Nisam fan reala al je NICE!!! Kako bi ja mogao jednu od Liverpool-a??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto, probao patch novi, uživao u 3 mape do ... naravno RANDOM FREEZA...ctrl-alt-delete.
Baš zanimljivo, od 20-30 igara s kompa, samo BO ima probleme.
..haha..pa da ni jednog realovca nema?!..
pa i napisao sam ništa posebno
To je žensko pwned
Tocno.
1:47, i sad nek mi netko kaze da nije debilno, jest da je arkada ali 1ms knifeanje s 5m je suludo
..Ljudi jel mi moze netko rec tocno sta treba radit da se ova tri perka unaprijede da budu pro??..Hvala
Nisi baš na Ti s engleskim? Piše ti na svakoj slici na desnoj strani što trebaš napraviti.
Ma da nemoguce je imat 0 deathova.
Ja nigdje nisam napisao da je nemoguće imati "clean sheet".
Rekao sam samo da je to neizvedivo ako se imalo krećeš po mapi jer sa takvim sjebanim spawnom kakav je u BO nikad ne znaš tko ti je iza leđa.
Clean sheet imaju likovi koji leže u sobicama ili kakvim zapećcima i strpljivo čekaju da im netko naiđe, a takvi mi se gade.
BTW
Ovi dokazi što si ih podastro su bullshit xbox sranja s njubarama koji su tek instalirali igru.
Pa tamo ima likova kojima je to bila prva mapa koju su igrali nakon installa BO.
..Ljudi jel mi moze netko rec tocno sta treba radit da se ova tri perka unaprijede da budu pro??..Hvala
1. Moras ranit protivnika, reloadat i ubit ga
2. Moras ubit protivnika kraj objectiva dok koristis taj perk
3. Moras dobit first blood dok koristis taj perk
4. Dok igras CTF, s tim perkom moras 15 puta uzet neprijateljevu zastavu i vratit je u svoju bazu
Sve ti je objasnjeno na engleskom..
Ma da nemoguce je imat 0 deathova.
Ja nigdje nisam napisao da je nemoguće imati "clean sheet".
Rekao sam samo da je to neizvedivo ako se imalo krećeš po mapi jer sa takvim sjebanim spawnom kakav je u BO nikad ne znaš tko ti je iza leđa.
Clean sheet imaju likovi koji leže u sobicama ili kakvim zapećcima i strpljivo čekaju da im netko naiđe, a takvi mi se gade.
BTW
Ovi dokazi što si ih podastro su bullshit xbox sranja s njubarama koji su tek instalirali igru.
Pa tamo ima likova kojima je to bila prva mapa koju su igrali nakon installa BO.
Kaki install? to je konzola.Pa ti si sam rekao da njubare ne drže vodu a sada ih upotrebljavaš...
Kaki install? to je konzola.Pa ti si sam rekao da njubare ne drže vodu a sada ih upotrebljavaš...
Zašto ne bi mogao instalirati igru ako imas konzolu s hard diskom?
A mogu iz prve ruke da na x360 ima mnogo,mnogo loših igrača.A matchmaking ne prioritizira skill pri traženju igara,a ne koristi se ni pri slaganju timova.
Zašto ne bi mogao instalirati igru ako imas konzolu s hard diskom?
A mogu iz prve ruke da na x360 ima mnogo,mnogo loših igrača.A matchmaking ne prioritizira skill pri traženju igara,a ne koristi se ni pri slaganju timova.
Cod se ne može instalirati na hard disk.A i da može svejedno moraš imati game disk unutra.Pa i na pc-u ima mnogo losih igraca mogu rec iz prve ruke...Zasto je nemoguce imati flawless game na pcu kada nije...
Može se instalirati,iznosi 6.9 GB na hard disku.
Ja mogu samo reći da je meni puno lakše igrat Black Ops na x360 nego MW2 na pc-u, iako sam se morao privikavati na kontroler.
Joj, znam da je bilo već stotine puta, ali ima li netko onaj lik CoDBOrussianTOenglish?
Može se instalirati,iznosi 6.9 GB na hard disku.
Ja mogu samo reći da je meni puno lakše igrat Black Ops na x360 nego MW2 na pc-u, iako sam se morao privikavati na kontroler.
Ok onda neznam cod4,5 i mw2 na PS3 nisam nikako našao nacin za instalirat na hard disk pa sam mislio da se nemoze ni na xboxu.Ok tebi je lakše igrati na xboxu,ali svejedno na pcu ima glupih igraca,i moguce je imat flawless.
Joj, znam da je bilo već stotine puta, ali ima li netko onaj lik CoDBOrussianTOenglish?
http://www.multiupload.com/38N2F8N30Y
evo izvoli i nemoj se igrati sa velikim i malim slovima nisi na fejsu
edit.šala naravno piši kako hoćeš
Ma oni su samo dodatak na xbox bullshit ;)
Mrzim kad mi neko uzme
Care Package:((((((((((
nadam se da se to na bug serveru ne događa
Mrzim kad mi neko uzme
Care Package:((((((((((
nadam se da se to na bug serveru ne događa
..ja sam jedan od lovaca na care package heheh,pa ne ono ak me stavi blizu kutije probam ju uzet..
Usa ja u server igra jedno 30 minuta i zacrni mi se ekran, ja na task manager i vidim pise fatal eror
jeli se jos kome to dogodilo?
nekoliko puta isto mi se desilo fala bogu kaj sam izgubil password od steama da vise taj black ops ne vidim vise valjda ce alterops biti bolji ako i kada ga izdaju
koliko su dugo radili alterIWnet za mw2??
ne kuzim vas ljudi ja imam intela i 5, grafu imam geforce, gts 250, 1gb palitova, imam lcd 27 in i sve igram na max
i nemam nikakvih problema s call of duty black ops, i to jos pirat igram bez problema i zadovoljan sam s igrom
igra je za 5, i grafa je super nemam sto da vam kazem osim da je igra strava.