Do kad vrijedi ovaj double Xp?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cijeli vikend, do kraja nedjelje...
do sad još nikad nisam imao problema s BO, ali od neki dan kako sam ga ponovo instalirao, šteka ko lud, trza, jednostavno je neigrivo.. :S ak netko zna u čemu je problem i što učiniti po tom pitanju.. :))
do sad još nikad nisam imao problema s BO, ali od neki dan kako sam ga ponovo instalirao, šteka ko lud, trza, jednostavno je neigrivo.. :S ak netko zna u čemu je problem i što učiniti po tom pitanju.. :))
Ja sam bio našao rješenje...DELETE GAME.
Dajte ozbiljno, ulazim u igru prvo tri minute buljim u crn ekran i onda tek počne učitavat, a još i freeza :S
Imal još ljubitelja zombija??? Da ih malo deremo? Nek pošalje privatnu poruku pa ćemo se okupiti...četvero...danas da odigramo par partija :D
(Po mogućnosti da imate mikrofon)
..ljudi ,dali netko zna kada ce izaci DLC 2(escalation) za PC..??
Dajte ozbiljno, ulazim u igru prvo tri minute buljim u crn ekran i onda tek počne učitavat, a još i freeza :S
Tak je i meni bilo.
Negdje u prvom mjesecu sam izbrisao igru.
I prije 2 tjedna iz znatiželje da vidim jel su kaj sredili ponovo skinem igru, pa reko bumo vidli.
Svi stari problemi ostali, PLUS CRNI EKRAN koji stoji 3 minute ... tek onda se main menu pokaže. To je valjda došlo s zadnjim "patchem"...prava novost i poboljšanje...
ok da se tu dogovorimo...stavite se na popis za Zombie sutra oko 20h ko želi...
1.scOOby (in game: CALLmeSCOOBY)
2.zvonexp78
2.zvonexp78
sta niko nije za malo zombie ass kickanja??...pripremite majkove ako imate...
sta niko nije za malo zombie ass kickanja??...pripremite majkove ako imate...
Tri riječi: left for dead.
evo ja isto zelim!!
Zivojed steam
nick prowolfdalf
ok danas u 7h onda Zombii, pa nek se dokrpa neko ak oce, trebamo jos jednog.. ;)
1.scOOby (in game: CALLmeSCOOBY)
2.zvonexp78
3.ZivoRima opaka 2
4.
hoću i ja =D
Jel mi moze nekto reci upute za modem thompson tg782i za black ops port?
Teško da ces na njemu otvorit port ja nisam mogao da nisam promijenio firmware, router je zivo sranje
Hvala na odgovoru!!!
evo i novi video...Zombie Ascension...yeha...Quad live s još troje odličnih frendova...sve je štimalo osim glupe konekcije...probali dva puta prije snimanja i sve bilo ok i onda počelo ubijati tokom snimanja interkmet lagg :((...ali sam svejedno uploado jer nam je toliko dobro bilo i tako je dobar live commentary da sam reko fuck the quality, we had biiig fun...
hvala na svkom gledanju, komentu ili subscribeu...
P.S. Mala ispravka video se još obrađuje pa provjerite kasnije dali je pušten za gledanje... ;)
P.P.S. Ok youtube mi je ubio video...moat cu ponovo uploadat...video bi trebao trajati 15min. i youtube mi ga je totalno desyco sound...WTF???!!!
Isuse al je igra infestirana sa čiterima. Do prije par dana sam nakon dugo vremena igrao MW2 i razina čitera je tamo daleko, daleko manja.
Gledam killcam i vidim da me lik prati kroz zid. Nakon što sam mu rekao nice wallhack on i njegov klanski prijatelj napuste meč.
Btw, kad smo kod čitera ineresantno štivo.
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=496719&sid=57duee2uchpb994calec15lcm7
S kojim programom snimas i sa kojim programom uredujes?
Hvala
S kojim programom snimas i sa kojim programom uredujes?
Hvala
..ja snimam sa FRAPS programom,a uredujem i smanjujem video da bi mogo na youtube sa MOVIE MAKER programom...
lol..5-0
To je bug koji se ponekad dogodi iako se igra do 4 pobjede.
Inace na slici pise ako ne znas cirilicu - Pobeda dostignut limit.
Ima tko za igru?