Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 489.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty 4
djdomi kaže...
ExStazy kaže...

Evo novi klan, pa regamo igrače koji su aktivni i koji imaju min. 150h. http://www.xfire.com/communities/wa9/ Čisto za zezanciju pa kasnije competitve. {#}

vrlo biti dobar klan, rado ući.

slažem se sa tobom, te sam se također prijavio za klan :)

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

evo sad sam ga instaliro..i nes mi izbaci..

Error during initalization:

Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data.

to je zbog slabe grafe il?

bump

www.youtube.com
13 godina
neaktivan

to ti je zbog slabe grafe i meni je ot izbacivalo kad sam imao integrisanu !!

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm
14 godina
Call of Duty 4

koliko god bio na neki nacin hater CoD-a, al ova igrica je jednostavno fenomenalna, igrao sam i mw2, bo, mw3, al nijedna nema onog osjecaja da igras CoD kao ova CoD4, power of IW, da bar hoce da rade na novom fps naslovu (zampela i west)

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4 server

Ja i moj prijatelj bi htjeli naručiti server za CoD4 preko GameServera 18 slotova po 2,5kn. Ako netko ima iskustva sa rađenjem servera ili kupovanjem servera, nek se javi PM. Hvala! {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Indestructible kaže...

koliko god bio na neki nacin hater CoD-a, al ova igrica je jednostavno fenomenalna, igrao sam i mw2, bo, mw3, al nijedna nema onog osjecaja da igras CoD kao ova CoD4, power of IW, da bar hoce da rade na novom fps naslovu (zampela i west)

pa oce :D rade na novom fps-u pod imenom Respawn Entertainment :)) i navodno bi trebala izac sljedece godine

15 godina
Re: Call of Duty 4 server
ExStazy kaže...

Ja i moj prijatelj bi htjeli naručiti server za CoD4 preko GameServera 18 slotova po 2,5kn. Ako netko ima iskustva sa rađenjem servera ili kupovanjem servera, nek se javi PM. Hvala! {#}

Pa sta ti tu treba? Lijepo ti pise gdje treba uplatiti, uplatis, skeniras ili pricekas da vide da im je sjelo na racun i dobijes server

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

el bi ja mogo vrrtit cod na sapphire hd 2400 pro ?

www.youtube.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nebi ga mogla povući.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
protjeran
ExStazy kaže...

ufff nije da sam negativan il nešto al bolje nemoj uzimat server jer sad propadaju nevjerojatno brzo... osim ako imaš ekipu koja bi stalno popunjavala slotove. teško se može održat server.. osim ako uzmeš promod tdm, oni su popularni u zadnje vrijeme a ima ih relativno malo u hrv.. uglavnom moja preporuka je da ne uzimaš, posebno ne kod hrvatskog hostinga

13 godina
neaktivan

Probat ću jedan mjesec promod TDM

14 godina
protjeran

e kad uzmeš daj link probat ću ti ja (a mislim i ostala ekipa s foruma) bar malo popunit slot ;)

mudro je za 1 mjesec :)

17 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

stavi promod tdm toujane only. serveri su ti puni.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
protjeran
djdomi kaže...
ExStazy kaže...

stavi promod tdm toujane only. serveri su ti puni.

da imaju dfs takav s 14 slotova, al problem je šta su očajni u održavanju jer nemaju nikakve sposobne admine i samo vote kick, nitko od njih nema mini admin ili nešto slično

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

IMPULS CLAN najgori clan u HR. Imaju TDM Server. Nesmijes campat,nesmijes glitchat,nesmijes ubijat Admina jer te kicka i napise:  Kickan zbog campa... LoL   Vrte se sve mape gore i konstantno je pun. Zato je bolje stavit sve CB mape nego neku Toujane.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 18:51 (4L4N).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

IMPULS CLAN najgori clan u HR. Imaju TDM Server. Nesmijes campat,nesmijes glitchat,nesmijes ubijat Admina jer te kicka i napise:  Kickan zbog campa... LoL   Vrte se sve mape gore i konstantno je pun. Zato je bolje stavit sve CB mape nego neku Toujane.....

pa mene je himera banala zato kaj sam ju killo..al doslovce... -.-" ono.. L2P

www.youtube.com
17 godina
neaktivan
4L4N kaže...

impuls je sranje. a po tvojoj logici bi svaki server s toujaneom bio sranje sa scumbag adminima.

igrao sam prije na bloody gamers, admini su bili malo tard, al ne scumbag. zabavno je bilo.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Planirao sam stavit 5 mapa. Crossfire,Backlot,Vacant,Winter Crash i Showdown i biti će TDM ProMod. Ali problem će biti to sve namjestit jer ovo mi je prvi MOJ server a i moj frend baš nema iskustva. Inače svima HVALA na savjetima. {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ExStazy kaže...

Planirao sam stavit 5 mapa. Crossfire,Backlot,Vacant,Winter Crash i Showdown i biti će TDM ProMod. Ali problem će biti to sve namjestit jer ovo mi je prvi MOJ server a i moj frend baš nema iskustva. Inače svima HVALA na savjetima. {#}{#}

Ne, vjeruj mi ne te mape, ako mislis samo 5 mapa stavi LAN mape: Crash, Cross, City, Backlot i Strike. A ako ne onda stavi jos i vacant i showdown :)) bar po meni(a winter crash ubacis u rotaciju recimo za bozic, a ne sad u 7.mj.) moci cu ti ja to sredit :D

EDIT: Ili možeš recimo stavit te mape u normalnu rotaciju, a kad je neko od admina na serveru da onda igrači votaju koju mapu oce :) to bi bilo malo drugačije nego ostali serveri

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 12:49 (MalenoSelo).
15 godina
Call of Duty 4

Vjeruj mi sa Toujaneom nemozes pogrijesiti, nisam vidio niti jedan server koji ima toujane i da je prazan osim ako nije u banani server...dfs bi bio super da nekada admin i dode ali dobro ide i ovako, stvarno je cudo kad je 13/14 obicno bude 14/14 stalno

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ma vi i vas toujane{#}..budemo stavili mapu iz super mario i to je to {#}

www.youtube.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Citystreets obavezno... :P

13 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
ExStazy kaže...

Ne, vjeruj mi ne te mape, ako mislis samo 5 mapa stavi LAN mape: Crash, Cross, City, Backlot i Strike. A ako ne onda stavi jos i vacant i showdown :)) bar po meni(a winter crash ubacis u rotaciju recimo za bozic, a ne sad u 7.mj.) moci cu ti ja to sredit :D

EDIT: Ili možeš recimo stavit te mape u normalnu rotaciju, a kad je neko od admina na serveru da onda igrači votaju koju mapu oce :) to bi bilo malo drugačije nego ostali serveri

Da votaju pa da admin mijenja ili da sami mijenjaju? Nije "cool" kad ti klincarija mijienja mape svake minute.... :D

13 godina
protjeran
4L4N kaže...
MalenoSelo kaže...
ExStazy kaže...

Da votaju pa da admin mijenja ili da sami mijenjaju? Nije "cool" kad ti klincarija mijienja mape svake minute.... :D

pa admin :) bilo bi logicnije jer ovako ce se mijenjat mapa svakih 2min, kazem ti, najbolje za staviti LAN mape(crash,citystreets,strike,backlot,crossfire) i jos mozda koju ovako npr. showdown i toujane il tak nes :D

14 godina
protjeran
ExStazy kaže...

frende moja preporuka stavit prvo uobičajene mape koje se najviše igraju za promod s&d, a onda kad malo skupiš stalniju ekipu možeš probat uvodit mapu po mapu pa osjetiš kak im se svidi. samo upamti da su ključ dobri admini.

a što se tiče onih kaj seru po impulsu, nemate dume, to vodi jedan od (barem meni) najboljih admina u hrvatskoj, samo je problem kaj nema vremena u zadnje vrijeme za server a to šta nema glitchanja i kampanja itd. je skroz u redu i normalno, jer se promod igra zbog kompetitivnosti jer nema aviona i sranja, igra se zbog skilla a ne zbog sjedenja u ćošku. kaj se tiče admina uvijek se može nać debila al pogledajte dfs i pbct pa kad se vratite na impuls nećete se htjet maknut više

EDIT: probaj još ako ti ide s ljudima na serveru organizirat neki klan ako oćeš, to će ti dat stalniju jezgru ljudi, odnosno onih koji će bit "obvezani" punit ti server itd. al to kasnije (samo da ti napomenem jer nije ni to loše)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 1:03 (novak92).
14 godina
protjeran
FiCoO kaže...

Vjeruj mi sa Toujaneom nemozes pogrijesiti, nisam vidio niti jedan server koji ima toujane i da je prazan osim ako nije u banani server...dfs bi bio super da nekada admin i dode ali dobro ide i ovako, stvarno je cudo kad je 13/14 obicno bude 14/14 stalno

pogledaj bsf-ov za snip only toujane only, taj je bio stalno prazan kolko se sjećam, ne znam ni jel postoji još

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Bit će LAN mape+Toujane+Showdown i Vacant. ProMod TDM. To će biti klan server tak da će mo stalno regrutat nove...{#} Unlimited scope, no nades. Igrači će moći glasat koja je sljedeća mapa, moram neki skin smislit, i tko bude aktivan i dovede 2-3 igrača, možda bude admin.85.236.105.19:12207 Ovo je IP od zamjenskog TS3 servera mog klana iz MW3 (http://boss-game.com/), njega možemo koristit za warove, ili kad se skupimo pa na pub {#} Inače ovako za svoje svrhe server se NESMIJE koristi tako da pazite!

EDIT: Od kuda mogu skinut Rcon tool? :noob:

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 11:27 (ExStazy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Call of Duty 4

skinove nemoj to je glupost 

http://x264blog.org/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ExStazy kaže...

Bit će LAN mape+Toujane+Showdown i Vacant. ProMod TDM. To će biti klan server tak da će mo stalno regrutat nove...{#} Unlimited scope, no nades. Igrači će moći glasat koja je sljedeća mapa, moram neki skin smislit, i tko bude aktivan i dovede 2-3 igrača, možda bude admin.

EDIT: Od kuda mogu skinut Rcon tool? :noob:

http://www.mediafire.com/?tacw5ss4ahga34x

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Zna li itko zasto mi cod2 i cod4 nakon pola sata multiplayer igranja crashaju cijeli PC.

Odjednom se slika zamrzne  i iz zvučnika počne izlaziti onaj iritantan "trrrrrrrrr" zvuk ,a nemogu nikako izac u windowse (nikakve kombinacije tipaka ne rade) vec moram cijeli PC restartat "rucno" ...

U komponentama nije problem jer sam siguran da je sve dobro sastavljeno,a  konfiguracija više nego dovoljno za najnovije igre, a kamoli stari cod.

Jel moguće da punkbuster stvara problem budući je to jedina stvar koja povezuje ove 2 igre,a na jedno 10+ ostalih testiranih igara sve radi normalno....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice