Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.035.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
CroOmgWtf kaže...

1.Puške bolje zvuče.

2.Zombi mode.Najbolji za co op i kako izgleda po teaseru bit će sada drukčijih vrsta zombija.

3.Modding alati.

4.Dedicated serveri.

5.Nema više da možeš dobit predator pa sa njim zaradit chopper gunner ko u MW2 i kampirat cijelo vrijeme.

6.Potpuna kostumizacija(lice,oružje,natpisi,emblemi...)

7.Novi modovi igre(gun game npr.)

8.Killstreakovi i ostalo se kupuje sa ingame parama a nemaš već sve otključano odmah.

Itd.

Jedini je problem što je igra 24 GB i da moraš sam izbrisat temp filove.

Igra ima 24 gb samo u slucaju kad skidas sa neta tj ako budes imao samo kljuc. Jer ide 8gb kompresano-e onda to raspakiras i instaliras i mozes obrisat dio koji si DL, tako da ti ostane nakraju opet 11-12 gb

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
16 godina
protjeran

Ako ja kupim boxed verziju ona ce morati biti povezana sa steamom znaci da mi dodje ista stvar,naravno boxed verzija je jeftinije!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Perkan777 kaže...

naravno boxed verzija je jeftinije!

hm...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
protjeran
pirat kaže...
made kaže...

15?? znaci to je za 5 vise od MW2 (koji je max lvl 50?)

Da,max lvl je 50.

Al ti boga i ovom prestigeu,pa svake godine sve više tih prestigea.

Nego jel će se opet sve resetirati (oružja i to)kad se ide na novi prestiž?

ma kakav prestige, sve amateri

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
protjeran
rocker55555 kaže...
Perkan777 kaže...

hm...

Steam 60 eura, game.co.uk 35 funti!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 14:36 (Perkan777).
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
pirat kaže...
made kaže...

15?? znaci to je za 5 vise od MW2 (koji je max lvl 50?)

Da,max lvl je 50.

Al ti boga i ovom prestigeu,pa svake godine sve više tih prestigea.

Nego jel će se opet sve resetirati (oružja i to)kad se ide na novi prestiž?

ma kakav prestige, sve amateri

Lvl 80 ali koji prestige? hehehe

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
17 godina
Perkan777 kaže...
rocker55555 kaže...
Perkan777 kaže...

hm...

Steam 60 eura, game.co.uk 35 funti!

steam 60 eura

a game co 35 funti + 3 funte dostava i mozda carina.. sve ti to dode na isto(ak nemas srece ko ja)

za sad najbolje je sophos lab 355 kn

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

Igra zauzima 11 gb !!

0 0 hvala 0
16 godina

Zna li se kada se može očekivati dolazak Black Opsa u SophosLab?

www.YouTube.com/IntensiveStudios

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako je max lvl 50, pa 70 je.

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Plahi kaže...

Kako je max lvl 50, pa 70 je.

u MW2...

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

a game co 35 funti + 3 funte dostava i mozda carina.. sve ti to dode na isto(ak nemas srece ko ja)

Game će vjerojatno dan nakon izlaska imati i download verziju po istoj cijeni.

Barem je tako bilo za MW2.

16 godina

Evo upravo sam razgovarao sa eplati i veli da ako će biti ruski ključevi, isti dan kad izađe igra vam može nabaviti engleski ključ, ali čete morati nadoplatiti neki sitni novac.

Naravno kome paše ruski ključ i ono mjenjanje failova, netreba kupovati engleski.

Moj PC  
0 0 hvala 7
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo upravo sam razgovarao sa eplati i veli da ako će biti ruski ključevi, isti dan kad izađe igra vam može nabaviti engleski ključ, ali čete morati nadoplatiti neki sitni novac.

Naravno kome paše ruski ključ i ono mjenjanje failova, netreba kupovati engleski.

posteno

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina
Jack Sparrow kaže...

e tako je trebao odmah napisat jer je znao da ce kljucevi bit ruski.. i na kraju ce taj "neki sitni novac" ispast 70 -80 kn. ne volim kad muljaju sa cijenama..

jokaCRO ingame
16 godina
protjeran
red_bull kaže...
Jack Sparrow kaže...

e tako je trebao odmah napisat jer je znao da ce kljucevi bit ruski.. i na kraju ce taj "neki sitni novac" ispast 70 -80 kn. ne volim kad muljaju sa cijenama..

Posteno nema sta.Prvo plati pa onda opet nadoplati za ono sto si trebao dobiti.Svaka cast!

16 godina

ako ti se nesvida,mozes ti traziti povrat novca....

17 godina
Perkan777 kaže...

Posteno nema sta.Prvo plati pa onda opet nadoplati za ono sto si trebao dobiti.Svaka cast!

Ova teme se pretvorila u HARDCORE QQ o eplati ili kome vec, da vam je da ubodete igru jeftinije za 100 kuna, kad vam covjek to ponudi onda serete kako van nevalja, onda vam covejk ponudi povrat novca pa vam ni to nevalja, pa vam ponudi Engleske kljuceve uz malo vecu naknadu pa i to nije ok.

Najbolje da posaljes pisamce djedu mrazu mozda ti on DZABA posalje BlackOps iako i to ti vjerovatno nebi valjalo. . .

Lik mora ostvarit profit kako ce ako ne kupujuci na jeftinijem trzistu a prodajuci vama, ili bi mozda trebao kao dobra dusa kupovat za 400 a vama prodavat za 300 kuna.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan

Nadam se da je ovaj moj post zadnji post u vezi ePlati.Pricao sam sa njim rekao je da je 50 kuna maksimum maksimuma,sto znaci da moze bit cak i jeftinije.Bogataš

END OF EPLATI STORY.

Tu imate attachmente sa slikom,samo pređite mišem preko imena.

Tu imate killstreakove sa slikom,samo pređite mišem preko imena.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
moderator
D3ViL kaže...

Ova teme se pretvorila u HARDCORE QQ o eplati ili kome vec, da vam je da ubodete igru jeftinije za 100 kuna, kad vam covjek to ponudi onda serete kako van nevalja, onda vam covejk ponudi povrat novca pa vam ni to nevalja, pa vam ponudi Engleske kljuceve uz malo vecu naknadu pa i to nije ok.

Najbolje da posaljes pisamce djedu mrazu mozda ti on DZABA posalje BlackOps iako i to ti vjerovatno nebi valjalo. . .

Lik mora ostvarit profit kako ce ako ne kupujuci na jeftinijem trzistu a prodajuci vama, ili bi mozda trebao kao dobra dusa kupovat za 400 a vama prodavat za 300 kuna.

Ma sve je to ok,al bio bi red da je na svojoj stranici napisao da su ključevi ruski.

A što se tiće nadoplate za eng. ključ,pa sigurno ću mu doplatit nešto love za eng. ključ.

Jer ne dolazi u obzir da se je8em s tim fileovima,ne jer mi se neda nego zato jer neću.

Ako sam već kupio igru onda želim da sve bude kako treba,a ne da se kod instalacije zezam s fileovima i da nakon svakog updatea nešto mijenjam il šta već treba.

Evo i ja sam sad prvi put uzeo nešto kod njega,nadam se da ćemo riješit.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Nadam se da je ovaj moj post zadnji post u vezi ePlati.Pricao sam sa njim rekao je da je 50 kuna maksimum maksimuma,sto znaci da moze bit cak i jeftinije.Bogataš

END OF EPLATI STORY.

http://www.se7ensins.com/forums/topic/331316-no-vid-just-info-new-old-revealed-crap-idk-spoilers/
Tu su kompletni attachmenti(npr. g11 ima dva posebn),perkovi itd koje je našao lik sa jtagom.

15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

END OF EPLATI STORY.

killstreakovi su podosta skupi...mislim ako si prvi dobijaš dvadesetak cod pointsa... i to ih samo dobivaš u dva tipa matcheva, ne i u TDM i CTF i sl. tako da... to će biti jako teško :( + još minimum sis req je trojezgreni procesor =(

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
Nije to sigurnojoe da ce bit ruski,ali ja cu mu takoder .nadoplatiti.

Jos samo 2 tjedna. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
Jebasu123 kaže...

END OF EPLATI STORY.

killstreakovi su podosta skupi...mislim ako si prvi dobijaš dvadesetak cod pointsa... i to ih samo dobivaš u dva tipa matcheva, ne i u TDM i CTF i sl. tako da... to će biti jako teško :( + još minimum sis req je trojezgreni procesor =(

Po meni nije tolko skupo,tu su ti wager matches,i jos kad svaki put dignes jedan level dobijes cod pointse na nekom videu sam video na 38 dobijes 3500 ako se ne varam.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan

malo SnD-a

#!

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

+ još minimum sis req je trojezgreni procesor =(

engine se nije mijenjao tako da sumnjam da je trojezgreni potreban...

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

a jeli reko kad treba uplatit, prije ili na dan...??

...da ga ne zovem ako ti reko...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 18:18 (ranko091).
16 godina
moderator
ranko091 kaže...

a jeli reko kad treba uplatit, prije ili na dan...??

...da ga ne zovem ako ti reko...

Na dan izlaska....

سمندری ڈاکو ████████████
15 godina
neaktivan

CP ćemo samo dobivati ako igramo wager matcheve i levelamo ili će još biti nešto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja grafička kartica agp bi mi trebala dam ogu igrat ovu igru

HVALA

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice