Ovo ce da bude jos jedna prosjecna pucacina nivoa MW2. Pa zar ubogi engine ne mogu da promjene bar kad nece prici da se posvete, da nam bar daju vizuelni ugodjaj :( Sto se MP-a tice i tu ce biti MW2 v2.0 nista drugo nego nadogradjeni MP iz MW2. MoH me je bar odusevio u nekim medjuscenama pa i u samoj igri sto se grafike tice iako je prica prosjek. Tako da bar po meni nije realana cijena ovoga cuda i dok ne spadne na nekih 20 dolara (a to ce da bude nikad) nema od kupovine nista :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu ja gledati jos 10 puta ali ja trazim nesto vise tj. vise novina. Ovo sto sada prikazuju je manje vise sve vec vidjeno, vise bih volio da naprave bum kao sto su napravili sa CoD MW koji je predobar u svakom pogledu. MW2 je bila adrenalinska pucacina koja mi se kao takva svidjela ali nije izazvala bar meni reakciju kakvu je izazvao MW, a za BO cu da vidim kada izadje prica kakva je mozda i bude dobra :D
Mislim da je igra ne igrica :/
Zašto nitko ne stavi neki neslužbeni odbrojavač, dok ja uđem u onu Black ops stranicu prođe me volja da vidim uopće :/
isuse boze nemogu vjerovat... ne kuzim kako nesto toliko debilno moze biti nekome vazno... ajd lijepo cekaj i strpi se malo covjece... pa ne ceka se kraj svijeta jbt
Mene najvise zanimaju multi mape. Vidim da oruzja su ok, nista previse novo,ali ok. Recoil je dobar,ponasanje...
U tome je treyarch bio odlican, ako pogode dobar dizajn mapa to ce biti velika prednost nad mw2.
Koji je po meni imao solidne mape, ali moglo je to puno bolje. Ne znam kako drugi,ali dizajn mapa mi je itekako vazan.
Mene najvise zanimaju multi mape. Vidim da oruzja su ok, nista previse novo,ali ok. Recoil je dobar,ponasanje...
U tome je treyarch bio odlican, ako pogode dobar dizajn mapa to ce biti velika prednost nad mw2.
Koji je po meni imao solidne mape, ali moglo je to puno bolje. Ne znam kako drugi,ali dizajn mapa mi je itekako vazan.
da meni na mw2 su sam 2-3 mape dobre
sve super zasada izgleda
citam puno,gledam te videoe,pratim Vahna
i mp nece biti nebalansirani fail ovaj puta dajem ruku u vatru za BO
a sp i zombiji ce biti epic kao i prije :D
napravio sam preorder i sada cekam jos tih dugih 24 dana
Nemaš pojma sinko MoH je sranje al teško sranje.
Kao prvo nisam ni rekao da je MoH dobar nego da mi je grafika super sto doprinosi atmosferi u samoj igri, kao drugo detaljnost u MoH-u je primjetna u samom zvuku kao npr posljednji metak u cijevi prije promjene magazina se drugacije cuje nego kada je mazazin pun, eho u pecini i sl. e bas ti mali detalji cine atmosferu boljom. To sto MoH ima tonu drugih propusta ovde necu ni raspravljati jer nije tema za to ali niti sam rekao da je MoH bolji niti da je gori od CoD-a. Samo kazem da mi se ne dopada kako muzu jedan engine i jednu fransizu. CoD MW sam aktivno igrao vise od godinu dana i uzivao, WaW sam presao vise puta ali MP nisam igrao puno jer sam igrao MW MP. MW2 sam presao 2 puta i kao sto sam rekao adrenalinska rush & gun pucacina sto mi je u tom periodu i odgovaralo ali u odnosu na MW mala poboljsanja na grafici. Nema sumnje da ce mi BO donijeti zabavu i opustanje kao i svaka igra ali ja sam malo razocaran predstavljenim. Dopada mi se par modova iz MP-a ali ne dovoljno da bi kupio igru.
I obrati paznju kako koga nazivas. U ovom slucaju "sinko" ipak sam ja stariji od tebe, meni iskreno ne smeta ali nekim ljudima mozda smeta :D
Kao prvo nisam ni rekao da je MoH dobar nego da mi je grafika super sto doprinosi atmosferi u samoj igri, kao drugo detaljnost u MoH-u je primjetna u samom zvuku kao npr posljednji metak u cijevi prije promjene magazina se drugacije cuje nego kada je mazazin pun, eho u pecini i sl. e bas ti mali detalji cine atmosferu boljom. To sto MoH ima tonu drugih propusta ovde necu ni raspravljati jer nije tema za to ali niti sam rekao da je MoH bolji niti da je gori od CoD-a. Samo kazem da mi se ne dopada kako muzu jedan engine i jednu fransizu. CoD MW sam aktivno igrao vise od godinu dana i uzivao, WaW sam presao vise puta ali MP nisam igrao puno jer sam igrao MW MP. MW2 sam presao 2 puta i kao sto sam rekao adrenalinska rush & gun pucacina sto mi je u tom periodu i odgovaralo ali u odnosu na MW mala poboljsanja na grafici. Nema sumnje da ce mi BO donijeti zabavu i opustanje kao i svaka igra ali ja sam malo razocaran predstavljenim. Dopada mi se par modova iz MP-a ali ne dovoljno da bi kupio igru.
I obrati paznju kako koga nazivas. U ovom slucaju "sinko" ipak sam ja stariji od tebe, meni iskreno ne smeta ali nekim ljudima mozda smeta :D
zali se kolko god hoces
no novi cod nece biti manje kvalitete zbog starog enginea
btw Activision donosi glavne odluke te bas on ne dozvoljava da se stavi novi engine
zasto?
zato jer Bobby zeli konstantan protok para od coda svake 2 godine
a da bi novi engine napravili trebalo bi devovima(treyarchu)vise od 2 godine
tu je naravno i opcija da se kupi licenca za neki engine ali to bi znacilo da Activision mora dati pare a svi znamo da to Bobby ne zeli
i tako gurat ce taj engine sve do novih konzola...
Pih, amerikanci su izgubili svaki rat od drugog svjetskog, a i taj bi izgubili da nisu na japance bacili atomsku bombu, jer japanci se inače nikada ne bi predali.
Mogu oni raditi propagandne igre koliko hoće,ali ovo sa Vjetamom je loša ideja, bilo je već pucačina na temu rata u Vijetnamu i uglavnom su sve loše prošle, uglavnom je veoma zamorno boriti se u đungli, neprijatelja je teško uočiti, pa postane zamorno i monotono.
Što ne naprave fps iz perspektive njemaca ili japanaca u drugom svjetskom ratu.Naravno da bi bilo povike od raznoraznih šuša, ali bi barem bilo orginalno, a vjerujem da bi većina ekipe to i kupila.Ako več ne u americi onda u japanu i njemačkoj :)) Šalu na stranu ali mislim da bi takva pucačina bila uspješna.Ali nemaju amerikanci hrabrosti.Šuše su to velike.Imaju samo tu svoju sposobnost da te unište ekonomijom i rovarenjem iza leđa, kao ratnici su nula bodova.Kažem, izgubili su sve ratove koje su samostalno vodili.Jedino što imaju jaku propagandu pa se prikazuju kao pobjednici.
Oprostite na tome "sinko" ako ste stariji!!!!! Hahhaha xD
Pih, amerikanci su izgubili svaki rat od drugog svjetskog, a i taj bi izgubili da nisu na japance bacili atomsku bombu, jer japanci se inače nikada ne bi predali.
Mogu oni raditi propagandne igre koliko hoće,ali ovo sa Vjetamom je loša ideja, bilo je već pucačina na temu rata u Vijetnamu i uglavnom su sve loše prošle, uglavnom je veoma zamorno boriti se u đungli, neprijatelja je teško uočiti, pa postane zamorno i monotono.
Što ne naprave fps iz perspektive njemaca ili japanaca u drugom svjetskom ratu.Naravno da bi bilo povike od raznoraznih šuša, ali bi barem bilo orginalno, a vjerujem da bi većina ekipe to i kupila.Ako več ne u americi onda u japanu i njemačkoj :)) Šalu na stranu ali mislim da bi takva pucačina bila uspješna.Ali nemaju amerikanci hrabrosti.Šuše su to velike.Imaju samo tu svoju sposobnost da te unište ekonomijom i rovarenjem iza leđa, kao ratnici su nula bodova.Kažem, izgubili su sve ratove koje su samostalno vodili.Jedino što imaju jaku propagandu pa se prikazuju kao pobjednici.
Dobro netreba se sad doticat ratova koji su se dogodili i koje kad gubio ovo nije ni tema za to. Ovdje pricamo o jednoj FPS pucacini koja se vodi na tu temu ali nece ni malo biti slicna ratu koji se stvarno dogodio. Nevjerujem da ju iko kupuje zbog SP kampanje,a multiplayer kampanja nece bit cjelo vrijeme u dungli.Sto se tice japanaca i nijemaca bit ce i toga vjerujem zato sto im ponestaje materijala za ovake igre tipa cod-a pa ce lovit sve i svasta.
imat cemo misiju da ga killamo
ne pise da cemo ga killati kolko ja znam
anyway ovo je igra u koja koristi hladni rat samo kao podlogu za ispricavanje price o Black Ops specijalcima
također necemo se boriti samo u vijetnamu nego cemo posjetiti kubu,laos,rebirth island,kowloon itd.
eto toliko da razjasnimo neke stvari jer vidim da ima prigovora na izabranu eru koja uopce nije iskoristena od drugih igara
Igra i nije o Vjetnamu nego samo ima kao temu hladni rat, sto znaci bit ces 2-3 mape u dzungli nakon tog Kuba, pa amlo planine po Rusij, pa druzenje s pingvinima etc etc tako da ti enma sta bit zamorno.
Mada bi mi bilo interesantno igrat WW2 igru u ulozi Njemca to necemo docekat nikat a nitad, vidis da se nemoze u MoH team zvat Talibani nego Opfor, a gdje da ubijas okolo kao svabo ta bi igra nestala u 60 sekundi. . . Mada i to je samo jos jean WW2 od niza ostalih. . ., dosadno vise.
Igra i nije o Vjetnamu nego samo ima kao temu hladni rat, sto znaci bit ces 2-3 mape u dzungli nakon tog Kuba, pa amlo planine po Rusij, pa druzenje s pingvinima etc etc tako da ti enma sta bit zamorno.
Mada bi mi bilo interesantno igrat WW2 igru u ulozi Njemca to necemo docekat nikat a nitad, vidis da se nemoze u MoH team zvat Talibani nego Opfor, a gdje da ubijas okolo kao svabo ta bi igra nestala u 60 sekundi. . . Mada i to je samo jos jean WW2 od niza ostalih. . ., dosadno vise.
kuba je napocetku a za castra achivementsi leakaju cak jedan govori da ga killamo sa jednim mekom da dobijemo taj achivement
Neznam valjda bude,meni nije ni vazno jer cu se strpit tih 24 dana i onda igrat ko covjek.
ja sam ih vidio vec prije no nije mi se dalo stavljati radi lose kvalitete
sry
EDIT:u vezi tih videa
cini se da ih je vise leakalo
neki lik je streamao na justin.tv betu
ovo se polako otima kontroli nasumicni ljudi uspijevaju nekako uci u betu na xbox marketplaceu
Ma nek iztestiraju tu igru dobro prije nego to počnu prodavat, jer neželim opet MW2 da bude.
Nek bude malo zahtjevnija al samo malo od MW2 i super i čini se da je sve dobro izbalansirano i VALJDA neće biti hackera kao u MW2. Jedva čekam!!!!!
Nek bude malo zahtjevnija al samo malo od MW2 i super i čini se da je sve dobro izbalansirano i VALJDA neće biti hackera kao u MW2. Jedva čekam!!!!!
Cod bez hakera. Sad sam se bas dobro izkasljo. Jos jednom ovako nest cujem i mozda se ugusim 
. Mada i to je samo jos jean WW2 od niza ostalih. . ., dosadno vise.
A koliko to ima igara u zadnje vrijeme s temom ww2.
Mislim da je malo veča inflacija talibana i ostalih nego ww2