Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 412.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty: Black Ops 2
nul-3 kaže...

Ja nisam. Igram samo klasični demolition/domination a u mw3 ponekad i KC

EDIT: vajkrem nul-3*

oke super za tebe, al ja mislim da nema smisla radit taktike za obican mod+public...pogotovo u 2012 kad je promod vec toliko razvijen da ce te gameri cudno gledat ako govoris o taktici za klasican mod.

ps oprosti nije vajkrem nego ekrem ;)

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
odjavljen

a gle ja te cudno gledam ako govoris o taktici za bilo kakav cod 

http://x264blog.org/
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina

Prije nekoliko dana, neznam koliko jer sam bio na putovanju, otključale su se 3 slike i jedan video na callofduty.com

Na slikama se mogu vidjeti dva glavna lika u igri. Protagonist  Mason, sin Alexa iz prvog nastavka Black Opsa i Raul Menendez, glavni negativac u kampanji. Kampanja se odvija u drugom hladnom ratu, gdje se ameri i kosooki žutaci sa istoka bore za elemente koji su važni za današnjicu a kina ih posjeduje 97%. Raul hakira dronove i napada ameriku.

Lik koji pokriva vjesti black ops 2 i stvarno je #1 je 1tomread1  a ne whiteboy7thst kojeg svi prate. WB je legenda, ali nazvat se #1 socure for BOII a postat 1 eventualno 2 videa tjedno stvarno nije u redu. Tomread stavlja ponekad 2-3 dnevno.

Pljuce u BOII: https://www.youtube.com/playlist?list=PLE6910191B072D92E

Danas je dodao galila ali ga je napravio u starom dizajnu pa ga nije uvrstio u playlistu (prošlo je točno godinu dana od početka mw3 guns serijala)

Govori se i o  "create class 2.0" evo što 1tomread1 kaže na to:

(u naslovu piše 3.0 ali se priča o 2.0, vjerovatno se zeznio)

I evo što kažu treyarchovci kažu na Black Ops II:

Mason Mason

Menendez Menendez

Tian Zhao Tian Zhao

Za ovog Tiana sam saznao tek kada sam skidao sliku sa njihove stranice. Za Masona piše 900x506mason, za Menendeza 900x506menendez a za njega 900x506tian-zhao

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
nul-3 kaže...

Prije nekoliko dana, neznam koliko jer sam bio na putovanju, otključale su se 3 slike i jedan video na callofduty.com

Na slikama se mogu vidjeti dva glavna lika u igri. Protagonist  Mason, sin Alexa iz prvog nastavka Black Opsa i Raul Menendez, glavni negativac u kampanji. Kampanja se odvija u drugom hladnom ratu, gdje se ameri i kosooki žutaci sa istoka bore za elemente koji su važni za današnjicu a kina ih posjeduje 97%. Raul hakira dronove i napada ameriku.

Lik koji pokriva vjesti black ops 2 i stvarno je #1 je 1tomread1  a ne whiteboy7thst kojeg svi prate. WB je legenda, ali nazvat se #1 socure for BOII a postat 1 eventualno 2 videa tjedno stvarno nije u redu. Tomread stavlja ponekad 2-3 dnevno.

RACIST!

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina
MalenoSelo kaže...
nul-3 kaže...

RACIST!

Pardon, kinezi.

17 godina
neaktivan

I službeno su potvrđeni ranked dedicated serveri:

https://twitter.com/pcdev/status/213844266441646080

0 0 hvala 1
15 godina
dekstroza kaže...

I službeno su potvrđeni ranked dedicated serveri:

https://twitter.com/pcdev/status/213844266441646080

Tome smo se i nadali od Treyarcha

15 godina
neaktivan

Navodno vracaju neke od mapa iz Black opsa u black ops 2. Jedna od njih je i nuketown, no SAMO ako preorder-ate igru, u suprutnom ništa.

Vjerojatno ko neki DLC za simboličnih 13.99Eur {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 18:11 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo ne opet šugavi Nuketown, 70% servera u prvom dijelu je bilo samo na toj mapi.{#}

1 2 hvala 0
15 godina
Winchester01 kaže...

Samo ne opet šugavi Nuketown, 70% servera u prvom dijelu je bilo samo na toj mapi.{#}

70% moga vremena u igri provedeno je upravo na toj mapi.

Iz početka sam igrao sve mape. Kasnije samo nju

13 godina
neaktivan

Meni su nuketown,fireing range i summit najj

Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nuketown službeno u BO dvojci.

Mapa se dobiva samo preorderom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

No shit? A kaj je 3 posta iznad rečeno?!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...
nul-3 kaže...

No shit? A kaj je 3 posta iznad rečeno?!

Sorry, nisam vidio da si editao post

15 godina

Pitanje?

Ako naručim Black Ops 2 sa cddiskia, neću dobiti nuketown, jelda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi trailer:

0 0 hvala 2
15 godina
dekstroza kaže...

Novi trailer:

Raul preuzima ulogu Makarova :D Nice.

Koliko god ovo jadno izgledalo, toliko je i prebrija. Grafika me ne * što se kaže, ni 3%. Ovo izgleda solidno, gameplay predobro a priča već sada genijalno. Atmosfera vjerovatno neće otepst onu iz MW serijala, ali mogla bi biti zanimljiva u ovom future ambientu. Samo još da vidimo multiplayer, vjerovatno krajem rujna, i sve 5.

Sada će hejteri opet o grafici. Vidim i ja da je ovo loše, al to pravog gamera nebi trebalo sputavati. CS ima 5x lošiju pa ju deremo skroz. Kažu da u CS-u nije bitna grafika, pa bome onda nije ni u CoDu.

16 godina

Ovo je prelose po svakom segmentu. 

ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan

Igrao sam Black Ops i bio mi je dobar, ovaj neću kupovat jer ne volim igre koje su smještene u budućnost...

0 0 hvala 0
15 godina

Pošto se tema već "usmrdila", da ju opet oživim sa par SS-ova :D

Malo su mutni, al ajde. Čini mi se da je nekome poginula/oteta žena. Taj medaljon netko stavi u Frankovu ruku u traileru, mislim da je to Mason, ali nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 18:29 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Evo, novi "trailer" za igru.

Dakle, iz ovog videa možemo primjetiti koliku pažnju posvečuju samoj priči te glazbi u igri. Po ovim pričama, stvarno mislim da će BOII biti kickass.

I zadnja rečenica koju jedan od ljudi kaže u videu je potpuno istina. U filmu se ne može napraviti što se u igri može.

#!

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

To dok izađe bit če jedna od najboljih igara ove godine

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Blazen22 kaže...

To dok izađe bit če jedna od najboljih igara ove godine

I ja mislim, još da su to sve sklepali u nekom drugom engienu....{#}

Ali i ovako će biti hit

14 godina
nul-3 kaže...

Ali i ovako će biti hit

misliš (s)hit?

15 godina
sstrmi kaže...
nul-3 kaže...

Ali i ovako će biti hit

misliš (s)hit?

-.-

15 godina
neaktivan

Ne shvaćam zašto nekome ne paše igra zbog grafičkog engine-a. Na tu foru već rade igru dobrih 10g i sad ste počeli srat o tome. Iskreno svaki COD je copy paste drugog ali zato je MP užasno zabavan. Največi gameri su oni koji sude igru prema grafici a ne igrivosti i zabavi. Jazavci.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

...

0 0 hvala 2
15 godina

Famas je opet u CoD-u.

Tj. u obliku QBC pljuce

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

http://codonlineblog.com/2012/07/26/gttvs-hit-points-bo2-video/

Dakle ubrzo očekujemo novi video koji nas bude malo više uputio u kampanju te naravno multiplayer!

Evo malo i Ali-a priča o tome:

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Vi znalci nama drago engleskog jezika budete skužili šta se ovdje radi, a vi koji ga baš i ne poznate...zovnite nekoga da vam prevede:

tayyib_chaos: @CallofDuty Can you change the storyline by the choices you make in #BlackOps2?

Treyarch: Yes, there will be choice events in the campaign that will effect the story. One way we are doing this is through Strike Force levels, which are new to Call of Duty and introduce, non-linear/sandbox-style gameplay to the single-player storyline for the first time. This is how they work – at several points, the head of special forces will address you and let you know that a conflict has arisen (a "proxy war," happening parallel to the main storyline) and that you need to handle it. You'll choose your mission and be inserted into the action. Once you're in, you'll be in a sandbox map and be required to achieve several objectives. While playing, players will be able to take control of the battle like never before, being able to assume control of any member or robot/drone from their squad – even zooming out and playing in an Overwatch mode. You can play with all the toys — you can play however you like – whatever you feel you need to do to advance the action. Whichever point of view you assume, you are able to set waypoints, issue commands – do whatever you need to do — to succeed at the level. And there lies the implication to the level: you will either succeed or fail a mission (a first for Call of Duty). Either way, the game and the story will continue on and the cumulative impact of your Strike Force accomplishments will ultimately shape the geo-political story arc of your single-player experience.

██████████████████████████████████████████
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice