Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.028.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Posudio sam igru od prijatelja i sve uredno instaliro i updato. Ali se događa crash kad uđem u multiplayer da se igra sruši. Daljnim istaživanjem sam otkrio da je problem u iw_06 folderu. Ručno sam izbriso taj file i napravio varify integrity cache (ili tak nest) al nakon verify-a pise all files validated succesfully.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ej ekipa!!

Jel mi more tko pomoci?

Imam problem sa bo, igram mp i nakon nekih 10-15 min, mi javi fatal eror i zabloka...a i malo mi laga, png mi je ok

JEl zna kako smanjiti lag ili zas ovaj fatal eror!!

tnx

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops
koja ti je konfa??
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan

Koliko bi FPS vrtila HD 4850 bez AA i AF na high?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
malada kaže...

Koliko bi FPS vrtila HD 4850 bez AA i AF na high?

najviše ti ovisi o procesoru, al i ja imam tu grafu i s ovim mojom konfom držim iznad 70 fps ak ne i više, jer nisam mjerio sad poslije patcha

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 21:37 (system).
16 godina
protjeran
matija656 kaže...
koja ti je konfa??

ima onaj shrot intel pentium e5300

2gb ddr2

radeon 5770

500gb hdd

neko shrot napajanje

zvoneXP
15 godina
ja bi reko onako sa osrednjim detaljima da možeš igrat al nisam siguran dal sam u pravu
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina

E ljudi moze pomoc imam rusku verziju koju sam bio slozio ono da bude kao na eng... i sad opet nakon ovog velikog updejta mi je igra na ruskome sta sad jel opet moram skinut onih 500 i nest mb ili nesto novo drugo tj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

E ljudi moze pomoc imam rusku verziju koju sam bio slozio ono da bude kao na eng... i sad opet nakon ovog velikog updejta mi je igra na ruskome sta sad jel opet moram skinut onih 500 i nest mb ili nesto novo drugo tj.

Za multiplayer ti je dovoljno ovo:

http://www.multiupload.com/ZOX3FPAKDD

15 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Mislim da moras ako nije nista novo izaslo u vezi toga.

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'
17 godina

Hmmm nista od toga probao sam i skinuo ovih 14 mb sto si mi dao i pokrenuo ali nista i dalje ruski a vidim da je ovo bas novo sad updejtano :S evo sliku dajem nadam se da ce se vidjet znaci ovo gdje pise 28.03 to je novo sto mi je kao updejtalo

Black ops Black ops
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina

Edit:

Evo kolega vec dao neki link za english

BE HAPPY xD : - )
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 12:09 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da ovo je pomogl tnx mate :)

15 godina

Pozdrav ekipo!

Uzeo bih taj mutavi DLC zato jer sam već natukao prestige itd,naravno to bih učinio sad i više nikad jer je to bezobrazno od strane debila koji i onako naprave polu proizvod.Htio bih uzeti preko nekoga tu iz Zgb ili Velika Gorica.Znači čovijek uplati pošalje mi dlc ja skinem i odmah mu uplatim na tekući.Znam da je čudno ali sam se jednom opekao pa ako netko može tako ja bih mu bio jako zahvalan.Ne brinite nisam jedan od onih koji bi zaje...Malo sam prestar za takve gluposti.Možemo se naći i osobno,znači dođem kod vas vi sve napravite pošaljete dlc ili kako to već ide i ja vam na ruke platim.Hvala unaprijed.

-Arroyo settler-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kakav je to update danas dosel pak?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slučajno su nerfali snajpere sa zadnjim patchem, ovaj update to popravlja.

16 godina

mislim da je to danas bio samo za singleplayer, bar je meni samo za single skinulo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i meni za single al nigde ne pise release notes

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam problem, nedogada mi se cesto, ali zna me nervirati.. npr. Koristim Galil i trci neki lik bilo gdje (nije vazno) ja pocnem pucat, ispali mi jedan metak i nemogu pucati sljedecih 5 sekundi, a mogu bacati flash i semtex. Neznam do cega je, ali ako netko zna molio bih da mi pomogne :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam dosta siguran da imaš slabi procesor, pa ti zašteka u tome trenutku, takav sam i ja isti problem imao kada sam igrao na athlonu 4000+ i kada sam promjenio procesor sve mi klizi na low postavkama.

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

ja sam dosta siguran da imaš slabi procesor, pa ti zašteka u tome trenutku, takav sam i ja isti problem imao kada sam igrao na athlonu 4000+ i kada sam promjenio procesor sve mi klizi na low postavkama.

ne lagga mi, mogu se micat i sve normalno, ali samo nemogu pucat :S

15 godina

Ljudi jel su izbacili kakvi revolucionarni patch jer imam org igru na DVD-u igru al je nemam na kompu instaliranu pa jel se isplati instalirat, a da se ne razočaram. Vidio sam gore netko je rekao da su je sredili pa sad jel to istina i kolko su je sredili. Jel ima itko sa X2 procom da je osjetio pravo poboljšanje? Hvala!!!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni radi sasvim normalno, samo jos uvijek guta puno memorije (RAMa).

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel ima tko IP od nekog Promod servera ???

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Toga nema koliko ja znam

15 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
sako9800 kaže...

Toga nema koliko ja znam

Obečali ga jesu, mislim modove, ali još ih nema :( (ma ja mislim da ih ni neće biti, to su same puste priče)

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan

Isuse Bože ovo je očajno ne mogu pokrenut igru samo crni ekran mi se pojavi i ništa se ne učitava, a kad kliknem CTRL+ALT+DELETE piše da je no responding.

Fail game. 

3 3 hvala 0
15 godina

Očito nemaš dovoljno jak komp jbg

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Isuse Bože ovo je očajno ne mogu pokrenut igru samo crni ekran mi se pojavi i ništa se ne učitava, a kad kliknem CTRL+ALT+DELETE piše da je no responding.

Fail game. 

To se samo tebi dogada, meni nijednom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice