Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 276.985
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Call of Duty: Ghost - Mark Rubin Video Interview

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
fila2208 kaže...

Fila, pretjerujes sa svojim glupostima... Ja sam te prijavio za troljanje, koliko god branio tvoje stajaliste nekoliko stranica prije, mislim da je vrime doslo da i ja kazem da izvuces glavu iz guzice...

15 godina
Abomb kaže...
fila2208 kaže...

Fila, pretjerujes sa svojim glupostima... Ja sam te prijavio za troljanje, koliko god branio tvoje stajaliste nekoliko stranica prije, mislim da je vrime doslo da i ja kazem da izvuces glavu iz guzice...

Šta sam krivo napravio. Pa ima ekipe koja je isto postala ovdje neke slične filmiće. Jesi i njih prijavio?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran

.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 19:30 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

zanimljivo je kako vi momci toliko hateate call of duty, a ipak toliko vremena potrosite u ovoj temi ili svakoj drugoj vezanoj uz cod jer kad god udjem u temu vi ste tu negdje...

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Poslije cod4 sve ide nizbrdo. Sve s vrti oko fast reload i trcanje u krug :p

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
protjeran
DeathBringer12 kaže...

Po meni je s mw3 pocelo propadanje cod-a.

Mw2 je imao inovacija i bila je fina igra, ali ovo sve dalje su sve manje i manje mape, trcanje bez mozga... Od kad je izaso mw3 presto sam s codo-m i prebacio se na bad company 2, a trenutno sam na bf3

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
DeathBringer12 kaže...

Po meni je s mw3 pocelo propadanje cod-a.

Mw2 je imao inovacija i bila je fina igra, ali ovo sve dalje su sve manje i manje mape, trcanje bez mozga... Od kad je izaso mw3 presto sam s codo-m i prebacio se na bad company 2, a trenutno sam na bf3

tu se slazem, mw2 je bio super :) i zadnji dobar cod, ali sta ces ljudi idu za parama, ali sto sam vidio ovo za ghosts, nije da je nes inovativno ali bar se trude nesto promijenit za razliku spomenutog mw3 ili recimo bo2 koji je cisti smg overpower...

sto se tice fps-a ja iako igram bf3, ostao sam ipak najvjerniji cod4 kao meni najboljem codu i fps-u opcenito :) but thats just me

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina

Ja sam uzivao u svim codovima do sad, a najmanje u četvorci.

Igrao sam 4, ali jako kasno, tak da sam se prebacio na novije...

MW2 sam igrao puno, jako puno...definitivno najbolji cod po meni.

Black Ops mi se isto svidja jako, al kad sam ga kupio bilo je dosta problema s lagom i takvim sranjima pa sam odustao.

MW3 sam mislio da će biti nešto inovativnije, nije me iznenadio ali sam ga opet igrao i nije toliko loš...nije uopče loš i nije krenuo nizbrdo nego je ostao na onom na čemu je i bio.

Black Ops 2 sam uživao. Sp mi je nešto predobro, skroz hype i baš onako pravo, kao u filmu. MP isto zanimljiv, ali su se prodali konzolama i DLCevima =(

Znam da će tako biti i sa Ghosts, ali nadam se dobrom SPu i bar da odrade ovaj dio MPa sto dobijes bez DLCeva kako je red.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
6 2 hvala 1
15 godina
nul-3 kaže...

Ja sam uzivao u svim codovima do sad, a najmanje u četvorci.

Igrao sam 4, ali jako kasno, tak da sam se prebacio na novije...

MW2 sam igrao puno, jako puno...definitivno najbolji cod po meni.

Black Ops mi se isto svidja jako, al kad sam ga kupio bilo je dosta problema s lagom i takvim sranjima pa sam odustao.

MW3 sam mislio da će biti nešto inovativnije, nije me iznenadio ali sam ga opet igrao i nije toliko loš...nije uopče loš i nije krenuo nizbrdo nego je ostao na onom na čemu je i bio.

Black Ops 2 sam uživao. Sp mi je nešto predobro, skroz hype i baš onako pravo, kao u filmu. MP isto zanimljiv, ali su se prodali konzolama i DLCevima =(

Znam da će tako biti i sa Ghosts, ali nadam se dobrom SPu i bar da odrade ovaj dio MPa sto dobijes bez DLCeva kako je red.

Kao da sam ja pisao. Gj. Meni osobno isto mw2 najbolji cod ikad. Stavrno je donio puno noviteta i definirao žanr za dalje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Hrvati su zbilja posebna sorta ljudi. Usporedio bi s neandertalcima (svaka cast iznimkama). Kaze lik, ovaj Chmarko, da je CoD poceo propadati... Kako je to moguce kad svaki puta obaraju rekorde (vise-manje)? Kako? Kaze da je svaki CoD isti... Pa zar je moguce da, osim mentalne ogranicenosti, ovdje dode bacat kakaru slepac ili wannabe s pepeljarkama +10? Samo ovdje. Pokazani neki tizeri i, kao, gameplay i vec svi sve znaju - bit ce ista igra. Ahh, srecom imamo dezurne hejtere da nas prosvetle o starom enginu, balavcima, citerima i copy/paste sranje. Ponasaju se ko popovi - kude klince s rukom u hlacama. Kewl story bro.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pošto lutka baš i nije detaljno odrađena....grafika nije puno bitna 

12 godina
Slash3322 kaže...

Cijena bi za PC verziju trebala biti oko 500kn, dok bi za PS3/X360 trebala biti oko 600kn. Naravno, još nije službeno potvrđeno, i to su cijene s preordera. Pretpostavljam da će cijene biti kao i svake godine. Datum izlaska je 5.11.2013.

Nice.A kada izadje ce biti 800?

15 godina
Endymon kaže...
Slash3322 kaže...

Cijena bi za PC verziju trebala biti oko 500kn, dok bi za PS3/X360 trebala biti oko 600kn. Naravno, još nije službeno potvrđeno, i to su cijene s preordera. Pretpostavljam da će cijene biti kao i svake godine. Datum izlaska je 5.11.2013.

Nice.A kada izadje ce biti 800?

Svaki cod je za pc 450 kn kad izađe, bar u tisku i sophoslabu

14 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Hrvati su zbilja posebna sorta ljudi. Usporedio bi s neandertalcima (svaka cast iznimkama). Kaze lik, ovaj Chmarko, da je CoD poceo propadati... Kako je to moguce kad svaki puta obaraju rekorde (vise-manje)? Kako? Kaze da je svaki CoD isti... Pa zar je moguce da, osim mentalne ogranicenosti, ovdje dode bacat kakaru slepac ili wannabe s pepeljarkama +10? Samo ovdje. Pokazani neki tizeri i, kao, gameplay i vec svi sve znaju - bit ce ista igra. Ahh, srecom imamo dezurne hejtere da nas prosvetle o starom enginu, balavcima, citerima i copy/paste sranje. Ponasaju se ko popovi - kude klince s rukom u hlacama. Kewl story bro.

1. Bolje to reci za Amerikance.

2. Nije počeo propadati i obara rekorde zato jer je večina igrača oko ili ispod 12 godina...znači klinci koji su očarani trailerima i super novinama. Dok zbrojiš sve takve klince u večini država svijeta...dobiješ veliku brojku...

3. Iskreno se nadam da će Ghosts biti bolji i vrijedan 60$ ili € za razliku od zadnja 2 CoD-a. Ruku na srce...zabavni jesu i mogu ih odigrati max 30-50 sati...onda postane dosadno...

Iskreno mislim da je zadnji dobar CoD MW2.

A svi nakon MW2 više idu na zabavu i sprdanje.

15 godina
iAvenger kaže...
ukay1000 kaže...

2. Nije počeo propadati i obara rekorde zato jer je večina igrača oko ili ispod 12 godina...znači klinci koji su očarani trailerima i super novinama. Dok zbrojiš sve takve klince u večini država svijeta...dobiješ veliku brojku...

3. Iskreno se nadam da će Ghosts biti bolji i vrijedan 60$ ili € za razliku od zadnja 2 CoD-a. Ruku na srce...zabavni jesu i mogu ih odigrati max 30-50 sati...onda postane dosadno...

Svi se slazu da je MW2 zadnji dobar, po meni i najbolji

15 godina

...

4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
iAvenger kaže...
ukay1000 kaže...

Ja se ne slažem, po meni je WAW bio zadnji dobar COD. MW2 je imao nuke što me več u početku odbilo, onda je tu previše killstrekova i pola njih je bilo pre overpowered, da o balanciranju oružja uopče ne govorim. Dalje, nema dedicated servera nego glupi matchmaking. Nema niti modova.

Istina je da fourdeltaone ispravi skoro svako problem koji sam gore naveo. Ali ja govorim o originalu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 15:20 (Firefox72).
15 godina
Firefox72 kaže...
nul-3 kaže...
iAvenger kaže...
ukay1000 kaže...

Ja se ne slažem, po meni je WAW bio zadnji dobar COD. MW2 je več imao nuke što me več u početku odbilo, onda je tu previše killstrekova i pola njih je bilo pre overpowered da o balanciranju oružja uopče ne govorim. Dalje, nema dedicated servera nego glupi matchmaking. Nema niti modova.

Istina je da fourdeltaone ispravi skoro svako problem koji sam gore naveo. Ali ja govorim o originalu.

AlterIWnet :)

CoD WAW dobar {#}

12 godina
neaktivan

A žašto nije dobar? Multiplayer je dosta balanciran, osim Mp40 naravno, tu su i zombiji, i custom zombie mape kojih ima na stotine. Istina da nije tako dobar kao cod4 ali je svejedno bolji od MW2.

Ajde nemojmo sad o tome u COD Ghost temi....

12 godina
neaktivan

Evo par nepotvđenih fotografija. Ako je to zaista igra onda ingame slika ne izgleda previše impresivno a i menu je isti stari....

Edit: Slike su fake

Iz SP trailera

http://i.imgur.com/aR7UoUY.jpg

http://i.imgur.com/9V9vMrj.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 14:58 (Firefox72).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Firefox72 kaže...

Evo par nepotvđenih fotografija. Ako je to zaista igra onda ingame slika ne izgleda previše impresivno a i menu je isti stari....

Edit: Slike su fake

Iz SP trailera

http://i.imgur.com/aR7UoUY.jpg

http://i.imgur.com/9V9vMrj.jpg

Prerano je da bi bile istine :S

tak je i za mw3 bilo, pa je na kraju sve bilo drugacije

14 godina

Evo zahtijeva za CoD Ghosts čak zahtijva gtx 460 i procesor od 4 jezgre mozda ce biti nesto od ovoga ali nece biti bolja grafika od BF3.http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=7619&game=Call%20of%20Duty:%20Ghosts

Moj PC  
1 4 hvala 1
17 godina
odjavljen

Kakva god da igra bude, ja je vjerojatno kupujem (naravno samo steam key) jer sam BO2 preskočio. Osim ako bude baš totalno njesra i razočaranje. Uglavnom, di je još 11. mjesec :)

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 21:04 (Kordy).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Haha ostao sam bez rječi  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čujem da se šuška o 30 minutnom gameplayu prije E3, ili sam krivo pročito, zna neko nešto o tome?

Valjda mi neće biti tolko futuristički ko ovaj zadnji. Ja bi neki WW2 cod, remake cod2 :(

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Čujem da se šuška o 30 minutnom gameplayu prije E3, ili sam krivo pročito, zna neko nešto o tome?

Valjda mi neće biti tolko futuristički ko ovaj zadnji. Ja bi neki WW2 cod, remake cod2 :(

Da u nedelju če pokazati 30 minuta gameplaya :)

http://mp1st.com/2013/06/04/watch-the-first-call-of-duty-ghosts-gameplay-this-sunday/

15 godina

Road to E3 - Call of Duty: Ghosts

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.ign.com/articles/2013/06/08/e3-2013-call-of-duty-ghosts-diving-into-the-campaign 

Uvod u kampanju, minutni gameplay, sutra slijedu ostalih 29 minuta. Tako tvrdi neki lik na Tweeteru

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice