Onda dodaj još par slova/brojeva.
Svako ime kraće od četiri slova se preimenuje u Unknown Soldier za vrijeme igre.
Onda dodaj još par slova/brojeva.
Svako ime kraće od četiri slova se preimenuje u Unknown Soldier za vrijeme igre.
Evo ako netko želi imati HOT zeksy wallpapere i to u visokoj razlučivosti, naravno black ops, može si ih odavdje ubosti
http://blackops.digitalwarfare247.com/popular-media/wallpapers
Ljudi jel uživate u igri
Ja osobno da. Igra works like a charm :)
osobito dominacija na nuketownu <3 to mi je TOTALNO
Ja osobno da. Igra works like a charm :)
također i kod mene, bilo je u početku problema al to je kod mene bilo riješeno sa onim patchom iz 12 mj., tako da ja od tad uživam
:D
ja svjerojatno necu odmah kupiti taj dlc, mada nemojte me držati za riječ!
Ja tako i tako stalno igram na 2-3 servera nuketown only dominaciju i tdm. tamo sam se vec 3 puta prestižao i nikako da mi dosadi ta mala mapa :P
Fakat ostale mape nisam pošteno ni igrao :S
Tako da meni osobno DLC ne znači ništa, šta će mi ako ću opet visiti na nuketown only 24/7 xD
..uff,3 i pol sata nam je trebalo do 49.runde..eo ko je dosao do 49.runde nek se javi!?..
A ti si vidim velikim djelom zaslužan za to
A ti si vidim velikim djelom zaslužan za to
hahah..pa brate ovaj prvi je imao Thundergun i to je jako brzo dobio u kutiji samo ih je otpuhivo s tim,a nas dvojica smo imali ili obicno oruzje s kojim nema sanse da ga ubijes jednostavno pucam 30 sec po njemu i nis mu,al smo dobili kasnije Ray-Gun i malo je bilo lakse za ubit..uglavnom ja i Anđel samo samo jedan drugog dizali,a Dachman nas je branio..
sa chitom ili bez? :)
Nema ga jos
Uskoro bi se trebao pojaviti za pre-order, stiže 25.3.
http://twitter.com/JD_2020/status/49891637823934464
Također, na isti dan stiže i patch 1.07
Hahaha, da platim 13€ za map pack za igru koja je od pocetka i onako s.ebana?
How yes no!
ima ko pojma sta ce ispravit taj patch?
Lukavo je to što se izdaju patch i mape zajedno, pogotovo ako stave da ti se igra nemože updejatati bez da si kupio dlc.
Onda ako želiš da ti igra radi kak spada moraš dodatno platiti.
Lukavo je to što se izdaju patch i mape zajedno, pogotovo ako stave da ti se igra nemože updejatati bez da si kupio dlc.
Politika bahatog Treyarcha, samo što su napravili Bo i prodali ga u milijune primjeraka nedaje im pravo da se iživljavaju na igračima, neka im, slava im je vec lupila o glavu, u godini izlazi BF3 koji ce biti apsolutni must have i mw3 kojem se takodjer radujem, necemo u rappsrave ali volim i Obicne FPS-ove, bbc2 je vise prema simulaciji, GO DOWN TREYARCH; GO DOWNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey guys wanna hear a joke..........Black ops..............
Politika bahatog Treyarcha, samo što su napravili Bo i prodali ga u milijune primjeraka nedaje im pravo da se iživljavaju na igračima, neka im, slava im je vec lupila o glavu, u godini izlazi BF3 koji ce biti apsolutni must have i mw3 kojem se takodjer radujem, necemo u rappsrave ali volim i Obicne FPS-ove, bbc2 je vise prema simulaciji, GO DOWN TREYARCH; GO DOWNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey guys wanna hear a joke..........Black ops..............
Activision, a ne Treyarch.
Rekli su mi drugi decki na drugom topicu da ce mi igra ici na medium ako budem isljucio anti-aliasing, eto vidite da ce mi radit.
Proc: Dual Core E6300
Grafa: Nvidia GeForce 9500 gt
Ram: 2 gb
Neces moci igrat, slab ti je proc i grafa.
baš je Treyarch.
Patch i DLC su odvojeni.
Patch se naravno ne plaća.
ima ko pojma sta ce ispravit taj patch?
Patch izlazi isti dan za sve, za one koji kupe dlc i za one koji ne.
Ovo donosi:
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146&sid=pajnimgveehevg77qg0u0i2cq5
Rekli su mi drugi decki na drugom topicu da ce mi igra ici na medium ako budem isljucio anti-aliasing, eto vidite da ce mi radit.
Lol raditi ce meni ide na medium bez lagga.
baš je Treyarch.
Treyarch izdaje? Prodaje? Određuje cijenu? Financira izradu CoDa? Odredio je kakav će uopće biti BO? Odredili su kolko će biti DLCova?
Prosvijetlite me.
Lol raditi ce meni ide na medium bez lagga.
A meni nebi trealo, kazu da imam preslab komp za tu igru, a sve ostale vrtim bez problema