Call of Duty 2 konsola

poruka: 12
|
čitano: 3.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of Duty 2 komande

Bog ljudi,

Pokusavam napravit cod 2 fragmovie sve potrebno imam, vec sam prije napravio fragmovie ali tada sam "quit-a". Zaboravio sam sve komande za grafiku i trazim to vec dugo ali nigdje nemogu nac moze pomoc?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 2 komande
viizx kaže...

Bog ljudi,

Pokusavam napravit cod 2 fragmovie sve potrebno imam, vec sam prije napravio fragmovie ali tada sam "quit-a". Zaboravio sam sve komande za grafiku i trazim to vec dugo ali nigdje nemogu nac moze pomoc?

Ma ko će ti pisati sve komande za poboljšanje grafike i efekata.

Skini sebi Diesel.cfg sa neta ima par predložaka u sebi za pojedine mape i to je to i nastavi sa snimanje fragmoviea.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
14 godina
neaktivan

Otidi na TEK9 stranicu i skini config od diesela,jel imaš koje prijašnje radove za pokazati stavi nekoliko linkova baš me zanima {#}

17 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

Otidi na TEK9 stranicu i skini config od diesela,jel imaš koje prijašnje radove za pokazati stavi nekoliko linkova baš me zanima {#}

Ima tema Game Videos pa malo prošvrljaj ima forumaša koji su baš dobro sredili filmiće...

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
14 godina
neaktivan
boxer kaže...
HP4520s kaže...

Ima tema Game Videos pa malo prošvrljaj ima forumaša koji su baš dobro sredili filmiće...

Znam ja za sve to davnih dana sam ja radio u vegasu after effectu i sa avidemom i ostalim stvarima nego želim vidjeti neke njegove radove možda mu i pomognem ako nešto slučajno nezna ;) , pomagao sam u velikom projectu koji se zove We are still here(CoD2),mozes pogledati na wipido pod top rated videos

17 godina
neaktivan
Call of Duty 2 konsola

Aha, vidim 2 dana si registriran, baci link mrsko mi tražiti...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 2 konsola
boxer kaže...

Neznam kakve veze ima 2 dana registriran na bug forumu sa call of dutyem i editanjem....

http://www.wipido.com/video/5sQyD7LRS35A

17 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
boxer kaže...

Neznam kakve veze ima 2 dana registriran na bug forumu sa call of dutyem i editanjem....

Ma ne, kada sam to napisao mislio sam na temu što sam ti linkao, mislio sam da si novi pa da se tamo uključiš. Nema veze sa COD2 i editanjem...

Btw, odličan video.

14 godina
neaktivan
boxer kaže...
HP4520s kaže...
boxer kaže...

Ma ne, kada sam to napisao mislio sam na temu što sam ti linkao, mislio sam da si novi pa da se tamo uključiš. Nema veze sa COD2 i editanjem...

Btw, odličan video.

Hvala al ja sam samo jedan od 50 ljudi koji su radili na njemu tak da.... {#}

17 godina
neaktivan
Call of Duty 2 konsola

Pa ako znaš dobro koristiti  SV i AE bilo bi dobro da sudjeluješ u temi kada si već registriran na forumu.Tema je kako vidiš amaterska, ali ima forumaša koji se u to bolje razumiju.

Baci link ako imaš koji uploadan svoj movie.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sorry za off ali u kojoj verziji Vegasa si radio i gdje nabaviti efekte?
2.000 Posts! And counting...
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Sorry za off ali u kojoj verziji Vegasa si radio i gdje nabaviti efekte?

Vegas 9.0 , a efekte sam radio u Adobe After Effects... pogledaj nekoliko tutoriala jednostavno je ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice