Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.028.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Call of Duty: Black Ops

ugl, ono sto se nade na tvom steam accauntu je tvoje, ORG je i svi modovi su ti distupni.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
Ambush kaže...

Ej, ekipa Black Opsa!!!

Jel moze mala usluga!

KUpio sam black ops orginal, i igro sam tjedan dana, i sada vise ne mogu igrati!!

Zato kaj mi ne valja steam sifra i steam ime,neznam zakaj!!!

Stoga molim, ako mi netko moze poslati steam ime i sifru!!!

Unaprijed se zahvlajujem!!!

POzdrav

hahahahhahhaha,valjam se po podu {#}

15 godina

Pozdrav,instalirao sam update 2 i 3 te je igra počela abnormalno štekati nakon instalacije tih patcheva.
Ima li tko sličan problem?

EDIT: sorry na DP

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 9:17 (softwaremaniac).
16 godina

kupim igru instaliram je aktiviram i igram

3 tjedna sve normalno i danas ukljućim steam odem na games call of duty black ops

multiplayer i tamo gdje inaće piše play da pokrenem cod sam piše install

ZAŠTO

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad polako ustani i sjedni za svoj kompjuter.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
oo7 kaže...

kupim igru instaliram je aktiviram i igram

3 tjedna sve normalno i danas ukljućim steam odem na games call of duty black ops

multiplayer i tamo gdje inaće piše play da pokrenem cod sam piše install

ZAŠTO

izdavač je rekao steamu da povuče seriju keyeva iz koje si i ti nabavio svoj, to ti je navjerovatniji scenario - trebaš kontaktirati trgovinu gdje si kupio igru za novi key

Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

RC-XD po meni ima smisla jedino ako ga koristiš u S&D.

rc-xd ne koristim ali vidio sam njegovu super primjenu u HQ... di iz daljine možeš branit HQ, samo ganjaš okolo po HQ, netko uvijek naleti... a ostatak metcima rastjeraš... :)

15 godina

Danas sam preašao SP. Priča je bila predobra, možda najzanimljivija priča u Cod serijalu. Što se tiče gameplaya, tako tako. Uglavnom nadji zaklon i pucaj, tipični Cod. Odigrao sam i jedne zombije i koliko sam vidio sve isto ko i u WaWu.

1 2 hvala 0
15 godina

neka preporuka ko ima crasheve ja sam to rijesio iskljucivanjem shadowsa  jer su mi artifakte pravili pa crashali igru

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajde dodite na bug da se malo koljemo

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
ZC_Someone kaže...

RC-XD po meni ima smisla jedino ako ga koristiš u S&D.

rc-xd ne koristim ali vidio sam njegovu super primjenu u HQ... di iz daljine možeš branit HQ, samo ganjaš okolo po HQ, netko uvijek naleti... a ostatak metcima rastjeraš... :)

rc-xd je prezakon mislim da s njim imam 50%svojih killova inace volim spilat demolititon samo se zbuksam negde i driftam oko mape obicno njih 2-3 dodu do bombe kao "stite" ovoga sta planta e onda akcija sa auticem :))))

15 godina
neaktivan

Koje je classified oružje SMGa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Koje je classified oružje SMGa?

KLIK

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
protjeran

Moze netko napisati nekakav kratki review? Gledao sam gameplayeve na youtubeu i cini mi se kao premocna igrica.  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma uglavnom ako si volio mw2 i ako općenito voliš CoDov gameplay, svidjet će ti se

meni se sviđa {#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

ma uglavnom ako si volio mw2 i ako općenito voliš CoDov gameplay, svidjet će ti se

meni se sviđa {#}

Ja sam je naručio u petak,još nije stigla (kad bi mogla stići,živim u Brčkom,BiH),jedva čekam da pređem singleplayer i da raspalim po zombiju,a onda po multiplayeru!!!Yeah!!!

harry
16 godina
neaktivan
malada kaže...

meni je prije laggalo ka ludo na min grafici a sad kad sam skinio update na max grafici radi bez ikakvog lagga {#}

Također.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
malada kaže...

meni je prije laggalo ka ludo na min grafici a sad kad sam skinio update na max grafici radi bez ikakvog lagga {#}

Također.

Jel se update sam skida ili ga ti moraš skinut? (ako se skida,možeš mi dati link pošto mi stiže igrica sa game.co.uk )

harry
16 godina
Captain.Price kaže...
malada kaže...

Također.

Jel se update sam skida ili ga ti moraš skinut? (ako se skida,možeš mi dati link pošto mi stiže igrica sa game.co.uk )

sam se skida

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
16 godina

Također.

Pa ti si i prije patcha rekao da ti ne laga.

15 godina

@ Josh Ollin Trayarch

Hey PC gamers:

We are listening to you and we’ve been busy working on updates based on feedback from the community. We have already deployed a number of updates, and there will be many more to come. Stay tuned right here for all the latest info.

IN PROGRESS

* • Added an option to create shaders during load time. This fixes hitching when viewing a new area of the map for the first time on some video cards.
* • Incomplete server browser results.
* • Improvements to Quickmatch results (with better ping and reduced lag)..
* • /connect
* • /reconnect
* • Improved threading performance on computers with only 2 cores.
* • Fixed random freezes in certain computer configurations.
* • Increased reserved slots to 9.
* • Changed reserved slot kicked message to be more informative.
* • Improvements to the spawn system to resolve an issue where negative spawn influencers from specific game events were not always being deleted after the danger had cleared – in some matches, this was causing good spawns to be erroneously flagged by the game as bad spawns, which in turn forced actual bad spawns to get selected later in the match
* • Weekly and Monthly leaderboards will now track all kills, deaths and assists properly (All Time leaderboards were not affected by this)
* • Prevention of killstreak selection getting disabled in Combat Training under rare conditions
* • Array: Added collision to prevent players from partially clipping into a tree
* • Launch: Added collision to prevent players from strafe jumping onto an invisible ledge at the base of the rocket near B3
* • Summit: Added collision to prevent players from jumping to a location outside of the map boundary when in Custom Games where player speed is maxed out
* • Havana: Added collision to prevent players from jumping onto an invisible ledge above a doorway at C2
* • Nuketown: Adjusted a spawn point that would spawn players on top of a mannequin’s head when that mannequin was randomly spawned in that location
* • Launch: User could access a small platform outside of the intended play space below the rocket gantry by jumping to a very specific location; now blocked from access
* • Launch: User could access a small area inside geometry at vents near Dom flag A by going prone and moving around in a very specific location; now blocked from access
* • Some users reported that weapon attachment challenges were not resetting after prestige; now all are guaranteed to clear as soon as selecting the prestige option
* • Radar sweep when there are only 2 players left in One in the Chamber will stop functioning if the 2 players have multiple lives when the sweep starts
* • Villa: User can clip into rock at west edge of grid zone B2 and see through to the other side
* • Crisis: User can clip into LVT between grid zone A3 and B3 and see through to the other side
* • User can get an infinite number of 'Sam Turret', 'Care Package' and 'Sentry Gun' killstreaks (commonly referred to as the “care package glitch”)

LIVE FIXES

11/19
* • CPU performance improvements
* • Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
* • Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends
* • Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
* • Fix for ADS while holding shift as a sniper
* • CPU performance improvements
* • Zombie matchmaking improvements
* • Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
* • Fix for ADS while holding shift as a sniper

11/11
* - Friends fix for join in progress and Friends tab in server browser.
* - Performance improvement for dual and quad core.
* - Improved connectivity with Black Ops Rcon tool.

11/10
* - GameServers.com has bumped sv_maxrate to 25000 across all servers to reduce lag.
* - GameServers.com continues to improve official server distribution in various worldwide regions.

Regards,
-JD

P.S. Još nije objavljeno kad ce patch biti

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
5 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

moze li meni neko reci zasto mi trza igra imam:

windows 7 64bit

4 gb ram

5670 radeon 1 GB DDR5

intel core 2 duo E6550 2,33Ghz

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neman69 kaže...

windows 7 64bit

4 gb ram

5670 radeon 1 GB DDR5

Pročitaj komentare unatrag par stranica i naći ćeš neke odgovore.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neman69 kaže...

windows 7 64bit

4 gb ram

5670 radeon 1 GB DDR5

hvala

Zato sto imas Core Duo procesor odnosno premalo jezgri za ovu igru. Ali cekaj doci ce patch i za Duo procesore pa ces doci na svoje.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
Cak nije ni problem toliko u samom DUO-u, vec u loop instrukcijama koje lupaju po procesoru, a dosta su vezane uz zvuk. Ja kada u Win7 disableam sound, testa radi, drzi mi 100 FPS-a svugdje, a na dosta mista i po 150+. Konfu imas u moj PC, a igram na 1920x1200, 16aa/af, extra, shd on ...
Kad patch rijesi CPU, igra ce letiti bolje nego svi codovi do sada xD Can't wait 4 patch.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
sardax kaže...
Cak nije ni problem toliko u samom DUO-u, vec u loop instrukcijama koje lupaju po procesoru, a dosta su vezane uz zvuk. Ja kada u Win7 disableam sound, testa radi, drzi mi 100 FPS-a svugdje, a na dosta mista i po 150+. Konfu imas u moj PC, a igram na 1920x1200, 16aa/af, extra, shd on ...
Kad patch rijesi CPU, igra ce letiti bolje nego svi codovi do sada xD Can't wait 4 patch.

zašto ti ne mogu pogledat pc kad kliknem na "Moj PC", piše Učitavanje?? xD

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 15:52 (system).
17 godina
neaktivan
system kaže...
sardax kaže...

zašto ti ne mogu pogledat pc kad kliknem na "Moj PC", piše Učitavanje?? xD

Refresh stranice. Meni je iz prve i odmah.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
16 godina
AlienWare1 kaže...

meni nije pomoglo ni restart kompa a kamoli refresh stranice.. :\

16 godina
neaktivan
system kaže...
AlienWare1 kaže...

meni nije pomoglo ni restart kompa a kamoli refresh stranice.. :\

istina i mene to malo zaje...

jedino novo sam stavio mozilu 64 bitnu ... čak mi ni na chrome 32 bit neće otvorit... svašta...

16 godina
protjeran

chrom 8 32 otvara bez problema

pirate king
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice