Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.030.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
thesekiman kaže...
CroVandal kaže...

nevara lik nego igra opako pogledaj da ih sve vidi na radaru i onda ih trazi! bas dobro igra i nisani za konzolu mada ima autoaim na konzolama!

upravo sam to htjeo reci, konzola i autoaim, onaj ko uhvati filing moze svasta raditi tako

i plus šta su protivnici na konzolama jako losi. pc igrači puno manje toleriraju greške. i nikad nećeš vidjet da na PC-u nek rusha sa sniperom... taj si je potpisao smrt čim je krenuo... :)

15 godina

pa normalno inace cim jednog skines vide te na radaru i odmah si gotov ovi su ocito jos novi u Cod-u

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina

Ja ovako slično igram MW2 samo malo puno gore :)))). Lako mu kad mu je lock 125 FPS iako je stvarno pro!!! OMG tek sam iz druge primjetio da je na xbox-u ovo. OMG lik je il no lifer ili teški citer il igra CoD 25 sati dnevno hahaha. Svaka mu dala!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 22:38 (sako9800).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

pa normalno inace cim jednog skines vide te na radaru i odmah si gotov ovi su ocito jos novi u Cod-u

moja sniper klasa je snip + prigušivač + scout + ghost pro, i sekundarno mi je zadnji pištolj sa dodatkom za full auto... jedino tako nekako prezivim kao support klasa cijelom timu, tj. čistim daleke mete... :)

16 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Ja ovako slično igram MW2 samo malo puno gore :)))). Lako mu kad mu je lock 125 FPS iako je stvarno pro!!! OMG tek sam iz druge primjetio da je na xbox-u ovo. OMG lik je il no lifer ili teški citer il igra CoD 25 sati dnevno hahaha. Svaka mu dala!!!!

Lako JOJ je i na konzolama je lock 60 FPS{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan

Sa snajperom je meni lakse igrati na konzoli nego na pc-u(i ne,nije zbog aim-assista,to samo lijepi ako si vec naciljo,i na veoma kratkoj udaljenosti).Konzole su imale random bullet-prvih 1-2 sekundi metak ne ide gdje si naciljo(PC nije imao to),koji su maknuli u 1.05.Random pozicija scopa nakon zumiranja je još tu.

0 0 hvala 0
15 godina
_CR7_ kaže...

..Ljudi sta mislite o ovom nevjerovatnom snajperisti,dali je moguce tako igrat?!...ono nemos vjerovat kako razbija..

ovo je teski no lifer.Bolje mu je da se ostavi igara

16 godina

zanimljivo, igra i na ps3 i na xboxu. izgleda da je igrao na obje kozole istovremeno sudeci po tome koliko je "pro" :D

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li i na PC-u buffan taj PSG?Kad je bez attachemnta,ima OHK u trbuh,kao barret ali sa skroz malim recoilom.

16 godina
neaktivan

Igrala to je zensko {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Igrala to je zensko {#}

..od kud ti da  je zensko??..sumljam da zensko moze tako igrat heh..

16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...
Jebasu123 kaže...

Igrala to je zensko {#}

..od kud ti da  je zensko??..sumljam da zensko moze tako igrat heh..

Zašto ne? evo ti njen channel https://www.youtube.com/user/Thereaper123666#p/u

ima puno dobrih girl gamera.Imaš na youtube luciee teh gamerh tako nešto pa izvuce score 50+ sa 6 deathova i slicno...

14 godina
neaktivan

evo upravo probo zombi mod online...nađe nas četvero igrača, potvrdimo da smo spremni...onda mu treba 3-4 min. da napuni onu dole liniju i onda ispiše kao "waiting for other players" i to piše u nedogled...igra se smrzla, CTRL+ALT+DEL, end task i evo me sad vam baš tipkam...svaka im čast koje su govno (srry na izražavanju) od igre nama ponudili i prodali...neko je nave par str. prije da je ovo još uvijek ko Beta verzija...Pff...ma šta Beta...Beta verzije još super rade za razliku od ovoga...mah...neznam šta da kažem...idem natrag na MW2...jel ko za malo kilanja??jel imate X-Fire??ajd neke nickove da vas pododam...nemam puno frendova koji drmaju COD pa da imam s kim gejmat... XD

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto ne? evo ti njen channel https://www.youtube.com/user/Thereaper123666#p/u

ima puno dobrih girl gamera.Imaš na youtube luciee teh gamerh tako nešto pa izvuce score 50+ sa 6 deathova i slicno...

..u jbt gle stvarno,e fala ti na ovoj informaciji..lijepa mala "razbijacica"..{#}

15 godina
neaktivan
scOOby kaže...

evo upravo probo zombi mod online...nađe nas četvero igrača, potvrdimo da smo spremni...onda mu treba 3-4 min. da napuni onu dole liniju i onda ispiše kao "waiting for other players" i to piše u nedogled...igra se smrzla, CTRL+ALT+DEL, end task i evo me sad vam baš tipkam...svaka im čast koje su govno (srry na izražavanju) od igre nama ponudili i prodali...neko je nave par str. prije da je ovo još uvijek ko Beta verzija...Pff...ma šta Beta...Beta verzije još super rade za razliku od ovoga...mah...neznam šta da kažem...idem natrag na MW2...jel ko za malo kilanja??jel imate X-Fire??ajd neke nickove da vas pododam...nemam puno frendova koji drmaju COD pa da imam s kim gejmat... XD

..decko ne kenjaj..to sto ti nemos igrat ne znaci da nemogu i drugi,npr. ja igram na max u rez full hd i ne steka ni malo takoder nema ni malo lagga jedino sto mi se nekad nekad zamrzne slika..

14 godina
neaktivan

pa brate mili ajd malo proguglaj pa češ vidjeti...svi imaju probleme s tom igrom...super ako ti radi...al ajd mi objasni onda i ne kenjaj ti, zašt nekome radi na slabijoj konfi od moje bolje nego meni...niko nezna dat pravi odgovor...čito na svim forumima, i njemačkim i engleskim pa i na našim i niko nema pravo riješenje za večinu igrača...tebi radi super??pa zašto ne kažeš, daj neki savijet il nešt pa da se i mi veselimo u HD rezoluciji bez ruklanja...

16 godina

pogledaj njegov pc i sve ce ti biti jasno.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
sako9800 kaže...

Lako JOJ je i na konzolama je lock 60 FPS{#}

zar nije na konzolama lock na 25 FPS, kao i svaki film!?

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan

Lol, na sta bi licilo to sa 25FPS

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Gledanje filma u 25/30 fpsa nije ista stvar kao igranje igara, pogotovo ne quake based igara kao cod. Codovi rade najbolje na 63/125/250/500/1000 fpsa.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan

upravo mi stean pokrenu aktualizaciju BO MP-a...jel ga to on update-a il to on češče radi... piše da če trajati čuku vremena...sad več traje kojih 15min., znači još nekih 50-ak minuta...daj bog da je to neki novi patch koji če ga fixat...

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hehe, nema patcha, nije ti to to...
14 godina
neaktivan

a več sam se ponado i mislio kako bi to bilo da radi bezprijekorno čisto...aaaa...slin, slin...i ti isto znaš čovijeku pokvariti veselje... XD XD XD

hehe...hvala na informaciji...;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Što nije da bi patch trebao izac ovih dana??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A tko je to rekao?
15 godina

Kakvih 500 i 1000 FPS. What are you talking about? Lock na BO i CoD4 kolko ja znam je 250, a na CoD 2 je 333.

15 godina
scOOby kaže...

pa brate mili ajd malo proguglaj pa češ vidjeti...svi imaju probleme s tom igrom...super ako ti radi...al ajd mi objasni onda i ne kenjaj ti, zašt nekome radi na slabijoj konfi od moje bolje nego meni...niko nezna dat pravi odgovor...čito na svim forumima, i njemačkim i engleskim pa i na našim i niko nema pravo riješenje za večinu igrača...tebi radi super??pa zašto ne kažeš, daj neki savijet il nešt pa da se i mi veselimo u HD rezoluciji bez ruklanja...

Ovako vidim da ima dosta igraca da se zale na stekanje, port ovo ono... Meni igrica radi savrseno nikad lag nikada nikakvo stekanje.

Ali... ovako, instalirao sam igru i nisam nista cackao i po configu, i igra je radila savrseno, pa sam isao nesto kao tweakati i onda je igra pocela stekat onako svaki par trenutaka taj lag freeze nekakav, i skuzio sam da mi je to u biti to odredenih postavki. A isto tako utjecu i postavke unutar nvidia control panela. Vratio sam sve nazad kako je bilo i nestao je taj freeze igra ide glatko.

seta r_multiGpu "1"
seta r_multithreaded_device "1"

seta r_glow_allowed "0"

seta snaps "30"

seta cl_maxpackets "100"

seta r_blur_allowed "0"

seta r_texFilterMipMode "Force Bilinear"

U postakama graficke, isklj Ambient Occlusion, isklj triple buffering, na nvidia uklj Threaded optimization (na ATI driverima neznam dal ima takva opcija, ali to vjerujem da jako utjece na taj freeze), maximum pre-rendered frames 1, Power management mode Prefer maximum performance.

Ovako mi je trenutno namjesteno i nema problema, pa probaj...

17 godina

E pozdrav evo znaci kupio sam igru i imam je na stimu al je na ruskome jeziku pa dali neko zna kako prebacit na eng.. verziju. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Frenkyca kaže...

E pozdrav evo znaci kupio sam igru i imam je na stimu al je na ruskome jeziku pa dali neko zna kako prebacit na eng.. verziju. Hvala!

link gdje je netko stavio file za prebacit sa ruskog na engleski

stranica je 276, 10. post odozgo

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 22:22 (matija656).
14 godina
neaktivan

meni ovo nije popravilo problem, ali hvala što si probao...možda nekome pomogne... ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice