Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.035.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Black Ops
ZC_Someone kaže...
TopForumaš kaže...

ti stvarno mrzis ovu igru zar ne?

mislis da si glas razumnosti a nisi

BO po zasada svemu videci dovoljno pruza sadrzaja i raznolikiji je od mw2 te BALANSIRANIJI u mp

dobro ne bas puno raznolikiji ali sigurno nije copy paste ili dlc kako ga ti nazivas

E ali napisati da će igra biti balansiraniji i još to boldati a da igru nisi ni probao je nešto što samo fanboy može izjaviti. Ako misliš tvrditi da nisi jedan od njih onda bi bilo poželjno da okaniš takvih izjava.

sry al nebalansiraniju igru od mw2 se nemoze napravit 

prirodno je rec da ce bit balansiraniji

15 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

Pa po mom misljenju ima dosta dobrih stvari u njemu.

Od leana,dedicated servera, modiranja ce navodno biti omoguceno, modifikacija, dosta novih modova,

zaradivanje para, umanjeno quick scopanje, recoil kakav treba biti, filtriranje servera kakvo je odavno trebalo biti,

snimanje u multiju i prijavljivanje chitera i boostera, smanjena moc killstrikova,  shotgun kao primarna klasa, zombie dio... Izlanuo se

Mogao bih nastaviti ali mislim stvarno ako igrate cod vec godinama kao ja te ste ostali paf nakon mw2 u losem smislu,

ova igra definitivno nudi korak naprjed u gameplayu sto se tica coda.

Htjeli vi to priznati ili ne ovaj Treyarch puno vise slusa igrace nego sto je to radio Infinity ward.

muahahahaha

zaboravio si jednu bitnu stvar, sve je to bajno al na papiruSmijeh

Treyarch nikad nije izbacio iznad prosjecnu igru - NIKAD, a vjerojatno nikad i nece, to je takav dev kakve veliki izdavaci obozavaju, bezlicna poslusna in the house masa koja stance igre ko po traci u zadanim rokovima, kod njih nema odgadjanja, protivljenja, dorada, skretanja s davno zadanog pravca ali zato nema ni kreacije ni originalnosti

amorfna bezlicna masa a takve su im i igre - nit smrde nit mirise

da ne bi ispalo da pisem gluposti:
...
Ultimate Spider-Man   6/10
Call of Duty3             7/10
Spider-Man3              6/10
Quantum of Solace     6/10
Spider-Man Web of S. 5/10
CoD: World at War     8/10

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
thechosenfreak kaže...

Pa po mom misljenju ima dosta dobrih stvari u njemu.

Od leana,dedicated servera, modiranja ce navodno biti omoguceno, modifikacija, dosta novih modova,

zaradivanje para, umanjeno quick scopanje, recoil kakav treba biti, filtriranje servera kakvo je odavno trebalo biti,

snimanje u multiju i prijavljivanje chitera i boostera, smanjena moc killstrikova,  shotgun kao primarna klasa, zombie dio... Izlanuo se

Mogao bih nastaviti ali mislim stvarno ako igrate cod vec godinama kao ja te ste ostali paf nakon mw2 u losem smislu,

ova igra definitivno nudi korak naprjed u gameplayu sto se tica coda.

Htjeli vi to priznati ili ne ovaj Treyarch puno vise slusa igrace nego sto je to radio Infinity ward.

muahahahaha

zaboravio si jednu bitnu stvar, sve je to bajno al na papiruSmijeh

Treyarch nikad nije izbacio iznad prosjecnu igru - NIKAD, a vjerojatno nikad i nece, to je takav dev kakve veliki izdavaci obozavaju, bezlicna poslusna in the house masa koja stance igre ko po traci u zadanim rokovima, kod njih nema odgadjanja, protivljenja, dorada, skretanja s davno zadanog pravca ali zato nema ni kreacije ni originalnosti

amorfna bezlicna masa a takve su im i igre - nit smrde nit mirise

da ne bi ispalo da pisem gluposti:
...

kad je spider- man mogla biti dobra igra-NIKADA, a igre po filmu su uglavnom fail tako da ja samo smatram da je treyarch napravio world at war i trojku

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
protjeran
Frentt kaže...

kad je spider- man mogla biti dobra igra-NIKADA, a igre po filmu su uglavnom fail tako da ja samo smatram da je treyarch napravio world at war i trojku

prvi spiderman kojeg sam mazo na plejki a kojeg je radio Neversoft(Tony Hawk's serijal) je bio strava, izradu nastavka je preuzeo Treyarh i serijal je oso u kur4c

istu ili slicnu sudbinu predvidjam i za COD, ne zato sta bi ja tako volio vec zato sto je to surova realnost

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
Tomm95 kaže...

cod je najbolji i uvijek ce bit

Klincima koji nekuze da se sve nakom MW2 izdaje ZBOG LOVE i pohlepe Activisiona.

Sve do COD4 su bile solidne igre, MW2 malo manje ali i dalje solidan, al sve nakon toga je zbog love.

aj mi frende reci neku igru koja nije zbog love napravljena... CALL OF DUTY JE ZA ZAFRKANCIJU, KUŠŠ ONO... BC2 je za one koji imaju volju za mirnim partijama bez akcije... Igrao sam ga i žešće je smece, naprema  CoD-u, u codu ima vise zezancije akcije, paljbi, a BC2 je vise za divljenje grafikom i realnoscu sto IW/Treyarch  ce napravit kad im pukne film... Al do tada mw2/cod4/black ops ce bit mnogo mnogo i ponavljam MNOGO zanimljivije za igrati nego dosadni BC2 u kojem samo trckaras uokolo i nadas se da ces naletit na neku budalu u tenku ili da kampira negdje...

Addicted to Gaming
16 godina
dado8 kaže...

...

Idu na bolje sa ocijenamaSmijeh.

15 godina
neaktivan
HardcoreRaver kaže...

aj mi frende reci neku igru koja nije zbog love napravljena... CALL OF DUTY JE ZA ZAFRKANCIJU, KUŠŠ ONO... BC2 je za one koji imaju volju za mirnim partijama bez akcije... Igrao sam ga i žešće je smece, naprema  CoD-u, u codu ima vise zezancije akcije, paljbi, a BC2 je vise za divljenje grafikom i realnoscu sto IW/Treyarch  ce napravit kad im pukne film... Al do tada mw2/cod4/black ops ce bit mnogo mnogo i ponavljam MNOGO zanimljivije za igrati nego dosadni BC2 u kojem samo trckaras uokolo i nadas se da ces naletit na neku budalu u tenku ili da kampira negdje...

to što ti bc2 neznaš igrat je tvoj problem

nije to cod da rushas, nego je bit timska igra

0_o
16 godina
neaktivan

Smijeh kakve rasprave majko mila...ali valjda za to služi forum..Ja mislim da će se bo svidjeti svakome kome se svidio mw2 (kao meni npr).Kome se ne sviđa neće kupit i zdravo

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kako sam mogo zaboravit na GoldenEye 007 za Nitendo64 - RARE-ovo remek djelo radjeno po liceni, jedna od najboljih pucacina ikad, ravno uz bok Quakeu, Unrealu Halfu.. kasnije se Rare-a dokopao Mali i uspio ga unistit u par godina.

Problem kod svih tih igri radjenih po filmovima(a vrijedi i obrnuto) nije u ogranicenoscu licencom po kojoj su radjeni vec u tome sto ih rade in the house devovi ala Treyarch - bezlicna korporativna masa placenika koja je limitirana sto vlastitom sposobnoscu(kvalitetan kadar poslovicno zbrise) sto stalnom paskom izdavaca koji ne vole previse riskirat a kamoli eksperimentirat. Zato rijetko koja takve igra lici na nesto a sve odreda su manje vise prozvakane 1001 put, a opet unatoc nedostacima vecina njih zavrsi u plusu.

Izdavac nabavi-plati licencu (bubam 10mil. $), interni dev zbuba nesto za kakvu "sicu" - ovisno koliko ovi odluce potrosit, a onda se jos bar toliko para ulupa na marketing, a nabolje od svega moroni kupuju i to jos s smjeskom na ustimaCool

Ajde priznajte koliko vas je napravilo preroder za Black Ops i to samo zbog imena COD i marketinga (ovih gluposti koji mi je poceo nabrajat thechosenfreak ) i jos ste ponosni na to.Smijeh

Nijedna igra nije limitirana imenom, licencom, pravima... vec samo kreativnoscu deva koji radi na njoj a novi COD je itekako limitiran Treyarchom i stoga ne gine mu prosjecnost kao i svim njihovim igrama do sada.

Odlican primjer je Batman AA, mali tim sastavljen prvenstveno od ljudi koji rade to sta vole je izbacio naslov kakvog Treyarch ne bi uspio sklepat za 10god s deset puta vise para.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 2:33 (dado8).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran

briga me tko radi igru....i da prije nisu znali niti supermaria napravit uopce me nebi diralo 

probao bi igru i vidio kakva je i tek bi onda sudio dali valja ili ne,a ne ovako ko neki proroci govorit da nece valjat 

jer tamo neki spiderman nije valjo 

to su gluposti...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

briga me tko radi igru....i da prije nisu znali niti supermaria napravit uopce me nebi diralo 

probao bi igru i vidio kakva je i tek bi onda sudio dali valja ili ne,a ne ovako ko neki proroci govorit da nece valjat 

to su gluposti...

sve je u ljudimo a ne u imenu, pogledaj samo filmove koliko tamo samo jedan covjek (redatelj) i njegova vizija znaci

isto je i ovdje, ustalom vidjet cete sta ce biti od novog COD-a

16 godina
protjeran
dado8 kaže...

to su gluposti...

sve je u ljudimo a ne u imenu, pogledaj samo filmove koliko tamo samo jedan covjek (redatelj) i njegova vizija znaci

sta ce bit? gore od mw2 nece bit sigurno vec vidim po ovim videima i mislim da ce ovaj puno bolje uspjet na pc neg mw2 

15 godina
protjeran
dado8 kaže...

to su gluposti...

sta ce bit? gore od mw2 nece bit sigurno vec vidim po ovim videima i mislim da ce ovaj puno bolje uspjet na pc neg mw2 

mw2 je bio ok naslov ali nazalost ogranicen hardwerskim mogucnostima konzola i zahtjevima izdavaca, sad su da se malo glavonje odlucile umilit igracima pa se vraca ono sta je po njihovoj direktivi i bilo maknuto - ali nece im to puno pomoc

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 3:16 (dado8).
16 godina
protjeran
dado8 kaže...

mw2 je bio ok naslov ali nazalost ogranicen hardwerskim mogucnostima konzola i zahtjevima izdavaca, sad su da se malo glavonje odlucile umilit igracima pa se vraca ono sta je po njihovoj direktivi i bilo maknuto - ali nece im to puno pomoc

heh pa njim nit netreba pomoc...moguce da ce se prodat cak vise od mw2 tak da tolko o fail-u

15 godina
protjeran
dado8 kaže...

heh pa njim nit netreba pomoc...moguce da ce se prodat cak vise od mw2 tak da tolko o fail-u

to cemo jos vidit

16 godina
protjeran

izgleda da ce bit nemoguce quick-scope napravit 

link

zombie mod interview gametrailers (jezgra zombia se ne mjenja,ali ceka nas jako veliko iznenađenje)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 5:26 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pah, u CoD4 nemaš suppresor, samo silencer.
15 godina
odjavljen
HardcoreRaver kaže...

America's Army, Alien Swarm, Crossfire, Operation 7 itd.

P.S COD je smece (Osim sve do COD4) a ne BC2.

