Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.027.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Black Ops
dayvee kaže...

Jos jednom savjet za sve kojima steka.

Instalirajte Windows XP, ako imate 7-cu napravite dual boot, i igrajte Black Ops na Xp-u. Eventualo iskljucite bullet impacts u opcijama i mozete igrat zadavoljvajuce i na slabijim 2 Ghz+ dual core procesorima sa ukljucenim sjenama, AA-om i extra rez teksturama.{#} 

imam i ja hint: a da eventualno jos probate nabacit dvije zdravo marije i tri oce nase prije pokretanja ili jos bolje nazvat bobija i ekipu i j3bat im sve sve po spisku... da rusim sedmicu i pravim dual boot zbog j3benog konzolaskog porta ... svasta (fali na forumu ovaj emotikon)

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 21:49 (dado8).
15 godina
AMD boy kaže...

Napokon odigrao partiju zombija sa pravim igračima :D ... jest da su neki bili dosadni ko proljev (khm khm jebasu) al smo dogurali dosta daleko :D .... igrali jebasu, kocka(neznam jel na forumu?), topforumaš i ja...

Iduci put mene obavezno zvati! steam: Sapko111

Koja je to mapa- nemog uje prepoznati :D Kino der tothen ili Five?

BF:BC2 ingame: Sapko
16 godina
Gunner11 kaže...
AMD boy kaže...

Napokon odigrao partiju zombija sa pravim igračima :D ... jest da su neki bili dosadni ko proljev (khm khm jebasu) al smo dogurali dosta daleko :D .... igrali jebasu, kocka(neznam jel na forumu?), topforumaš i ja...

Iduci put mene obavezno zvati! steam: Sapko111

Koja je to mapa- nemog uje prepoznati :D Kino der tothen ili Five?

kino der toten... budemo se našli već :D

Steam:luka2301
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 22:01 (AMD boy).
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
made kaže...
Jebasu123 kaže...
made kaže...

WTF!!!

Sad bio na nekom serveu i neki lik igra zadnji prestige 50 lvl nemrem ga ubit sam ga ranjavas lik je bio afk ja ga derem sa famasom skurio sam 3 senzera i sve je islo u glavu a meni sam pise onaj znakic za ranjavanje niko ga nije mogo ubit omg kakav je to HACK!!!!

{#}

Nije hack nego mu je crko net... ili nesto slicno

ovo za 15. prestige moguce da je hack

nije to to lik se bijo  kreto po mapi i nisi ga mogal ubit ovaj jedan iz tima ga je pogodio rpg-om u tijelo i nista!!!

Loše lažeš? prvo je afk a onda se krece po mapi odluci se {#}

kada sam rekao da je bio afk mislio sam na to da je bia odsutan samo jedno vrijeme jer je bia on igra par minuta i niko ga nije mogo ubit !!!!!Kazem lik ga je sa rpg-om kresno i nista !!!

16 godina
neaktivan
AMD boy kaže...

Ja mislia došli do nekog velikog lvl-a kad ono 10 {#}

16 godina
neaktivan
Eagle TiTi kaže...
AMD boy kaže...

Ja mislia došli do nekog velikog lvl-a kad ono 10 {#}

Ma igrali smo 5-6 rundi došli smo 14 il 13 neznam tocno{#} ma glavno da smo se zabavili i smijali dok sam ja bjezo od smradova,kocka je zadnju zajebo upalio struju a nije trebo kad ono shitload of zombies{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
made kaže...
Jebasu123 kaže...
made kaže...
Jebasu123 kaže...
made kaže...

WTF!!!

Sad bio na nekom serveu i neki lik igra zadnji prestige 50 lvl nemrem ga ubit sam ga ranjavas lik je bio afk ja ga derem sa famasom skurio sam 3 senzera i sve je islo u glavu a meni sam pise onaj znakic za ranjavanje niko ga nije mogo ubit omg kakav je to HACK!!!!

{#}

Nije hack nego mu je crko net... ili nesto slicno

ovo za 15. prestige moguce da je hack

nije to to lik se bijo  kreto po mapi i nisi ga mogal ubit ovaj jedan iz tima ga je pogodio rpg-om u tijelo i nista!!!

Loše lažeš? prvo je afk a onda se krece po mapi odluci se {#}

kada sam rekao da je bio afk mislio sam na to da je bia odsutan samo jedno vrijeme jer je bia on igra par minuta i niko ga nije mogo ubit !!!!!Kazem lik ga je sa rpg-om kresno i nista !!!

U ovom CoD-u je dosta oslabljen tuba, RPG i druge exsplozivne naprave. Tako da ako je nosia Armor perk RPG ga nebi ubila osim ako ga nije direktno dotaknila ako je eksplodirala mm od njega velika je mogućnost da neumre (ustvarni neznan ima li mogućnosti da umre tako sa pancirkon)

16 godina
neaktivan

Imam problem, izbrisao mi se config_mp.cfg fajl iz foldera Players, ako ima neka dobra duša da mi uploada na MegaUpload ili neki drugi, čitaj: Rapidshare mi ne radi. nešt neće da skida.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Imam problem, izbrisao mi se config_mp.cfg fajl iz foldera Players, ako ima neka dobra duša da mi uploada na MegaUpload ili neki drugi, čitaj: Rapidshare mi ne radi. nešt neće da skida.

pokreni ponovo igru i kreairat ce se ti sam

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Pokrenuo, neće, čak mi resetira rezolucija sa 1680x1050 nazad na 1024x768. Može neko upload?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan

jel igra netko od vas ovdje zombie mod, meni se to da igrat ali nemam frendova na steamu pa ako netko oće sa mnom nek se javi

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 22:24 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Pokrenuo, neće, čak mi resetira rezolucija sa 1680x1050 nazad na 1024x768. Može neko upload?

{#} kad si ponovo pokrenio on ti je tvoje settingse resetiro sad ti moras sam namjestit!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

{#} kad si ponovo pokrenio on ti je tvoje settingse resetiro sad ti moras sam namjestit!

Ne, ne, ne i ne. Opet isto, nije do tog.

17 godina
protjeran
Luxy2501 kaže...

Ne, ne, ne i ne. Opet isto, nije do tog.

možeš probati sa verify integrity of game cache na steamu

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
protjeran

Eto, probao par minuta na BUG serveru TDM odigrat...

Ni prva dva dana nije bilo ovakvih lagg spikova i masovnih FPS dropova...a o zamrzavanju ni neću pričati.

Zanimljivo je da su problemi isti, nebitno kakve promjene unesem u konzolu i koje postavke stavim...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
thechosenfreak kaže...

Evo ja instaliro xp 32 bit pa cu kad instaliram igru javit ima li pomaka. Prije sam igro na win7 64 bit pa mi je dosta stekalo.

A sve zivo sam isprobo. Tako da cu vidjet da li ce mi xp pomoci. Posto mnogi kazu da za dualce je puno ugodnije igrati na xp-u.

I jesi li isprobao? Javi dojmove.

16 godina
protjeran

izgleda da i Square Enix ima prste u Call of duty black ops 

Tocnije on je izdavac za aziju

#!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

izgleda da i Square Enix ima prste u Call of duty black ops 

Tocnije on je izdavac za aziju

#!

Ovo nisam znao,to mi je malo glupo što prave japanski voiceover,a i za ostale jezike a scenarji je zamisljen na engleskom.A i likovi u igri ne izgledaju baš da znaju japanski{#}Nek stave titlove i mirna bosna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 0:18 (Jebasu123).
17 godina

Isprobao sam black ops na xp-u pa da javim dojmove, a glavni je NIMALO STUTTERINGA!!!

Dakle danas sa viskom vremena, dosta zivaca i dobre volje, instaliram xp na neki stari hdd (iskopao iz ladice), instaliram lijepo sve update-ove, drivere za graficku (nvidia, 260.99), drivere za misa i tastaturu, te na kraju steam i BO. Prvo sam gledao cisti fps, postavke su bile slijedece: 1680:1050, AA off, auto, normal, fov 80. Private match, Havana mapa, popnem se na balkon i gledam policijski auto fps 70. Usporedbe radi, ucitam win 7, iste postavke, ista mapa, sa iste pozicije gledam u istu tacku fps je 45. Nisam vise radio usporedbe sa win 7, jer mi se nije dalo ponovo ucitavati sistem.

Pokusao sam jos sa dvije varijacije, ista reza, auto, auto, aa off = fps 73 (ista mapa i ostalo), te sve isto samo sa aa x4 = fps opet 73. Dakle definitvno se iz igre moze izvuci jos poprilican broj slicica u sekndi ako se grafulja malo vise upogoni jer je ona konstantno na 44% bila, jedino kad sam upalio aa x4 popela sa na 53. Cpu je i na xp pod konstantim opterecenjem od 95-100% medjutim u samoj igri nije bilo NIMALO STUTTERINGA. Fps mi je bio prilicno konstantan, nekih 90-125 (lock na 125), problema sa zvukom nije bilo i razbacio sam par matcheva na bugovom tdm-u. Daleko daleko ugodnije igranje! Lagometar ko bebica, rijetko kad koja zuta tackica a kamoli linija. Jedini lag koji sam primjetio je lag drugih igraca na serveru.

Zasto igra toliko steka na win 7 ne znam i nemam blage ideje. CPU je i dalje preopterecen, gpu ne radi nista i to su definitivno mjesta koja ce tryarch morati popraviti. Spomenucu jos jednu stvar. Na win 7 kada se priblizim nekom zidu i gledam samo u njega, fps mi udari na 125, medjutim svako nekoliko sekundi se desava pad na 50-60 i onda se opet vraca. Na xp-u nije bilo takvih trzaja, fps je konstantno zakucan na 125.

Nadam se da sam ikome pomogao sa ovim, da li ce se drugima ponoviti moje iskustvo, to ne znam. Ko ima volje i zivaca nek proba i javi utiske.

btw moja konfa je:

c2d 8400 @3.ghz

8gb DDR2 (u win xp 3.25 :D)

gtx 285, xfx black edition

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 2:08 (Zlatni).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

e sad kad vidim ovo želim se vratiti na xp, jer em mi je sedmica odvratna i ne snalazim se najbolje, imam neke probleme koje nisam imao do sada, i bo mi laga, iako je vise manje igrivo, ali kada pokrenem cod 4 na 250 fpsa ili cak 125,koliko bi mogao imat max u bo, onda vidim tek kako je u bo ne igrivo

samo sad se bojim vracati na xp jer dok sam ga imao, nije mi htio instalirati directx ni s dvd-a ni sa steama pa mi se igra crashala, iako sam imao najnoviji dx, ali to pripisujem tome da je os bio instaliran 3 goodine i nisam ga rusio ni nista i iako sam pazio na njega i bilo je sve cisto i tako ali ocito se nasla neka glupost koja je smetala

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 10:59 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jezik je pre smjesan

Sad sam se sjetil jednog ( Sj. Korea ) {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=iv&v=03QFA5ncvqo&annotation_id=annotation_97746

( Kad sam pogledo ovaj gore Cod na japanskom ) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 12:25 (GRDI-146).
16 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Jezik je pre smjesan

https://www.youtube.com/watch?feature=iv&v=03QFA5ncvqo&annotation_id=annotation_97746

Hm. Kakve to veze ima sa black opsom?{#}

15 godina

Ludi ne znam jel to do mene i do moje želje da je tako al kad uključim fraps čini mi se da ima manje FPS dropova pa tko hoće neka prova. xD

0 1 hvala 0
15 godina

LJUDI*

0 6 hvala 0
16 godina
protjeran
GRDI-146 kaže...

Jezik je pre smjesan

( Kad sam pogledo ovaj gore Cod na japanskom ) 

lol pa ta dva jezika nisu niti slicna 

ovaj vise lici kineskom

17 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Ludi ne znam jel to do mene i do moje želje da je tako al kad uključim fraps čini mi se da ima manje FPS dropova pa tko hoće neka prova. xD

sako9800 kaže...

LJUDI*

Ajd zbilja više nauči se koristiti Uredi tipku.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina

Ide tko zombie?

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Black Ops Mythbusters:Episode 1

Moj PC  
10 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro da ta vijest nije od 13.11.{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice