Nema veze, United Offensive je isto igra i spada u COD serial. Meni osobno i najbolji cod.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema veze, United Offensive je isto igra i spada u COD serial. Meni osobno i najbolji cod.
Dobro i ja ga jos dan danas igram ali on se ne vodi kao zasebni dio i zato je on isto broj 1. Ako se ne varam kampanja je ista u cod-u i coduo-u. Ispravi me ako grijesim.:P
Dobro i ja ga jos dan danas igram ali on se ne vodi kao zasebni dio i zato je on isto broj 1. Ako se ne varam kampanja je ista u cod-u i coduo-u. Ispravi me ako grijesim.:P
Ista tema, samo drugi level design, i malo priča je "modificirana".
Već je to pirat napisao dvije stranice prije.
Već je to pirat napisao dvije stranice prije.
Samo što onda to nije bilo potvrđeno...
Primjeti link na stvarnu potvrdu u mom postu, i nedostatak ikakvog izvora u postu na koji linkaš.
ak sam ja to dobro skuzio dobit cemo lobby+ds sistem
nesto kao u l4d???
to bi bilo jos bolje nego da samo DS imamo
jel to znači da neće biti steama koji spaja na servere
odnosno da ćemo imat listu servera kao u cod 4
postao sam vec par postova prije!
daj citaj malo
postao sam vec par postova prije!
daj citaj malo
Taj CT uvijek kasni, svaku novost i video koji je na tim ct-u vidim sam barem 3 dana prije.
Evo svježe vijesti sa HCL-a
"Nakon prošlogodišnje kontroverze s dedicated serverima, odnosno nepostojanjem istih u Modern Warfare 2, stvari se vraćaju u normalu krajem ove godine.
Naime, nedavno najavljeni Call of Duty: Black Ops u svojoj PC inačici neće se oslanjati na IW.net, što će mnogima navući osmijeh na lice.
Kao što smo već prije pisali, radnja igre odvija se u razdoblju hladnog rata pa sve do početka osamdesetih godina prošlog stoljeća.
Više detalja saznat ćemo uskoro jer nam ovih dana stiže još jedan trailer.
Ono što je pak potvrđeno jest upravljanje vozilima, točnije helikopterom, te unaprijeđeni Create a Class u kojemu ćemo odsad moći mijenjati izgled svog vojnika.
Također, potvrđeno je i kako će igra sadržavati kooperativni mod.
Black Ops po već ustaljenom običaju stiže 9. studenog na PC, X360, PS3 te Wii."
Ovo boldano je stvarno zanimljivo.
Evo svježe vijesti sa HCL-a
"Nakon prošlogodišnje kontroverze s dedicated serverima, odnosno nepostojanjem istih u Modern Warfare 2, stvari se vraćaju u normalu krajem ove godine.
Naime, nedavno najavljeni Call of Duty: Black Ops u svojoj PC inačici neće se oslanjati na IW.net, što će mnogima navući osmijeh na lice.
Kao što smo već prije pisali, radnja igre odvija se u razdoblju hladnog rata pa sve do početka osamdesetih godina prošlog stoljeća.
Više detalja saznat ćemo uskoro jer nam ovih dana stiže još jedan trailer.
Ono što je pak potvrđeno jest upravljanje vozilima, točnije helikopterom, te unaprijeđeni Create a Class u kojemu ćemo odsad moći mijenjati izgled svog vojnika.
Također, potvrđeno je i kako će igra sadržavati kooperativni mod.
Black Ops po već ustaljenom običaju stiže 9. studenog na PC, X360, PS3 te Wii."
Ovo boldano je stvarno zanimljivo.
upravljanje helikopterom?
wow
samo da vas podsjetim
danas izlazi prvi pravi trailer a bit ce prikazani za vrijeme NBA konferencijskog finala
ak se ne varam mi cemo trailer moci onda vidjeti sutra ili kasno u noc
Kolko ja čujem, bit će i zombija, tj. ukomplementiranog moda iz World at Wara:
Kolko ja čujem, bit će i zombija, tj. ukomplementiranog moda iz World at Wara:
toooo najjaci mod
Može malo zanimljivih vijesti?
- PROČITAJTE <--
Kao što je u tekstu napomenuto, ovakvo nešto se već dešavalo, a svi znamo, još tamo od COD:WAW da je Activision COD franšizu pokušavao okrenuti isključivo konzolama, prvenstveno Xboxu, zbog njihove suradnje sa MS-om.
Je li moguće da će COD:BO zaživjeti samo na boxu?
My thoughts - sumnjam, ali nije za odbaciti ovu mogućnost. Sjetite se svih dev videa izdanih za MW2, svi su bili na boxu. Svaki javni događaj od COD:WAW na kojem se igralo, igrao se na boxu...
Vaša razmišljanja?
Nadam se da nisi upravu xd.. Ali istina što kažeš, svi videi su većinom na xbox-u
Može malo zanimljivih vijesti?
- PROČITAJTE <--
Kao što je u tekstu napomenuto, ovakvo nešto se već dešavalo, a svi znamo, još tamo od COD:WAW da je Activision COD franšizu pokušavao okrenuti isključivo konzolama, prvenstveno Xboxu, zbog njihove suradnje sa MS-om.
Je li moguće da će COD:BO zaživjeti samo na boxu?
My thoughts - sumnjam, ali nije za odbaciti ovu mogućnost. Sjetite se svih dev videa izdanih za MW2, svi su bili na boxu. Svaki javni događaj od COD:WAW na kojem se igralo, igrao se na boxu...
Vaša razmišljanja?
Pa već ima pre-order za PC i PS3 tako da očito neće biti samo na xboxu.
Postojao je preorder za PC za Alan Wake, za BF 1943, za BF Bad Company, za svakakve igre koje se kasnije nisu pojavile, tako da to ne znači previše.
Opet govorim, sumnjam da će se to dogoditi, ali nije za odbaciti mogućnost.
Postojao je preorder za PC za Alan Wake, za BF 1943, za BF Bad Company, za svakakve igre koje se kasnije nisu pojavile, tako da to ne znači previše.
Activision bi odbacio 600 milijuna potencijalne zarade?
BTW nebi bio prvi puta da se takvo što desi.
Ne vjerujem da bi sa njihovih službenih stranica bio link na netočne podatke...
GK u gornjem desnom kutu,cime je dokazana povezanost http://www.gknova6.com/ sa Black Ops.
Malo novih skrinova.
http://www.gamikaze.pl/Galerie/Call_of_Duty_Black_Ops_Galeria_1.aspx
nece biti samo na boxu ja se kladim
ali ako se to nekim cudom cudesnim desi onda ja stvarno nemam rijeci
nije normalno to jednostavno nije....
omg
vec imaju timer LOL
hype je jednako jak kao i sa mw2
omg
vec imaju timer LOL
hype je jednako jak kao i sa mw2
Kaj si očekivao?
O COD-u se radi, fanboya je nevjerojatno puno! :)