- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde stavite steam accountove ovdje da možemo zajedno odigrat na stranim serverima i sl. naravno, bit će i bug server(mislim da je to top gun rekao da će sredit).
ja ću najvjerojatnije, weky kaže da bum mogao na low.
ajde stavite steam accountove ovdje da možemo zajedno odigrat na stranim serverima i sl. naravno, bit će i bug server(mislim da je to top gun rekao da će sredit).
Ma ako nemgoneš, kupit ćemo ti dualca da mozes ;)
(poslao sam request na steam usput)
Djdomi jos se krpas sa starom kantom.Sjecam se da sam imao losiju kantu od tvoje ono nesto prije izlaska Modern Warfarea 2 ali onda sam se preporodio (hvala bogu!)!
Ma vidis da je taj tip skinio taj video sa nekog sitea.I dodao svoj intro kao da je njegov materijal pih
Evo ja preordam server nakon sto preordam igricu!
HVALA LOCKERZ!
A ja ću slejeti na mjesec kad si kupim spaceshuttle.
Još misliš da će ti lokerz nešto dati? Si dobio do sad koju igru?
Zakon kako ti je to uspijelo, bio sam regan kod njih oko 2 mjeseca i nikad ništa nisam dobio. Redeemo sam ali ništa, uzeli mi bodove i ništa nisam dobio, pa sam nakon toga odustao.
sorry za off topic
Zakon kako ti je to uspijelo, bio sam regan kod njih oko 2 mjeseca i nikad ništa nisam dobio. Reedemo sam ali ništa, uzeli mi bodove i ništa nisam dobio, pa sam nakon toga odustao.
sorry za off topic
Ispricaj mi se pa se javi xD!
Zezam se a eto.Brz sam!Uopce nije tesko redeemati.Samo je tesko kempati!Sad moram prordat black,ops,server i kupiti novi mis.Nadam se da cu uspjeti jer sljedeci tjedan su 4 redeema pa na svkom po 50$ i biti ce dovoljno za sve!
drago mi je da vidim da bugovci rentaju server na kojem cemo se moci skupiti
e sad unranked serveri su super jer ih mozete customizirati do kraja
znaci igraju se mape koje admin zeli,admin moze izbaciti(ili kickati radi-nisam siguran)noob tube,launchere i ostala overpowered sranja koja su nazalost i u BO
losa strana je sto na takvim serverima ne dobiva se XP niti CoD points
ranked serveri imaju sve sto igra sadrzi(drugim rjecima admin nemoze restrictat mapu ili oruzje)također se dobiva xp i cod points te ako admin kicka radi noobtube koristenja navodno kickani player moze prijaviti admina i ovaj gubi pravo na server i sl.
uglavnom kad se rankate i dosta vam je ganjanja prestigea ili xp-a(nemora biti ali tako cu ja uraditi primjerice)igrate na unranked serveru koji vam pase te kad budu releasani mod toolsi na bogom danu promodu
drago mi je da vidim da bugovci rentaju server na kojem cemo se moci skupiti
e sad unranked serveri su super jer ih mozete customizirati do kraja
znaci igraju se mape koje admin zeli,admin moze izbaciti(ili kickati radi-nisam siguran)noob tube,launchere i ostala overpowered sranja koja su nazalost i u BO
losa strana je sto na takvim serverima ne dobiva se XP niti CoD points
ranked serveri imaju sve sto igra sadrzi(drugim rjecima admin nemoze restrictat mapu ili oruzje)također se dobiva xp i cod points te ako admin kicka radi noobtube koristenja navodno kickani player moze prijaviti admina i ovaj gubi pravo na server i sl.
uglavnom kad se rankate i dosta vam je ganjanja prestigea ili xp-a(nemora biti ali tako cu ja uraditi primjerice)igrate na unranked serveru koji vam pase te kad budu releasani mod toolsi na bogom danu promodu
Fuck The Shut Up
Ma promod uništava svu zabavu. Tako mogu igrati i COD 2. I ja ne volim noobtubere, ali ne mora se sad zbog toga sve moguće perkove pogasiti. Da su htjeli pravi pro mod usporili bi hodanje i trcanje te smanjili jump te range na koji leti granata. Ovako je samo okljaštreni COD i jednostavno nije zabavan. Najbolje je zabraniti GL, Last stand, marty, juggernaut. Ostalo po defaultu. Mislim zašto bi platio igru da bi na kraju igrao samo s oružijima. ?? Zbog nove grafike sigurno ne.
I u COD 7 neće biti potrebe za promod jer postoji već barebones match. Pa tko voli nek izvoli.
Nego hoće li biti cr..... servera ili će se baš morati orginal.
.
To tek treba vidjet,al teško da će ih bit...
public host fileovi nece biti releasani
znaci nece sigurno ista stvar je i sa BC2
edit:igra također nece koristiti matchmaking sustac kao sto je to IWnet tako da nece biti nikakvih altera...
Od kud je najbolje preordat server?Ranked ili unranked?
na ranked serveru dobijas xp i cod pointse na unranked je isto ko mw2 private match.Znaci to bi bilo za klanove uredu.
na ranked serveru dobijas xp i cod pointse na unranked je isto ko mw2 private match.Znaci to bi bilo za klanove uredu.
OK.Tu sam i mislio.Neznam da li da uzmem za jedan mjesec ili odmah za tri?!
Pa koliko para imas za potrosit toliko uzmi mozes uvjek produzit!
Pa koliko para imas za potrosit toliko uzmi mozes uvjek produzit!
Neznam da li se isplati platiti oko 45$ za 3 mjeseca ranked server!
Ja sam planirao uzeti ranked server na 6 mjeseci sto bi doslo oko 500 kn ako se dobro sjecam, ali vidjet cemo jos jer sam dobio kaznu za (pre)brzu voznju. HEHEHE
Ma ako nemgoneš, kupit ćemo ti dualca da mozes ;)
(poslao sam request na steam usput)
haha, morat ću se još mučit :) kraj 2011.-te je daleko :D
E evo jedno pitanje. Npr. netko od vas tko ima para xD uzme na gameservers.com na 6 mjeseci server i bude admin tog servera i tako. Hoću se npr. ja moći joinat na taj server koji ne plaćam server a imam original?????????????