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 8:09 (Weky).
17 godina
neaktivan

Dado, Treyarch je baš kao što si ti rekao firma koja ne radi proizvode koristeći vlastitu kreativnost, već radi isključivo po direktivama svoga poslodavca, u ovom slučaju Activisiona. Što je za njih i njihovu egzistenciju izuzetno pametan potez.

Pazi, Treyarch je u COD:WAW imao jedan vrhunski naslov koji nije prihvaćen toliko dobro od strane zajednice jer ga nije radio IW. Ljudi pate na imena i hype, zato COD serijal i jeste toliko popularan, ne zbog svoje kvalitete.

Ako bi objektivno išao odabrati najbolji COD to bi vjerojatno bio UO, a nakon toga tik do njega WAW. COD 4 imao je dobar tajming, po svemu je ta igra tek malo iznad prosjeka, ali tajming i noviteti u COD franšizi od nje su napravili to što je danas, svojevrsni benchmark za arkadne pucačine.

COD:BO sigurno će biti uspješan, ne zato što je donio ne znam kakve novitete, jer nije, već zato što je donio ono čega u MW2 nije bilo a oko čega je zajednica digla najveći glas. Potencijalne brojeve koji će stajati iza prodaje jasno pokazuje i broj preordera ovog naslova. Zbog velike količine preordera javio mi se Game i rekao da će nešto ranije naplaćivati igru i slati jer inače neće stići sve poslati. Sigurno će biti popularniji od MW2, a usuđujem se reći da će biti najpopularniji od dosadašnjih COD naslova.

Opet prvenstveno zbog spleta okolnosti a ne same kvalitete igre.

Na kraju krajeva veći dio uspjeha igre odrađuje marketing, tajming i splet mnogih drugih okolnosti, a manje, puno manje sama kvaliteta igre.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 8:26 (Danny_HR).

11 0 hvala 0
16 godina
protjeran

napalm

Moj PC  
10 0 hvala 3
15 godina

napalm

Da nema napalma u Vjetnamu to je kao da zamislite Hrvatsku kao zemlju bez minusa i lose politike Šutim

http://tridizajn.com/index.php
15 godina

Zombie mod dolazi jedino u hardened i prestige edition,kasnije da mozda dode za normal edition u obliku dlc-a.

Piše u ovom linku koji je vec bio:

http://blackops.digitalwarfare247.com/news/askjd-qaa-recap-part-2

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Zombie mod dolazi jedino u hardened i prestige edition,kasnije da mozda dode za normal edition u obliku dlc-a.

Ne.

Zombie mod dolazi uz sva izdanja.

Uz hardend i prestige izdanja dodatno dolaze i zombie mape iz WaWa.

15 godina

Da sada sam bolje procitao, u pravu si

thx

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 11:38 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dekstroza kaže...
Joe Cooker kaže...

Ne.

Zombie mod dolazi uz sva izdanja.

Uz hardend i prestige izdanja dodatno dolaze i zombie mape iz WaWa.

Kako to kad za PC jedino ima Normal edition?

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 12:03 (Perkan777).
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Što kako?

Mape iz WaWa neće biti na PC-u.

16 godina
protjeran
dekstroza kaže...
Perkan777 kaže...

Što kako?

Mape iz WaWa neće biti na PC-u.

Pa upravo to.Zasto za pc nema prestige i hardned edtition?

17 godina
neaktivan
Zato što im je konzolaško tržište prioritet.

Vi kao da živite u nekom drugom svijetu posljednjih godina.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Pa znam da je zadnjih godina sve prvo napravljeno za konzole pa onda portano na PC ali ne razumijem zar im je bilo tesko ubaciti PC normal edition u kutijiu Hardneda ili Prestigea?!

15 godina
Perkan777 kaže...
Danny_HR kaže...

Pa znam da je zadnjih godina sve prvo napravljeno za konzole pa onda portano na PC ali ne razumijem zar im je bilo tesko ubaciti PC normal edition u kutijiu Hardneda ili Prestigea?!

Ne žele zato da bude ekskluziva za konzole.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice