Call of duty 2

poruka: 8
|
čitano: 1.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call of duty 2

Moze pomoc..na visti sam probao instalirat cod 2..i vista mi ne dopusta da se instalira..u cemu je prboblem???kaze da windows nemoze pokrenuti ili da dvd ne vallja..moze pomoc..dal se ikom dogodilo'????

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of duty 2

a to ti nece autoplay samo otvori dvd i pokreni setup i to je to

8% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 92% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis Da se Facebook server sruši 10% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 90% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of duty 2

Hvala...a zasto nece autoplay???ako mozda znas??

16 godina
protjeran
Call of duty 2

ma neznam ja sam bio na 64bit visti pa neznam ak je na 32bit isti problem

8% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 92% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis Da se Facebook server sruši 10% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 90% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 20:17 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini si također kakav Patch za COD2. Bolje će ti raditi.

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+, Matična: MSI K9N Neo V2, Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB, RAM: 2GB, HDD: Maxtor 160GB, Monitor: Philips 190CW, Kućište: Coolmaster, OS: Windows Vista Ultimate SP1
16 godina
neaktivan

Ma znam to za patcheve..vec sam ga najmanje 40 puta instalirao i brisao..i bla bla bla..al mi ta vista jos uvjek nije jasna...hh..xD

16 godina
neaktivan

ma windows je smece kupio sam laptop imao vistu odmah sam reinstalirao na xp......... ne valja nista =)

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan

Da znam..ja bih isto stari xp..a jbg..neam cd instalacijski..btw moze sam jos jedna pomoc...disconnecta me srvr tj..pb..treba ga updateat..rucno..i ja ga idem updateat..i meni nesto vista...se**..evo slika..i kada kliknem na yes vrati me u documents

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice