Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 490.126
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
A na kojoj rezi mislis igrat?
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4
pa eto 1024/768 ??
kolko god tresli,zadnja kap ide u gaće ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4
jel ova dobra za COD4 ??

ATI Radeon 6450 1GB/DDR3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
S tim lako i na medium. Ja sa ovim svojim srotom lockam 250 na low...
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4
znaci sa ovom konfom cu moci igrati COD4 na 1024*768....i na svim Medium postavkama

Intel Celeron Dual Core 2*2.6 ghz

2 GB ddr 1333 mhz RAM

ATI Radeon 6450 1GB/DDR3

?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sorry na dp, gledaj sve je to dobro ali ne ocekuj velike detalje. U svakom slucaju preporucujem igranje na Low sa Extra texturama, pogotovo na promodu, sve je fluidnije i lakse je uocit neprijatelja, kakvu god grafu imao.
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nope, uzmi GT220, jaca je.
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4
jel mogu ikako sa ovom integrirkom igrat COD 4 ??

jel ti imas promod ??

"sorry na dp" =?????????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sorry ja sam na mobu pa se ne snalazim najbolje, a ni citirati nemogu. Uglavnom evo usporedba izmedju 220 i 6450, http://www.hwcompare.com/10157/geforce-gt-220-gddr3-vs-radeon-hd-6450-oem/
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Sorry ja sam na mobu pa se ne snalazim najbolje, a ni citirati nemogu. Uglavnom evo usporedba izmedju 220 i 6450, http://www.hwcompare.com/10157/geforce-gt-220-gddr3-vs-radeon-hd-6450-oem/

hahahha u svemu jaca GT 240 :OO

15 godina
neaktivan
Koristi tipku Uredi, GT520 ima 64-bitnu sabirnicu, losija je.
13 godina
neaktivan
na youtubeu prave review HD 5450 sa najnovijim igricama....a na forumima govore nevalja ovo ono :S
15 godina
neaktivan
Ah samo malo istrazi po benchmarkovima i comparisonima. Uzmi GT220 ako bas nije skupa.
15 godina

mozes al reza ti mora bit mala i detalji na low...probao sam osobno na laptopu s intel core i3 procesorom od 2,1 ghz i intel hd 3000 integrirkom...

13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

mozes al reza ti mora bit mala i detalji na low...probao sam osobno na laptopu s intel core i3 procesorom od 2,1 ghz i intel hd 3000 integrirkom...

hehe ok..... ja sam COD4 na low detaljima i 640*480 rezi dero na 256 RAMA :O,256 Grafa nvidia geforce 6200 i Intel Pentium 2 ghz :DD

btw. tnx za reply ;)

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

By me and H!7m4n

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

0:34 pa nadalje...kaj si ipak poslusao :D

Anonymous come and join
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

0:34 pa nadalje...kaj si ipak poslusao :D

yes :D

13 godina
protjeran
Call of Duty 4

onaj crveni cfg je odvratan sto sam vec i rekao, netko je u komentarima napiso aspect ratio da stavis 16:9 i slazem se, obje pjesme su overused, promjena s jedne pjesme na drugu sucka(za ono sta si ti htio kad ides do igraca u spectu to radi sa LC Effects imas na cfg factory)...ovo ostalo dobro xD

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...

onaj crveni cfg je odvratan sto sam vec i rekao, netko je u komentarima napiso aspect ratio da stavis 16:9 i slazem se, obje pjesme su overused, promjena s jedne pjesme na drugu sucka(za ono sta si ti htio kad ides do igraca u spectu to radi sa LC Effects imas na cfg factory)...ovo ostalo dobro xD

naravno, obje pjesme overused, sync loš, sunlight ima tolko mjesta za sync, nije ni jedan pogodio.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
Call of Duty 4

Mene zanima zasto nemogu lokat 125 fps s konfom pod "moj pc"? Graficka je dobra, na taktovima slicna gtx 280, zar mi je procesor toliko bottleneck da nemogu lockat 125 fps?

EDIT: reza 1366x768, iskljucen AA, na high igram, ali isto je i kad stavim na normal

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 22:13 (sLim95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sLim95 kaže...

Mene zanima zasto nemogu lokat 125 fps s konfom pod "moj pc"? Graficka je dobra, na taktovima slicna gtx 280, zar mi je procesor toliko bottleneck da nemogu lockat 125 fps?

EDIT: reza 1366x768, iskljucen AA, na high igram, ali isto je i kad stavim na normal

iskljuci SVE osim rezolucije i tekstura...skini si neki cfg sa gameconfigs i trebo bi lockat imas ok racunar

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

aj mi mozete onda rec koji postavke uzet za record u igri? sta treba bit off a sta on?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SuperDox kaže...

aj mi mozete onda rec koji postavke uzet za record u igri? sta treba bit off a sta on?

ak praviš frag movie onda sve uključi anti-aliasing stavi na najviše što možeš, detalje stavi na Extra i rezoluciju stavi na 1280x720 :)

13 godina
neaktivan

Ako praviš frag movie onda fino otiđeš na stranicu CFG Factory te si odabereš movie config koji ti se sviđa , čisto jednostavno . 

14 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...
SuperDox kaže...

ak praviš frag movie onda sve uključi anti-aliasing stavi na najviše što možeš, detalje stavi na Extra i rezoluciju stavi na 1280x720 :)

problem je što imam 1680+1050 rez pa mi nepase ta rezolucija.. pola ekrana je crno pa zato..to da stavil onda u window screend ili?

13 godina
protjeran
SuperDox kaže...
ray_OGF kaže...
SuperDox kaže...

problem je što imam 1680+1050 rez pa mi nepase ta rezolucija.. pola ekrana je crno pa zato..to da stavil onda u window screend ili?

pa window screen sherlock...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice