Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.029.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Pukovnik kaže...

Poludio sam koliko igra trza, imam praktički nov komp, grafička GTX465, a trza ko ludo! Jako sam razočaran, mislio sam da mi komp ne radi kako treba, provjerim na nekoliko drugih igara i sve funkcionira savršeno.

Valjda će uskoro izaći patch.

i ja se nadam ;)

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
15 godina
CoKsA kaže...
Pukovnik kaže...

Poludio sam koliko igra trza, imam praktički nov komp, grafička GTX465, a trza ko ludo! Jako sam razočaran, mislio sam da mi komp ne radi kako treba, provjerim na nekoliko drugih igara i sve funkcionira savršeno.

Valjda će uskoro izaći patch.

i ja se nadam ;)

kad malo bolje razmislim,bolje nek laga sad dok je skola samo nek to poprave do praznika ;)

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
15 godina
protjeran
Crotiger kaže...

Žali bože 400 kuna na BO. 2 razočaranje godine. Prvo MoH 2010 koji su uništili sa patchem a BO izgleda kao da su ga kromanjonci radili na 10 godina starome engineu , lag je nerješiv , čak su i vlastite forume srušili da ljudi ne vajnaju i da prodaja bude bum prvih 24 sata kao kada je CoD MW2 izašao.

Trenutno igra je smiješna, grafički zaostala 10 tak godina , a igrivost kao da smo spojeni na 56 k sa serverom, mape male kamperske , PunkBuster ne postoji , varanje je neprestano nema servera baz Aimbotova, wallhackera, uglavnom ŽALI bože para...

Ovako meni je igra ok barem SP sve radi odlično grafika mi je bolja nego u MW2 no postoji taj lagg tu i tamo no nije prevelik... a sada što je loše, loše je to kaj je ovo proizvod već viđen i ja sam napomenuo da je ovo brzi način zarade još dok se može raditi na slavi IW-a. Ja sam još u WAW-u shvatio o kakvom je timu riječ kada je SP kampanja imala neku fucking techno muziku u misijama drugog svjetskog rata..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 23:47 (ZDS).
15 godina
protjeran

Ljudi ja neznam kak ste vi vjerovali uopće da će Black Ops imati preveliku kvalitetu pa večina serijala koji idu dalje od broja tri su katastrofa ja mislim da se cod još dobro drži. Igra ima potencijala i ja još uvijek razmišljam o kupnji no tek dok vidim taj prvi patch evo ja sam se recimo malo zahebao sa f1 2010 popušio sam lijepe riječi, a dobio sam najbugovitiju igru svih vremena.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
naxeem kaže...
Promijenio sam do sada 3 konfiguracije od izlaska MW2. MW2 mi je radio odlično, BO mi radi odlično. Zašto ja nikad nemam problema?

Jer lažeš ko uvijek sam da budeš u pravu?

98% ljudi ima teških problema...i baš tebi ko uvijek sve je savršeno kod nečeg za kaj ko fanboy zagrizeš?

Igra ima ozbiljnih problema s sobom.

Piješ li ti lijekove kakve?

Evo ti, rukom snimano: na lijevom monitoru akcija u 60 FPS-a bez trzanja (ping 70-tak), a desno opterećenje procesora i memorije. (

)

Grafika bolja. Zvuk bolji. Feeling meni draži.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 10:09 (naxeem).
15 godina
protjeran
naxeem kaže...
doxy kaže...
naxeem kaže...
Promijenio sam do sada 3 konfiguracije od izlaska MW2. MW2 mi je radio odlično, BO mi radi odlično. Zašto ja nikad nemam problema?

98% ljudi ima teških problema...i baš tebi ko uvijek sve je savršeno kod nečeg za kaj ko fanboy zagrizeš?

Piješ li ti ljekove kakve?

Evo ti, rukom snimano: na lijevom monitoru akcija u 60 FPS-a bez trzanja (ping 70-tak), a desno opterećenje procesora i memorije. (Youtube link)

Ja ti vjerujem da ti igra radi odlično s obzirom na pc koji imaš no ipak takav pc ne bi trebao biti potreban za igru ne toliko savršene grafike. Meni isto igra radi gotovo savršeno nema baš nekog trzanja bilo je upočetku no nestalo je, ali i dalje se desi na trenutak, a mislim da ne bi trebalo. No da se razumijemo meni je BO puno bolji od MW2 neznam zakaj no MW2 je imala na trenutke dosta mrtvu atmosferu dok je u BO-u atmosfera savršena..

