Pljačkaju, pljačkaju ovaj napačeni narod!
Originalno uzeto od Pirata, ali njegovo je bilo lažeš
To je pirat ukrao od mamica
no...
Ti ocito ne shvacas sarkazam
ahhahahahahahahah
upravo me izbacilo iz igre prije dok sam čekao loading za array i napisao mi je: 'array' file not found or corrupted.
wtf???
znam da je odgovoreno XY puta ali jel mi moze netko na PP objasnit postupak mjenjanja jezika i dat link za file-ove, hvala
Nisu nista rekli. ( no misle WE DONT GIVE A F....)
Nisi me shvatio, samo navodim primjere koji su svakodnevnica, ali vidim da baš i nemaš nekog iskustva sa umreženjem. Valjda znaš da nemožeš opteretiti internet preko jednog modema za 20 računala. Jer je štos što se igra dakle preko Steama povezuje, i samim time šalje podatke na njihov server pa nazad. Dakle, uberlagg. ALI NEOVISNO o tome, i dalje je LOŠE to što se za igru obvezuje prisutnost interneta i dodatnog programa. Svi koji su probali GTA 4 su se dovoljno napatili sa Wlive-om i svime (jedno jesi u pravu, smanji se piratizacija, ali nuspojava toga, manje se prodaje nego ono što se više piratizira, evo ti primjer kritika što su ljudi s amazona kupili cod7, svi puni zadovoljstva
http://www.amazon.com/Call-Duty-Black-Ops-Pc/product-reviews/B003JVF728/ref=cm_cr_dp_hist_1?ie=UTF8&showViewpoints=0&filterBy=addOneStar)
Naravski da ću ja prvo s neta skinuti, moram vidjeti dali igra valja kupnje. A sad zamisli situaciju, ja "ako" putujem stalno i nosim svoj laptop sa sobom i hoću recimo upaliti Zombie mod, ali nemogu, jer mi javlja da serveri nerade (normalno, kad nemaš internet), dakle u zaključku, OGRANIČEN SI. A to jeste mana.
A sad pitanje, dali ti braniš ovaj defektni sustav iz razloga što si kupio igru ili je to tvoje subjektivno mišljenje ?
zanimljiva stvar, pročitao sam da se igra može igrati i u 3D, što je super, ali, to nije ona stara 3D Anaglyph (stereoskopska) metoda, već ona nova, svjetlosno polarizirajuća. Što zahtjeva osvježenje ekrana od min. 120 Hz, Aktivne shutter 3D naočale koje koštaju min. 100$ i naravno grafička kartica koja podržava sve to. Sad dalje oni navode onu nVidijinu 3D grafu koja isto ima primamljivu cijenu pa na kraju krajeva si možeš dupe obrisati sa time. Volim 3D ali je ovo žalosno, vjerujem da je dosta ljudi kupilo sve to sam da iskuse igru u 3D (nekažem da se sje*u, ali je zanimljivo kako marketing ide)
I svejedno, pirate nemožeš nikako spriječiti, bilo na moru bilo na netu, oni su uvijek tu!
PAŽNJA PAŽNJA!!!
Vraćam se s velikom vijesti. Maloprije navedeni fix za ruski jezik RADI!
Radi single u multi normalno...samo pratite korake koji su dati i sve će radit bez problema.
UŽIVAJTE!!!
c/p
prije instalacije, potrebno izbrisati sljedece fajlove iz steam\steamapps\common\
localized_Russian_iw00.iwd
localized_Russian_iw01.iwd
localized_Russian_iw02.iwd
localized_Russian_iw03.iwd
localized_Russian_iw04.iwd
localized_Russian_iw05.iwd
i folder "russian" unutar "zone" foldera
citiram staru poruku, znam ali kako mislis prije instalacije?
napaćeni
grammar nazi :P
Imam skoro 300 sati MP i nisam ulazi u prestige. Dakle kad sam jednom dosao do 50 tu sam i ostao. Sinoc mi se sve samo od sebe restartalo. Dakle sve od pocetka kao da sam tek kupio igru. Izbrisana sva statistika. Kada sam prosao prvih par levela onda su mi se otvorile klase koje sam i prije imao uređene sa svim puška i perkovima. Cak su mi i pro perkovi aktivni koji su vezani za određenu klasu. Ali kad odem u opcije svakog perka pro je zakljucan kao što bi i trebao biti kada se tek kupi igra ili se aktivira prestige. Dakle neki opasan bug ili problem oko novog patcha za stabilnost servera. Danas sam pokrenuo igru ali nema promjena. Dali netko ima slicnih problema?
Imam skoro 300 sati MP i nisam ulazi u prestige. Dakle kad sam jednom dosao do 50 tu sam i ostao. Sinoc mi se sve samo od sebe restartalo. Dakle sve od pocetka kao da sam tek kupio igru. Izbrisana sva statistika. Kada sam prosao prvih par levela onda su mi se otvorile klase koje sam i prije imao uređene sa svim puška i perkovima. Cak su mi i pro perkovi aktivni koji su vezani za određenu klasu. Ali kad odem u opcije svakog perka pro je zakljucan kao što bi i trebao biti kada se tek kupi igra ili se aktivira prestige. Dakle neki opasan bug ili problem oko novog patcha za stabilnost servera. Danas sam pokrenuo igru ali nema promjena. Dali netko ima slicnih problema?
Napravi dvije stvari. Idi prvo na verify integrity of game cache. Te napravi defragment cache files. Te najvaznije provjeri da ti nije Config_mp Read only. Ako je makni kvacicu, obavezno iskljuci.
Zato sto u protivnom imat ces dosta problema sa kupovanjem, klasama itd... Odnosno dosta stvari ce ti se znati resetirati sto dosta zivcira.
Napravi dvije stvari. Idi prvo na verify integrity of game cache. Te napravi defragment cache files. Te najvaznije provjeri da ti nije Config_mp Read only. Ako je makni kvacicu, obavezno iskljuci.
Zato sto u protivnom imat ces dosta problema sa kupovanjem, klasama itd... Odnosno dosta stvari ce ti se znati resetirati sto dosta zivcira.
ma sve sam probao ali nema pomaka...
PAŽNJA PAŽNJA!!!
Radi single u multi normalno...samo pratite korake koji su dati i sve će radit bez problema.
UŽIVAJTE!!!
c/p
prije instalacije, potrebno izbrisati sljedece fajlove iz steam\steamapps\common\
i dalje, kako mislite prije instalacije?
PAŽNJA PAŽNJA!!!
UŽIVAJTE!!!
c/p
i dalje, kako mislite prije instalacije?
Kada instaliras black ops onda odes i izbrises fajlove kao sto pise u postu te onda instaliras to. Zato pise prije instalacije.
mos mi u pp objasnit nisam skuzio, hvala
Lol dođem danas u igru i od oko 20 servera koje sam imao u favoritima samo 2 su online. S tim da se bug vjerojatno uskoro gasi.
BTW. Gay Mod na bug serveru.
JBMTI BOPS! Igra se rusi ko luda! jel ima kakvo rijesenje za to?
JBMTI BOPS! Igra se rusi ko luda! jel ima kakvo rijesenje za to?
never mind, postavke namjestam u configu i sve radi :D lagga tek kad novu mapu ucita a inace ide vise manje fluidno
kako se može dobiti zlatna boja nekoga oružja?!?!
kako se može dobiti zlatna boja nekoga oružja?!?!
ja mislim da je to zadnji skin, classifaid, moras sve kupit valjda
ja sam razmisljo da kad dodjem do 50 ranka da idem prestige ali necu kad vidim kako je :D
pomoć !!!!
jucer sam kupio cod;bo i odem na mp i nece mi ući ni na jedan server tražio sam kako rješit problem ali nisam uspio rješit , sad me zanima ako bi mi neko mogao dati nekakav link kako rješit problem jer mi je više dosta prcanja sa tim lud sam više prvi put kupim original igru i ispadne da je nemrem igrat