Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.029.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

skoro pa najveca prednost je ako znatedi je neprijatelj, ako vas od ubije i dalje bude na jednom te istom mjestu (a server jos ima killcam) pa on vam je prakticki reko di ce bit neko sljedece vrijeme.....i onda se kampovske noobine pitaju a kako uvijek znam di su pa onda krece optuzivanje cheater, wh wh,...pa naravno da znam kad su na jedno te istom mjestu ili imaju max 2-3 pozicije u cijeloj rundi ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 15:21 (Toni2000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
Toni2000 kaže...

skoro pa najveca prednost je ako znatedi je neprijatelj, ako vas od ubije i dalje bude na jednom te istom mjestu (a server jos ima killcam) pa on vam je prakticki reko di ce bit neko sljedece vrijeme.....i onda se kampovske noobine pitaju a kako uvijek znam di su pa onda krece optuzivanje cheater, wh wh,...pa naravno da znam kad su na jedno te istom mjestu ili imaju max 2-3 pozicije u cijeloj rundi ;)

moras razumjeti da cod igraju i djeca od 10 godina, prema tome i komentari nekad znaju bit na razini djeteta,al ne treba se na to uzrujavati {#}

15 godina
neaktivan

zato je meni najljepse sprayati na nuke sa kalasem. ako se uspijem odmaknuti od spawna XD prvo idu bomba i 2 flasha preko busa (kad sam spetsnatz), pa onda lijepo jedan pogled prema njihovom spawnu, malo rafal prema dole, skok izmedju busa i kamiona, eventualno tam nekaj upiknem, pa strafe desno pa u spray u vrata, pa strafe lijevo pa u garazicu spray, pa reload, pa strafe skorz lijevo, pa dole po supi i po spawnu spray...e sad, ak ima jos koji spremnik, onda ide rush na spawn i po kuci, pa lijepo 9 killstreak  i onda cekam da me ubije XD a onda helic i deri...

a strategija za black opse, jos jednostavnija. prvo trk lijevo od kuce, skok, grenade i 2 flasha u skoku, obavezno jedan izmedju busa i kamiona, drugi preko busa, pa sad u skoku pogledam dal ima kaj zanimljivog izmedju busa i kamiona, to potamanis, pa onda jedan tezi spray dole pored garaze, naravno sakrivas se iza busa XD, reload, trk prema garazi, i u trku pogled dal leti neko van iz kuce, eventualno ak se netko iz garaze zaleti obicno spray, pa dolazak sa lijeve strane garaze, i udri po spawnu XD naravno nakon toga reload, pa u garazu i iz garaze nakon nekog vremena spray.

igram uglavnom domination i demolition i to hardcore, pa se treba paziti i na B point, jer gadovi znaju tam kampati...vrlo neugodna pozicija, jer ih tesko vidis a oni deru samo po tebi :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pripremam se kupit BO, ocu li imat 60+ FPS sa tim novim patchom, jel ako necu onda mi ni netreba igra :D

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
puma_vkci kaže...

Pripremam se kupit BO, ocu li imat 60+ FPS sa tim novim patchom, jel ako necu onda mi ni netreba igra :D

Na toj grafi teško, no ako smanjiš postavke i poigraš se sa Configom možeš puno toga postići.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
puma_vkci kaže...

Na toj grafi teško, no ako smanjiš postavke i poigraš se sa Configom možeš puno toga postići.

Ja bi prije rekao da će imati problema s procesorom a ne s grafičkom.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan

Imam jedan problem,kad sa frendom igram split-screen zombies "Kino Der Toten" onda kad uključimo struju onda kupimo onaj quick revive i uopče neče revajvat ili kad kupimo onaj "đagernat" onda uopče ništ ne pomaže.Igramo na xbox-u.Treba neku tipku stisnut da bi to iskoristili? Molim vas za pomoč.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Imam jedan problem,kad sa frendom igram split-screen zombies "Kino Der Toten" onda kad uključimo struju onda kupimo onaj quick revive i uopče neče revajvat ili kad kupimo onaj "đagernat" onda uopče ništ ne pomaže.Igramo na xbox-u.Treba neku tipku stisnut da bi to iskoristili? Molim vas za pomoč.

Mora pomagat juggernog je dobar pošto treba 6 udaraca zombija da te udare a ne 2 ko normalno.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Tinča14 kaže...

Mora pomagat juggernog je dobar pošto treba 6 udaraca zombija da te udare a ne 2 ko normalno.

Ne radi samo u split screen kao i quick revive.

Kad igram solo onda sve radi

15 godina
Ljudi imam problem,izaći će First Strike i bit će dostupan samo na Steamu.Pošto ja imam 16 i nemam karticu nemogu ga tamo kupit.Pitao sam na base hostu i oni su rekli: " Necemo imati DLC u ponudi jer DLC-ovi ne dolaze u retail pakiranjima vec samo preko Steama." Kako da ga kupim??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoKsA kaže...
Ljudi imam problem,izaći će First Strike i bit će dostupan samo na Steamu.Pošto ja imam 16 i nemam karticu nemogu ga tamo kupit.Pitao sam na base hostu i oni su rekli: " Necemo imati DLC u ponudi jer DLC-ovi ne dolaze u retail pakiranjima vec samo preko Steama." Kako da ga kupim??

Nađeš nekoga na forumu tko će ti kupiti a ti mu uplatiš cijenu+ neku proviziju na račun.

15 godina
Ad4pt3r kaže...
CoKsA kaže...

Nađeš nekoga na forumu tko će ti kupiti a ti mu uplatiš cijenu+ neku proviziju na račun.

To je dobra ideja ali kako znat da te neće prevarit,ti mu pošalješ a on tebi ne gifta

17 godina
CoKsA kaže...

To je dobra ideja ali kako znat da te neće prevarit,ti mu pošalješ a on tebi ne gifta

Rizik je uvijek tu, ali nađeš nekoga na forumu tko je dugo tu, ili nekoga od moderatora ili iskusnijih korisnika i lijepo zamolis i oni ti to rijese.

15 godina
Ad4pt3r kaže...
CoKsA kaže...

Rizik je uvijek tu, ali nađeš nekoga na forumu tko je dugo tu, ili nekoga od moderatora ili iskusnijih korisnika i lijepo zamolis i oni ti to rijese.

Hvala,ništa onda kad se sazna datum releasea ću pitat tu nekog

15 godina
neaktivan

Može li meni itko pomoči ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

šta opet dolazi neakav patch

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..napokon mala zlatna i u mom vlastnistvu..{#}

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni taj zlatni camo ogavno izgleda.

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, grozna je, bez uvrede :D

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

..slazem se,nije bas nesto mislim da su mogli to puno bolje napravit..koda nema na pljuci AA..

15 godina
_CR7_ kaže...
gringo88 kaže...

..slazem se,nije bas nesto mislim da su mogli to puno bolje napravit..koda nema na pljuci AA..

Ja sam tek šesti prestige -.-

15 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

..napokon mala zlatna i u mom vlastnistvu..{#}

malo prije si me ownao sa njome na 24/7 nuketownu, a ja se trudio igrati sa tomahawkom only...

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
maggotmaster kaže...

Svaka chast, al zbog kampera kao shto si ti mi se zgadila igra ...

..to kampanje??..pa jel nije kampanje kad se negdje izvalis i nemrdas s mjesta?!..

i još podigneš šator i upališ logorsku vatricu i sviraš usnu harmoniku...{#}

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan
Dajem steam accc..besplatno tko se javi na PP dobi besplatan COD BO
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

volio bi vidit ko je taj sretnik {#}

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ne vjerujem ti.

Ili su ti odbrojeni dani pa si postao velikodušan, ili si pijan, ili si ukro tog acc-a, ili jednostavno prcaš malu djecu na forumu :D

Da pogodim, nitko ga neće dobiti?

15 godina
Tommy_123 kaže...

bullshit

16 godina

samo ja dijelim ključeve na bug forumu!!!!

get doooooown !!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
Tommy_123 kaže...

Ne vjerujem ti.

Ili su ti odbrojeni dani pa si postao velikodušan, ili si pijan, ili si ukro tog acc-a, ili jednostavno prcaš malu djecu na forumu :D

Da pogodim, nitko ga neće dobiti?

hahahahahahha--ništa od navedenog...dati cu ga jel mi je postao dosadan a šta će mi bezveze stajat ako ga ne igram

15 godina

Evo za cr7 jedan clip, on voli ove knifere, iako moram priznati ovaj je dobar,samo su ga na kraju videa banali, taman ga krenulo lo0l :

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice