17 godina

Ma CoD:MW2 ce biti pravi kickass naslov! Grafika super, gameplay odlican, optimizacija savrsena. Ajmo probat prognozirat ocjenu u BUG-u kada izadje. 96% moje misljenje.

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bilo bi dobro da ko u crysisu možemo uzet neku stvar iz sobe i gađat(npr. stolica) bilo bi zanimljivo, ali nebi to bio fps. ma dovoljno je puške i noža.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
mRvac kaže...

da samo sto je crysisov led radio ko slideshow a od modern warfare 2 će lijepo izgledati i k tome biti brz

a da o warheadu da i ne pričam nekad moćna 8800GT u warheadu dijeluje ko kartica za malu dijecu,katastrofa optimizacija

Nemaš pojma.

Led u crysisu je bolji nego u ijednoj igrici. Prava ekstaza je bila u warheadu, kada je ono par misija sa ledom.

Mene boli briga za optimizaciju glavno da ide 24-25+ fps-a, sa odličnom grafikom.

baš si panj pa rekao sam da savršeno izgleda led u crysisu ali igra trza onda jako te 20-25 fps je malo poražavajuće također orginalni crysis bolje radi nego warhead,a u mw2 led ce izgledati lijepo(ne tako kao u crysisu)ali će igra radit od 30 do 40 slika u sekundi na današnjem prosječnom pc-u optimizacija jest BITNA!Ionako zar je sve,baš SVE u grafici a šta je sa gameplayom,pričom,,fizikom,detaljima i raznim forama koje igra nudi

16 godina
odjavljen

nemogući ste sa tim crysis usporedbama. crytek ne radi COD4 i točka. Ostavite se te neoptimizirane hrpe koda za ono vrijeme (crysis) i nadajte se da su u infinity wardu isti ljudi još uvijek zaduženi za grafiku i optimizacije. Ako su oni gore navodi točni (netko je reko da je MW2 engine ustvari COD4 engine sa boljim teksturama) to če biti odlično. Ja vrtim COD4 na ovoj konfi na 1024x768 sve medium i na 50ak FPS. Da su samo napravili ekspanziju ili mission pack za COD4 (znači, nove misije i oružja, ništa radikalno) bilo bi ok, ovako još bolje. Malo prepraviš grafiku, nove misije i oružja, par novih fičera i dobiš kompletno novu igru sa poznatim imenom. Meni ne smeta.

Što se tiče grafike, ne mora izgledati kao Crysis na enthuisast. grafika iz COD4 je odlična. Tko gleda kako izgledaju travke dok se igra MP? Nitko. U singleplayeru se možda i zagledaš u neku scenu, ali u MP (što će se ustvari najviše igrati) nema vremena za zagledanje. Ionako svi ruše postavke da bi dobili što veći framerate. na kraju od uber-crysis grafike za kojom su svi slinili dobiješ nešto na razini COD4 enginea i sa 150 FPS-a. Glavno je da bude igrivo i zabavno kao COD4, da čovjek uživa dok hvata afganistance/ruse/brazilce u TDM na nekom od omiljenih servera, di je ekipa dobra i nema MARTY/GL/LS... Claymorice su obavezne Smijeh

I've seen things that you people wouldn't believe...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a baš im je zeznuta priča. izdvajam:

-15 godina unazad se vraćamo i gledamo kakav je price bio kad nije bio cpt.

-zadnja misija svi crkavaju

-soap postaje cpt. (sad on nama pomaže a prije cijelo vrijeme njemu)

-neki niger sada faca sa gunom

hehe komplikovani su što je je. nekako mi je bolja cod4 priča al šteta što svi na kraju crknu. onu mile high club misiju ne kužim u čem je fo? teroristi pokolju cijeli avion i mi moramo spasit pilota, čudno brate... al ipak to je cod i bit će zauvijek najbolja igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...

hehe komplikovani su što je je. nekako mi je bolja cod4 priča al šteta što svi na kraju crknu. onu mile high club misiju ne kužim u čem je fo? teroristi pokolju cijeli avion i mi moramo spasit pilota, čudno brate... al ipak to je cod i bit će zauvijek najbolja igra.

Ono je valjda bila neka misija koju su izbacili jer se nije uklapala u priču ali su je ipak na kraju ubacili. Ono nije pilot, ono je neki VIP (možda predsjednik Al-Fulani???). Valjda znate što je ustvari Mile high club...

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
djdomi kaže...

Ono je valjda bila neka misija koju su izbacili jer se nije uklapala u priču ali su je ipak na kraju ubacili. Ono nije pilot, ono je neki VIP (možda predsjednik Al-Fulani???). Valjda znate što je ustvari Mile high club...

ja mislim da su predsjednika roknuli odma poslije misije na brodu(može bit da je on samo što su zamijenili misije).

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
djdomi kaže...

ja mislim da su predsjednika roknuli odma poslije misije na brodu(može bit da je on samo što su zamijenili misije).

Da, Al-Fulanija su ubili odmah na početku (iza Wet worka, prije Charlie don't surf).  Može bit da je ta mile high misija nešto kao Černobil (Lt. Price i Cpt. Macmillian) samo što nije baš napisano da je radnja u prošlosti... Znači, Mile High se dogodio prije Wet Worka.... Možda.

17 godina
djdomi kaže...

onu mile high club misiju ne kužim u čem je fo? teroristi pokolju cijeli avion i mi moramo spasit pilota, čudno brate... al ipak to je cod i bit će zauvijek najbolja igra.

U novom Call of Duty ce biti jos dosta takvih misija, koje nisu vezane za glavnu pricu. Mislili su implementirati Co-Op kao u World at War ali su rekli da bi to dosta narusilo mehaniku igre, i samu pricu. Tako da su odlucili ubaciti misije koje nisu evzane za glavnu pricu a gdje ce se moci igrati CO-Op.

Call of Duty 4 RULEZ :D
17 godina
neaktivan

ma koda je bitno kakav ce bit sp, svi cod nastaci su napravljeni da se igraju u mp-u vecina je takva

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice