SP će biti ili je ovo samo MP ?! hvala
ovo je fakat za facepalm. i SP i MP ce biti, kao i svaki cod, jesus.
SP će biti ili je ovo samo MP ?! hvala
ovo je fakat za facepalm. i SP i MP ce biti, kao i svaki cod, jesus.
jaooo, kako bi sad najrađe uzeo blackops. ali neee, ja moram biti glavni luzer koji neće igrati zbog visokih zahtjeva -.-
Oće biti Hardcore mod?
Oće biti Hardcore mod?
mislim da hoće. trebao bi.
Ja sam jučer to instalirao prezakooon je!piretbay rule!1
Ja sam jučer to instalirao prezakooon je!piretbay rule!1
Sta si ti instaliro neznam ali black ops za PC nisi sigurno!
jaooo, kako bi sad najrađe uzeo blackops. ali neee, ja moram biti glavni luzer koji neće igrati zbog visokih zahtjeva -.-
prođe dan da ne napomeneš istu stvar?
Pa ne vjerujem xbox verzija na torrentima , sad mi je još teže čekat tih tjedan dana za PC verziju .
Sniper gameplay ( sry ako je bilo ) .
upravo sada sam igrao jako malo..pocetak sam samo vidio.sused mi ima xbox.paa..:D..mogu rec da je grafika super..:DD..al necu igart pricekat cu 9.11..pa..onda..preordo sam igru..:DD
i ja sam sa streama do kraja kampanju cijelu pogledo moram reci zadovoljan sam i zombiji su puno bolji dobijamo 2 mape izgleda sa igrom
kino of the dead, i pentagon
ne :D
šta ću, hoću igrat ovu igru i hardver me ograničava. a ne kužim šta je tolko zahtjevno. pa čini mi se po grafici isto ko mw2.
šta ću, hoću igrat ovu igru i hardver me ograničava. a ne kužim šta je tolko zahtjevno. pa čini mi se po grafici isto ko mw2.
cekaj i probaj pirata pa onda reci da ne radi
cekaj i probaj pirata pa onda reci da ne radi
moram se mjenjat s rođakom za grafu pa ću onda.
jedno brzinsko: hoće li no name 400w držat 3650?
Da
da...meni drzi imam bas 3650
Edit:vidim da je vec odgovoreno :S
Pa ne vjerujem xbox verzija na torrentima , sad mi je još teže čekat tih tjedan dana za PC verziju .
Isss kako malena mapa pa ovo ce biti vjerovatno sam FFA mapa. Daj zamisli tu igrat HQ ili DOM 9 vs 9.
koliki je player max na serveru, ako je 18 idem se ubit!
koliki je player max na serveru, ako je 18 idem se ubit!
Da na ranked serverima je 9 v 9 a na unranked je 12 vs 12
EDIT:
OT! BTW prestigli smo LoL temu po broju view-a. hehehe
Isss kako malena mapa pa ovo ce biti vjerovatno sam FFA mapa. Daj zamisli tu igrat HQ ili DOM 9 vs 9.
haha, taman gledam onaj jednosatni video, igraju demolition na toj mapi.
ali mapa je predobra, najbolja koju sam dosad vidio. one beta mape su mi se već ogadile, svako malo ih vidim.
32 errmmm cant compute player limit reduced to 18
Meni je 18 igrača na serveru sasvim dovoljno, na takvim serverima sam i igrao cod4. Kad ima više igrača postaje malo smotano neznaš tko po komu puca.
Za S&D je dosta čak i 6 vs 6 igrača.
Meni je 18 igrača na serveru sasvim dovoljno, na takvim serverima sam i igrao cod4. Kad ima više igrača postaje malo smotano neznaš tko po komu puca.
Za S&D je dosta čak i 6 vs 6 igrača.
Ma treba ici odmah 5 v 5 tako da se spremamo za warove hehehehe
a mogu nas voditi kroz funkcije(customization), zombije, mape...
Mislim da je MW2 Sp bolji.