Call of duty 4 fps problem zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Call of duty 4 fps problem

Pozdrav imam problema sa cod4 naime kada udem u igru imam 80 fpsa (prije sam imao 250 fpsa) neznam zasto kad pogledam u zrak 250 onda se nekako stabilizira i ond aopet padne na 70 fpsa....

pc: phenom x2 550 @3.1   4gb rama hd 4850 1gb

znaci u pcu nije problem prije mi je stalno drzao 250 ....

ako netko zna u cemu je problem neka mi pomogne jel nemogu igrati sa 70 fpsa ty.. :))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stavi nove drivere za grafu...nevirujen da će pomoć ali nikako neće naškodit

ispravite me ako sam u krivu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda ti su ti onda detalji bili low a sada su high vjerovatno je do toga problem

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad pogledaš u zrak onda će ti biti maximalan broj fps-a jer je nebo obična slika koja se nemiće i nema detalja pa samim time je i fps velik. A ako hoćeš veći fps moraš smanjit grafiku na low ili nadogradit komp Belji se

EDIT: al mislim da sa ovom konfom bi trebo imat pristojan fps. btw probaj u konzolu utipkat "cg_maxfps 333" bar mislim da je ta naredba

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 22:45 (Gamer71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
koliko samo tema o ovome fps-u. da ga nemate u kutu, niko, ama bas niko nebi primjetio niti se zalio -.-

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of duty 4 fps problem
dr. zlo kaže...

stavi nove drivere za grafu...nevirujen da će pomoć ali nikako neće naškodit

da to sam probao i sve valja ja mislim trebalo je updateat samo drivere ty moze lock teme Smijeh

17 godina
neaktivan
World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice