Call of duty 2 problem s instalacijom

poruka: 6
|
čitano: 3.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

evo iman problem s codom 2..igra je skinuta s neta i kad idem mountat fajl koji mi se skinija ,jednostavno se nista ne dogodi,nece se mounta..taj fajl koji sam skinuja je u nekom DAA formatu..pa postoji li neki drugi program koji bi mogao mountat ovaj fajl,ili ako ko zna kako rijesiti ovaj problem nek se javi..unaprijed hvala

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of duty 2 problem s instalacijom

procitaj read me ako ga ima.....ako ne ima ti garant prije downloada torrenta read me.. kako instalirati i koji je taj program .daa

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
protjeran
RE: Call of duty 2 problem s instalacijom
warhed kaže...

evo iman problem s codom 2..igra je skinuta s neta i kad idem mountat fajl koji mi se skinija ,jednostavno se nista ne dogodi,nece se mounta..taj fajl koji sam skinuja je u nekom DAA formatu..pa postoji li neki drugi program koji bi mogao mountat ovaj fajl,ili ako ko zna kako rijesiti ovaj problem nek se javi..unaprijed hvala

Skini Magic ISO i taj DAA fajl konvertiraj u ISO i to je to!
17 godina

-kao što reče post iznad, samo što je program PowerISO (DAA) (MagicISO je za UIF), naravno sve ostale formate čitaju oba.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

thnx svima uspio sam instalirati..

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobar dan. Evo ovako, ja sam skinuo PowerISO, instalirao ga i sad ne znam što dalje, kako instalirati igru?

Probao sam otići na setup i onda neki extract napravit. Napravim ga, počne se instalirat i ne ide. Jesam nešto krivo napravio?

http://i47.tinypic.com/5mwfua.jpg

http://i47.tinypic.com/sdo02c.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 7:23 (m0jA bAkA).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice