Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.026.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops

Ljudi trebam pomoć, hitno! Naime jučer sam igrao normalno BO MP i normalno ugasio igru i dođem danas ujutro i nece stlano mi crasha igru i pokazuje error BlackOpsMP.exe has stopped working. Probao sve živo drivere, reinstall, directx... i nece.

Eto ako netko zna u čemu je problem bio bih jako zahvalan :D.

15 godina
tonyx1209 kaže...

Ljudi trebam pomoć, hitno! Naime jučer sam igrao normalno BO MP i normalno ugasio igru i dođem danas ujutro i nece stlano mi crasha igru i pokazuje error BlackOpsMP.exe has stopped working. Probao sve živo drivere, reinstall, directx... i nece.

Eto ako netko zna u čemu je problem bio bih jako zahvalan :D.

Dobrodošao {#} Pa to ti je normalno za Black Ops što nisi znao?

16 godina
neaktivan

Gdje mogu pomaknut granicu fps-a ?u configu ili gdje ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

može li mi tko objasniti kako preći prvi nivo zombie kad ušem u onaj lift odma me ubiju i o čem se radi, svaki put kad poginem moram ponovo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kralj Ivan kaže...

može li mi tko objasniti kako preći prvi nivo zombie kad ušem u onaj lift odma me ubiju i o čem se radi, svaki put kad poginem moram ponovo...

..stvarno si "Kralj"..{#}

15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

..ja mislim da se ne moze uopce pomaknut,ali nisam potpuno siguran..

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 19:50 (_CR7_).
16 godina
neaktivan

Prešao sam COD Black Ops, samo nisam baš dobro shvatio priču. Moraću još koji put prekucat SP.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Prešao sam COD Black Ops, samo nisam baš dobro shvatio priču. Moraću još koji put prekucat SP.

Sta bi jos bilo da si igrao neku igru gdje i trebas razmisljat.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
neaktivan

Tko zna...

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oce neko baci par runda nazi zombia danas sutra preksutra?? :D
INSOMNIJA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...

Evo ja baš jučer učio igrati te zombije rekord mi je 10 runda :/ treba mi netko pojasniti taktiku i sl. pa ako si zainteresirani igrati sa menom početnikom noobom, dodaj me na steam: nuketown

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
14 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
Kralj Ivan kaže...

..stvarno si "Kralj"..{#}

Nezz jel imaš kakvih problema, nitko te netjera da odgovoriš na poruku, prešao sam to sve i sad došao sam do 11lvl ili tih rundi i svaki put kad izgubim vraća me na početak,skroz na prvi nivo...

15 godina
neaktivan
Kralj Ivan kaže...

Nezz jel imaš kakvih problema, nitko te netjera da odgovoriš na poruku, prešao sam to sve i sad došao sam do 11lvl ili tih rundi i svaki put kad izgubim vraća me na početak,skroz na prvi nivo...

..pa normalno da te vrati na pocetak kad te ubiju,u zombijima nema kraja mos igrat 2 mjeseca ako mozes tolko izdrzat da te ne ubiju..

15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
CrNa StreLa kaže...

Evo ja baš jučer učio igrati te zombije rekord mi je 10 runda :/ treba mi netko pojasniti taktiku i sl. pa ako si zainteresirani igrati sa menom početnikom noobom, dodaj me na steam: nuketown

Dodao sam te

Ima jos netko ko je zainteresiran?

inace moj steam je xIDemonHeroIx

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 16:44 (CrNa StreLa).
14 godina
neaktivan

Pa to me zanimalo jer sada po prvi put igram zombie tnx

14 godina
neaktivan

evo momci ja sam vas pododao pa se dogovorimo za Zombie, ja sam dosta istreniro pa znam taktike za dugo preživiti, javite se pa da malo rokamo... peaCe!

moj nick na Steam-u je: CALLmeSCOOBY 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 1:20 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

evo malo šale na engleskom, to sam slučajno naletio na youtube-u, pa da podjelim sa vama ljubiteljima CoD-a!

Coming back from the FIRING RANGE I passed a town and this chick told me it was a NUKETOWN she suffered from RADIATION and contracted WMD? I went back to her VILLA the power was out, it was something to do with the GRID it was a CRISIS. We went to her room, she told me her name was HANOI then got undressed. I was in ARRAY of how much like a JUNGLE it was down there. After a few hours my pelvis CRACKED when I tried to LAUNCH my stuff and she reached her SUMMIT and screamed HAVANA!

I had a SECOND CHANCE so she got me HARDENED with her SLEIGHT OF HANDS she was LIGHTWIEGHT so i had to use SCAVANGER and look for unused latex FLAK JACKET and she tried to get on top of my HARDLINE stoner, but she made a funny sound so i put onmy GAS MASK but i was sneaky likea NINJA so i took it off and used STEADY AIM but she was like a GHOST so i couldnt see where it was going, but like a WARLORD i got her when she tried to run a MARATHON away and had to HACKER with a knife.

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

i ja bi igrao zombie, steam mi je: ANTEpro002, a nick: nEphNiO

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako bas hocete, mozemo zombija, ali da mozemo svi voice chat koristit - steam: burky94

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..ljudi ko ima karticu za kupnju preko steama da mi uzme dlc,normalo prvo mu stavim na racun 14€..?!?

0 0 hvala 0
15 godina
_CR7_ kaže...

..ljudi ko ima karticu za kupnju preko steama da mi uzme dlc,normalo prvo mu stavim na racun 14€..?!?

ja ti mozda mogu.ak budem imo sta na kartici

14 godina
neaktivan

ovako ja svako poslijepodne drmam Zombie i koristim Voice-Chat...jedino mi je bed se derat i pričat poslije 23h...starci su mi malo dalje pa da ih ne budim krikovima tipa Kill the F*cking Zombie, KILL IT!!! HEEEEELP!!! i tome slično... hehe...ako ste za pa ajd da se skupimo večeras pa da zaigramo, nego recite ko ima nove mape pa da mozemo Ascesion da mlatimo... ;)

14 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
Hanter kaže...

..ja mislim da se ne moze uopce pomaknut,ali nisam potpuno siguran..

sry kaj malo kasnim al ja sam pomaknuo normalno u konzoli com_maxfps 125 i gotovo sad igram na 125 lock

Potpis
17 godina
protjeran

Koja sramota, nakon par mjeseci instaliram igru, reko možda su sredili kaj...i imam kaj i vidit.

NIŠTA nije popravljeno...di su oni patchevi najavljivani oko božića?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
aj dodajte me na steam igramo vec ja scooby i jos par likova moj steam je xIDemonHeroIx
INSOMNIJA!
14 godina

Uzasno sam razocaran igrom.. Nije mi sjela nikako.. Pocnem igrat i max 20 min -pol sata mogu izdrzat i zgasim..

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni se igra nije svidjela na PS3-u.

Znam da je offtopic, ali moram pitat. Pitanje je: U kojem ducanu kupujete igre? Kupujete ih u ducanu ili preko Steam-a? Unaprijed hvala

http://www.youtube.com/beleudovice
15 godina
dturko kaže...

meni se igra nije svidjela na PS3-u.

Znam da je offtopic, ali moram pitat. Pitanje je: U kojem ducanu kupujete igre? Kupujete ih u ducanu ili preko Steam-a? Unaprijed hvala

Najjeftinije ti je kupit samo key na Base Hostu

15 godina
neaktivan

Ja osobno preko steama, jeftinije je i efikasnije!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice