Molim vas trebam pomoc!!
Ja i moj prijatelj imamo problem.Ne mozemo se joinat jedno drugome u tim
Molim vas trebam pomoc!!
Ja i moj prijatelj imamo problem.Ne mozemo se joinat jedno drugome u tim
Molim vas pomozite!
Ja i moj prijatelj pokušavamo igrat zombije ali ne mogu se joinat u njegov tim,a a također ne mozemo igrat public match.
Kad smo već kod Nat type-a,
Koji Nat type imate?
5 | Strict |
---|---|
4 | Moderate |
13 | Open |
zanima me jeli to istina da steam poljsku verziju black opsa 2 makne sa acc-a u roku par dana? o.O
Kad smo već kod Nat type-a,
Koji Nat type imate?
Strict, i ne znan prominiti jer uopće ne moren ući u postavke rutera.
Kad se samo sitin da su kreteni rekli još tamo prije pola godine da će biti dedicated servera za PC. Ali ne, lakše je staviti šugavi IWnet.
Moze neko reci kakva je situacija sa ruskim keyevima?!
Znam da je bilo ono puno zahebancije ali neko je rekao da su zadnjim patchem otklonili rigorozne region restrictione ?!Jel to istina?!
Pozdrav.
Mene zanima dali je neko imao probleme sa black opson,točnije neželi mi ga pokrenuti,vrti ga u procesima(fixno 25% procesora i 3.99k memorije)
No uopče nepokreče igricu.
Molim za pomoć!
Pozdrav.
Mene zanima dali je neko imao probleme sa black opson,točnije neželi mi ga pokrenuti,vrti ga u procesima(fixno 25% procesora i 3.99k memorije)
No uopče nepokreče igricu.
Molim za pomoć!
Loša verzija
Nego, jel netko za neku partijicu?
GAMEREPORT video recenzija CoD: Black Ops 2
jel ko kupovao sa ove stranice? jeli sigurna?
kak se kaže: no lan no buy! za sve pc igrice
Bolesno.
Nek ti to bude neki stil, lagstil :P
Jeli itko igra RU verziju igre,da li je potreban kakav patch?
Jeli itko igra RU verziju igre,da li je potreban kakav patch?
treba dimitrijpatch 1.6.0 da se prebaci na eng
Evo jedne korisne stvari za vlasnike AMD proceva,kome počinju fps-ovi padat i gpu usage nakon nekog vremena u igri stavite u winsima pod power options na high performance ili isključite cool&quiet.Ovo vrijedi samo za one kojima je uključen c&q ali bolje staviti high perf. jer c&q je itekako korisna opcija al eto nevoli bo2-ku.Nakon igranja lako šibnete balanced opet.
Igra li tko ovo ??
Nedavno sam uzeo, pa ako ima tko da se dogovorimo.
Ako je moguče nešto iskombinirat (nisam baš s tim điđama na ti ).
u tijeku je Double XP and NukeTown 0/24 :))
Imal mozda 2 dobrovoljca koji bi mi pmogoli da skupim jos 3 double killa sa smaw-om
evo na nuketownu sa 36og doso na 42. lvl :D