Decki sto vam je draze, softcore serveri ili hardcore?
Meni je puno drazi softcore, treba vise skilla za ubiti, a i realnije je na neki nacin..
Koja oruzja koristite za softcore?
Po meni su najbolja oruzja AK-47 i M16
Decki sto vam je draze, softcore serveri ili hardcore?
Meni je puno drazi softcore, treba vise skilla za ubiti, a i realnije je na neki nacin..
Koja oruzja koristite za softcore?
Po meni su najbolja oruzja AK-47 i M16
Softcore? Misliš promod?
Pa promod je bolji.
Ova što si naveo. :P
mislim softcore, kada ti treba postenih dvadesetak metaka da srusis prtivnika :)
I ti ga pogodiš s 19,i odeš,i onda on za 30 sec ko nov?
Ma promode je najbolji, ostalo se igralo samo više nekad za malo opuštanja i iživljavanja sa puškama i perkovima
ja se nadam da ovo IZVRSNA je sarkazam..
ja se nadam da ovo IZVRSNA je sarkazam..
Zasto?
Jer nema 200 ljudi? Ipak je ovo Hrvatska, ne Amerika u kojoj ima po 200 ljudi i tri turnira istovremeno :P
A inace se uopce ne cini lose, nekolicina ljudi se skupila i ugodno se zabavlja :)
Ljudi evo slikice sa lan turnira u call of dutyu odrzanog u city centru one, stvarno izvrsna organizacija.
Svaka cast, ima gdje detaljnije za procitati?
Ljudi evo slikice sa lan turnira u call of dutyu odrzanog u city centru one, stvarno izvrsna organizacija.
Ovo sam ja slikao, neznam dali ima ikakvih clanaka o tome - to sam zatekao kad sam dosao na posao, organiziran lan za cod 2 i mw, u cityu u zg.
- evo jos dvije slikeLjudi evo slikice sa lan turnira u call of dutyu odrzanog u city centru one, stvarno izvrsna organizacija.
Slobodno malo kulture, a zasto sam rekao : prvo slabi kompjuter, drugo nije bilo mjesta, raspored vrlo neorganiziran kao i kompatibilnost s nekom od opreme, ekipa i atmosfera je ono sto je bilo odlicno, ali sama organizacija nije.....
Slobodno malo kulture, a zasto sam rekao : prvo slabi kompjuter, drugo nije bilo mjesta, raspored vrlo neorganiziran kao i kompatibilnost s nekom od opreme, ekipa i atmosfera je ono sto je bilo odlicno, ali sama organizacija nije.....
Ti ne kuzis da je ovo siromasna Hrvatska a ne Amerika, i da orgranizatori mozda nemaju 20 tisuca kuna kako bi ti priustili sat vremena zabave?
ne nego, su dijelovi racunala ostali na granici zbog nestrucnosti osoblja...
Specification of 40 Gaming PC’s
Screen: HP l1950 lcd 19″
GPU: SAPPHIRE Ultimate HD 6670 1GB GDDR5
CPU: Intel , Core 2 Duo E8500 [3.16GHz]
RAM: 4GB
HDD: 500 GB, 7.200 rpm
Sasvim dovoljno.
Vise o LANu -> http://m.facebook.com/events/537987669578983?full&refid=54
Sasvim dovoljno.
gdd3 su bil graficke kartice i nedovoljno da "locka" 125 fps-a... nadalje stavio si link imas tamo napisano...
Sasvim dovoljno.
gdd3 su bil graficke kartice i nedovoljno da "locka" 125 fps-a... nadalje stavio si link imas tamo napisano...
Ja sam imao DDR2 grafu sa kojom sam lockao bez problema 125 fps...
Sasvim dovoljno.
Pricas gluposti Marko, kao sto je kolega iznad rekao, i GDD2 je sasvim sposoban lockati na 125 FPS-a. Pravis se pametan a ne ide te.
stavio sam Win8, će mi šljakat cod?
Trebao bi. Bilo bi glupo napraviti Windows sistem koji ne moze pokrenuti igre koje su kompatibilne za prijašnji Windows.
Samo napravi onu foru, za svaki slučaj, Compatibility (ako ima, nisam baš upoznat s tim)
Često se dešava da igrači na win8 imaju sexy pinky PBSS :P
a ne vole se baš puno ni Win7 i PB, kad igraš COD i spustiš dole igru i vratiš se imaš crni SS...
a ne vole se baš puno ni Win7 i PB, kad igraš COD i spustiš dole igru i vratiš se imaš crni SS...
Dobro to, ali ovdje čim uđeš u COD imaš pinky SS :D
iam problem..a neam pojma kak slozit to.. nakon par min igranja cod mi se zamrzne..i moram cijeli komp restartat.. igram na core 2 duo e8400 3.00ghz,ati readon hd 4850 i 4gb rama..windows 7 64bit
iam problem..a neam pojma kak slozit to.. nakon par min igranja cod mi se zamrzne..i moram cijeli komp restartat.. igram na core 2 duo e8400 3.00ghz,ati readon hd 4850 i 4gb rama..windows 7 64bit
Ako ti je ta radeonka single slot, onda je najvjerovatnije ona kriva jer se pregrijava. Ispušeš je i dok igraš otvoriš stranicu na compu.
Ja i par frendova održavamo par puta tjedno lan party, ja i još jedan frend vrtimo COD 4 na windows 8 bez problema (ostali na win 7), a svi se povezujemo preko switcha. Zna biti problema tj. uvijek ima problema sa mrežom no svaki put nekak sredimo da to šljaka.
Što se mene tiče COD 4 je najbolji COD.
Ako ti je ta radeonka single slot, onda je najvjerovatnije ona kriva jer se pregrijava. Ispušeš je i dok igraš otvoriš stranicu na compu.
temperatura grafe je 50c..stranica je otvorena.. a pasta je mjenjana prije par mjeseci.. jer danas je ta grafa stavljana u moj komp..i nie bilo prasine..
edit: izgleda da se hdd pregrijava.. naopacke sam staivl ventilator.. topli zrak puse prema njemu.. :/ tek sad iso pogledat u kuciste..
temperatura grafe je 50c..stranica je otvorena.. a pasta je mjenjana prije par mjeseci.. jer danas je ta grafa stavljana u moj komp..i nie bilo prasine..
edit: izgleda da se hdd pregrijava.. naopacke sam staivl ventilator.. topli zrak puse prema njemu.. :/ tek sad iso pogledat u kuciste..
Ak HDD-u neprelazi temperatura 40-45C onda je ok.
Ovo što ti se događa može biti svašta: slabo napajanje, nestabilnost sustava zbog clockanja, imaš više keksa rama različitih verzija i od različitih proizvođača, softwareski problem u windowsima zbog nekog programa, može biti i do drivera za grafičku ili nečeg drugog, DirectX itd.
Ak HDD-u neprelazi temperatura 40-45C onda je ok.
temp je 41c... izgleda da je bilo nest s pb.. reinstaliro sam ga i sad radi normalno..svejedno hvala :)
EDIT:
izgleda da nije do punkbustera.. evu ujutro opet se smrzno.. temp hdda je 41 stupanje nakon sto sam makno vent...temp. proc je 47 dok sam u igri a grafe 61.. drivere za grafu sam downlodo nove s njihovog weba.. ima ko sta za predlozit? kaj da
i najtuznije je to sto uopce ne updateau taj pb vec 100 godina!!!