Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.028.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Switch kaže...

Hm...skonto sam da mi se igra sam na BUG-ovom serveru zblesira i bloka i moram je u task manageru gasiti. Ne mogu ni cijelu partiju DOM odigrati... Na bilo kojem drugom serveru mi se to nikada ne dogodi.

Jel to stvarno moguce da na BUG-u nest ne sljaka kak spada?

nije moguce stari.... to sam i ja mislio no nakon sto sam promijenio par parametera u konzoli i nasao video postavke koje mi ne ruse igru sad radi donekle.. a server je pogoden blokiranjem neovisno o provideru i serveru. probleme rade propusti u kodu igre na serverima.. neki serveri su pogodeni neki ne.. jbg.. nista do novog patcha.. evo citat sa gameservers:

Some servers have been experiencing crashes at regular intervals. If you are affected by this, here is some information for you. 1: We have identified the likely cause of your crashing. We are relaying all information to Treyarch. 2: A fix for this may take some time to develop, depending on what parts of the actual server software need to be corrected. We do not know when the fix will be implemented, but, knowing that nearly all crashing issues we have found are a result of one specific problem is an extremely good thing. When it is repaired, game stability should improve dramatically.

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan

ma ja sam taj nuketown igrao 24/7 i samo tu mapu... sada mi je muka kada vidim kako mi se nuketown pocne ucitavati na monitoru... mislim nije lose imat 120 killova na DEM ( dobro za COD points i exp )... trebali bi nekako limitat broj max igraca na takoj mapi

16 godina
neaktivan

LOL {#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li je moguće promijeniti ime vojniku, a da zadržim statse? {#}

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam online)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da, samo promjeni ime na steamu

15 godina
Kad ce patch jel znate??Treba mi jedan da rijesi freeze i crash
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

obozavam cod, al osim cod 2 i cod4:mw nekako imam dojam da drugi ne valjaju....cod4 je bio zakon. black ops mi cijelo vrijeme nesto j*** , igram 2 sata, zna zastekati, ili izbaci fatal error-to many triangles....stvarno smece neoptimizirano i nesredjeno. nadam se da ce patch sto prije

Bukva kaže...

Nakon neka 4 tjedna neigranja, uletim na HC Nuketown i mogu reći da je to bila jedna od retardiranijih partija.

Svaka čast HCu i ostalome, ali ovdje Machine Gun je jednostavno - retardiran. Frajer se stvori i počne pucat nasumično. Ne da metak prođe kroz sve zidove i vozila i prikolje frajera u suparničkoj bazi, nego metak prikolje i čovca koji igra BC2 na memorijskoj lokaciji do ove gdje se vrti Nuketown.

Ima HC svojim perkova i ostalog, ali brate, što je previše - previše je.

ranko091 kaže...

nuketown je najgora mapa, tko ju je smislio stvarno neznam... i nikako nije za puno igraca... 5v5 max... sve preko toga je cista glupost...

Hanter kaže...

Kad će više neki patch..danas mi se smrznula igra 5-6 puta, nemogu napravit klasu jer se stalno resetira..kaos

Switch kaže...

Hm...skonto sam da mi se igra sam na BUG-ovom serveru zblesira i bloka i moram je u task manageru gasiti. Ne mogu ni cijelu partiju DOM odigrati... Na bilo kojem drugom serveru mi se to nikada ne dogodi.

Jel to stvarno moguce da na BUG-u nest ne sljaka kak spada?

sako9800 kaže...

Jesi ti siguran da si igrao pravu igru???

Hm, jel trebam još citirati? Ne samo što je s tehničke strane sj*bana, nego je i balans mapa u ku*cu.

Mislim, kakva je to j**ena igra koja kad izađe da bi normalno mogao igrat trebaš čekat patch?! To je sve trebalo odmah biti rješeno. Okej, znam, rokovi stišću, tu je veliki krivac i onaj kreten Kotick, no sami su si krivi što su uopće i išli u taj deal.

Evo recimo još jedne fore na mom kompu. Izađem iz igre i kad ju ponovo pokrenem nemam Resume game opcije. Tek kad iz tog podmenija izađem u glavni meni i ponovo uđem u taj podmeni, pojavi se Resume game. Ono, WTF?!

Nadalje, kakva je to uopće glupost s tim menijem?! Kaj je tak teško napraviti normalni meni kakvi su bili do sad, s opcijama na koje se KLIKĆE, a ne da kad pomićem miša zujim okolo po toj nekoj "prostoriji", a stavke s menija biram tipkovnicom?! Idemo dalje, odem u opcije, pod Sound, a ono sve, SFX, Music, Voice (ili Speech, ne znam točno koji je naziv), sve je na maksimumu?! Koji k, nije ni čudo šta ništa ne čujem onog frajera kad priča, još i ima onak promjenjeni glas, pa je još manje razumljivi. To je trebalo biti podešeno, pozadinska glazba tolko i tolko, glas tolko i tolko, ambijentalni zvukovi tolko i tolko, a ne sve na maksimumu da bude po defaultu. Grafičke bugove i glitcheve ne želim niti početi iznositi i spominjati...

Q: "a kako se to linux ponasa kad crkne hdd?" A: "zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se"
16 godina

Ali bitno je da oni i dalje ljepo uredno patchaju konzole, mjenjaju zvuk, popravljaju neke glitcheve dok PC koji ima velike probleme treba čekati na patch dva mjeseca.

Nadam se da će barem do božića to srediti pa da ljepo uredno ljudi koji su kupili igru mogu igrati za blagdane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 23:45 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Baš danas malo pokrenem WaW, mogu reći da je bog i batina što se tiče fluidnosti i optimiziranosti za BO. Ali onda kad razmislim, svaka igra je bog i batina za BO. Svaka dobra tj.

Gray Fox
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zato sto imas Core Duo procesor odnosno premalo jezgri za ovu igru. Ali cekaj doci ce patch i za Duo procesore pa ces doci na svoje.

jeli izaša ovaj patch i ako nije kad izlazi i di ga mogu skiniti?

puno hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 3:00 (neman69).
17 godina
neaktivan
ToniMeić kaže...

Regamo igrace 16+ godina med/med+ skill,mic obavezan,server (unranked uskoro).xf:meic1994 , steam:meic1994

Mogu ja u klan ja sam low++ uskoro med-?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
dedaa kaže...

Baš danas malo pokrenem WaW, mogu reći da je bog i batina što se tiče fluidnosti i optimiziranosti za BO. Ali onda kad razmislim, svaka igra je bog i batina za BO. Svaka dobra tj.

Isto je tako bio waw u pocetku. Odnosno nakon 3 mjeseca je bio sreden kako treba.

neman69 kaže...

Zato sto imas Core Duo procesor odnosno premalo jezgri za ovu igru. Ali cekaj doci ce patch i za Duo procesore pa ces doci na svoje.

jeli izaša ovaj patch i ako nije kad izlazi i di ga mogu skiniti?

puno hvala

Nije. Sve ti steam skida i updejta tako da ne moras puno mislit.

Danny_HR kaže...
ToniMeić kaže...

Regamo igrace 16+ godina med/med+ skill,mic obavezan,server (unranked uskoro).xf:meic1994 , steam:meic1994

Mogu ja u klan ja sam low++ uskoro med-?

Cinizmu nikad kraja{#}

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
protjeran

LoL...nakon 3 mjeseca?

Baš krasno, kupiš nekaj, onda čekaš 3 i više mjeseci da malo srede igru...onda je trebala koštati 10 dolara...više i ne vrijedi po tome.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

danas nesto vidio zbog cega sam se dobro nasmijo naime lik dobio care package i mislim da je bio ammo ili autic i dok sam ja postavio claymor-icu okrenuo se i liku je u care package bilo DOGS ????

cuo sam da mozes mjenjat sadrzaj package-a ali moras imat hardline pro ???

ali ne kuzim sta moras stisnut da promjenis???

E da imam jedan problem naime kad mi ucitava mapu u BO dode do kraja i pisw WAITING FOR PLAYERS i tam se zamrzne slika i tak stoji 1-2 min i ude u igru vec na pol gotove runde ?????-.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 10:58 (made).

0 0 hvala 0
15 godina

ja se nudim,pro skill {#}

eplati.com
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
Pro skill xD
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
protjeran
made kaže...

Hardline pro i kad dođeš do paketa stisneš "R" dva puta brzo.

Možeš mijenjati sve pakete na koje naletiš.

Znači tvoj, od tvog kompića pa čak i od protivničkih igrača.

Ja pred neki dan vidio protivnički paket, priđem i ono ammo, opalim dva puta "R" i dobijem chopper :)

Naravno, naleti neki lik i ubije me k'o zeca i uzme mi chopper :(

15 godina
neaktivan

e samo san reka ko oce nek doda steam:meic1994 ,xf:meic1994
nemorate se kurčit itd...ako necete zaobiđite moj komentar..jel neznmo di da tražimo igrače,na mircu ih je malo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...

Ja osobno volim kada teammate dobije chopper i onda ja promijenim mu na ammo, a on psuje sve po spisku.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
kad ce patch???
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CoKsA kaže...
kad ce patch???

onda kad bude izašao... -.-

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
16 godina
CoKsA kaže...
kad ce patch???

To ni bog nezna. Ali jedno je sigurno, do novog cod-a će doći.{#}

15 godina
neaktivan

Ispravak:Sigurno je da će doći do prvog dlc-a {#}

15 godina
Timon kaže...

Ispravak:Sigurno je da će doći do prvog dlc-a {#}

Jesi siguran. Mozda prvo sve dlc isprodaju pa onda ak im se da naprave igrivu pc verziju.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan
Antraks kaže...
made kaže...

Hardline pro i kad dođeš do paketa stisneš "R" dva puta brzo.

Možeš mijenjati sve pakete na koje naletiš.

Znači tvoj, od tvog kompića pa čak i od protivničkih igrača.

Ma sve koji koriste Hardline Pro treba banati do sljedećeg pacha.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan

Zabuna {#}

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam online)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 17:01 (Plahi).
16 godina
Plahi kaže...

Imam EADM... mogu svejedno?

Kakve veze ima EA Download Manager sa Acitvisionovim Call of duty-em?

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Plahi kaže...

Imam EADM... mogu svejedno?

Kakve veze ima EA Download Manager sa Acitvisionovim Call of duty-em?

to je nesto pisao na bc2 temi, pa valjda doslo do zabune. :)

XFIRE; mypet
15 godina
neaktivan

Mislio je da je u Bad Company temi. Ovaj PCDEV ništa ne piše duže vrijeme, mora da su zaboravili password.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo sto sam dosao do 1 prestige-a mogu reci da je po meni ovo jako dobar cod :D

Inace zovem se u ingame Burky:)

Pozz

Užas je naša furka

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice