Call of Duty 2

poruka: 426
|
čitano: 187.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 2 Mod Tools

ma ne pa zasto nebih dao server da igramo,dat cu ti ja rcon pass,ali jedino necu dati username i pass od admin panela!Osmijehevo sad cu te dodat na xf ja sam ti mkraja2

Znam Da Izlazim Iz Teme Ali evo :http://silentsolidersfreewebs.tk/ ako oce tko neka naruci web ja i moj clan radimo web stranice...:)

Mario Krajacic
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 2:29 (Marix).
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Mod Tools

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Mod Tools

Evo i ja sam se bacio na kreiranje mapa, i zasada mi dobro ide... Cool

No, zanima me ima li kakva opcija u Radiantu da se mogu ubaciti već gotovi modeli iz CoD 2 igrice, znači neke kućice,stabla,stolice...

Logično bi bilo da može, jer ti modeli već postoje negdje u call of duty mapi jer su potrebni za igru, pa bi bilo logično da se mogu ubaciti...

I još nešto...Kako se može napraviti neka "nizbrdica", znači ne obična ravna površina, nego nekakva padina ili slično?

Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Mod Tools

Imam problem nemog odrediti u compile tools gdje se mapa nalazi odem na browse c:\program files\activision\call of duty 2\map_surice i tam nema nikakve mape sam oni folderi onak žute ikone i kad i nema nikakve vrste mape u istom direktoriju kad odem moje računalo c:\program files\activision\call of duty 2\map_surice tam su mape i ti folderi žuti kak u compile toolsu nač tu mapu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Mod Tools

Ok rješio sam al mi nije jasno gdje naći iwd file te mape koju sam napravio ili nakak treba napravt

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 15:19 (jraji22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Call of Duty 2 Mod Tools

Daj moze mi ko pomoć u vezi modova neznam kako metnit nož mod na moj server ako neko zna nek me doda na xfire ivan1904 pa ce mi priko teamviwera ako moze napravit ajde pliz.

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li ko link za download CoD2 no dust mod-a?

Kad kreiram server da nema onoga dima po cijeloj mapi

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 12:39 (Cerina15).
15 godina
neaktivan
nemogu install cod2

metnem cd u komp i uđem u call of duty 2 da ću ga instal  i ono mi piše:the hard drive is probably full  ja san sve proba brisat al opet neznan kako to ide

pa da pitam kako mogu spremit cod2 na hard disk d  ili c??????  POMOZITE PLIZZ

15 godina
neaktivan
nemogu instal cod2

ubacim cd i uđem tamo u cod da ga instal,kliknem na njega i piše:the hard drive is probably full ja san tamo na hard drive-u  brisa al neznam kako to ide .

pa da pitam može li se3 cod2 spremiti na nesto drugo npr. na local disk c  ili d     ako može kako??????  PLIZZZ POMOZITE MI

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Call of Duty 2 Mod Tools

Pa normalno da se moze spremit na c ili d ako nisu puni ali prepostavljam da su puni posto to vec automatski sprema na c pa provaj na d spremit kad ides instalirat.

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 20:05 (beska).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam mali problem neznam kako mapu koju sam kreirao ubaciti u igru.... ?? Ako moze nekakva pomoc pls... Hitno mi je..

17 godina
Twingo kaže...

Imam mali problem neznam kako mapu koju sam kreirao ubaciti u igru.... ?? Ako moze nekakva pomoc pls... Hitno mi je..

Dakle imas 2 načina, ubacit mapu u iwd datoteku, tada ćeš tu iwd datoteku moći koristiti na bilo kojem računalu i igrati mapu, ili jednostavno kad kompajlas otvoriti mapu.
Vjerojatno želiš iwd file, evo ovdje ti ima tutorial na engleskom, da sad nepisem ponovo.

I ako neznas, evo tutorial za .arena datoteku koja je potrebna da se mapa pokaze u igri.

A evo i za gsc datoteku koja je takđer potrebna, za ovo sam pisao već, mislim da ima na prvoj stranici ove teme, jednostavnije.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
14 godina
neaktivan

Puno ti hvala ... Ali imam jos jedno pitanje je li u svemu ovome moram pokretati preko bat.file od moje mape??? Pri cemu mi se javljaju nekakve greseke ne ocita niti jedan pk3.file ni nedobijem novi File koji sam trebao dobit.

17 godina
Twingo kaže...

Puno ti hvala ... Ali imam jos jedno pitanje je li u svemu ovome moram pokretati preko bat.file od moje mape??? Pri cemu mi se javljaju nekakve greseke ne ocita niti jedan pk3.file ni nedobijem novi File koji sam trebao dobit.

Ovako prvo da dobijes one bsp, trebas compajlati, objasnjeno je u mom postu na prvoj stranici, pk3 datoteka je za call of duty 1.

iwd datoteku napravis kao zip datoteku sa winrarom, samo prije nego stavis stavis type all i upises umjesto mp_X.zip   mp_X.iwd, i nećeš morati svaki put pokretati bat file od mape, neznam ni koji je, već mapu učitas kad uđeš u igru,, zavisi sta si stavio u .arena datoteki, ako je tdm onda ce bit po Team Deathmatch.

Evo jedan opširni, all in one tutorial, pa mozda ti neke sitnice razjasni, nisam radio dugo u Radiantu i mod toolsu pa nemogu se sjetit svega.
Ovdje su svi tutoriali sto se tiče cod2 mod tools.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
14 godina
neaktivan

Meni je sve uspjelo osim svijetla.Ja ga dodam ali nista sve bude tamno.Neznam sta tocno moram napisati pod key??Ako mozes dati neki primjer jel trebam napisati i ono x i y i z..To neznam ako moze amla pomoc.Sve ostalo funkcionira i mogu birat team i sve.I jos jedno pitanje kako mogu napraviti zid kroz koji mogu proc??

17 godina
Twingo kaže...

Meni je sve uspjelo osim svijetla.Ja ga dodam ali nista sve bude tamno.Neznam sta tocno moram napisati pod key??Ako mozes dati neki primjer jel trebam napisati i ono x i y i z..To neznam ako moze amla pomoc.Sve ostalo funkcionira i mogu birat team i sve.I jos jedno pitanje kako mogu napraviti zid kroz koji mogu proc??

Kad kompajlas trebas i light oznacit, a dodas ga dok pravis mapu u radiantu:

3. Dodaj svijetlo, desni klik pa light i upri N, u Key upisi radius, a u Value broj npr. 500 (to je normalni) zatim stisnes Enter da ti se to doda, pa ponovno upri N da ti se prozor Entity izgasi(upri na okvir od radianta pa N), da bi promjenio boju upri K i odaberes boju!

A zid kroz koji zelis prolazit, jednostavno uzmes neku texturu sastrane kroz koju se moze prolaziti, sad se nemogu tocno sjetit nijedne(al ima ih vise, ladder je za skale), i onda tu texturu stavis gdje zelis, i zatim samo uznacis prednju plohu, tj. plohu koja se treba uklapati s ostatkom, tako da se taj zid neprimjeti, kroz koji mozes prolaziti, oznacis vjerojatno sa ctrl + klik misa (ili neka druga kombinacija) i odaberes sastrane texturu.

14 godina
neaktivan

Pod radius samo brojke ili i x,y i z npr. x:17.0 y:56 z:0.0

16 godina
neaktivan
Call of Duty 2

kako riješiti ovaj problem, stalno me kicka sa servera s ovim errorom:  Losing key packatges 9005

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ima li ko link za download CoD2 no dust mod-a?

Kad kreiram server da nema onoga dima po cijeloj mapi

http://clanbase.ggl.com/miscdl.php?did=1413

Register and Download.Install,udjes na server /rcon login (rcon pass) nakon toga /rcon pam_mode cb....

Pozz.

Užas je naša furka
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 2
system kaže...

kako riješiti ovaj problem, stalno me kicka sa servera s ovim errorom:  Losing key packatges 9005

/cl_maxpackets 63

Ako tada nece,vidit cemo jos onda :)

Užas je naša furka
14 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...
system kaže...

/cl_maxpackets 63

imo sam danas isti problem...al samo odjednom je proradilo :D vise me ne baca van

15 godina
neaktivan
RONX kaže...
retardinjo25 kaže...
system kaže...

/cl_maxpackets 63

imo sam danas isti problem...al samo odjednom je proradilo :D vise me ne baca van

Drago mi je :D

Užas je naša furka
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

No pustite sad probleme.Recite vi s čime najrađe igrate?Koju mapu najviše volite?

Ja najrađe igram sa M1 Garand zbog njegove jačine i brzine.A najviše volim Burgundy.

A vi?{#}

Užas je naša furka
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 2:05 (retardinjo25).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

No pustite sad probleme.Recite vi s čime najrađe igrate?Koju mapu najviše volite?

Ja najrađe igram sa M1 Garand zbog njegove jačine i brzine.A najviše volim Burgundy.

A vi?{#}

hmm, kar98k kod švaba i M1 Garand kod britanaca i amera, mapa toujane i burgundy... ;)

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

uuuuuhuhuhuh ovu sam mapu trazio mjesecima hehe :D :D iamm par problema ovako napravio sam mapu u radiantu i sve to samo stvari nisam stavio ni svjetlo niti nista zanima me dali mogu umanjiti tenkove da izlgedaju kao igracke poput ove slike tako iza boce i sve to  http://screenshot.xfire.com/s/109360876-3.jpg  evo lik ovjde ima sve screen shotove sto sam napravio http://www.xfire.com/profile/mikosik/screenshots/cod2/?view#109360876  od mapa koje sam igrao 

radio sam mapu pomocu nekog tutoriala na youtube ali kad zelim pokrenuti server mi nece uci i dođe mi ovo

script compile error

(see console for details)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

evo sinmka moga rada :D to je od moga brata soba :D  fali mi jos malo detalja da bude zanimljivija mapa zanjih  sekundi imam fail neznam kako ga popraviti i zanima me kako smanjiti neke stvari poput tenka, vagona i tako dalje evo vam link mape http://www.xfire.com/video/3fb010/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2

Moze mi ko rec OPCIJE ZA COD2 radiant?

P.S kako kada stavis caulk kako da mi u 3D dobije boju ja kada ga stavim bude samo crven a treba biti zut 

moze li mi tko objasnit!

ODGOVORITE HITNO JE

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kako da mi neki zid dobije boju kada ga napravim meni bude crven?

i kako u 3D modu okricat se oko nekog objekta!
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2

ako ima ekipa sa bug foruma koja igra clanbase zeljna zabave nek se javi pa da odigramo nesto:)

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 2
No gaming 4 me

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice