Jel zna itko kolika ce biti pocetna cijena u trgovinama unutar hrvatske?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po xxx put 400kn
Hahahaha :P ja ću fino skinuti pirata i kupiti org. cd key...ispadne me duplo jefitinije
vec je doso za xbox.
Bas mi je drago. Barem da toliko piratiziraju ovaj cod za konzole da u sljedecem nastavku uopce ne prave konzolaske verzije.
Ah imam bujnu mastu 
I što se dogodi onima koji piratiziraju na xboxu?Dobiju ban,i konzola vise ne moze na internet.Prošle godine milijun ih je bilo uhvaćeno u studenom.
Hahahaha :P ja ću fino skinuti pirata i kupiti org. cd key...ispadne me duplo jefitinije
A zašto nebi kupio key utipkao u steam(jer ionako češ morati imati upaljeni steam za igrati mp kao mw2) pa ti on sam skine i instalira igru i to originalnu. A ako češ skidati sa nekog torenta onda će ti trebati crack.
Kakva je ovo stranica, ima li ko iskustva sa njima,kažu da je engleski key :
http://base-host.com.hr/33-call-of-duty-black-ops-predbiljezba.html
Mislim da oni uzimaju keyeve sa g2play ali vise komada pa dobiju popust! Nisam nikad sa njima nista trgovao 
eto preorder pao na steamu
, neželim se zafrkavat sa poštarinama.... čekanjem... samo me zanima kako to ide na steamu, dali ja download-am igru sad pa odma rokam isti tren kad izađe... ili nakon što izađe ide download?
Donekle si pametan, no pirat je modificiran u .exe i .dll fileovima.
Tako da ćeš trebat crac* i velika je vjerojatnost da ćeš imati bugove kojih u originalu nema.
Najbolje je preko steama kupit, možeš spržit za backup.
Trenutno nema opcije za predownload nazalost, kazu da ce mozda biti 24h prije izlaska, MOZDA
Lol, glas ovog na radiu je isti ko u mirror's edge.
A zašto nebi kupio key utipkao u steam(jer ionako češ morati imati upaljeni steam za igrati mp kao mw2) pa ti on sam skine i instalira igru i to originalnu. A ako češ skidati sa nekog torenta onda će ti trebati crack.
Onda ću to sa Steamom uraditi...
Mislim da oni uzimaju keyeve sa g2play ali vise komada pa dobiju popust! Nisam nikad sa njima nista trgovao 
Pozdrav, CD Keyeve NE UZIMAMO preko G2Play. Nase zalihe mozete vidjeti OVDJE. Uskoro će doći još slika tako da ste sigurni da su CD Keyevi skenirani i da nisu sa G2Play i slicnih stranica.
eto preorder pao na steamu
, neželim se zafrkavat sa poštarinama.... čekanjem... samo me zanima kako to ide na steamu, dali ja download-am igru sad pa odma rokam isti tren kad izađe... ili nakon što izađe ide download?
ja mislim da je možeš prije downloadat, ali moraš čekat 9.11 za pokretanje.
Da vas samo nešto pitam,jel ja kad kupim org cd key za BO jel ja to mogu ukucati u steamu pa downloadati igru ????
Da, trebalo bi moci sve bez problema.
spoiler blah 
evo multija to je ono sto svi zele vidjeti
Pozdrav, CD Keyeve NE UZIMAMO preko G2Play. Nase zalihe mozete vidjeti OVDJE. Uskoro će doći još slika tako da ste sigurni da su CD Keyevi skenirani i da nisu sa G2Play i slicnih stranica.
Ok ali stranica vam lici dosta na g2play!
Da, trebalo bi moci sve bez problema.
jel se to odnosilo na ono moje pitanje ?
hoce li keyevi biti ruski ili normalni tj. engleski
--------------------
Moram vas pohvaliti da ste jako jeftini,za tih 325 kn kupim igru u kutiji.Eplati ima preoder za 265kn,vise vjerujem tom dečku jel sam kod njega uzimao i rapidshare acaunte i mnogo toga i uvjek je sve proslo u najbolje redu
Poštovani, igra nije 325 HRK već 275 a u drugoj temi sam ostavio promotivni kod (nažalost u ovoj jos nisam) koji će Vam smanjiti cijenu Black Ops CD Key za 15% (na 233 HRK).
Kod je bug i važeći je samo za Black Ops CD Key.
Ja Vas ne mogu niti želim tjerati da uzmete u Base-Host. To je Vaša dobra volja kome više vjerujete. Nadam se da ce biti kupaca i sa ovog foruma (kao sto je oko dvadesetak na PCEkspert forumu) tako da i oni mogu napisati koje lijepo iskustvo sa Base-Hostom. :)
a s
t ja jedini necu imat igru 

kupis ju kasnije za bozic :-)
ma moji su ono "popravi ocjene itd a ocjene solidne a onda kad skupim lovu onda je preskupo imas internet itd" jel bi itko bio voljan donirat key? :/
ma moji su ono "popravi ocjene itd a ocjene solidne a onda kad skupim lovu onda je preskupo imas internet itd" jel bi itko bio voljan donirat key? :/
Lol nije ti bug SOCIJALNA SKRB
daj 400 kn i poklonim ti key i kutiju sa igrom :-)
Preorderao igru kod base-host .
i za sve one koji nisu vidjeti, a u vezi naruđbe kod base-host: "Upisite promotivni kod bug pri narudžbi i ostvarite popust od 15% na Black Ops CD Keyeve :)"
Moram vas pohvaliti da ste jako jeftini,za tih 325 kn kupim igru u kutiji.Eplati ima preoder za 265kn,vise vjerujem tom dečku jel sam kod njega uzimao i rapidshare acaunte i mnogo toga i uvjek je sve proslo u najbolje redu
Poštovani, igra nije 325 HRK već 275 a u drugoj temi sam ostavio promotivni kod (nažalost u ovoj jos nisam) koji će Vam smanjiti cijenu Black Ops CD Key za 15% (na 233 HRK).
Kod je bug i važeći je samo za Black Ops CD Key.
Ja Vas ne mogu niti želim tjerati da uzmete u Base-Host. To je Vaša dobra volja kome više vjerujete. Nadam se da ce biti kupaca i sa ovog foruma (kao sto je oko dvadesetak na PCEkspert forumu) tako da i oni mogu napisati koje lijepo iskustvo sa Base-Hostom. :)
Eto ja nisam nikad sa base-hosta narucil nist , ali imam frenda koji dosta toga tamo uzima i kaze nikad problema i sve 5 , ali mene zanima dal slucajno Black Ops nece biti ruski ili pitaj boga iz koje drzave istina bog,
BO je region free ako se ne varam ali svjedno gief eu :p