Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.258.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
dreammaker kaže...

koji je sad broj rundi u S&D? je još uvijek defaultni 4? :O su napokon to povećali??

nije, pa more se valjda naštelati, ja sam igrao gdje je halftime bio na 3 runde

XFIRE; mypet
18 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Sad sam igrao i izasao, i da se vratim samo pise ono Fetching Stats i Connecting i nece da se spoji ni na jedan server, omg -.-

Nisi jedini.

17 godina
moderator
PLASMAorLCD kaže...

Sad sam igrao i izasao, i da se vratim samo pise ono Fetching Stats i Connecting i nece da se spoji ni na jedan server, omg -.-

Meni isto,nešto se sje8alo izgleda...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

nece sojit na server prvo kad upalim igru cekam na connecting 3 min pa kad stisnem  connect server nece spojit!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina

Meni se cini dok ja kupim orig. taman ce sve radit kako je trebalo od pocetka {#}

My Life Is A Very Serious Game...
18 godina
neaktivan
made kaže...

nece sojit na server prvo kad upalim igru cekam na connecting 3 min pa kad stisnem  connect server nece spojit!!!!!!!!!!!!!

Poslušaj Marvina. Poslušaj Marvina.
16 godina

Neda mi se trazit po forumu dal ima ta tema  pa da vas pitam kada ulazim u server pise mi connecting i tako ide 5 min i onda napise lost connection to the host dali je problem do mene ili nije.

edit:vidim da vec ima nekoliko takvih pitanja {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 12:45 (marko778).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko778 kaže...

Neda mi se trazit po forumu dal ima ta tema  pa da vas pitam kada ulazim u server pise mi connecting i tako ide 5 min i onda napise lost connection to the host dali je problem do mene ili nije.

edit:vidim da vec ima nekoliko takvih pitanja {#}

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1582990

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina

Znaci problem nije do mene

to me samo zanimalo

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 12:50 (marko778).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko778 kaže...

Znaci problem nije do mene

to me samo zanimalo

nope. To je do njih

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina

Tek ju skinuo i sad mi nece, sad bi najrade .......................

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Jučer, prilikom ulaska na server otvori osam konzolu i odskrolao do vrha....i primijetio "Unknown cmd team balance" i 2 slična...znači TO je krivac zakaj nemremo mijenjat timove unutar igre, i zakaj nema team balancea....nadam se da će to smeće složit sljedećim updateom. I da, ni meni ne radi MP i svima koje imam na steamu više pol sata.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Blockbuster godine

a igra je broken pola opcija ne radi,mnogima jos lagga i imaju fps dropove prilikom pogledavanja na vece obzorje ili na ogromnu zgradu s puno detalja,wager mecevi na pc-u imaju samo jednu vrstu kladenja a to je za 500cod pointa te nema opcije double down :/

ok na konzolama je situacija super ali pc trpi ogromne greske i propuste Treyarcha

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

Blockbuster godine

a igra je broken pola opcija ne radi,mnogima jos lagga i imaju fps dropove prilikom pogledavanja na vece obzorje ili na ogromnu zgradu s puno detalja,wager mecevi na pc-u imaju samo jednu vrstu kladenja a to je za 500cod pointa te nema opcije double down :/

ok na konzolama je situacija super ali pc trpi ogromne greske i propuste Treyarcha

Meni sve štima..

18 godina
neaktivan
Posljednji patch je i trojici od 20 ljudi u klanu, omogucio igranje bez trzanja. Ocito ima jos onih najnesretnijih.
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan

Imam isti problem sa steamom , connecting i ta sranja :/ . . od jutros . .

naxx : meni je takodjer juce par tih malih updateova dosta pomogao, jos ima trzaja tu i tamo, ali je mnogo lakse, toliko da cu zapravo danas probati  i sniper uzeti :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 13:14 (rulF).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo opet mini update, valjda ce sada raditi sve . .

Da bi vam uradio update, desni klik, properties, local files, i verify integrity of game chache ili nes tako . . nada dodje do 100% pocet ce update .)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mogu doc do servera,ali izgleda da su down,nece se connectat!!

Užas je naša furka

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Skida se neku update od 8MiB možda zato ne radi konektanje na servere.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo vidim u friends listi sve vise i vise ljudi igra  . . . meni jos nece :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad promijene problem sa CPU overloadom, onda ce igra raditi ko sat i moci ce se vrtiti uredno na losijim kompovima nego na MW2. 

Ovo je cisti port sa konzole i igra uopce ne koristi graficku trenutno. Zato svima i radi isto sa 16xAA ili sa 0xAA. Samo to moraju rijesiti i onda su svi problemi nestali. Ovo je sada neigrivo. 

Ovo je ipak COD, ovdje 60 FPS nije dobro. Mislim, je dobro, ali igrat na 125/250 je ipak velika razlika. Ako MW2 sa svim na max 1920x1200 radi meni u 125 FPS LOCK, onda mora i ovo govna ...

ptspclan.com | visit us ^^
18 godina
protjeran

Neistina...ja kad isključim AA u potpunosti, FPS mi duplo skoči gore. Al FPS drop na 5 FPS-a je i dalje prisutan. Makar je lagova manje.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nevidi u tvoj PC koji imas proc, nece da mi otvori.

Ali to dokazuje da upravo sve zvace proc. Meni za moju grafu 16xAA i 16xAF nije nikakav problem, jer to drzim u svim igrama, jer mi je nezamislivo igrat bez AA.

Svakako i puno zahtjevnije igre ne jedu procesor ni blizu 100%, cak je prosjek oko 50%. Kad to poprave, svi ce imat EXTREMAN FPS BOOST.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni se spaja na igru i u servere, samo treba dugo cekat, duplo od uobicajeno.

BUG na wageru:

kad igrate sticks and stones, bilo kad vam se mogu restartat bodovi na nulu, a killovi , deadovi i ostalo ostaje normalno. Tako jednostavno mozete u zadnji 10 sec, s 1.mjesta past, na zadnje. Meni je restartalo, sad zadnju kaj sam igrao i jedva sam se vratio i dosao na 3 mjesto, uz sto se prvim dvojici isto restartalo.

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 14:04 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Upravo zavrsio SP meni je odlican zabavan i prica je dobra! kraj je smijesan ali dobar! to je to ukratko nisam iskusio nikakve fps dropove niti ista slicno igra sve na maxsimalnim postavkama na 1360 x 768! {#}

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Upravo zavrsio SP meni je odlican zabavan i prica je dobra! kraj je smijesan ali dobar! to je to ukratko nisam iskusio nikakve fps dropove niti ista slicno igra sve na maxsimalnim postavkama na 1360 x 768! {#}

Najjače mi je kako su pokazali da je Kennedy neki macho man, a Nixon pi{#}ca. {#}

15 godina

Ma u kur*c i ovo. Ne može mi se joinat na nijedan server. Kako je vama?

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
dzelo kaže...

Ja imam problem, nema mi nikako zvuka u igru, tek sam poceo igru. Do cega je :D

promjeni u opcijama izvor zvuka koji hoces da ti bude , mozda ti je na spdif stavljeno kak je meni bilo..

ako i to ne funkcionira onda u igri otvori konzolu i napisi /snd_restart

Nece da otvori konzolu.Izvor zvuka mi je laptop and sound... ( tako nekako). A sta ti je ovo spdif. 

Zvuk bude dok ne pocnem da igram, bude u onom pred filmicu,  a kasnije nema, to je tek ona pred misija, pocetna :D

Kak da rijesim problem, i do cega je. Hvala :D

dzix
17 godina

Koji qurac sad ? Neće se jonat niti na jedan server. Samo ide connecting.......moglo bi do jutra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
sako9800 kaže...

Ma u kur*c i ovo. Ne može mi se joinat na nijedan server. Kako je vama?

Također!!

ButcherCRO @ Cod2, Cod4, Cod MW2, Battlefield BC2 and COD:BO!!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice