Joka što je sa serverom. Nema ga više ili??? I ja bi sada Crysis 2. Black Ops nsam igrao do sad sve skupa 70h zbog mojih perfomansi!! Inače da mi ide glatko rado bi igrao al ovako nemam volje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Joka što je sa serverom. Nema ga više ili??? I ja bi sada Crysis 2. Black Ops nsam igrao do sad sve skupa 70h zbog mojih perfomansi!! Inače da mi ide glatko rado bi igrao al ovako nemam volje.
server je zatvoren pred par dana zbog malog interesa igraca sa foruma te zbog opcenitog odljeva igraca u svijetu. server je radio 3 mjeseca i to je to. jednostavno nije bilo smisla produzivat pretplatu pa da bude prazan. Black ops je proslo svrseno vrijeme za mene i za mnoge igrace..
koja vi koristite oruzja ,perkove itd. jer meni koje god napravim klasu nije bas nesto pa ako mi sto mozete vi pomoc
..jel ko vidio ovak sta??..ja prvi put vidim takvu "kutiju"..da nije zaluto heli iz MW2 i donio Nuklearku..hah
To je booby trapan care package,to mozes radit kad dobijes hacker pro naprimjer vidiš neprijateljev care package booby trapaš ga i usput pokupiš reward,ako netko od neprijatelja krene uzimat care package on eksplodira a za friendly targete je samo kutija
LJUDI GDJE CE SE MOC KUPIT FIRST STRIKE ZA PC??PITAO SAM BASE HOST NECE PRODAVAT
Edit:sry za caps
na Steamu 1000%
na Steamu 1000%
zaboravio sam napomenut,osim steama
zaboravio sam napomenut,osim steama
Nigdje.
Pa uplatiš nekome tko ima karticu na račun preko opće uplatnice i onda ti on gifta.
Pa uplatiš nekome tko ima karticu na račun preko opće uplatnice i onda ti on gifta.
Da al kom?? xD
Optimization made by homeless niggers.
Ali ozbiljno, ovo je totalno ne igrivo, ne moguće je nekoga ubiti!
"Dedicated servers will be patched and restarted tonight. We fixed some stats and purchase issues."
#codblackops #pc
To je taj fix kojeg smo čekali. Svi problemi su napokon riješeni.
"Dedicated servers will be patched and restarted tonight. We fixed some stats and purchase issues."
#codblackops #pc
To je taj fix kojeg smo čekali. Svi problemi su napokon riješeni.
napokon
Ma daj čovječe. Jedina stvar koja je zabavna još u Black Opsu je chatanje.
EDIT:
Chatanje, ne cheatanje.
sad sam malo igro zombie kad mi lagga igra lagga ko luda.odmah sam se mako vraćam se ja pucanju živih ljudi.zasrali mi zombie!!
moze malo pojasnjenje za taj patch?
Kad ga probam pogledat piše ovo:
"Ovaj videozapis ima sadržaj vlasnika Sony Music Entertainment, a on ga je na temelju autorskog prava blokirao za vašu zemlju."
Jedini način da bi izbjegli greške je steći iskustvo.
Jedini način da bi stekli iskustvo je činiti greške.
Eto, to neka imaju u glavi, nek im je sa srećom.
Sljedeći CoD koji kupujem će biti Call of Duty 83: Nemamovišeidejapanećemostavljatinaslov.
..moram postavit novi video ali bez pijesme u pozadini zato nemozete vidjeti..
proradio mi black ops , ne znam kako nisam ništa dirao jučer probam ući i sve radi savršeno
ovako decki moze pitanje igrao sam igru call of duty black ops imao sam palit geforce gts 250 1gb ddr3 256 bit,graficku karticu
i igricu sam odigrao bez problema,a sad sam kupio novu graficku zotac gtx460 1024mb,ddr5,256bit pa sam ju isprobaona igrici
cal of duty black ops i nemam ton,dok na svim igricama imam tonana toj nemam s novom grafickom zasto pomoc?
Zar graficka ima veze sa zvukom lol