Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.029.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Bernard Huky Hux kaže...
evo imam ja par novo/starih pitanja!
dal se vama vrlo često kada igrate na nekom serveru jednostavno pukne veza ali ne vama nego serveru, jer kada me baci ja hoću ponovno uć na server ali je 0 igrača a prije tog je bio bun server, i to vrlo često, npr upravo sada navečer, na koji god server sam došao (ukupno 4) na svakome se to dogodilo, inače malo češće -.-

a dešava se i meni... valjda kad je navala ljudi serveri popucaju. host iz njemačke obavezno, ali evo na talijanskom hostu nikad problema...

15 godina
neaktivan
da hostovi su u njemoačkoj, svi, i jedan je u francuskoj, a ovo za zombije zna netko?
A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
da hostovi su u njemoačkoj, svi, i jedan je u francuskoj, a ovo za zombije zna netko?

1. “Kino Der Toten”- First Map is given to you. Just access it through the main menu. Map Description: “Battle the undead in this theatrical installment of “Zombies”. New twists and clues could uncover the final plan. It’s show time!”

2. “Five”– The Second Map is unlocked when you beat the campaign (you can beat it on the easiest difficulty).
Map Description: “The Pentagon is under attack! Washington is going to DEFCON 1 in this installment of “Zombies”.

3.“Dead Ops Arcade”– Third Map. In the main menu of the game, while you are in the chair, you have to stand up. You stand up by looking away from the TV and looking downward at your wrists. Then, pull back both left and right triggers until you stand up (Keep pushing and pulling the triggers). Walk towards the back of the room until you find a computer.
It will pull up a command prompt and will ask you for a password which is “RUSALKA” then press enter.
Next type in “CD” and press Enter. Finally type in “DOA” and press Enter. It will pull up an arcade looking game named “Dead Ops Arcade.” Go in and play it to unlock the third map.
Map Description: “Step back through time with this retro arcade zombie adventure and do battle with the forces of the Cosmic Silverback”.

15 godina
neaktivan
system kaže...

sam turret fail... heheh

i meni se dogodilo (sam turret pukne u stup i ubi me :(

pogledajte ovo javelin fail (sry mw2 je al presmijesno)

15 godina
neaktivan

jel to samo meni preko steama updejto black ops ili iostalima?

jel bi mi netko mogao dati link za prebacivanje s ruskog na engleski?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 12:48 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

jel to samo meni preko steama updejto black ops ili iostalima?

jel bi mi netko mogao dati link za prebacivanje s ruskog na engleski?

http://www.multiupload.com/38N2F8N30Y

evo imaš tu ako već nisi našao 

16 godina
neaktivan

da li se moze i u pc verziji igrat split screen black ops?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
geek_boy1 kaže...

da li se moze i u pc verziji igrat split screen black ops?

Ne.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

sorry ako je već bilo 

#!

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
CANABIS kaže...

sorry ako je već bilo 

#!

cekaj to je neki  map pack koji ce izac ili??

14 godina
neaktivan

pozz svima ovde...evo baš se friško regal na forum...i to baš ponajviše radi Black Opsa...kupio igru prije par dana...instalo...pokrenuo i onda bed...igra rukla i trza ko sam vrag...dobio osječaj da igram prejaku igru na P1 366Mhz ko nekad davno... o_0

ok...možda mi je fakat prespor komp, mada nevjerujem...uglavnom isprobo sam sve...sve na full il sve na minimal., tak svejedno kad mi isto njeSra radi...mislim da ju Steam sam patcha...našo na yutubu nekog klinca, gameplay s istim mojim proc-om, ali manje rama i mislim da i slabijom grafom...ja složim po njegovim postavkama = neigrivo...

skužio sam jednu stvar, da kada igram na serverima s manje igrača (npr. 6-8) onda nije toliko strašno, a na ovim punijim mi opet jako rukla...također smptomi u igri su da recimo kad mi load-a mapu prečesto se dogodi da dobim error "lost connection to host", i to večinom kod večih mapa...recimo nikad nemam problema se spojiti na nuketown (pošto je najmanja mapa u igri), imam jedno 36 sati igranja MP-a i ja još nisam se nijednom mogao spojiti na mapu "Hanoi"...mislim WTF???

ako netko ima slične simptome neka pomogne, a ako ima i ljek za to šaljem 6-pack piva...

P.S. nije mi se dalo listati 200 i nešto stranica da nađem odgovor...jbga, malo je to puno...ako je bilo navedeno to onda mi makar dajte broj stranice na kojoj je o tome bila riječ ili prikeljite link...

nadam se ugodnom druženju i vidimo se sigurno na BUG serveru...ako ga nađem :S

pozzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jos da si ispunio moj pc ili stavio koju konfu imas mozda bi znali nesto vise...

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
scOOby kaže...

pozz svima ovde...evo baš se friško regal na forum...i to baš ponajviše radi Black Opsa...kupio igru prije par dana...instalo...pokrenuo i onda bed...igra rukla i trza ko sam vrag...dobio osječaj da igram prejaku igru na P1 366Mhz ko nekad davno... o_0

ok...možda mi je fakat prespor komp, mada nevjerujem...uglavnom isprobo sam sve...sve na full il sve na minimal., tak svejedno kad mi isto njeSra radi...mislim da ju Steam sam patcha...našo na yutubu nekog klinca, gameplay s istim mojim proc-om, ali manje rama i mislim da i slabijom grafom...ja složim po njegovim postavkama = neigrivo...

skužio sam jednu stvar, da kada igram na serverima s manje igrača (npr. 6-8) onda nije toliko strašno, a na ovim punijim mi opet jako rukla...također smptomi u igri su da recimo kad mi load-a mapu prečesto se dogodi da dobim error "lost connection to host", i to večinom kod večih mapa...recimo nikad nemam problema se spojiti na nuketown (pošto je najmanja mapa u igri), imam jedno 36 sati igranja MP-a i ja još nisam se nijednom mogao spojiti na mapu "Hanoi"...mislim WTF???

ako netko ima slične simptome neka pomogne, a ako ima i ljek za to šaljem 6-pack piva...

P.S. nije mi se dalo listati 200 i nešto stranica da nađem odgovor...jbga, malo je to puno...ako je bilo navedeno to onda mi makar dajte broj stranice na kojoj je o tome bila riječ ili prikeljite link...

nadam se ugodnom druženju i vidimo se sigurno na BUG serveru...ako ga nađem :S

pozzz

Dobrodošao :) Gle ja sam kupio igru kad je tek izašla i samo mi je laggala.Nakon patcha mi non stop freeza i crasha ali sad nema lagga.Nema tu pomoći ja ti igram na serverima di je max 12 igrača pa je manje.Nadaj se samo da će ovaj patch koji izlazi uskoro nešto popravit 

14 godina
neaktivan

pa ispunil sam odma napočetku... ;)

@ CoKsA

thnx...ma lagg nije problem u MP...tražim opčenito Low Ping servere... nego baš rukla užasno igra...koda igram na starom Comodorcu... XD

evo noja Konfa. :

CPU: Intel Dual2Core E4500 2.2Ghz OC @ 3.0Ghz

RAM: 4GB

Napajanje: 500W

Grafa: ATI Radeon HD5570 1GB DDR3

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 19:28 (scOOby).
15 godina
scOOby kaže...

@ CoKsA

thnx...ma lagg nije problem u MP...tražim opčenito Low Ping servere... nego baš rukla užasno igra...koda igram na starom Comodorcu... XD

evo noja Konfa. :

a gle ja imam phenoma 955 i ne baš dobru grafičku ali bi svejedno trebao vrtit na medium/high bez štekanja na mojoj rezoluciji

17 godina
CoKsA kaže...
scOOby kaže...

@ CoKsA

evo noja Konfa. :

a gle ja imam phenoma 955 i ne baš dobru grafičku ali bi svejedno trebao vrtit na medium/high bez štekanja na mojoj rezoluciji

nije problem jacina konfe koliko je treyarch sj..bao port sa x_boxa. Pc i ps3 igraci imaju odpocetka problema sa lagom freezanjem i  crashanjem igre. nema konfiguracije na kojoj radi savrseno.. I gle sad cinike.. izbacuju dlc a da do sad nisu patchali igru da uopce bude vecini igriva.. There is no word in elvish or the touges of men to describe this treachery!!!{#}

jokaCRO ingame
16 godina

U

za razliku od BC2 nema bugova.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

slažem se
trebali su prvo popravit pc i ps3 kak spada a ne radit dlc, a ne pc i ps3 ostavit po strani
al kad je lik u videu reko da će bit dostupno prvo za xbox360 samo sam se nasmijo
vidi se da ih boli racKu za pc i ps3

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 20:25 (matija656).
15 godina
neaktivan

o DLC-u

0 0 hvala 0
16 godina

Par postova iznad je već video stavljen.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..Ljudi sta mislite o ovom nevjerovatnom snajperisti,dali je moguce tako igrat?!...ono nemos vjerovat kako razbija..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

..Ljudi sta mislite o ovom nevjerovatnom snajperisti,dali je moguce tako igrat?!...ono nemos vjerovat kako razbija..

Pa gle, svatko bi bio takav snajperist kada bi visio svaki dan od izlaska igre 10+ sati snajperirajuci. Pa se ispraksas.

aka ReaverTVZ
15 godina
neaktivan

Pa gle, svatko bi bio takav snajperist kada bi visio svaki dan od izlaska igre 10+ sati snajperirajuci. Pa se ispraksas.

..ma taj lik ima filmica i iz MW2 ono isto razbija ko lud,ma ja mislim da taj dere od prvog  nastavka cod-a do zadnjeg sam sa snipom..ko zna kolko ima sati,al svarno pre mocno za gledat..

17 godina
_CR7_ kaže...

..ma taj lik ima filmica i iz MW2 ono isto razbija ko lud,ma ja mislim da taj dere od prvog  nastavka cod-a do zadnjeg sam sa snipom..ko zna kolko ima sati,al svarno pre mocno za gledat..

Il je prvoklasni cheater. Uostalom sniper mi djeluje toliko nerealno, da ovako imam dojam da je prelagano s njim ubijat.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina

Edit:

...........................................

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 11:05 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nevara lik nego igra opako pogledaj da ih sve vidi na radaru i onda ih trazi! bas dobro igra i nisani za konzolu mada ima autoaim na konzolama!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

nevara lik nego igra opako pogledaj da ih sve vidi na radaru i onda ih trazi! bas dobro igra i nisani za konzolu mada ima autoaim na konzolama!

upravo sam to htjeo reci, konzola i autoaim, onaj ko uhvati filing moze svasta raditi tako

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina

emmm

šta sam ja to sad pogledo...

nisam pohvatao video najbolje??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je žensko {#} pwned{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jebasu123 kaže...

To je žensko {#} pwned{#}

ili predator
:D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice