- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedna stvar koja mi se upravo dogodila, i to je ona zbog čega mi baš i nisu dragi dedicated serveri.
Sada sam se joinao na jedan GER HC server, DOM. Nakupim par killova u streaku, napucam rolling thundera, ubijem ih četvero, opalim kobru, s njom malo ubijam i onda iskoristim dva naplama i nakupi se tu killova i onda me kicka glupi admin. Game prije, na istom serveru su me kickali jer nije bio dozvoljen choper. -.-
Koja od njih će biti Downturn iz MW3? :D
STANDOFF mi se cini nezanimljiva mapa . Inace meni je Carbon ispred Downturn-a na listi najgorih mapa iz mw3 XD. nul-3 , di su nestali oni divni avatari spod tvojeg nick-a ? :P
Koja od njih će biti Downturn iz MW3? :D
STANDOFF mi se cini nezanimljiva mapa . Inace meni je Carbon ispred Downturn-a na listi najgorih mapa iz mw3 XD. nul-3 , di su nestali oni divni avatari spod tvojeg nick-a ? :P
Meni Downturn Top 1 na listi najgorih, i onda nista, nista, nista pa onda Bakaara.
Evo avatar :D
jel zna netko gdje nabaviti igru po nesto nizoj cijeni jer izgleda zanimljivo ali bit ce ko svaki drugi cod pa mi se ne isplati dat 50€
Prati ovdje cijenu, kada se malo spusti, onda opali.
http://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-II-Uncut-Steam-Key.html
Evo ti povijest cijena u G2Play storeu:
ej da li ce biti elite bo2 odnosno besplatni za multy tipa mw2? alteriwnet
ej da li ce biti elite bo2 odnosno besplatni za multy tipa mw2? alteriwnet
Sumnjam, takenogods mozda. Postojao je i neki Alterops, koji koliko pamtim, nikad nije bas proradio
Nego vidi ovaj bezobrazluk.
igra još nije ni izašla, a oni već seasson passa sa 4 DLC kao preorder prodaju :o
Znači Ako želimo imati cijeli CoD BO2 moramo izdvojiti 377kn (jer ruski je ograničen) i 294kn za seasson pass koji donosi bog te pitaj šta :o
Sveskupa 671 kn za Call of Duty Black Ops 2!
How about NO!
I sad recite da to nije bezobrazno...
-meni svejedno. Ja ću ga samo isprobati na free weekendu.
Nego vidi ovaj bezobrazluk.
igra još nije ni izašla, a oni već seasson passa sa 4 DLC kao preorder prodaju :o
Ne razumijem čemu se čudiš.
Nisi valjda mislio da neće bit DLCa za BO2?
Totalno nebitno. Nema veze sa ovom temom.
To je rečeno u battlefield temi.
Ali kada si več piknuo... Za razliku od bo2, ruski bf3 je moguće nabaviti za 99kn, kolika mu je trenutna cijena.
Plus premium, kojega nisu najavili prije izlazka igre, za razliku od seasson passa za bo2 koji je već u prodaji. Njegova cijena je 240 kn trenutno i pada tokom mjeseci.
Dakle to je 340 kn, s time da se može željeni DLC ovi posebno kupiti, ne kao premium. Pa ako niste zahtjevan korisnik uživaš u određenom DLC, pa jeftinije prođeš...
Toliko o bezobrazluku.
S time da nisam bf fan.
Oni useri koji me znadu od početka to mogu i potvrditi.
Do sad imam sve codove.. pa i skupe kolekcionarske stvari vezane za cod. (gunnar optiku, oficijalne maice, kape)
Ali ovaj DEFINITIVNO preskačem i hejtam.
Neznam je li to da se treyarch toliko pogoršao ili sam ja odrasto (vjerojatno je to) pa su me prestale zanimati te stvari, općenito igre :o
To bi vjerojatno... psihijatar mogao utvrditi
Zaključak:
Tko voli nek izvoli...
evo možes i na ovoj stranici uzet Bo2 i čak je niža cijena nego na G2play!
http://www.allcdkey.com/EUR/Call-of-Duty.html
i također možes platiti sa pay safe karticom provjereno ja sam u njih kupova cd keyeve i key ti dođe u roku 5 min na e-mail!
pozz
cevapi i pivo za tih 30 kn :D:D

Raspištoljili se bogati izdavači s ovim live actionima u zadnje vrijeme.
Po meni ovo bi mogao biti najpromijenjeniji ili skroz drukčiji COD od COD 4, da cujem vasa misljenja?
Očekujem totalno istu stvar, samo s više 3.14zdarija u mpu nego inače, kampanja će biti eksplozivna i predvidljiva kao i uvijek.
Palo mi je na pamet, za par nastavaka će se samo prvih par killova po rundi odraditi klasičnim naoružanjem, onda kreće raspsodija killstrikeova i ostalih gluposti.
Naletio na ovo, nezz jeli već bilo. Black Ops 2 Multiplayer Details Confirmed by Game Director.
Najbolji cod svih vremena
Naletio na ovo, nezz jeli već bilo. Black Ops 2 Multiplayer Details Confirmed by Game Director.
zapravo su naveli dosta malo detalja, ali nesto osnovno se moze saznati