Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 489.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
Arnold Layne kaže...

dajte molim vas onda to dokazite 
barem to nije neki problem

bas ste jaki na rijecima {#} 

Necu nista dokazivati jer ne trebam.
Uostalom cfgovi vam nemaju nikakve veze s "lijepljenjem metaka" i time , sastavite neki koji vam pase ( scoreboard , filmtweakove ... ) , a da ima dobar fps i gg.

{#} 

13 godina
odjavljen
Call of Duty 4

ja pricam samo za fps 

ako ne zelis dokazat ne moras niti pricat

da trenutno imam igru odma bi stavio rezultate ,ali eto nemam

http://x264blog.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mozel mi cod4 na laptop acer aspire

intel pentium 1.7 ghz

1gb ddr2 ram

ati mobility radeon x1300 512 mb

150gb sata hdd

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

makzy621 dodji na server pa ti dokazem , btw nikakav ban niti ista slicno igram esl vec 2 godine s tim cfg-om i fps-om tako da mislim da sam u pravu sto se tice toga , btw nisam rekao da je lockan na 333 ali ide do 333 i server ne reagira nista , jedino sam onda slijep mozda pise 33 fps-a pa sam zamislio 333 ali znam o cemu pricam i znam ljude koji love fps do 1000 s bjesnim konfama tako da mislim da znam o cemu pricam , ali ako nevjerujes odaberi server ja dodjem pa ti pokazem sta rade fps-i i da ih imam do 333 u otređenim trenutcima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
MalenoSelo kaže...
Arnold Layne kaže...
MalenoSelo kaže...

prijatelju ne postoje ti fps cfg, cfg za ljepljenje itd...to je sve glupost...nek si uzme cfg koji mu odgovara sve je to isto sranje, ne kuzim sta je tu tolko posebno oko tog yitch3, probo i cfg je zesce sranje.

samo nek si uzme neki cfg koji mu odgovara lijepo i gotovo, a ne vi tu sad pametujete...ode si lijepo na gamersconfigs ili kako vec i nek proba par cfg-ova i gotovo, ja sam si edito eksov cfg kako mi pase i predobar je...tako da ne slusajte kad vam govori cfg za fps, ili da se predobro lijepi...gluposti, istina je da ti poveca fps u odnosu na default, ali ovo ostalo je do postavki u igri a ne do neke misteriozne komande koja izvlaci fps iz necije jadne konfe...

Pa yitch3 daje najvise fps-a 

zato i izgleda ko sranje ,ali bolje to nego da ti se igra vuce na 20fps-a 

preko konfiguracije u igri ne mozes narikatat tako nisku grafiku 

I zasto bi pak to bile gluposti molim te objasni to ?

640x480 i teksture na low, problem?

zato sto u cfg-u ne postoje misteriozne komande za bolje ljepljenje metaka ili vise fps-a nego s nekim drugim cfg-om, to je samo podesenje grafike kako je stavio, a ne misteriozne komande...jos samo stave filmtweakove da malo ljepse izgleda i to ti je to, iako vjerujem da to sranje nema ni tweakove...

gluposti pricas i to velike 

skini yitch3 i stavi 800x600 odi mjeri fps 

makni yitch3 i stavi 800x600 i teksture na low pa onda mjeri fps 

razlika ce bit sigurno 40+ fps-a

razlika će bit 0 fpsa jer će mu uvijek izbacivati 250fps.

na starom kompu sam koristio yitch3 i mogu reći da uopće ne poveća fps.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
odjavljen
Call of Duty 4

pa onda stavi max_fps 1000 

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
WnbMe:) kaže...

makzy621 dodji na server pa ti dokazem , btw nikakav ban niti ista slicno igram esl vec 2 godine s tim cfg-om i fps-om tako da mislim da sam u pravu sto se tice toga , btw nisam rekao da je lockan na 333 ali ide do 333 i server ne reagira nista , jedino sam onda slijep mozda pise 33 fps-a pa sam zamislio 333 ali znam o cemu pricam i znam ljude koji love fps do 1000 s bjesnim konfama tako da mislim da znam o cemu pricam , ali ako nevjerujes odaberi server ja dodjem pa ti pokazem sta rade fps-i i da ih imam do 333 u otređenim trenutcima...

on prica za promod jer je u promodu limitirano 250, a pretpostavio je kako su svi igraci presli na promod, nazalost vi pametnjakovici ste mi dokazali suprotno...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
14 godina
neaktivan
WnbMe:) kaže...

Znam ja sto si ti napravio. Unlockao si fps tako da si modificirao igru.
Vidim da igras esl , no hajde odigraj 1 CGa pa cemo viditi hoces li dobiti ban zbog TZACA . {#}

Arnold Layne Da , zato jer ne znas podesiti sve postavke da bi dobio najvise fpsa i jos kad vidim da nemas igru ne znam zasto se s tobom uopce svadam. {#} 
btw. nije max_fps nego com_maxfps . 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 11:44 (makzy621).
13 godina
odjavljen
Call of Duty 4

uu faco 

naravno da znam da com_maxfps {#} 

presmijesno kak se pametni radite 

A igru nemam jer mi dosadila 400 sati mi je dosta 

i u tih 400 sati mogu rec da sam usao dublje u igru nego velika vecina vas tu 

(moding,izrada mapa i slicno)

a presto sam igrat zbog debilnog community-a (hrpa klinaca i varalica)

Da je istina ovo sto pricate dokazali bi to bez problema ,a ovako...

prestraso kako su neki nabrijani ovdje i prave se ko da su doktorirali engine od cod-a 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Call of Duty 4

Djeca {#}

Nikom ne pada na pamet da se server vrti na možda 30ak FPSa i da to isto utječe na igru, pogotovo na shot detekciju. Džaba tebi 250 fps-a i ping 25 kad se server vuče na 35 fps a u pozadini neki AV ili torrent klijent rošta po disku.. Sve su to shared "dedicated" mašine.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Djeca {#}

Nikom ne pada na pamet da se server vrti na možda 30ak FPSa i da to isto utječe na igru, pogotovo na shot detekciju. Džaba tebi 250 fps-a i ping 25 kad se server vuče na 35 fps a u pozadini neki AV ili torrent klijent rošta po disku.. Sve su to shared "dedicated" mašine.

da znam haha imam jednu takvu

AV nije ,ali torrent je :D

dobro pusti ti shot detekciju i ostale glicheve 

kada imas 60fps-a puno vece su sanse da ce past ispod 30 nego kada imas 250 (pogotovo u dimu) 

Cod4 nema tolko fps exploita kolko cod2 i to je dobra stvar

15 godina
Call of Duty 4
moj se server vrti na 20 fpsa... mogu to promijenit al sta dobivam s tim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...

uu faco 

naravno da znam da com_maxfps {#} 

presmijesno kak se pametni radite 

A igru nemam jer mi dosadila 400 sati mi je dosta 

i u tih 400 sati mogu rec da sam usao dublje u igru nego velika vecina vas tu 

(moding,izrada mapa i slicno)

a presto sam igrat zbog debilnog community-a (hrpa klinaca i varalica)

Da je istina ovo sto pricate dokazali bi to bez problema ,a ovako...

prestraso kako su neki nabrijani ovdje i prave se ko da su doktorirali engine od cod-a 

bravo sa 400 si izradio mape, a nisi ga znao igrat...sick shit, sa 1600h, prisutvovo sam na 2 lana(jedan dosli do cetvrtfinala), osvoji night cupova, igro sa svime i svacime, napravio nekoliko movija(sad sam bas zavrsio sa jos jednim) itd...tako da molim te ne seri, a to sto si se ti druzio sa hrpom klinaca i varalica ne znaci da je cijeli community takav...a vjerojatno si se s njima druzio jer nisi znao igrat pa ono, sta ces ;)

16 godina
odjavljen

Većina igrača su poludjeli balavci sa "noob, gl nooob, [ubaci_ime_oružja] noob, kemper, cheater, ovo-ono..." spikama. Ima vrlo malo normalni igrača koji nisu zaluđeni sa tim fpsima, configima i ostalim glupostima. Ja igram da se zabavim, koristim default cfg, igram na kršu od kompa sa 30-60fps, miš je od 30kn, podloge ni headseta nemam i još uvijek sam bolji od tih nabrijanih klinaca.

Na te "pro" gluposti ni ne pomišljam, nisam bio niti na jednom lanu a promod bi zakonom zabranio jer IW nije igru tako zamislio da se igra. GL i P90 su tu da se koriste, m21 je zakon puška a 3x frag je taktički perk {#}

13 godina
odjavljen

bravo sa 400 si izradio mape, a nisi ga znao igrat...sick shit, sa 1600h, prisutvovo sam na 2 lana(jedan dosli do cetvrtfinala), osvoji night cupova, igro sa svime i svacime, napravio nekoliko movija(sad sam bas zavrsio sa jos jednim) itd...tako da molim te ne seri, a to sto si se ti druzio sa hrpom klinaca i varalica ne znaci da je cijeli community takav...a vjerojatno si se s njima druzio jer nisi znao igrat pa ono, sta ces ;)

neka si super za tebe ,a to nema bas nikakve veze sa nasom raspravo 

najlakse rec ja sam ovo ono ,a kad te trazim da dokazes nesto onda ignoriras 

Sum_of_all_fears kaže...

Većina igrača su poludjeli balavci sa "noob, gl nooob, [ubaci_ime_oružja] noob, kemper, cheater, ovo-ono..." spikama. Ima vrlo malo normalni igrača koji nisu zaluđeni sa tim fpsima, configima i ostalim glupostima. Ja igram da se zabavim, koristim default cfg, igram na kršu od kompa sa 30-60fps, miš je od 30kn, podloge ni headseta nemam i još uvijek sam bolji od tih nabrijanih klinaca.

Na te "pro" gluposti ni ne pomišljam, nisam bio niti na jednom lanu a promod bi zakonom zabranio jer IW nije igru tako zamislio da se igra. GL i P90 su tu da se koriste, m21 je zakon puška a 3x frag je taktički perk {#}

tako je 

promod sam igrao zbog frendova ,a fps config sam koristio jer sam jedno vrijeme imao dosta slab komp

pa mi je bio potreban (20fps-a ipak nije nesto)

Na obicnom modu me jedio zivcira killstreak kojeg iskljucim kada radim svoj server (ajd UAV ostavim)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 15:39 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ako prodaje neko cod4 org il se oce mjenjat u pp pls.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...

neka si super za tebe ,a to nema bas nikakve veze sa nasom raspravo 

najlakse rec ja sam ovo ono ,a kad te trazim da dokazes nesto onda ignoriras 

Sum_of_all_fears kaže...

Na te "pro" gluposti ni ne pomišljam, nisam bio niti na jednom lanu a promod bi zakonom zabranio jer IW nije igru tako zamislio da se igra. GL i P90 su tu da se koriste, m21 je zakon puška a 3x frag je taktički perk {#}

tako je 

promod sam igrao zbog frendova ,a fps config sam koristio jer sam jedno vrijeme imao dosta slab komp

pa mi je bio potreban (20fps-a ipak nije nesto)

Na obicnom modu me jedio zivcira killstreak kojeg iskljucim kada radim svoj server (ajd UAV ostavim)

ne ignoram ja vise, ali mi se ne da svadjat sa otupjelim klincem kojem se ne moze dokazati da je taj yitch3 cfg bolji od nekog drugog cfg-a jer stvarno ne da mi se raspravljat s nekime kome se ne moze dokazat(cak i kad nas 3-4 govori isto)

NE POSTOJI FPS CONFIG!!!

nisam ja nista reko protiv obicnog moda, itd. ali sam ja presao na promod jer je bio kompetitivan, za razliku od hc i obicnog moda

13 godina
odjavljen
Call of Duty 4

pa kaj si onda par tisuca ljudi koji to koristi umislja nesto ?

Daj molim te 

Neda ti se dokazivat zato sto ne mozes ili ne znas 

nesto od toga je 

ajde daj mi onda svoj config koji koristis i skinut cu igru pa testirat 

(i kak moze klinac klincu govorit da je klinac {#})

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 18:56 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...

pa kaj si onda par tisuca ljudi koji to koristi umislja nesto ?

Daj molim te 

Neda ti se dokazivat zato sto ne mozes ili ne znas 

nesto od toga je 

ajde daj mi onda svoj config koji koristis i skinut cu igru pa testirat 

(i kak moze klinac klincu govorit da je klinac {#})

pa to si umisljaju oni od 300h koji nemaju pojma igrat i cijeli dan igraju public...ako pitas bilo kojeg boljeg i iskusnijeg igraca(koji ju igra od pocetka) reci ce ti da takve gluposti ne postoje, ne da mi se dokazivat jer za to moram nes i napravit kako bi dokazo nesto jednoj budali od njih tisucu recimo, ako oces vjeruj nama trojici-cetvorici ako ne. ne zanima me sto ti krivo mislis...cek ti ces stvarno skidat igru kako bi ti probo moj cfg? mislim znam da je cfg predobar i da ja predobro igram al ono...necemo sad tolko

klinac klincu moze ** staru

13 godina
odjavljen
Call of Duty 4

ne znam zasto uopce pricam s tobom 

neces ti testirat ,a niti nedas meni da testiram 

kaj se bojis rezultata ? (skinut igru nije problem, probam cfg i usput odigram koju :)

Sama izjava da fps config ne postoji je idiotska jer ima stvari u configu kojih nema u igrinim postavkama kao npr. draw distance 

gledaj ovo npr. u slikama kaj mislis da to ne utjece na fps ? (to ne mozes namjestit u igrinim postavkama)

I koji vrag stalno spominjes sate ?

Tak da znas kolko si vremena uzaludno potrosio ? (a nisi ovo samohvaljenje ti ne pomaze)

Nemoj bit neodgojen 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 19:12 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

ne znam zasto uopce pricam s tobom 

neces ti testirat ,a niti nedas meni da testiram 

kaj se bojis rezultata ? (skinut igru nije problem, probam cfg i usput odigram koju :)

Sama izjava da fps config ne postoji je idiotska jer ima stvari u configu kojih nema u igrinim postavkama kao npr. draw distance 

gledaj ovo npr. u slikama kaj mislis da to ne utjece na fps ? (to ne mozes namjestit u igrinim postavkama)

I koji vrag stalno spominjes sate ?

Tak da znas kolko si vremena uzaludno potrosio ? (a nisi ovo samohvaljenje ti ne pomaze)

Nemoj bit neodgojen 

Da , postoji mnogo takvih komandi , NO vecina njih nije dopustena u promodu ili " normalnom " modu ( mogu se koristiti na serverima na kojima je cheats ukljucen ( devmap ) ) .

17 godina
neaktivan
Call of Duty 4

jedini način za dignuti fps je kupiti bolji pc.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

kad hoću pokrenut server piše mi da je cd-key in use kaj sad

0 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4
a sad zovi HAK i kupi org serial key
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

cfg-ovi nista ne pomazu.ekipa si zabrije da su  skilleri jer imaju mazarinijev cfg.igram sa defaultnim i droppam 20-30 killova po  waru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Skela96 kaže...

cfg-ovi nista ne pomazu.ekipa si zabrije da su  skilleri jer imaju mazarinijev cfg.igram sa defaultnim i droppam 20-30 killova po  waru.

ekipa si zabrije da su skilleri jer imaju 20-30 killova po waru protiv low+ protivnika

16 godina
odjavljen
Call of Duty 4

Opet sve završi na low/med/pro/dildos klasifikaciji.

-"Ja sam pro!"

-"Ne, ti si low+ i to samo zato jer imaš žbrnj cfg!"

-"Ko meni da sam ja low, igrao sam na PPK turniru, bio sam na 5 LANova i igram promod 25/7"

-"Nemaš pojma noobe, dođi ti na trtlj-nešto server pa da ti pokažem!"

-"Tu igraju samo med- igrači, ja sam pro!"

Odrastite.

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Opet sve završi na low/med/pro/dildos klasifikaciji.

-"Ja sam pro!"

-"Ne, ti si low+ i to samo zato jer imaš žbrnj cfg!"

-"Ko meni da sam ja low, igrao sam na PPK turniru, bio sam na 5 LANova i igram promod 25/7"

-"Nemaš pojma noobe, dođi ti na trtlj-nešto server pa da ti pokažem!"

-"Tu igraju samo med- igrači, ja sam pro!"

Odrastite.

oke oprosti, protiv protivnika koji neznaju hodati po mapi, jel sad bolje?

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

maleno selo odakle si ti izvukao iz moga posta da sam ja skiller???odkud znas protiv kojeg skilla igram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Malo ste pobjegli s teme ali smjesni ste dosta.... btw nikada nisam cg igrao tako da neznam sto bi bilo ali znam da ga brat igra i nema problema tako da jbg.....A sto se tice tih skillera lijepo odete na esl i odaberite si 5v5 ligu da igrate pa kad dodje jedan tim iz njemacke, koji je usput med skill ili su tek dosli na esl ali su uvjezbani do bola i sa taktikom da neznas di je plenta ni kud ide e onda svi vi wnb pro igraci padate u vodu i vas manner , jer tada pocinjete vrijedjat jer neznate di vam je guzica di glava.... jer ekipa minimalno 2 igraca ubije bombom svaku rundu.... Mislim da to vase k..... nema nikakve veze s pravim skillom niti sa satima za koje svi zapinjete.... Imam dosta sati igranja mozda i vise od vecine vas prisutnih ali i dalje sam noob kad vidim kako odredjeni decki igraju i kako su timovi uigrani i koje taktike imaju..... Stoga jedan lijepi pozdrav i pssssst wnb pub heroji malo se spustite na zemlju.....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice