Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 276.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Molim vas nek neko objasni ovim COD developerima što znači riječ "overhaul" jer ovo nije overhaul...ovo je samo još jedan blijedi nastavak nakon BO2. 

5 2 hvala 0
14 godina
Re: Call of Duty: Ghosts
DangerouS kaže...

Molim vas nek neko objasni ovim COD developerima što znači riječ "overhaul" jer ovo nije overhaul...ovo je samo još jedan blijedi nastavak nakon BO2. 

A neznam zadnji COD koji sam ja igral bio je MW2 i sad se vracam opet na cs polako no ovaj Ghosts izgleda dosta zabavno i zarazno , vrlo je fast paced u nekim

modovima sto se meni osobno svida.

Grafike sta se tice izgleda vise nego pristojno meni osobno to je jedna od manje vaznih stvari u igrama ne moram se sve svijetliti ko u BF ali oruzja izgledaju odlicno

no sound su mogli napraviti bolje mada su slozili odlican positional sound slicno kao CS da znas odakle netko trci,puca itd. sto je odlicno.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...
DangerouS kaže...

A neznam zadnji COD koji sam ja igral bio je MW2 i sad se vracam opet na cs polako no ovaj Ghosts izgleda dosta zabavno i zarazno , vrlo je fast paced u nekim

modovima sto se meni osobno svida.

Grafike sta se tice izgleda vise nego pristojno meni osobno to je jedna od manje vaznih stvari u igrama ne moram se sve svijetliti ko u BF ali oruzja izgledaju odlicno

no sound su mogli napraviti bolje mada su slozili odlican positional sound slicno kao CS da znas odakle netko trci,puca itd. sto je odlicno.

Ma nije problem u tome da igra je možda bolja od BO2, problem je u tome što oni Ghosts najavljuju ko revoluciju, COD nove generacije itd itd.

Baš me zanima koji klinac je bacio thumb down, jer još samo klinci su nahajpani na COD.

COD2/4 FTW! 

12 godina
neaktivan

Gledao sam i šta da vam kažem, najbolja stvar u traileru je Eminem. 

Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina

"next gen", "destructability", "overhaul" ... pre jadno.

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
Firefox72 kaže...

LOL.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

Yebali vas pikseli i rezolucija {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina

Evo multi meč.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 0:45 (fila2208).
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

4:55 Host migration............. 

To što u 2013 nemogu ljudima dati Dedicated servere je žalostno. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 9:10 (Firefox72).
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je** ih IWNET, šugava gamad.

3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

I u novoj generaciji konzola, PC prevladuje.

IW potvrdio da če COD Ghost na PC izgledati bolje nego na Next gen konzolama.

http://kotaku.com/infinity-ward-pc-call-of-duty-will-look-better-than-ne-1154125840?rev=1376664151

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ja se veselim novom codu. Kupit cu ga makar su mi MW3 i BO2 bili sranje i to zato jer me podsjeća na MW2. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
unskilled kaže...

Ja se veselim novom codu. Kupit cu ga makar su mi MW3 i BO2 bili sranje i to zato jer me podsjeća na MW2. 

Svi mi, duboko u sebi, znamo da je novi cod jadan i zastarijel i da bacamo novac, ali ga svejedno kupimo....

13 godina
neaktivan
1suky1 kaže...
unskilled kaže...

Svi mi, duboko u sebi, znamo da je novi cod jadan i zastarijel i da bacamo novac, ali ga svejedno kupimo....

A da haha
Onako gledam trailer i zainteresiram se pa pogledam i najavu na E3-u i onako žalosno priznam sam sebi da cu i ovaj kupit. 

15 godina
1suky1 kaže...
unskilled kaže...

Ludost je ponavljati jednu te istu radnju a očekivati druge rezulatate.

Zanimljivo mi je da je dosta ekipe, koja je na početku žestoko branila cod, sad kupila bf3 za 5 dolara i vše cod ne spominju. Sa vremenom će te svi to uraditi, jer velim neki iz ove teme jesu, sad samo šute :)

13 godina
neaktivan

ajme ovi call of duty izlazi ko neka serija nonstop neki nastavci 

CoD2 , eventulano cod4 i to su trebali sa updateovima malo odrzavat i bilo bi najbloje ...

nakon cod4 nista nevalja

Suba
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina

@fila

Kupio sam i ja bf3 i igro malo i dosadio mi, prešo na cod nazad, pa cod dosadi, pa se vratim na bf, pa sad opet na black opsu 2

Ne igram zbog imena, nego zbog zabave. Trenutno me niko nebi natjero da upalim bf3, al za par mjeseci cu ga peglat vjerovatno

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Potvrđeni dedicated serveri na xbox one verziji igre. Popravlja situaciju Microsoft zadnjih tjedana.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nadam se da ce i za PC isto bit iako sumnjam. Ako ste vidjeli koji gameplay sa E3-a, vidio sam jedan host migration. A pošto su igrali na PC-u onda je valjda logično pretpostavit da PC nece dobit dedecated servere. 
A opet, Titanfall koristi iste te microsoft servere i to za xbox i za PC.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

I u novoj generaciji konzola, PC prevladuje.

IW potvrdio da če COD Ghost na PC izgledati bolje nego na Next gen konzolama.

http://kotaku.com/infinity-ward-pc-call-of-duty-will-look-better-than-ne-1154125840?rev=1376664151

podrzavat ce aa i af? lol nista nevjerujem... {#}

xfact
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

@fila

Kupio sam i ja bf3 i igro malo i dosadio mi, prešo na cod nazad, pa cod dosadi, pa se vratim na bf, pa sad opet na black opsu 2

Ne igram zbog imena, nego zbog zabave. Trenutno me niko nebi natjero da upalim bf3, al za par mjeseci cu ga peglat vjerovatno

trebo si probati bad company 2.. puno zabavniji od b3 i puno bolji mp.. bolja destrukcija.. bolji zvuk , nema kretena i placipickica ko u b3 itd itd.. (i wanabe pro skillera) loool{#}

zadnji cod uz koji sam se jbacki zabavio je bio mw2 .. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 8:53 (=xfact=).
15 godina
=xfact= kaže...
nul-3 kaže...

@fila

trebo si probati bad company 2.. puno zabavniji od b3 i puno bolji mp.. bolja destrukcija.. bolji zvuk , nema kretena i placipickica ko u b3 itd itd.. (i wanabe pro skillera) loool{#}

Imao sam i bad company 2 :) isto sam se zabavio, al su me patili njubare medici sa LMGovima, bilo je teško protiv squada koji se ukempa negdje se 3 medica i jedan im baca metkiće i samo peglaju :S

MW2 sam igrao najduže, ali ne vidim ništa loše ni u novijim codovima, zabavni su svi kad ih kupis i igras mp, a ne kad odigras sp koji traje 5 sati i dođeš srat kak ti se ne sviđaju brkovi nekog čike u trečem nivou

12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
=xfact= kaže...
nul-3 kaže...

@fila

Imao sam i bad company 2 :) isto sam se zabavio, al su me patili njubare medici sa LMGovima, bilo je teško protiv squada koji se ukempa negdje se 3 medica i jedan im baca metkiće i samo peglaju :S

MW2 sam igrao najduže, ali ne vidim ništa loše ni u novijim codovima, zabavni su svi kad ih kupis i igras mp, a ne kad odigras sp koji traje 5 sati i dođeš srat kak ti se ne sviđaju brkovi nekog čike u trečem nivou

neznam ekreme, al slazem se s čovjekom, mw2 je bio zadnji zabavan, black ops je jedini koji jos moze od novijih konkurirat da valja(pogotovo sp koji ima super priču), a sto se tice bad company 2 necu nis govorit jer sam ga igrao samo na ps3, a playstation nije za FPS...

a sto se tice Ghosts-a na nekom sam youtube videu vidio u komentarima da ce bit dedicated servera za PC i Xbox, ali to je vjerojatno BS tak da mislim da ce bit xbox only, btw zasto oni pozivaju "pro" igrace cod-a da ga isprobaju i onda pozivaju budale koje igraju na xboxu koje nisu ni do koljena igracima na PC-u, pogotovo onima iz CoD4

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo jučerašnji gameplay novog moda Blitz i objašnjenje ispod. Izgleda odlično. Ako netko nije vidio, ovako će izgledati hardened i prestige edition. Hardened je relativno povoljan, 800kn za next gen konzole. Znači za dodatnih 350kn se dobije season pass + free fall + sexy case i sexy narukvica. Dvojba je samo uzeti za xbone ili ps4.

Gameplay

Objašnjenje

0 0 hvala 0
15 godina

Call of Duty: Ghosts - Whiteout Gameplay

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#}.

edit: Još malo Blitza:

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:10 (Hojs).

0 5 hvala 0
15 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesam ja jedini kojem se iz gameplaya čini da je grafika apsolutno nepromijenjena u odnosu na starija izdanja?

Još jedan rehash.

Kupit ću ga za 60kn par mjeseci nakon što izađe na gamazavru ili cddiski-u.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
ne cini se samo tebi.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice