Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 485.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pozz,

evo imam jos jedan problem.Ono sa fps-om sam rjesio a sad zeza skidanje mapa sa servera.

Download speed je 4,5 mbits i radi torrent i sve ali nece mape skidati.Prije je bilo nes Downloading pa adresa www.cod4\hrvatski hosting tako nesto a sada toga nema nego samo maps\ a speed je 12kbps a bas mi se neda cekati da skine mapu od cca~35 mb treba mu preko pola sata!

Jel neko imao slican problem ili zna to rijesiti??

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 20:48 (gamer 2138).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
gamer 2138 kaže...

Pozz,

evo imam jos jedan problem.Ono sa fps-om sam rjesio a sad zeza skidanje mapa sa servera.

Download speed je 4,5 mbits i radi torrent i sve ali nece mape skidati.Prije je bilo nes Downloading pa adresa www.cod4\hrvatski hosting tako nesto a sada toga nema nego samo maps\ a speed je 12kbps a bas mi se neda cekati da skine mapu od cca~35 mb treba mu preko pola sata!

Hvala!

Pokusaj cl_wwwdownload 1

clock2much
17 godina
gamer 2138 kaže...

Pozz,

Hvala!

Jel ti samo na 1 serveru? ako jest onda nije napravljen redirect na hostingu

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
gamer 2138 kaže...

Pozz,

Hvala!

Jel ti samo na 1 serveru? ako jest onda nije napravljen redirect na hostingu

prvo je bilo samo na jednom serveru pa sam kontaktirao admina tog servera i kaze on da je sve u redu da probam napraviti port forward.Ja sam to ucinio i sada na svim serverima nezeli skidati...

14 godina
protjeran
gamer 2138 kaže...

prvo je bilo samo na jednom serveru pa sam kontaktirao admina tog servera i kaze on da je sve u redu da probam napraviti port forward.Ja sam to ucinio i sada na svim serverima nezeli skidati...

onda si zezno port forward

14 godina
neaktivan

Jesam sada sam vidio krivi port sam upiso XD
Evo sada radi normalno hvala puno! 

14 godina
protjeran
Call of Duty 4

lako se dogodi :) treba pazit na te stvari i provjerit.. drago mi je da valja sad

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

PBCT bannan zauvijek zbog vrijeđanja admina (krešenje bogova i ostalo). Taman došao do 45. lvl. I šta sad, na koji sada prokleti HC server igrati, ili se vratiti na ProMod?

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ExStazy kaže...

PBCT bannan zauvijek zbog vrijeđanja admina (krešenje bogova i ostalo). Taman došao do 45. lvl. I šta sad, na koji sada prokleti HC server igrati, ili se vratiti na ProMod?

Pitanje je kod si vrijeđao i zašto, ima tamo budalo od admina ali ima i dobrih uglavnom pogledaj na njihovim stranicama tko je headadmin i probaj sa njima rjesiti stvar. Pitbull i jos jedan su headadmini.  sada neznam koji su im xfire ali vjerujem da ti tamo sve pise

13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Pitanje je kod si vrijeđao i zašto, ima tamo budalo od admina ali ima i dobrih uglavnom pogledaj na njihovim stranicama tko je headadmin i probaj sa njima rjesiti stvar. Pitbull i jos jedan su headadmini.  sada neznam koji su im xfire ali vjerujem da ti tamo sve pise

Ma vidit ću kasnije, kad pređu na org. Ma psovo sam im zbog hebene mape Killhouse i Shipment, koja se češće vrti nego neki Backlot, Crash i ostalo (ili se to meni čini) i svi uzmu M60 ili RPD sa jugger i kamp do jaja. A admni lijepo igraju i imaju top score. Mislim da je njihov main posao da sepctaju i kada netko kaže da netko drugi ima jugg, njega spect i onda kik. Admni su bili: HomeKing, Igor D i Iceman&SL. Ali nijedan njihov admin kojega sam ja vidio, nije bio baš neš.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
17 godina

Evo ti xfire od Pbct od R1 :dariocro javi se njemu pa vidi

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ekipa igrate li jos cod4 dosta cesto? na kojem se serveru skupljate, mozda doletim, kad se skine, ako vas jos ima

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

ekipa igrate li jos cod4 dosta cesto? na kojem se serveru skupljate, mozda doletim, kad se skine, ako vas jos ima

trenutno neigram na pubu jer nemozes igrat od djece koja haxaju...ak os dodaj me na xfire pa cmo nabacit mix... xfire: superdox123

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
strbi kaže...

trenutno neigram na pubu jer nemozes igrat od djece koja haxaju...ak os dodaj me na xfire pa cmo nabacit mix... xfire: superdox123

dodam te do navecer, sad idem u grad :) Svakako se cujemo..mogu mislit kakvo je sad stanje, s tim haxovima, nisam ni krenuo igrati a vec mi se zgadilo

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Evo ti xfire od Pbct od R1 :dariocro javi se njemu pa vidi

imaš tajolufija on je bio glavni za održavat sve njihove servere dok sam ja igro.. al imaš i pitbulla njemu ti je xf laudakiller al preporučam da se ne vraćaš tamo nekako su u banani s tim adminima i tim, imaju problema dosta... možda se situacija popravi kad pređu na org

13 godina
Call of Duty 4
Pozz svima
Zanima me da li postoji nacin da udjem na neki server, odnosno da kreiram neki server na kome cu moci koristiti cheatove, poput infinity ammo i slicnih stvari, a da mi se moze neko pridruziti na tom serveru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xpider kaže...
Pozz svima
Zanima me da li postoji nacin da udjem na neki server, odnosno da kreiram neki server na kome cu moci koristiti cheatove, poput infinity ammo i slicnih stvari, a da mi se moze neko pridruziti na tom serveru.

napravite svoj server na freegamehostingu i slicnim stranicama, onda se loginate preko rcona, /rcon login rconkojistestavili pa /rcon devmap mp_crash npr. i onda mozete noclip i sve to :)

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
12 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ovako jer mi netko moze reci kada su me igraci banali sa servera,ja vise nemogu uci.Moze li mi tko reci kaj da napravim da se mogu vratiti na taj server!Molim vas!{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonino1337 kaže...

Ovako jer mi netko moze reci kada su me igraci banali sa servera,ja vise nemogu uci.Moze li mi tko reci kaj da napravim da se mogu vratiti na taj server!Molim vas!{#}

promijeni key :)

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
17 godina

Imas gore xfire od pitbula i od r1 pa se njima javi. ako si koristio chit nemoj niti pokusavati

14 godina
Call of Duty 4

Moš misliti kako ga neče upotrebljavati.

Peace!
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Moš misliti kako ga neče upotrebljavati.

možda i neće al se ne isplati riskirat {#}

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

pa 100% ga neću upotrebljavati na publicima, inače mrzim haxere ;) samo želim iskusit kakav je osječaj igrat s time (NA PRIVATNOM SERVERU) jer često, jako često igram protiv raznih vehaovaca, ejmbotera i sl. pa eto ako bi neko mogu postavit link za wh za COD4 bio bih mu zahvalan ;) (MOLIM BEZ VIRUSA!!!)

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
Ratohnhake:ton kaže...
Tonino1337 kaže...

promijeni key :)

Možda ima org pa mu se neda key mjenjati jer ipak novi dođe 80kn, a oni i uskoro prelaze na org koliko sam čuo.

13 godina
Call of Duty 4
Pozz svima, ovako prijatelj mi ima sledecu konfiguraciju

Cpu: E7500
Ram: 4gb DDR2
Gpu: Radeon 4850
Win: 7 32bit

I ne moze imati vise od 40 fps.a
Zna li ko u cemu je problem, probali smo sve i svasta ali bez uspjeha
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma s tim mora imati bez beda 125 stable, a ne 40. pitanje je na kojoj rezi igra.

neka skine http://www.gamingcfg.com/cfg/diablo i neka proba sa ovim cfg. 

13 godina
Patrick_cro kaže...

Ma s tim mora imati bez beda 125 stable, a ne 40. pitanje je na kojoj rezi igra.

neka skine http://www.gamingcfg.com/cfg/diablo i neka proba sa ovim cfg. 

Nesto ne valja, sve smo mijenjali od postavki za grafiku pa i drugih configa, rezolucija ne znaci nista puno bila ona naj manja ili neka 720p full hd nije ni pokusavo, sad cemo probat s tim configom

Edit:

Sa ovim diablo configom dobio 15 do 20fps.a :s

Stvarno pojma nemam sta je,evo brisemo drivere za zvuk i grafiku pokusat cemo i to da vidimo da li je do toga, ostale igre rade normalno samo cod4 mp zeza :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 17:17 (Xpider).
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

el vam radi xfire? meni se nece spojit na njihov server >.<

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

i kod mene isto tako, takođe mi ne radi :((

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ocito im je rukno server -.- nece mi ni na njihov web otic {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 20:51 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice