- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

mw1 i 2 možeš sigurno igrat, sa istim procom, manje rama i puuuno slabijom grafom sam ja tero mw2, a za black ops neznam, ja nisam mogo igrat, vjerojatno je grafa bila preslaba (geforce 6800gt).

Pozdrav! Kako da napravim LAN server u Modern Warfare 2?
Znam stvoriti server, ali onda se mogu svi spojiti na njega, a ja bih htio igrati 2vs2 u LAN-u.
Možda nekog zanima, samo danas (12.12.2011.g.) je akcija na steamu za MW2 - 50% off ==> 12,49 EUR-a.
Imam jedno pitanje, jel bi imalo razlike igranje modern warfare 2 na laptopu HP ProBook 4525s, samo u jednom slučaju instaliran XP X32 SP3, a u drugom 7 X64 SP1.
Ovo je konfiguracija laptopa:
Athlon X2 P360 2.3GHz
3GB DDR3 RAM 1333MHz
Ati Mobile Radeon HD5470 1Gb, vanjska grafička 512MB svoje memorije + 512MB iz rama.
HDD 320GB SATA.
Disk je defragmeniran sa auslogic defragom, sve počišćeno ccleanerom, isključene sve, ama baš sve nepotrebne gluposti u windowsu 7(AERO i ostala sranja).
Igram rezoluciju 1280*720 jer mi je na toj rezoluciji slika preko cijelog ekrana, na manjim rezolucijama su krajevi odsječeni (desno i lijevo jer je ekran 16:9).
AA, GLOW su isključeni, detalji su na normal, Soften smoke edges je OFF, shadows je off.
Igra radi dosta OK, nekada zna malo na djelić sekunde zapet, kao trzaj.
Sada me zanima jel to zbog windowsa 7 ili grafičke laptopa.
Bezveze mi je brisat 7 ako to ništa ne pomaže kod igranja, a inače radi kao sat, bez grešaka.
Pa molim one iskusnije koji se malo više kuže u to.
Koji bi se detalji i rezolucija mogli igrat na ovom laptopu itd.? Neke preporuke molim u vezi toga.
Ne igram ja to često, možda ni sat vremena dnevno, tako kad se dojde s posla malo da vrijeme prođe.
Niko ništa???????
Kaj ocekujes, taj laptop je prilicno slab.
Riješeno, stavljen XP SP2 x32, sada na rezoluciji 1280*720 daje 125FPS konstantno, uključen glow, aa 4x, detalji na medium.
XP rules.
EDIT: Je... ti to, 7 radi dobro, ali xp radi bolje, pogotovo moja verzija, poslje sam još snimil novije drivere za grafičku i trzanje je prestalo a fps porasal na 90, ali ni to mi nije bilo dosta pa sam obrisal 7 i snimil XP sp2 (izrađen cd s nlite-om maknuto sve, na xp sp0 cd integriran sp2 bez ikakvih drugih updatea), instalacija velika 600MB prostora na disku kad je instaliran xp, snimil DX update, stavil jedne experimentalne drivere za grafičku i to je to, radi kao sat.
Riješeno, stavljen XP SP2 x32, sada na rezoluciji 1280*720 daje 125FPS konstantno, uključen glow, aa 4x, detalji na medium.
XP rules.
EDIT: Je... ti to, 7 radi dobro, ali xp radi bolje, pogotovo moja verzija, poslje sam još snimil novije drivere za grafičku i trzanje je prestalo a fps porasal na 90, ali ni to mi nije bilo dosta pa sam obrisal 7 i snimil XP sp2 (izrađen cd s nlite-om maknuto sve, na xp sp0 cd integriran sp2 bez ikakvih drugih updatea), instalacija velika 600MB prostora na disku kad je instaliran xp, snimil DX update, stavil jedne experimentalne drivere za grafičku i to je to, radi kao sat.
Instaliraj bar SP3, btw. u MW2 nema jumpanja/tihog trcanja tako da ti vise od 91 fps ne treba.
XP rules.
Instaliraj bar SP3, btw. u MW2 nema jumpanja/tihog trcanja tako da ti vise od 91 fps ne treba.
91?
91?
U CoD-u se ne osjeti razlika izmedju 91 i vise FPS-ova.
Ustvari, ne bi se trebala primjetit između 60 i 91, ali je engine jako lose napisan.
XP rules.
A znaš kaj, meni se xp sp2 pokazal bolji od xp sp3, na XP SP3 imam neki pad performansi i izbacivanje grešaka, dok kod SP2 tog nema. Na toj instalaciji (XP koji je sada instaliran) nema ničega, ni media playera, ni explorera, ni security centra, nikakvih onih drivera koji dolaze s njim i ostalih sranja, a ima ih dosta.
Nakog duljeg rada pod opterećenjem (duže vrijeme igranja) računalo bolje reagira kad se izađe iz igre, kod 7 to nije bilo tako, ono klikneš my computer i treba mu cca. 5 sec da otvori dok se malo ne dobije.
Load igre ide na XPu dosta brže nego na 7. Temperature matične, procesora i grafičke su manje na XPu nego na 7 (XP oko 35* ili 45*, na 7 i do 60*).
Sada trenutno mi ne treba laptop za ništa posebno pa budem ostal na XPu, imam napravljene tri particije, pa ako mi zatreba 7 lako se napravi dual boot XP i 7.
pitanje za x360 igrace; kakav je mp isplati li ga se uzimat radi mp jel se jos igra na veliko?
ajde neka mi neko napise kako igrati preko onoga altera :D
https://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24
na ovoj adresi skines MP rip i dalje su ti upute na engleskom
Kupujem key code za igru MW 3.
Igra tko MW2 multiplayer na Xbox 360?
Da i mene zanima igra li se uopce online na x360 ova igra ja bi je sebi rado uzeo...
Da i mene zanima igra li se uopce online na x360 ova igra ja bi je sebi rado uzeo...
Igra se naravno :)
Igra je tonu ljudi.
Sad su cijene gadno pale, sad se igra na veliko :D
http://base-host.com.hr/call-of-duty/13-modern-warfare-2-cd-key-sa-scanom.html
A Alter je ionako puno bolji od orga (fov 80, dedi serveri, black ops modovi, nema moddanih hostova...)

A Alter je ionako puno bolji od orga (fov 80, dedi serveri, black ops modovi, nema moddanih hostova...)
Samo što je alter pc only =(
Mislim, meni paše, ja igram na pc-u ali ima ljudi koji igraju na konzolama.....sad kad igram org mw3 glupo mi je bez onih plugina, modova i slično :D u bo su bar bili modovi pa su mogli kickat i zabranit nešto
Ae ako igrate MW2 na Xbox LIVE.Add me na:IVOOOOOOO (7 puta O)
sta je doso alter za MW3??igra li ko na steamu mw2?
sta je doso alter za MW3??igra li ko na steamu mw2?
Nije, "došao" je za Black ops.
600 h mw2 :)