Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 276.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Call of Duty: Ghosts
8ax kaže...

Jesam ja jedini kojem se iz gameplaya čini da je grafika apsolutno nepromijenjena u odnosu na starija izdanja?

Još jedan rehash.

Kupit ću ga za 60kn par mjeseci nakon što izađe na gamazavru ili cddiski-u.

Zašto, krekat će ga u roku tih par mjeseci pa ga igraj besplatno kao svaki dosad.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

Nove slike:

3 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Novi singleplayer trailer 

4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Al je zanimanje za ovaj ghost jako, u p.m.
Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
$inke kaže...
Al je zanimanje za ovaj ghost jako, u p.m.

Pa kad stamapju bezveze te codove svake godine ko da moraju... a nista ne mjenjaju samo dodaju nova oruzja i poneku novu stvar.. umjesto da prvo unaprjede engine od igre.... i  uzmu si 3 godine  da naprave jedan pravi  cod... izdali su 9 komada za pc ima se sta igrat dok ne naprave pravu stvar....

15 godina

Zadnji cod je bio mw2, ostali su dlceovi koji izgledaju kao nova igra ali su zapravo samo dlc.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Svake godine spika sa dedicatedima pa nikad ne budu pravi dedicatedi...

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Svake godine spika sa dedicatedima pa nikad ne budu pravi dedicatedi...

A vjerojatno će bit unranked al stvar je u tome da ako voliš pro mod tip igre bez killst. i ostalig gluposti nego pure shooting i s&d igrat onda je to dobro,npr. još mi sad nije jasno kako je bo2 uspio na ESL proći bez dedi servera nego ono sranje od private matcha i onda host ima ping 5 a ostali 90 ako su te sreće,pa lag bez obzira na ping pa ..... itd.Hitdetection je katastrofa u bo2 kao i sama fizika igre a teamwork ti pada u vodu čim te lik sp..zdi sa ganom  sa 2 metka a ti njega rokaš s an-94 s pola spremnika i ništa.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
15 godina

Pravo pitanje za ovaj CoD je da li ima sa server browserom  ranked dedicated servere za iznajmljivanje kao CoD 4 i BO1.

Unranked dedi kao MW3 ili ranked dedi hostan od strane Treyarcha bez browsera kao BO 2 je bezveze.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 21:17 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Official Call of Duty: Ghosts Squads Trailer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Call of Duty:Ghosts system requirements by Nvidia

• CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
  • RAM: 6 GB RAM
  • HDD: 50 GB HD space
  • Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
  • Sound: DirectX Compatible Sound Card
  • DirectX: 11
  • Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

Nvidia also “recommends” a GeForce GTX 780, but that’s an extreme jump from a GTX 550 Ti. Unless of course you already have one. In which case, go for it, Mr./Ms. Badass—it is possible that the game scales well between mid-range and high-end.

For comparison’s sake, these specs are similar to the minimum requirements that Ubisoft’s Watch Dogs will reportedly require, except for the crazy 50 gigs of space.

Ghosts comes out on PC November 5, apparently with dedicated servers this time. We’ve contacted Activision to confirm whether or not Nvidia’s post represents the official system requirements.

Nobody Cares!

3 0 hvala 0
15 godina

50gb hdd spacea? Šta su texture psa tako ''skupe''...ma lol, igra će uzimati max 15gb

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Square Enix kaže...

Call of Duty:Ghosts system requirements by Nvidia

• CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
  • RAM: 6 GB RAM
  • HDD: 50 GB HD space
  • Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
  • Sound: DirectX Compatible Sound Card
  • DirectX: 11
  • Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

Nvidia also “recommends” a GeForce GTX 780, but that’s an extreme jump from a GTX 550 Ti. Unless of course you already have one. In which case, go for it, Mr./Ms. Badass—it is possible that the game scales well between mid-range and high-end.

For comparison’s sake, these specs are similar to the minimum requirements that Ubisoft’s Watch Dogs will reportedly require, except for the crazy 50 gigs of space.

Ghosts comes out on PC November 5, apparently with dedicated servers this time. We’ve contacted Activision to confirm whether or not Nvidia’s post represents the official system requirements.

Pa oni nisu normalni vidi minimalna graficka 5870 wtf ? i hdd...

14 godina

- Tko stavi HD7870 ili HD7950 ili GTX760, ne boji se zime.

- Tko misli ulagat u SSD, bolje neka uzima neki od 250GB.{#}

- Sad je 120GB premalo.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 16:17 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
Valentin17 kaže...

- Sad je 120GB premalo.

Ma ovo 50gb je preseravanje. Bf4 traži 30 pa su oni skoro poduplali samo da dođu do izražaja, jadno.Ne znam kakva to mora igr nbiti i koliko sadržaja nuditi da napuni 50gb...dajte ljudi.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Valentin17 kaže...

- Sad je 120GB premalo.

Ma ovo 50gb je preseravanje. Bf4 traži 30 pa su oni skoro poduplali samo da dođu do izražaja, jadno.Ne znam kakva to mora igr nbiti i koliko sadržaja nuditi da napuni 50gb...dajte ljudi.

Čisto sumnjam da je to službeno potvrdio infinity ward, obisao sam sluzbene stranice i tamo je 1. post objavljen na forumu od strane nekih random likova koji pisu da je objavljeno od nvidie...Sve mi to smrdi a ovi zahtjevi nemaju veze sa realnošću... 

16 godina
fila2208 kaže...

50gb hdd spacea? Šta su texture psa tako ''skupe''...ma lol, igra će uzimati max 15gb

a ribice? znas da se maknu kad im se priblizis...

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
15 godina
Bass kaže...
fila2208 kaže...

a ribice? znas da se maknu kad im se priblizis...

Ah zaboravio sam, vjerovatno samo 20gb zauzimaju ribe.

my bad, thy

{#}

17 godina
neaktivan

Kolko vidim nisu služebeni zatjevi.

A u 50GB stanu svi dosadašnji CoDovi skupa...

4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
780? Haha nema šanse. Kladim se da če moja 6950 ovo pokrenut na max potstavkama. Pa i ovih 50gb, šta če igra imati 16k texture?

Nvidia malo pretjeruje.
17 godina
neaktivan

Call Of Duty : Eminem :)

14 godina

Firefox72

- Sve je moguće i ništa nije sigurno.{#}

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.

0 0 hvala 0
16 godina

vezano za sys req: SLIKA

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 11:12 (Bass).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bass kaže...

vezano za sys req: SLIKA

Jos na stranici Can you run it su također postavljeni minimalni zahtjevi sa 5870 i hd od 50gb ... najvjerojatnije fake !

12 godina
neaktivan

Ne znam za vas no ja sam narucio rusku verziju na g2a jer je onak 190 kn , a za ni pola mjeseca ce izac na torent fajlovi engleski , tako da samo uzmem language i promjenim :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

...i onda ces se tuc glavom o zid kada skuzis da je ru verzija region locked kao i bo2.

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Tako su i za i za bo mislili pa sam ladno preveo , nebojim se ja za jezik :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Call of Duty: Ghosts Clans Trailer

1 0 hvala 0
16 godina

https://www.youtube.com/playlist?list=PL1XXHtwbB06l3ySJSpkvr1VdMZg3QA0Hl

Evo tu ima dosta informacija i gameplaya (za sad sa konzole)

Ako ubace dedicated servere i ako igra buda pristojno optimizirana, mislim da će to poslje Coda 4 napokon biti nešto da valja odigrati na PCu, barem što se public napucavanja tiče.

Zanima me kako će složit mape, i content za klansko napucavanje.

Nikad više neću kupit ili igrati bilo što da ima veze sa Treyarchom i njihovim PC verzijama Coda.

Btw, jel zna netko već sad od kud će bit najeftinije za nabavit englesku verziju? One fore sa 60 evrića na steamu su malo previše.

U biti sve rijeđe kupujem sa steama, odkako su napravili genijalan potez da za Eu bude cijena u Eurima, a za ekipu preko bare u dolarima za istu brojku.

I zna li netko oće li biti moguće muljati kupovinu dolarima i slično sa VPNom da bi se prošlo jeftinije?

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice