Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 276.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
bullyq14 kaže...

razlika 60 i 30 se jako osjeti, a ako namjeravas imat 60 na bf, say hello to 2007 graphics. jooj kad se sjetim cod2 i onog 250 fps-a, jao :D

Lol....ne pitam iz tog razloga, nego zasto se CoD poceo hvaliti s nekih 60 fps-a odjedanput. CoD 2 se uvijek lockao na 125, 250, 333 itd....

15 godina
infeqt0r kaže...
bullyq14 kaže...

razlika 60 i 30 se jako osjeti, a ako namjeravas imat 60 na bf, say hello to 2007 graphics. jooj kad se sjetim cod2 i onog 250 fps-a, jao :D

Lol....ne pitam iz tog razloga, nego zasto se CoD poceo hvaliti s nekih 60 fps-a odjedanput. CoD 2 se uvijek lockao na 125, 250, 333 itd....

Jer njihov konkurent ima 30, na tim istim konzolama. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
infeqt0r kaže...
bullyq14 kaže...

Jer njihov konkurent ima 30, na tim istim konzolama. 

O tome se dakle radi, hvala na objasnjenju.

14 godina
protjeran
bullyq14 kaže...

Say hello to new pc.

BTW, bf3 na low izgleda neusporedivo bolje od cod-a na max postavkama. Cod je niža klasa igre, to je tako, pomirite se s tim {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 11:38 (MARKOcVp).
16 godina
MARKOcVp kaže...
bullyq14 kaže...

Say hello to new pc.

BTW, bf3 na low izgleda neusporedivo bolje od cod-a na max postavkama. Cod je niža klasa igre, to je tako, pomirite se s tim {#}

Tebi konkretno je niza klasa samo zbog grafike.... tebi nista drugo nije niti bitno. To ti se vidi po svakom drugom postu tako da...

Meni se zivo je** tko ima bolju, BF mi je zabavniji i to je to.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
protjeran

Meni grafika nije najvaznija, npr. crysis je najveci shit od igre, gori je od coda, puno gori, nebi ga opce mogo igrat, ali je grafika extra, no to nista ne vrijedi.

Npr. BF3 ima odlicnu grafiku i odlicna je igra, nudi puno zabave, sadrzaja... Tako da je to pun pogodak. 

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...
bullyq14 kaže...

Say hello to new pc.

Ako d***š na grafiku onda je to točno. Nemoj me krivo shvatiti, nisam ničiji fanboy, ne branim cod-ov zastarjeli engine. Igrao sam i cod i bf, igre se ne mogu uspoređivati, jedino im je zajedničko to što su obje FPS.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 14:11 (Kordy).
15 godina
neaktivan

Meni ovo izgleda sasvim dobro. Šta se sad šorate kakva je grafika ovo ono, važno je da ti igra leži i da uživaš u njoj. A ne da se diviš travkama ili prelijepom drveću i njegovim jabukama.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Meni ovo izgleda sasvim dobro. Šta se sad šorate kakva je grafika ovo ono, važno je da ti igra leži i da uživaš u njoj. A ne da se diviš travkama ili prelijepom drveću i njegovim jabukama.

Ma i ja to kazem, ja evo upravo igram CoD 2 zombots s ekipom, sinoc sam ponovo prelazio Crysis 3 jer sam se pozelio dobre grafike i napucanog oruzja. Sve ovisi kakvog sam kad raspolozenja. Hvala bogu pa imamo izbor.

12 godina
neaktivan

haha...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 18:54 (Firefox72).
Moj PC  
7 2 hvala 1
15 godina
Firefox72 kaže...

haha...

Pre ali prejako!

gj ko god je složio.

Baš u tom djelu kad spomene battlefield uvijek se sjetim bf-a :)

ontopic:

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 12:07 (fila2208).
12 godina
neaktivan

Moj PC  
14 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

haha...

hehehe... vjerojatno place od smijeha jer ulozeni trud u COD je 10 puta manji od BF-a, a zarada im je tu negdje....

brojke sve govore i smijanje IW-u i njihovim partnerima je smijanje dobrom dijelu gaming zajednice koji ih podrzavaju...

13 godina
neaktivan

Dobre stvari kod Battlefield-a:

1. Grafika

...

To je to.

Iskreno, kad razmislim, možda je i bolje da je ostao stari engine. To je ono što Call of Duty-u daje prepoznatljiv filing dok igraš. Problem je bio što suoni ograničavali COD na konzole, i onda portali na PC, iako je PC imao puno, PUNO veći potencijal od šugavog Xbox 360 i PS3, koji jedva drže 60 FPS-a na postavkama koje bi na PC-u bile low-medium. Zato je važno da nove konzole budu što bolje, i navijam za to, jer će indirektno igra puno bolja biti i na PC-u. Jedva čekam Ghosts, i najviše se radujem boljoj grafici- ne zato što mi je to najvažnije, nego je to jedina stavka gdje COD zaostaje, svime ostalim sam zadovoljan.

Toni
Moj PC  
5 14 hvala 0
14 godina
protjeran
rapture686 kaže...

1. Grafika

...

To je to.

Iskreno, kad razmislim, možda je i bolje da je ostao stari engine. To je ono što Call of Duty-u daje prepoznatljiv filing dok igraš. Problem je bio što suoni ograničavali COD na konzole, i onda portali na PC, iako je PC imao puno, PUNO veći potencijal od šugavog Xbox 360 i PS3, koji jedva drže 60 FPS-a na postavkama koje bi na PC-u bile low-medium. Zato je važno da nove konzole budu što bolje, i navijam za to, jer će indirektno igra puno bolja biti i na PC-u. Jedva čekam Ghosts, i najviše se radujem boljoj grafici- ne zato što mi je to najvažnije, nego je to jedina stavka gdje COD zaostaje, svime ostalim sam zadovoljan.

BF je neusporediva igra s codom, visi rang igre opcenito, cod je igra koja se ne mijenja od cod-4, nikakvih inovacija u gameplay-u, grafici... Sve isto.

BF je igra koja pruza daleko vise zabave od cod-a, puno vise timske igre i taktiziranja, nije kao u cod-u, da trcis bez imalo mozda i pucas po ostalima..

Nema quick scopanja, rijetko se desava da te nazovu camperom ako snipas na brdu, jer to sniperi i rade, ne trce okolo u close combat sa sniperom, to samo u cod-u ima....

BF>>>>>>>>>>>>>>cod

13 godina
neaktivan

To su drukčiji načini igre u potpuno različitim igrama, zajedničko im je jedino to što su FPS-ovi, BF3 ima ogromne mape sa 64 igrača i opet moraš 5 min trčati do akcije, COD ima manje mape, više je akcije, i različite se vještine zahtjevaju za obje igre, a ti si prekriži glavu sa tim crtama {#}

I vidi se da nisi nikad bio u pravom klanu, jer kad se ne igraju pub-ovi nego klan war, itekako ima strategije i timskog rada, kad si u timu od 6 ili 8 i igraš protiv isto takvog tima.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 9:05 (rapture686).
Moj PC  
10 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
rapture686 kaže...

1. Grafika

...

To je to.

BF je neusporediva igra s codom, visi rang igre opcenito, cod je igra koja se ne mijenja od cod-4, nikakvih inovacija u gameplay-u, grafici... Sve isto.

BF je igra koja pruza daleko vise zabave od cod-a, puno vise timske igre i taktiziranja, nije kao u cod-u, da trcis bez imalo mozda i pucas po ostalima..

Nema quick scopanja, rijetko se desava da te nazovu camperom ako snipas na brdu, jer to sniperi i rade, ne trce okolo u close combat sa sniperom, to samo u cod-u ima....

BF>>>>>>>>>>>>>>cod

BF ima vise opcija i nacina igre, to je istina. gameply i grafiku smo vec prosli, gameplay je isti jel isto odgovara, grafika ocito ne zanci puno igracima COD-a. Da li BF pruza vise zabave? e u to nemos ulazit, je COD je veoma dobra zabava bas zbog nacina igranja. nema taktiziranja nema velikog mozganja, samo ides i koljes sve isprid sebe. Jednostavno. Ima jedan nacin zabave, i taj nacin je sasvim dobar.  a kampiranje u CODu je glupo jel za razliku od BF-a gdje je sve sporije, ne znaci puno., a i mape su takve da ne nude pljucanje iz daljine sa snipom.

kad mi je do taktiziranja onda igram BF al kad samo zelin ubijat ljude bez puno mozganja onda cu uvjek prije odigrat COD.

14 godina
protjeran

Odes na TDM na battlefieldu ili Close quoters, ima vise akcije nego u cod-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 9:16 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpuno mi je nejasno zašto, ako već ne volite CoD, dolazite ovdje maltretirati ekipu koja igru voli i veseli joj se...

Fila, Marko, dosadni ste. Odite u BF temu!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

27 0 hvala 5
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Potpuno mi je nejasno zašto, ako već ne volite CoD, dolazite ovdje maltretirati ekipu koja igru voli i veseli joj se...

A i to sto kazes, neznam ni zasto sam doso ovdje {#}

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Danny_HR kaže...

A i to sto kazes, neznam ni zasto sam doso ovdje {#}

Znaš ti dobro zašto di doša.{#}

14 godina
neaktivan

6 7 hvala 0
16 godina
ProTech kaže...

Sad probaj 3 puta kotačić na mišu pomaknuti prema gore i pogledaj isti video. {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina

ne kuzim kakve bi trebale biti revolucijske promjene u gameplayu, koje ljudi spominju? pa to je fps i ostat će fps arkadnog tipa, prebacivanje na simulaciju ili nešto slično bi bilo katastrofa.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a jbg nisam bio gledo bas xD

17 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

ne kuzim kakve bi trebale biti revolucijske promjene u gameplayu, koje ljudi spominju? pa to je fps i ostat će fps arkadnog tipa, prebacivanje na simulaciju ili nešto slično bi bilo katastrofa.

Ajde objasni kako bi to simulacija izgledala? {#}

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
16 godina
neaktivan
Antonio kaže...
bullyq14 kaže...

Ajde objasni kako bi to simulacija izgledala? {#}

podrazumjeva malo realisticniji FPS....
COD, pogotovo MP dio je 95% arkadno napucavanje...

13 godina

objasnio covjek, hvala. mislio sam na nesto tipa arme, prvog operation flashpointa i slicno.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
14 godina
protjeran
Moj PC  
1 10 hvala 0
15 godina

Moj PC  
3 6 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice