Call Of Duty 3 PC?

poruka: 17
|
čitano: 9.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Call Of Duty 3 PC?

Evo ovako malo sam guglao i naletio na Call Of Duty 3 za PC na forumu LINK jel to istina ili?

P.S I ovu sam temu otvorio da dokažem prijatelju s skype-a da nema za komp!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 23:15 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Call Of Duty 3 PC?

Ne postoji CoD 3 na PC-u, vjerojatno se može pokrenut na nekom PS2 emulatoru.

Moj PC je slab za PS2 emulatore, tvoj bi trebao dobro moć pokrenut.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 23:16 (xxxxx).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Call Of Duty 3 PC?

DAje stvaran već bi mi znali za njega i ima bi svoju temu

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

3 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Call Of Duty 3 PC?

E tako hvala ljudi! nadam se da ču uspit ubjedit frenda da nema!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call Of Duty 3 PC?

Nema 100%

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
16 godina
neaktivan
Call Of Duty 3 PC?

Smijehlol

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 23:24 (P4k1).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
P4k1 kaže...

Zahebaji ti njega da si ga nabavija i da je zakon i još nešto izmisli pa kad bude pita da mu daš reci da je rijedak i da nedaš ispod 100 kn. daš mu prazan dvd i kažeš da mu komp nevalja pa da zato neće očita takvu zakon igruSmijeh

Hahaha rado al on je u sarajevu i ima link teme!

16 godina
neaktivan
Call Of Duty 3 PC?

onda brišem briši i ti

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 23:24 (P4k1).

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
P4k1 kaže...

onda brišem

Već je vidjeo i nasmijao se hehe al ta ti je dobra!

16 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Nema 100%

Ima drug moj 100% samo je fazon u tome što je to "piratsko". Da bi ti objasnio tebi i svima ostalima krenimo ovako: izdavač neke igre pravi igru i prodaje je kao orginal (npr. Ea sports pravi one sportske igre tipa Fifa, NBA itd). Ali neke igre uopšte se ne izdaju za PC (u slučaju da proizvođač tako odluči), ali se izdaju za druge platforme npr xbox, ps2... E sad dolazimo do onog glavnog dijela. Neke se pametne glave dosjete i naprave 99,9% igru za PC ali sa jednom falinkom - ruskim jezikom. Tako imaš igre COD 2: feat of the soldier, GTA_VS versus AlienVSPredator i mnoge druge. Znači ovih igara nema orginal da se kupe, nego ih na netu (torrent) ili po pijačarima možeš naći. Ove igre malo su specifične i smješne, jer kad ih sejvaš obično piše igra sahranjena.

16 godina
neaktivan
tajkunko kaže...
Y2K2 kaže...

Nema 100%

Ima drug moj 100% samo je fazon u tome što je to "piratsko". Da bi ti objasnio tebi i svima ostalima krenimo ovako: izdavač neke igre pravi igru i prodaje je kao orginal (npr. Ea sports pravi one sportske igre tipa Fifa, NBA itd). Ali neke igre uopšte se ne izdaju za PC (u slučaju da proizvođač tako odluči), ali se izdaju za druge platforme npr xbox, ps2... E sad dolazimo do onog glavnog dijela. Neke se pametne glave dosjete i naprave 99,9% igru za PC ali sa jednom falinkom - ruskim jezikom. Tako imaš igre COD 2: feat of the soldier, GTA_VS versus AlienVSPredator i mnoge druge. Znači ovih igara nema orginal da se kupe, nego ih na netu (torrent) ili po pijačarima možeš naći. Ove igre malo su specifične i smješne, jer kad ih sejvaš obično piše igra sahranjena.

Da to je istina... Ima za skinut s interneta za Ps2 i Xbox.
Šteta što ni jednu konzolu da isprobam

Cod ... RulezNamigiva

16 godina

Gdje nabavit te emulatore ????????

Philip-stp
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Gdje nabavit te emulatore ????????

Odavde mi se čini nekako najlogičnije.

Emulators.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
16 godina
neaktivan
Ja imam loše iskustvo sa emulatorima za ps2. svaki put imam problema sa njegovim biosom
16 godina
protjeran

Y2K2 smo polovično u pravu. Što se tiče emulatora, moj savjet je da ih ne skidate jer su još uvjek u testnoj verziji, odnosno neke igrice neće s njim raditi.

17 godina
protjeran
Call Of Duty 3 PC?

Po pitanju toga što sam išao ubjedit kolegu a taj kolega je tajkunko i evo mu nek ćita nek se nepravi lud!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lucifer_IV kaže...
Ja imam loše iskustvo sa emulatorima za ps2. svaki put imam problema sa njegovim biosom

I da nemaš problema s biosima zaboravi na ps2 emulatore, grafička ti je preslaba...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice