Konji su super za rush u SnD.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ride and spray :D
bit će možda 1 misija sa konjima (kao u mw2 sa snowmobilima), možete zaboravit na multiplayer sa konjima
bit će možda 1 misija sa konjima (kao u mw2 sa snowmobilima), možete zaboravit na multiplayer sa konjima
To će se vjerojatno pojaviti u jednom DLCova ako ne odmah, neće pustiti da prodne.
To će se vjerojatno pojaviti u jednom DLCova ako ne odmah, neće pustiti da prodne.
Black Ops 2 Horse Invasion DLC, 35$ :D
Vjerovatno kao spec ops mapa u prvom/drugom DLC-u :D
Osim ako bude ajd u SP
zato sto su apsurd
To mi sada mislimo. Vidjet će mo što će biti u igri. Možda nestašica nafte?
mozda bjeze od domorodaca u amazoniji ili amisa? :D

Sigurno ce bit podvrste.
SMG - Poni
AR - Mustang
...

Duhoviti ste ko dno od vrčine.
Kakvi laseri u CoDu?
Kad smo već kod DLC-ova, kad izlazi DX11 DLC, pošto će doći?
EDIT- Oprostite na Double postu neš me browser zeza, no dobro javite mi kad budu izbacili DX11 Content da pogledam trailer.
Kad smo već kod DLC-ova, kad izlazi DX11 DLC, pošto će doći?
Malo si naporan.
.
BTW ljudi
??????
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-x/148774.aspx?page=0&jumpto=2856406&sort=asc&view=flat
Rezultat:
Zbog suspenzije , a kasnije nedostatka volje , nisam prokomentirao ovu provokaciju . Ali sad kad sam nabasao na ovu poruku nakon nekog vremena , smatram da bi bilo šteta ne osvrnut se na "dubokoumnost"(nul-3)autora iste, pošto se potrudio napraviti ovako "divan " post iz glave , ocito bez korištenja google-a. // suspenzija -nije isto ko i trajni ban s foruma, na kojeg si mislio kad si crtao u paint-u + suspenzija nije imala nikakve veze s navedenom temom . Žalosno je da postoje ljudi s potrabom za ovakvim komentarima ,da se ispricao , ovaj osvrt na njegovu poruku bio bi bespotreban , a ovako se bar nadam da je napokon skužio o cem se radi :)
Eh kad bi napravili COD s Frostbiteom 2 ili CryEngineom 3.......to bi bila revolucija za sve COD gamere..
BTW ljudi
??????
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-x/148774.aspx?page=0&jumpto=2856406&sort=asc&view=flat
Rezultat:
Zbog suspenzije , a kasnije nedostatka volje , nisam prokomentirao ovu provokaciju . Ali sad kad sam nabasao na ovu poruku nakon nekog vremena , smatram da bi bilo šteta ne osvrnut se na "dubokoumnost"(nul-3)autora iste, pošto se potrudio napraviti ovako "divan " post iz glave , ocito bez korištenja google-a. // suspenzija -nije isto ko i trajni ban s foruma, na kojeg si mislio kad si crtao u paint-u + suspenzija nije imala nikakve veze s navedenom temom . Žalosno je da postoje ljudi s potrabom za ovakvim komentarima ,da se ispricao , ovaj osvrt na njegovu poruku bio bi bespotreban , a ovako se bar nadam da je napokon skužio o cem se radi :)
To je bilo više kao ironija, satira. Nije bilo ništa osobno i samo sam se našalio. I nisam znao da suspenziju nisi dobio zbog te teme. Što se tiče bana/suspenzije, po meni je to isto. Ban je samo izbacivanje, a tebe su izbacili s foruma na određeni rok. Takođe postoji trajni ban(permanent ban), odnosno trajno blokiranje usera i uz njegovo ime dodavanje natpisa "protjeran". Ban i suspension su zapravo isto. Zabrana postanja na forum.
NHF

Igram mw3, bo, mw2, ali Black Ops 2 KUPITI SIGURNO NEĆU!!
Dok ne promjene engine ja igram stare serijale...
ovo na E3-u je bila smijalica
ovog snipera što vidi i puca kroz zidove neka stave u Multiplayer tako da ga uniste
Do sada imam sve Cod-ove i kojekakve gluposti tipa majice, kape, i sl. i fan sam.
Ali ovaj Bo2 je malo žešći šit!
Ova scena na 2:00 je ista scena ko i u MW2.
Zadnji čavao u grob cod-a je zakucan...
Baš ružno izgleda.Sve je smeđe,loša grafika,iste animacije,sve je isto ko i prije ali ovaj put imaju i snajpere s kojima možeš gađati kroz zid da noobovima bude lakše
legalan wallhack....nice nije nam bilo dovoljno i ovih koji ga koriste i kad nije dozvoljen...aj barem ce se moc pucat kroz zidove za razliku od zadnjih par nastavaka...

Eh kad bi napravili COD s Frostbiteom 2 ili CryEngineom 3.......to bi bila revolucija za sve COD gamere..
prava revolucija za cod gamere bila bi da vrati "stari duh" igre, kao što je cod2/cod4
prava revolucija za cod gamere bila bi da vrati "stari duh" igre, kao što je cod2/cod4
Ova scena na 2:00 je ista scena ko i u MW2.
Zadnji čavao u grob cod-a je zakucan...
Pa svaki cod mora imati scenu u kojoj se neogreban, samo smućen, dižeš nakon neke gigantske ekslopzije dok oko tebe frcaju iskre i metci, a suborci padaju i ratuju, kada ti glavna faca pruži ruku i pomogne da ustaneš, ovo je očekivano.
Glede ovoga snajpera, ovo bi u mp eventualno moglo kao kill strike, pa na neko vrijeme, nikako drugačije.