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 0:02 (ZDS).
17 godina
neaktivan

Ni tvoj PC nije za bacit, a nije ni nedostižno skup. Sasvim je OK i na njemu sve na max možeš staviti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

vidim već su neki počeli proglašavat igru failom (očekivano koristeći taj idijotski izraz), i psovat treyarch...

očekivao sam to, poznavajući malo mentalitet "gaming zajednice", ali ne ovako brzo lol

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
singleplayer je super. bas je svjez. osjecaj pucanja je odlican
17 godina
neaktivan

Evo vam malo SS-ova i u albumu imate i na kojim podesavanjima igram, a FPS je od 10 do 90 XD 

SS-ovi SADRZE SPOILER-e !!!

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Pa realno gledajuci igra sto se MP tice je trenutno F A I L, neznam dali si imao priliku igrati ali je sve totalni laggfest, ogromni dropovi FPS-a, zaledi ti se ekran, server browse ne izlistava sve servere. U njihovu obranu sigurno nisu ocekivali bas ovoliki priliv igraca u 2 dana, i da ce se sve to kroz par patcheve izregulirati, ali trenutno sve sto slusam je psovanje raznih stvari i nerviranje kolega iz klana. . ., kao i zalbe ostalih koje imam na steam/xfire a imaju doticnu igru.

Lagg i ove trenutno gluposti sto je cine neigrivom trenutno na stranu, ovo je vjerovatno CoD koji je donio najvise sadrzaja dosad, ima svasta za svakog, izbaceni su glupi perkovi tipa OneManArmy, Portalnozmrtavsina5metara. Dizajn mapa je meni pregenijalan, daju osjecaj prostranosti imaju milion i jedan prolazcic. Mogucnost modanja lika je isto velika da ne spominjem wager, contracts i ostale sitnice koje daju igri dodatnu car i cilj uz standardno ubij, kolji, zapali. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
doxy kaže...
naxeem kaže...

Evo ti, rukom snimano: na lijevom monitoru akcija u 60 FPS-a bez trzanja (ping 70-tak), a desno opterećenje procesora i memorije. (

)

Super ti je video,stojiš na mijestu.Svima radi savršeno pri statičnom pucanju,trzakanje nastane pri akciji s drgugima igračima.I koga briga koliko tvoj i7 je ili nije opterećen - Treyarch je PRIZNAO da grafički engine ima bug,da problem nema nikakve veze sa konfiguracijom i da rade na patchu.

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
doxy kaže...
naxeem kaže...

)

pusti kameru i drugi monitor - ubise te covjece!! :D {#}{#}

15 godina
neaktivan

Samo da vas pitam, kako to da ste govorili da nema recoila? Cudan recoil, nemogu igrat od njega dok se ne naviknem

I sada mi je stanje puno bolje, jako rijetki frame dropovi, sve na ~Medium

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

igra je predobra, govorim za SP!! meni puno bolja od Mw2, grafika prekrasna, ponekad imam osjećaj kao da igram Crysis kad sam u onoj džungli..

iako su neki element već viđeni u prethodnim CoD-ovima, oni su bitno promjenjeni u načinu korištenja. Iako mi jako vuče na mješavinu WaW-a i Mw2, sve je super odrađeno...

Jedino ostaje problem s optimizacijom, da ga ni najjači komp ne može pokrenit bez štekanja. Ja sa svojim PC-om pokrećem sve na max i imam 70-80 fps-a, ali stalno dolazi do padanja fps-a na ispod 15, te postaje jedva igrivo, no uspio sam se navići te sam prešao cijelu igru.. mogu reći da je treyarch odradio sasvim solidan posao, i da ću možda ako se popravi stanje s optimizacijom kroz patcheve i kupiti igru...{#}

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 1:12 (system).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš sam jutros Piratu rekao da su mape kompleksnije, detaljnije, bolje.

Inače, ne trza mi ni u akciji - zato sam i pitao Doxya, zašto k vragu meni opet radi OK... {#}{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
naxeem kaže...

Baš sam jutros Piratu rekao da su mape kompleksnije, detaljnije, bolje.

Inače, ne trza mi ni u akciji - zato sam i pitao Doxya, zašto k vragu meni opet radi OK... {#}{#}{#}

Radi ti multi bez tih problema?

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
system kaže...

igra je predobra, govorim za SP!! meni puno bolja od Mw2, grafika prekrasna, ponekad imam osjećaj kao da igram Crysis kad sam u onoj džungli..

iako su neki element već viđeni u prethodnim CoD-ovima, oni su bitno promjenjeni u načinu korištenja. Iako mi jako vuče na mješavinu WaW-a i Mw2, sve je super odrađeno...

Jedino ostaje problem s optimizacijom, da ga ni najjači komp ne može pokrenit bez štekanja. Ja sa svojim PC-om pokrećem sve na max i imam 70-80 fps-a, ali stalno dolazi do padanja fps-a na ispod 15, te postaje jedva igrivo, no uspio sam se navići te sam prešao cijelu igru.. mogu reći da je treyarch odradio sasvim solidan posao, i da ću možda ako se popravi stanje s optimizacijom kroz patcheve i kupiti igru...{#}

Neznam, SP je dobar ali nist posebno. Upravo sam prošao prvu misiju i nekako mi je ispod očekivanja. Mislim da su mi SP kamanje u MW2 i BC2 bile nijansu bolje. No to je dojam tek nakon prve misije, možda kad prođem igru ću imati drugačiji dojam

15 godina
odjavljen
Sir Vidara the XVII kaže...

vidim već su neki počeli proglašavat igru failom (očekivano koristeći taj idijotski izraz), i psovat treyarch...

očekivao sam to, poznavajući malo mentalitet "gaming zajednice", ali ne ovako brzo lol

Meni može bit jasno kako nisu mogli testirati za mp lag, aj to ok. Ali da nisu na više mašina mogli vidjet kako će se vrtiti, to mi nije jasno. U svakom slučaju, neprofesionalno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 7:12 (Profesor Jakov).
16 godina
protjeran
nista pisem gluposti {#}
Captain EO
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 7:21 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
doxy kaže...
naxeem kaže...

)

evo i ja sam u tih 2% što nema nikakvih problema...na maximum sve leti...

CTRL X + CTRL V
15 godina
neaktivan

Hoće raditi to čudo na 4670tki, bar na 1440x900 medium? Pa lako to rastegnem preko 24 monitora..ostatak konfe imate u moj PC. Da skoknem u Algoritam prvom prigodom.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Radi namojoj konfi, hd4670 + 17".

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Evo na mojoj konfi piratizirano radi na 1080p, sve na high osim AA. U biti čudno, ventilatori grafičke jače rade kod jednog cssa nego ovdje. (makar nisam baš gledao sad do koje temperature ide) Čini mi se da je intenzivnije za proc, osim ako nema nekakav memory leak.

Samo da pitam da znam, kolko dugo se čeka key sa game.co.uk?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 8:39 (Profesor Jakov).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prešao sinoć SP i odličan mi je.

Priča odlična, grafika dobra, nema nikakvih trzanja niti išta slično. Malo sam više očekivao od grafike, malo mi je AI debilan al inače još jedan odličan COD

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima ko kakvih informacija kad dolazi u sophos i jel obavezno uzeti od njih kad vec stigne jer nisam ocekivao da ce doci poslije 10.

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oce li na mojoj konfi (moj pc) radit bar na medium..Posto su mi sve igre dosad takvog tipa MW2,BBC2,COD2,COD4 radile na HIGH ja nisam mogo vjerovat da mi bbc2 radi na high bez stekanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Oce li na mojoj konfi (moj pc) radit bar na medium..Posto su mi sve igre dosad takvog tipa MW2,BBC2,COD2,COD4 radile na HIGH ja nisam mogo vjerovat da mi bbc2 radi na high bez stekanja.

Na knap si sa minimalnim HW zahtjevima. Low bojim se - maksimalno. X1950pro su oni naveli,a ona je jača od tvoje 8600GT.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
Intelovac123 kaže...

Na knap si sa minimalnim HW zahtjevima. Low bojim se - maksimalno. X1950pro su oni naveli,a ona je jača od tvoje 8600GT.

I ja mislim al imam neki predosjecaj da ce ici na medium.Nijedna igra dosad nije bila na low mozda samo jedna na medium...Ostalo sve na high..Al sad uzimam u decembru gts 450 ili gts 455 (zavisi kolika ce joj biti cijena pa ce onda 100% moc na medium.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice