Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 489.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Call of Duty 4
Malenoselo, ako neznas, u PROMODu jesu Bandoleer i Deep Impact unutra, dok drugi perkovi nisu, dakle, promod je cisti spray i play.
Samo micanje swaya i HoldBreatha je sramotno, a o damage modifierimaa da ne govorim.

Promod nije balansiran nego jednak, sto nije isto. Stock igra je balansirana jer za svaki perk imas i protu perk, ali vecini je to komplicirano za mislit i slagat.
Upravo pravljene cod2 od cod4 je losa ideja bila, a sami promod developeri su priznali greske pogotovo kod swaya i odabira perkova.

U originalnom modu neces unscope ubijat kao na promodu di je 50% veca sansa za pogodak.
Nisu problem film tweakovi, neka ih, ali su ugasene stvari poput sjena i slicnih stvari :) Ja volim sjene.

Promod se od ljeta 2009. nije puno mijenjao, skoro nista.
Ja na edomu imam preko 200 wwarova, a na cb/esl/offline preko 400, tako pls i to u zlatno doba cod4.:)
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan

Sve što ti govoriš imaš smisla, ali brate, šta nije ljepše igrat promod nego se mučit s nobovima koji imaju P90(overpowered gun), umiru 10 puta zaredom i onda {#}Marty, budala koja se sa Juggerom i ostali perkovima zaleti kao Rambo sa Machin gunom...Ovako, ljepo promod to sve ima, ali se ne koristi. Igra je pojednostavljena s obzirom na normalni MP, ali je ljepše, zabavnije igrat...Možeš ti imat 1000000 warowa, ali to MENI NIŠTA ne znači. Ja imam 110h CoD4 i BMK!

Promod je mod u kojem više noobova nema, ima samo onih koji znaju i koji neznaju igrat (i oni koji se uče :D). Nitko nema prednost, sve je u vještini igranja!

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
protjeran
sardax kaže...
Malenoselo, ako neznas, u PROMODu jesu Bandoleer i Deep Impact unutra, dok drugi perkovi nisu, dakle, promod je cisti spray i play.
Samo micanje swaya i HoldBreatha je sramotno, a o damage modifierimaa da ne govorim.

Promod nije balansiran nego jednak, sto nije isto. Stock igra je balansirana jer za svaki perk imas i protu perk, ali vecini je to komplicirano za mislit i slagat.
Upravo pravljene cod2 od cod4 je losa ideja bila, a sami promod developeri su priznali greske pogotovo kod swaya i odabira perkova.

U originalnom modu neces unscope ubijat kao na promodu di je 50% veca sansa za pogodak.
Nisu problem film tweakovi, neka ih, ali su ugasene stvari poput sjena i slicnih stvari :) Ja volim sjene.

Promod se od ljeta 2009. nije puno mijenjao, skoro nista.
Ja na edomu imam preko 200 wwarova, a na cb/esl/offline preko 400, tako pls i to u zlatno doba cod4.:)

no shit da ima deep impact, i sta tu fali? ne bi da se zapravo ne mogu busit zidovi sa mecima...ne mogu se busit svi znas...da ali drugo je na obicnom modu kada neko sa strojnicom ima bandolier* jer ga neko drugi ima, to je odma prednost zbog tih noob perkova, dok ga tu imaju svi i imaju jednake mogucnosti da budu dobri, a buduci da imaju jednake mogucnosti da budu dobri, sve ce ovisit o skillu ko ce bit prvi a ko ne...zato je i promod bolji od obicnog moda, vidi se pravi skill a ne luck zbog noob perkova ili zbog claymora ili zbog deranja sa rpg preko cijele mape...

pa sta ce ti sjene? da ti fps dropa? nije sve ugaseno, specular map nije :)

SKORO nista, ima promjena al dobro kako god ti kazes sveznalce, boli me briga sta ti mislis al mi smo govorili o tome kako je promod bolji zbog toga sto ces biti dobar/los zbog svog skilla, a ne zbog nekih noob perkova ili attachmenta il tak neceg...

imam i ja jako jako puno warova(nisam bas brojao svaki) cb/esl/esh/cga/offline warova :)

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
odjavljen
Call of Duty 4

da najjaci je fast reload ,double tap ,deep impact na RPD LMG i deri 

http://x264blog.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Moze li mi neko objasniti sta je PROMOD i koje su razlike izmedju njega i obicnog cod4 multiplayera ??

Promod je modu koje ne sadrži perkove i i attachmente osim silencera kako je naveo MalenoSelo :P.. Igra se 5v5,mape su citystreets,crash,backlot,strike i crossfire. Po teamu imas 1 scope/sniper 2 smg i 1 demolitions.. Po killu dobijes +5 a po assistu +3 :D nemaš sve weponse kao u random modu :D (npr barret)... U attacku moras plantat bombu i obranit od protivničkog teama da ne deffusa...ili ako se deffence obrnuto...obranis plant da protivnički team ne planta :D (S&D)..i da...možeš koristit filmtweakove...valjda je to to..ak ima netko nest za dodat nek doda :P

www.youtube.com
13 godina
protjeran
SuperDox kaže...
ajdin99 kaže...

Moze li mi neko objasniti sta je PROMOD i koje su razlike izmedju njega i obicnog cod4 multiplayera ??

Promod je modu koje ne sadrži perkove i i attachmente osim silencera kako je naveo MalenoSelo :P.. Igra se 5v5,mape su citystreets,crash,backlot,strike i crossfire. Po teamu imas 1 scope/sniper 2 smg i 1 demolitions.. Po killu dobijes +5 a po assistu +3 :D nemaš sve weponse kao u random modu :D (npr barret)... U attacku moras plantat bombu i obranit od protivničkog teama da ne deffusa...ili ako se deffence obrnuto...obranis plant da protivnički team ne planta :D (S&D)..i da...možeš koristit filmtweakove...valjda je to to..ak ima netko nest za dodat nek doda :P

1. ne mora se igrat 5v5, to se kompetitvno igra 5v5, najcesce se igra od 3v3 do 6v6 :) (np igro ja i vise hahaha ofc war) 

2. te su mape najcesce(lan mape) opet na kompetitivnom, al moze se bilo koja mapa :) 

3. Sve sam ja to vec naveo :)

13 godina
neaktivan

Ako sam početnik (noob) u codu 4 jel bolje da igram promod ili obicno ?

Dajte mi nekoliko HR servera bez promoda (obicnih) !? :)

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Igraj hc, normalni je za pi*ke ( onako neki tvrde drugačije ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
protjeran
ajdin99 kaže...

Ako sam početnik (noob) u codu 4 jel bolje da igram promod ili obicno ?

Dajte mi nekoliko HR servera bez promoda (obicnih) !? :)

prvo igraj obicni neko vrijeme i onda predji na promod :)) 

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ako si pocetnik.Najbolje ti je igrati HC prvih par mjeseci da skuzis igricu i naucis.Poslje toga prijedi na promod tamo usavrsavas tehnike i postajes gamer :))

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

S tobom se salzem u potpunosti sve ima svoja pravila :)

13 godina
neaktivan

Možete li mi dati nekoliko aktivnih hc i obicnih servera da na njima igram pa cu kasnije preci na promod ?

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm
13 godina
neaktivan

Najbolji ti je nać ih sam, nema ni 1 HC koji je UVIJEK aktivan...

14 godina
Call of Duty 4

Kud svi tud i mali mujo, HC je oduvijek po ostalima bio za pi*ke zato što je ljudima problem koristiti mozak te nadmudriti neprijatelja. Lakše je igrat promod, trčat po sred mape i sprayat.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 4 hvala 0
13 godina
protjeran
Keops kaže...

Kud svi tud i mali mujo, HC je oduvijek po ostalima bio za pi*ke zato što je ljudima problem koristiti mozak te nadmudriti neprijatelja. Lakše je igrat promod, trčat po sred mape i sprayat.

igram promod vec doosta i kad bi god ja dosao na hardcore(level max 10) i ownao ih sa onim pocetnim classama odma bi me optuzivali za hax, jer ono sto ti pricas apsolutno suprotno od onoga kako stvari zapravo stoje...ako oces koristiti mozak, pocni na waru igrat malo ozbiljnije warove pa cemo vidjeti kako ti ne treba mozak...

16 godina
Call of Duty 4

Ma nisam ja nikoga mislio omalovazavat i slicno. 

Vi ste (pretpostavljam po postovima) vecinom poceli igrat cod4 od kada je promod vec sluzben. Davne 2007/2008/2009 se promod jos razvijao i na kraju su oni koji su ga napravili priznali da su zajebali igru. 

Priznali su slijedece:

- no sway nije smio biti implementiran jer u stock modu radi savrseno, samo se to njima tada nije svidjalo

- damage modifieri na AK74u i Sniperima nije se smio raditi, jer druga su oruzja zabranjena da nebi davala prednost, a povecali su hip acc i kolicinu metaka na tim oruzjima

- kuhanje nadeova su makli radi pritiska najvecih timova, iako je globalno community bio protiv, jer sa kuhanim nadeovima nije bas bilo lako kempat, a sada mos kako hoces :)

- trebali su maknuti sve perkove, a ne ostaviti spray i play perkove (poglavito bandoleer)

O tome govorim, zato si i 2009 imao ogroman broj ekipa koje su globalno prestale igrat, ne dolazit na lanove i slicno. 

Pojavili su se neki novi klinci kojima je to bilo jednostavno za savladat i to je to. 

Igrat sa snipom na promodu i stocku je nebo zemlja razlika. 

AK47 je super mid range puska, dok je na promodu allround puska. Na stocku se s njom mos ubit na velike udaljenosti, a ne nekog ubit :):)

Igracima koji su sa Q presli na CoD1 i 2, cod4 promod je razocaranje. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sardax kaže...

Ma nisam ja nikoga mislio omalovazavat i slicno. 

Vi ste (pretpostavljam po postovima) vecinom poceli igrat cod4 od kada je promod vec sluzben. Davne 2007/2008/2009 se promod jos razvijao i na kraju su oni koji su ga napravili priznali da su zajebali igru. 

Priznali su slijedece:

- no sway nije smio biti implementiran jer u stock modu radi savrseno, samo se to njima tada nije svidjalo

- damage modifieri na AK74u i Sniperima nije se smio raditi, jer druga su oruzja zabranjena da nebi davala prednost, a povecali su hip acc i kolicinu metaka na tim oruzjima

- kuhanje nadeova su makli radi pritiska najvecih timova, iako je globalno community bio protiv, jer sa kuhanim nadeovima nije bas bilo lako kempat, a sada mos kako hoces :)

- trebali su maknuti sve perkove, a ne ostaviti spray i play perkove (poglavito bandoleer)

O tome govorim, zato si i 2009 imao ogroman broj ekipa koje su globalno prestale igrat, ne dolazit na lanove i slicno. 

Pojavili su se neki novi klinci kojima je to bilo jednostavno za savladat i to je to. 

Igrat sa snipom na promodu i stocku je nebo zemlja razlika. 

AK47 je super mid range puska, dok je na promodu allround puska. Na stocku se s njom mos ubit na velike udaljenosti, a ne nekog ubit :):)

Igracima koji su sa Q presli na CoD1 i 2, cod4 promod je razocaranje. 

igro sam ja cod4 odkad je izaso iako sam na promod preso 2009. mislim da se vecini igraca svidja no sway te da zbog toga i nisu pogrjesili kad su ga radili

istina je da su mali kalas u promodu i stocku nebo i zemlja (iako vise ni nije toliko na promodlive211 koliko je bilo na prijasnjim promodovima)

kuhanje nadeova mi je drago sto su maknuli jer ako pogrijesim tajming recimo za neki nade mogu ga drzat kolko ocu, sad nezz za ostale, nije lako kempat kad se dns znaju svi spotovi moguci, nadeovi/wallbangovi su ugeekani za svaki taj spot...

mislim da je dobro sto su ostavili bandolier jer ja cesto kad igram recimo crossfire(ja sam veliki kalas) ostanem bez metaka jer busim zid na b plantu ili tako nesto....

meni nije tolika razlika sad kad sam se naucio na promodu, vratim se ponekad na stock i igram isto ko i na promodu...

moze se ubit sa kalasem na veliku udaljenost, samo sto ne pucas rafal ko idiot nego metak po metak...a na promodu kada se sa velikim hoda po ovak nekim uzim prolazima il tak nes ide se sa deaglom jer su se igraci naucili ispucat taj deagle brze nego sto kalas puca....

tak da stojim iza onog sta cu i dalje tvrdit da je promod bolji od stocka i hardcora, a mislim da ce se vecina cod4 igraca slozit samnom :)

13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Znači, pola servera igrao sa scopom zaot jer je popularno Unlimited scope, u promodu se baš i ne triči, a ako netko trči onda ne spraya. Toga baš i nema u CoD-u, ako si pratio. Znači svi smo mi face na pubovima, ali igraj war sa AK i AKu pa se onda javi!

14 godina

Malo si se sje*ao s ovim, jer mi kao argument daješ kako se igra sa scopom.

Molio bih te da posjetiš taj server pa gledaj kako se igra, zapitam se na kakvim su drogama likovi koji igraju na takvim serverima. Trče po sred mape, unscopaju, skakuću po zgradama itd. Totalno realno i nema nimalo run n guna.

rofl

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
Problem s pingom

Pozz! vidim da raspravljate pa vam nebi htio smetat, ali treba mi pomoč oko ove igre. Igram MP naravno i odjednom mi ping sa normalnih 40-60 skoči na 250-300. To traje oko 5 sekundi i onda se vrati na normalno. Meni to i nebi previše smetalo da se to nedogađa svakih 2-3 minute. Probao sam igrati na viš servera, no problem ostaje. Na serveru na kojem igram (PBCT TDM) samo se meni to događa. Imam t-com internet. U konfiguraciji sigurno nije problem jer je ona za cod4 odlična (4GB RAM, 3,30 GHz). Taj ping me u codu stvarno smeta i više nemogu normalno igrati pa vas molim da mi pomognete. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

pa neko je spojen na tvoj wirelles vjerojatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neke smetnje u vezi?

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Da, za wireless si 100 % u pravu (nažalost). Spojena su mi dva susjeda, odmah do moje kuće. Znam tko su oni (živim na selu), ali eto, moji roditelji su im dali lozinku od interneta i dopuštaju im da koriste naš internet besplatno. Nemojte mi niš prigovarat zbog toga, šta ja mogu. Uglavnom, znate li u čemu bi još mogao biti problem sa pingom u Codu koji mi je previsok. HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

ma nema druge nego to.... imas bezobrazne susjede.... kud jos koriste tude besplatno jos i skidaju s interneta.... ja da sam na tvom mjestu promjenio bi sifru od wirelessa i pravio se glup... ili jos bolje ako ti je komp spojen zicom promjenis sifru od wirelessa i onda ugasis wireless na ruteru pa se opet pravis glup pa mozda ces si kupit malo vremena dok tvoji ne skuze sta je

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

hehe :-) ma hvala na prijedlogu, ali

1. roditeljima je internet jako potreban i da to narpravim, brzo bi skužili :(

2. treba mi neko dugoročno rješenje

kad igram cod uvjek pazim da mi je samo on upaljen, dakle gasim internet i ostalo

i da, mislim a je to bitno, internet mi radi normalno, dakle ne šteka!

stvarno bi htio da ga mogu opet normalno igrat jer mi je to najbolja igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

ili prije igranja ugasis wireless pa ga poslje kad zavrsis ponovo upalis

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

Koliko se sad krece cena za org key? Naravno mislim na 4.

Nije zlo...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 9:17 (pirat01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

40kn.

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

U vezi sa mojim pingom :-( probao sam danas igrati cod4 oko 4sata ujutro kad mi susjedi nisu bili na računalu, internetu (provjereno-na more su ošli), a siguran sam da osim njih nitko ne koristi vajrles. e sad, ping je i dalje bio visok, pa me zanima jeli moguće da je to neki softverski problem. mogu li nešto izmjeniti u  nekim ostavkama ili slično da bi mi se ping popravio, tj. da ne skače gore? HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Call of Duty 4

to ces najlaske provjerit tako da nades dhcp u postavkama rutera i vidis tamo ko se sve spaja na tebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice