Ako se nekome ne sviđa sta onda radi na ovoj stranici.Kupit cu ovaj cod pa kakav bude , ali ako ovakvo nesto naprave iduce godine odna necu vise ni igrat cod.Nemojte pricat gluposti i cekajte da izađe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš pratim kroz godine, svakim CODom sve više i više nezadovoljnih, a sve manej i manje pravih fanova, samo je pitanje vremena...
Ma, već mu je odzvonilo. Te prodajne rezultate, statistike, stave oni jednu plavu kuverticu i 100 000 igrača više.
@MGloc, zašto bi kupio istu igru 3 puta? Umirao sam od smijeha kad sam gledao ovaj E3 trailer. Onu scenu s padanjem su iskoristili milijun puta, pa barem su si mogli dat sat vremena posla i staviti novu...
Frosebite neće sigurno dobiti,al mogli bi kupiti cryengine 3.
I onda da na tom engineu naprave kopiju MW2 al bez onih svih kilstreak-ova,nego stave samo ona 3 iz cod 4.
Bio bi cod opet super.
Killstreakovi u MW2 su bili baš super, nisu bili megapretjerani kao u Blops i MW3, a opet su dali malo više raznolikosti.
Killstreakovi u MW2 su bili baš super, nisu bili megapretjerani kao u Blops i MW3, a opet su dali malo više raznolikosti.
Da. Killstreakovi su bili, ajmo reć' balansirani, šaroliki :). Jedino bi dodao dedi servere i izbacio par perkova skupa sa bilo kakvim akimbom oruzjem. Onda bi prije samo zato da pare a ne za BO2.
Meni je draži IW-net. :)
Frosebite neće sigurno dobiti,al mogli bi kupiti cryengine 3.
I onda da na tom engineu naprave kopiju MW2 al bez onih svih kilstreak-ova,nego stave samo ona 3 iz cod 4.
Bio bi cod opet super.
Evo, nakon kratkog putovanja vratio sam se kući. Strpljenje se isplatilo, otvorio sam firefox i u bookmarksima bol forum. Otvorim svoje teme i imam što vidjeti :D
Killstreakovi u MW2 su bili po meni snažniji od onih u mw3.
Npr. Pozoveš harijere (7k) oni s bombama potuku 2-3 igrača, strojkom još toliko. Dobiješ Čopera (11k) s njim pereš kao lud, ako si vješt neće te orušiti i do 25 je lako doči. Prekineš match u svega 5 minuta.
A MW3(čiju sam majicu nabavio na putovanju ) je imao slabije killstreakove. Osprej ganer (choper) je pre slab, nema nukea, harijeri ne postoje.
Black Ops. Takođe nema match-end killstreaka. Choper je malo overpoweran ali ga je teže dobiti nego u MW2. Malo overpoweran je i B-52 ili Rolling Thunder, koji na Nuketownu pokolje sve žive na mapi.
Ma kakvi jeb*ni killstreakovi, rankovi i ostala sranja vas spopala.
Sve puške u ruke od starta pa biraj, čisti ajmo reći skill bez davanja prednosti ikome, CoD 2 ljubavi, najjači si još uvijek.
Ma kakvi jeb*ni killstreakovi, rankovi i ostala sranja vas spopala.
Sve puške u ruke od starta pa biraj, čisti ajmo reći skill bez davanja prednosti ikome, CoD 2 ljubavi, najjači si još uvijek.
Ajme nemojte ponovo o skillu, ako oces tako igrati uzmi CoD2 i peri, ako ti je dosadila kupi Red Orchestra 2 HoS i ponovo peri. Tamo ti čak i treba taj famozni skill za razliku od CoD 2
CoD 2 igram od 2005., nema potrebe nesto mijenjati ako radi kako treba, u ovom slucaju prelaziti na neku polusimulaciju.
Prije ful arkadu.
Bljuje mi se od simulacija :D
Simulacije za SP, arkade za MP
Prije ful arkadu.
Neznam, sudim prema jedinici koju sam nesto sitno igrao.

Bljuje mi se od simulacija :D
Simulacije za SP, arkade za MP
Bljuje mi se od ovakvih postova, nadam se da si sarkastičan.

A ono je bilo moje osobno mišljenje, nemaš ti tu šta komentirati, sam sebi pucaš u nogu.
enivej, imam osjećaj da će loše završiti ova ideja sa futurizmom. Nema ni mrvicu onoga hypa koji je bio u zadnja 3 naslova... živi bili pa vidjeli.
Istina, a i po meni futuristicko okruzenje di nema apsolutno niti jednog komada oruzja danasnjice nije formula za uspjeh, pogotovo na takvom klimavom terenu na kojem se cod trenutacno nalazi. Necu se niti potruditi upaliti torrent kao sto nisam niti za mw3.
Povratak u WW2, osvjeziti engine ali srz gameplaya ostaviti istim bi po meni bio pogodak.
Sve će to biti dobro, vjerujte mi.
A što se tiče moga posta o bljuvanju na simulacije.
SP da, za ubijanje vremena i sl. Ali kad igram MP, želim se zabaviti, a ne ubijat glavu taktiziranjem. Zato više volim run'n spray nego li tactic
run n spray ti je neka jeftina povrsna zabava
nema veceg zadovoljstva kada preko TS-a dogovorite i odigrate kak spada
tj. taktikom dođete do pobjede

sta a u codu ne mozes preko ts-a se dogovarat itd.?? ako to mislis onda stvarno neznam, cod nije da igras sam jer je onda jako dosadan isto kao i dosta drugih igara, svaki cod sad i bf3 igram bar sa jednim frendom na ts-u, a to sto ti forever alonas pa si sretan kad neko dodje na ts s tobom nije nasa krivica.
MY POINT: za cod je pogotovo potrebna taktika(ne mislim ova nova sranja sto nije cod po meni, nego mislim na ove starije i na zadnji dobar cod a to je mw2)
Ako ti je dogovor s 3-4 ljudi pri bačkanju u nekoj cod mapi ( veličine malonogometnog terena ) preko tsa taktiziranje onda su arma ekipa i slični igrači tektički genijalci. Možeš ti taktizirati ali to je minorno, ti aj' livo, ti aj desno, ja ću na snajper i peglaj. Nama je na codu ts bio tu uglavnom kao zafrkancija, nebitno igraš li taktički ili letaš ko' muva bez glave, ishod je lila.
Ako ti je dogovor s 3-4 ljudi pri bačkanju u nekoj cod mapi ( veličine malonogometnog terena ) preko tsa taktiziranje onda su arma ekipa i slični igrači tektički genijalci. Možeš ti taktizirati ali to je minorno, ti aj' livo, ti aj desno, ja ću na snajper i peglaj. Nama je na codu ts bio tu uglavnom kao zafrkancija, nebitno igraš li taktički ili letaš ko' muva bez glave, ishod je lila.
slazem se, uvijek smo se zajebavali kad bi igrali, ali vjeruj mi nije tako, pogotovo u cod4 i cod2, ako ne ja ti mogu pokazat osnovne taktike za jedan prosjecan cod4 tim, i vjeruj mi nije lagano sve zapamtit odjednom (i to se igra 5v5 btw)
sta a u codu ne mozes preko ts-a se dogovarat itd.?? ako to mislis onda stvarno neznam, cod nije da igras sam jer je onda jako dosadan isto kao i dosta drugih igara, svaki cod sad i bf3 igram bar sa jednim frendom na ts-u, a to sto ti forever alonas pa si sretan kad neko dodje na ts s tobom nije nasa krivica.
MY POINT: za cod je pogotovo potrebna taktika(ne mislim ova nova sranja sto nije cod po meni, nego mislim na ove starije i na zadnji dobar cod a to je mw2)
Čemu to? Boldano*pogotovo podcrtano
tako je
tamo taktika nist ne znaci
jedan kamper ti moze bez problema pobit cijelu ekipu ili ti pukne
killstreak koji su po meni retardacija
tako je
ovdje sad govorimo o taktici za PUBLIC server, ko jos radi taktike za public server? ako se rade taktike, onda se rade za warove, a toga u codovima ima puno, a sto se tice taktika reko sam ti, ak oces mogu ti pokazat prosjecne taktike za cod4 koje mora znat svaki prosjecan tim i dam se kladit da neces pola zapamtit ili naucit odma...tak da sutite o taktici na codu pls
tako je
ovdje sad govorimo o taktici za PUBLIC server, ko jos radi taktike za public server? ako se rade taktike, onda se rade za warove, a toga u codovima ima puno, a sto se tice taktika reko sam ti, ak oces mogu ti pokazat prosjecne taktike za cod4 koje mora znat svaki prosjecan tim i dam se kladit da neces pola zapamtit ili naucit odma...tak da sutite o taktici na codu pls
joj daj ne seri ima puno taktika drek
treba znat spotove i to je to
tak su malene mape da se zna tko ide gdje i bez nekog dogovora
ajd mi daj par taktika za recimo Vacant ili Strike
Spawnove naučiš u roku od 2 tjedna. Spotove za kempanje, napucavanje i sl. također. Tako da nema puno muka oko taktiziranja. A što se tiče taktika na strikeu i vancatu.
Strike: zemiš sniper, opališ na onu zgradu u sred mape. Opališ minu iza sebe na vratima i spotaš A i C
Vancat: Najbolje je uzeti sačmu i derat s njom. Stealth perkove odabrat i dobro poznat spotove (što svi već znaju)
tako je
joj daj ne seri ima puno taktika drek
treba znat spotove i to je to
tak su malene mape da se zna tko ide gdje i bez nekog dogovora
ajd mi daj par taktika za recimo Vacant ili Strike
vacant ti se ne igra vise ama bas nigdje, na nikakvim kupovima, lanovima, ligama nicemu, igraju ti se crash strike cross back i city, ako trebas nes dodaj me na xf: uneq2, btw ako su se napravile neke nove taktike nije moja krivica jer sam quito cod4 u 3. mj. :)
EDIT: vajkrem mislim da je on mislio na promod, bar se nadam
Ja nisam. Igram samo klasični demolition/domination a u mw3 ponekad i KC
EDIT: vajkrem nul-3*