Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 276.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Ghosts <3

1 1
2 2
3 3
4 4
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 22:18 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
Colossus7 kaže...

https://www.youtube.com/playlist?list=PL1XXHtwbB06l3ySJSpkvr1VdMZg3QA0Hl

Evo tu ima dosta informacija i gameplaya (za sad sa konzole)

Ako ubace dedicated servere i ako igra buda pristojno optimizirana, mislim da će to poslje Coda 4 napokon biti nešto da valja odigrati na PCu, barem što se public napucavanja tiče.

Zanima me kako će složit mape, i content za klansko napucavanje.

Nikad više neću kupit ili igrati bilo što da ima veze sa Treyarchom i njihovim PC verzijama Coda.

Btw, jel zna netko već sad od kud će bit najeftinije za nabavit englesku verziju? One fore sa 60 evrića na steamu su malo previše.

U biti sve rijeđe kupujem sa steama, odkako su napravili genijalan potez da za Eu bude cijena u Eurima, a za ekipu preko bare u dolarima za istu brojku.

I zna li netko oće li biti moguće muljati kupovinu dolarima i slično sa VPNom da bi se prošlo jeftinije?

https://www.g2a.com/call-of-duty-ghosts-steam-cd-key-preorder-eu.html

15 godina
Square Enix kaže...

Call of Duty:Ghosts system requirements by Nvidia

• HDD: 50 GB HD space

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa ga igraj ako se usudis, call of duty <3 !! 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1TO_GJpj6MY  hahaha

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

https://www.g2a.com/r/codghostscro 36.99€ , mislim da bih ga mogao kupiti... ako tko želi, imam još 2 kupona za popust od 5%, to bi onda bilo 35.15€ (Ako tko želi neka mi se javi na PM )

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina

Call of Duty Time - Night Shift

Call of Duty Time - Faboom

2 0 hvala 0
12 godina

mene zanima nešto o priči, dali netko zna dali se ova radnja u Ghost-u nastavlja nakon događaja u Modern Warfare ili je ovo nešto posve novo?

Prodajem Gaming Mouse

0 0 hvala 0
16 godina

kako izgleda, nesto novo ce bit. ili ce ispast da je ghost imao neki femili koju su se odlici boriti kao ghostvi?

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
12 godina
Bass kaže...

kako izgleda, nesto novo ce bit. ili ce ispast da je ghost imao neki femili koju su se odlici boriti kao ghostvi?

A koliko se sjećam MW3 završava 2017 godine, dakle bliža budućnost a vidim da je i radnja Ghosta isto tako, malo u budućnosti, možda je to nastavak priče nakon tog 3. svijetskog rata koji se dogodio u MW3...

Prodajem Gaming Mouse
15 godina

Call of Duty: Ghosts at EB Expo 2013

0 0 hvala 0
12 godina
Asterix kaže...

Call of Duty: Ghosts at EB Expo 2013

Sve me vise i vise vuce da ju kupim! xd

14 godina
neaktivan

Eo nešto o radnji singleplayera / multiplayera mozete ovdje procitati http://gamereport.tportal.hr/292762/Call-of-Duty-Ghosts.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moslavac. kaže...

Eo nešto o radnji singleplayera / multiplayera mozete ovdje procitati http://gamereport.tportal.hr/292762/Call-of-Duty-Ghosts.html

Ma znam čitao sam o priča, samo me zaniam dali ima veze sa ovim od prije ili ne, ali kako mi se čini nakon ovog što sam ponovo pročitao nema...

Prodajem Gaming Mouse
15 godina

kad ih vidim kako sjede 50cm od ekrana i igraju sa gamepadom dođe mi slabo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
Moslavac. kaže...

Ma znam čitao sam o priča, samo me zaniam dali ima veze sa ovim od prije ili ne, ali kako mi se čini nakon ovog što sam ponovo pročitao nema...

Najvjerojatnije da nema nista veze sa prijasnjom radnjom, sve novo novi likovi, novi neprijatelji,nova radnja...

12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 12:10 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
16 godina

nesto malo veliko:

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
15 godina

Call of Duty: Ghosts - Squads Mode Wargame Gameplay

0 0 hvala 0
15 godina

We are less than two weeks away from the launch of Call of Duty: Ghosts, and the publishers at Activision have finally released the official PC system requirements of the game on their Activision Store. They were previously released by Nvidia, but were not officially commented on by Activision Support.

Here is the minimum requirements for your PC:

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better

RAM: 6 GB RAM

HDD: 50GB HD space

Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 550 Ti / ATI® Radeon™ HD 5870 or better

Sound: DirectX Compatible Sound Card

DirectX: 11

Internet: *Broadband connection and service required for Multiplayer 

50gb, za što? teksture psa i AI ribica? Kakva komedija.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 12:50 (fila2208).
Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Na oficijalnoj stranici piše 40 GB.

I ja se čudim malo veličini igre, čak i 40 GB mi se čini puno.

Jedino možda zbog Alien moda, SP, MP - sve skupa??

[19xx] 4ntraks
16 godina

maderfak, sto ce preload biti od 40gb? mp3 je imao ~23gb {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Na oficijalnoj stranici piše 40 GB.

I ja se čudim malo veličini igre, čak i 40 GB mi se čini puno.

Jedino možda zbog Alien moda, SP, MP - sve skupa??

Kužim da si ostavljaju prostora, ali opet 40gb ne vjerujem, ostatak reqsa, solidan, 6 godina stara računala, fino.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 13:30 (fila2208).
12 godina
ono što mene još više čudi je "minimum system requirements" zahtjeva 6GB rama i kartice ranga GTX 550 TI / HD5870 ?!
Prodajem Gaming Mouse

0 0 hvala 0
15 godina

Da li će se Ghost po icemu konkretnom razlikovati ili biti bolji nego mw3 na pc verziji? To je glavna stvar sto me zanima. Prvenstveno me zanima multiplayer. Bf4 sam vec kupio, no dvoumim se da isprobam ovaj cod. Prosli sam preskocio i nije mi zao, ali malo informacija nadem za pc verziju. Takoder gamepleyevi na tjubu su uglavnom sa konzola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bit će za pc verzija uredu,dok malo pogledaš-

Dedi serveri,neće igra bit portana za pc nego je nvidia ekipa radila exkluzivno grafiku za pc verziju i igra će koristit physx,serveri će se moć rentat odma nakon izlaska igre,igra je rađena i za kompetitivno online igranje a ne samo public/fun mečeve,novi modovi a nadam se i implementiran FOV slider za koji nisam uspio naći legit podatke dal će bit ili neće.SVe u svemu trebao bi bit pc naslov u punom smislu.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

IGN Rewind Theater : Call of Duty: Ghosts Launch Trailer Analysis

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ljudi jel ima ko kakva saznanja sto ce biti sa RU verzijama?

Mogao bih kupiti preko ruskog steama za 160 kuna.

Na steamu jedino pise:

Notice: This version does not contain Russian. This version only supports English, French, Italian, German and Spanish

Koliko znam ovo nije region lockano jer bi inace pisalo ko za black ops 2:

This product is only for distribution in Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldavia, Russia, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine and Uzbekistan. Distribution outside of these countries is unlicensed. Customers will be able to activate and play this game only in these countries

Ako budem uzimao mozete mi se javiti pa da kupim vise komada odjednom,samo da saznam da li ce biti ikakvih problema sa regijama

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 11:36 (Guzomat).

0 0 hvala 0
15 godina
$inke kaže...

Bit će za pc verzija uredu,dok malo pogledaš-

Dedi serveri,neće igra bit portana za pc nego je nvidia ekipa radila exkluzivno grafiku za pc verziju i igra će koristit physx,serveri će se moć rentat odma nakon izlaska igre,igra je rađena i za kompetitivno online igranje a ne samo public/fun mečeve,novi modovi a nadam se i implementiran FOV slider za koji nisam uspio naći legit podatke dal će bit ili neće.SVe u svemu trebao bi bit pc naslov u punom smislu.

Nisu to dedi serveri sa browserom nego hibrid kao u BO2. 

To je u biti matchmaking  sto je meni bezveze, bez server browsera nije to  igrivo.

Biti ce problemi sa pingom, lagom itd.

Kad pocnu izlaziti DLC ekipa ce se jos vise podijeliti i bit ce skoro nemoguce naci igru i mod koja ti odgovara, a da je mali ping.

FPS igre bez pravog dedicated servera i server browsera su koma teska.

http://www.twitlonger.com/show/n_1rpgkjd

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 13:02 (Joe Cooker).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice