Zna netko gdje se može kupiti najjeftinije nekorišteni cd key za black ops?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogledaj malo gore par postova...
Ja igram na xp-u i igra mi radi odlično mp skoro pa i ne lagga.
a ti radi igra sad odlicno?
ne jer su steam serveri srušeni
Ne sada opčenito..
A što se "čitanja" tiče, jbga malo sreće i malo vježbe se poklopilo i to je rezultat.
Mada moram napomenuti da sam gađao i petog al sam promašio, a ovaj četvrti što sam ga riješio je također bacao tomahavk na mene, samo što me promašio i ubio lika koji mi je bio iza leđa.
Valjda me taj pokušao zaklati.
Uglavnom luda situacija i splet sretnih okolnosti
Ma ne, ne optužujem ja tebe za čitanje. Međutim za ovo treba imati skilla, a vidio sam na službenom forumu ljude koji koriste samo nož na Nuke Townu sa scoreom preko 40 pa su bili optuženi za čit. Mislim, ono zabavno je gledati raju bez skilla kako se pjeni.
Ma ne, ne optužujem ja tebe za čitanje. Međutim za ovo treba imati skilla, a vidio sam na službenom forumu ljude koji koriste samo nož na Nuke Townu sa scoreom preko 40 pa su bili optuženi za čit. Mislim, ono zabavno je gledati raju bez skilla kako se pjeni.
Misliš na ovog lika? :D
eo sad malo igram sa botovima na khm khm verziji i igra je vrlo zabavna no fps je problem! ako stavim texture na low ili extra fps nece iznad 60 i svako tol'ko padne na 45!
Ma Nuketown je najdebilnija mapa u BO. Tamo možeš čuda raditi bez imalo skilla jer puno toga ovisi o sreći. Ja sam u nedelju doslovno zalegao nasred ceste i pravio se mrtav (tj kempao). Uspjelo mi napraviti 12 killstreak, pa sam još nakon toga pozvao gunship i napravio još oko 25 killova prije nego su me srušili. Uglavnom nakon gunshipa sam bio na 41/3. A sve više manje čista sreća.
Evo Zlatni da ne bi bilo da lažem :D
Kad ce taj steam proradit??? Jer sam ja jedini kojem ne radi?
Misliš na ovog lika? :D
Da mislim na tog lika. Inače lik na službenom forumu koji ga je optužio za ćit se je pjenio oko čitera i na Steam forumu kad je igrao MW2.
Neradi svima steam trenutno pa tako niti meni!
Crkla im struja
Neradi svima steam trenutno pa tako niti meni!
Community activity obično bude sinusoida a očito je nešto u gadnom qjurcu kad već ovaku dugo nešto ne štima.
Steam održava servere, imaju "maintance" , ne znam jel to uobicajeno jer se ne koristim dugo sa steamom ali mislim da imaju nekakav problem... vjerovatno navala ljudi na one akcije i procitao sam da je na BF:BC2 izasao neki patch od 2 gb... mozda ih je to sve srusilo... ma vratit ce oni servere uskoro
EDIT: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=784745
Community activity obično bude sinusoida a očito je nešto u gadnom qjurcu kad već ovaku dugo nešto ne štima.
Vec je bilo u jednoj temi. A da ponovim od kad je Steam bio nezavisan nisu se desavale ovakve gluposti. Sto vise smeca i poluproizvoda eto kako se to manifestira. Prekrasno.
Evo proradilo je, igram vec nekih pol sata. Vidim na BUG-u nema nikoga, ajmo di ste! ;)
dali još uvijek nemozete igrati?
meni je i dalje steam srušen :/
...pomoc...ruso sam windowse i nema mi u steamu Black OPS-a ni SP ni MP??...
zašto si rušio?
ja nikad nebi išao sa sedmice na xp pa da ja i BO zlata vrijedan
Definitivno najduzi period u kojem je Steam down od kad postoji. Ako je do BF-a ili bilo koje druge debilne igre. J.M.U.U i njima i svima koji to igraju.
Definitivno najduzi period u kojem je Steam down od kad postoji. Ako je do BF-a ili bilo koje druge debilne igre. J.M.U.U i njima i svima koji to igraju.
ja baš idem sad igrat bc2
ionako nemam sta igrati i barem bc2 radi kako spada zadnji patch je popravio mnogo stvari
btw patch od bc2 je 2 i nesto GB
toliki patch ako ne i veci bi trebao dobiti BO da popravi probleme
a ne mini patchevi od 10mb
bf nije debilna igra.. ako nije tebi dobra ne znaci da je debilna.. a kao black ops je super ne?? sa svim jeb...m propustima itd...
Evo po X000000 puta isto pitanje,al ybg zenam opet,da li za black ops treba steam,tj kako aktivirati igricu orginal naručenu sa game.co.uk na steam i da li ću onda moći igrati i na steamu i na kompjuteru?
'
Evo po X000000 puta isto pitanje,al ybg zenam opet,da li za black ops treba steam,tj kako aktivirati igricu orginal naručenu sa game.co.uk na steam i da li ću onda moći igrati i na steamu i na kompjuteru?
'
omfg......... nemogu vjerovati..opet...
...
igra ima 6.7 gb, a patch 2 i nešto ... pa šta je to trečina igre prepravljena...?
bf nije debilna igra.. ako nije tebi dobra ne znaci da je debilna.. a kao black ops je super ne?? sa svim je...propustima itd...
tako je evo meni je bc2 mi cesto na momente kad se sjetim bio puno zabavniji od BO
a sto se tice BC2 je bolje radio i prije patcheva nego BO
i sad zadnji patch od BC2 ljudi ja tjeram sve max bas sve CSAA x 32,AF x16 i radi 40-60 fps
fps ne pada vise kod dima i explozija
dok mi recimo kod BO na crack mapi fps pada na 20
...
igra ima 6.7 gb, a patch 2 i nešto ... pa šta je to trečina igre prepravljena...?
ustvari tu su unutra 4 nove mape koje izlaze sutra te meni za bc2 vietnam
Ako je do BF-a ili bilo koje druge debilne igre. J.M.U.U i njima i svima koji to igraju.
Znaci svi mi koji igramo BF smo debili i ti nam *ebeš majke?
zašto si rušio?
ja nikad nebi išao sa sedmice na xp pa da ja i BO zlata vrijedan
...ne snimio sam sam 32 bit radi drugih igara...ma Black OPS ide bez greske...